Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorFratello
    • CommentTime19. Oct 2007

Je že kdo poskusil ? http://vitalner.vitalner.si

Baje se da shujšat v pasu (bokih in trebuhu) z redno vadbo nekje 10 min na dan, so vidni rezultati baje že v enem mesecu, ga kdo uporablja VITALNER ?

Lp,
    F.
    •  
      CommentAuthorharpy

kr neki... sicer pa katera koli vadba ti po enem mesecu da vidne rezultate... ali kakršno koli redno gibanje...
    •  
      CommentAuthorpretezka

Ahahah, a to je še živo?? :bigsmile: Mi ga imamo doma, kar pomnim, pri fantovih starših tudi, ga uporabljajo za stojalo za tv, se tv tako lahko premika levo in desno. Jaz sem sicer kot otrok se rada vrtela tam gor, ker mi je bilo tako gibanje všeč (saj veste, vse, kar je povezano z vrtenjem, je blazno fascinantno, od stolov v očetovi službi pa do vitalnerjev na kopalniških tleh :wink:), ampak da bi pa s tem kaj shujšala? Ne vem, no. :bigsmile:
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime10. Apr 2009

hahahaha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Simon13 ti praviš haha, jaz ti pa lahko povem, da ga imam. Včasih sem ga uporabljala, zdaj sem se pa malo polenila.
    Če malo pretiravaš, te bolijo vse mišice. Zgleda čisto nedolžno. Krogec, ki se vrti, ko se ti premikaš levo,desno ali okrog.
    Samo drugi dan, ojoj.

Haha, lep pozdrav :bigsmile:
    • CommentAuthorSimon13

Uf verjamem verjamem! Smejim, se komentarju: "Mi ga imamo doma, kar pomnim, pri fantovih starših tudi, ga uporabljajo za stojalo za tv, se tv tako lahko premika levo in desno."
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja verjamem, ker je take oblike (kvadrat). Glih za TV ga nebi imela, ker bi me bilo strah, da pade dol.
    Sem pa prebrala kaj piše, se bom morala malo potrudit in malo povežbat, saj 10 minut ni toliko in če bo kaj pomagalo, bom
    pa sporočila.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha

Dragi moji jaz ga imam in se vsake toliko vrtim na njemu prav super ti oblikuje telo sem to poizkusila cetrt stoletja nazaj ko sem morala na hitro shujsati 10 kg.
    In sem si lani narocila novega samo bolj poredko se vrtim.
    Ko pa se pa kar cutim misce.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime13. Apr 2009

Sem ga danes spet zvlekla iz predala, bom si malo utrdila mišice, če bo šlo.:devil::sad::shamed::shocked::surprised::tongue::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime13. Apr 2009 urejeno

Punce kakšna zadeva pa je to.Vitalner, saj sem že slišala za to, predstavljam pa si ga ne.Kaj hočem če sem pa malo za časom.
    Kako ste drugače - punce?:shamed:
    Ja si že predstavljam. Sem mal pogledala.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime13. Apr 2009

http://vitalner.vitalner.si

Poglej si, sigurno si pred 20 leti tole videla po TV. Jaz ga imam, sem ga takrat kupila ko je bil v modi.
    Sedaj sem ga privlekla izpod kavča. Bom probala spet malo vadit.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime14. Apr 2009 urejeno

Videla sem, ga pa nimam.:thumbup:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime14. Apr 2009 urejeno

A na reklami ne piše kje ga lahko naročiš, saj po mojem nemore biti drago. Je samo kos plastike na gibljivi ploskvi.

Kontakt Zdenka Varga
    Vitalner - pripomoček za športno gimnastiko

Dobruša 16a
    Vodice
    Slovenia 1217
    041-777-697

Za štos pokliči in vprašaj koliko stane. Čene bom pa jaz.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Apr 2009

Jaz sem mojega narocila v TOP SHPOU in placala 24 evrov.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime17. Apr 2009

Saj tudi na tej strani piše, samo se moraš že malo potruditi. Tukaj je za 30?. :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Hoj primorka kje to piše. Sem malo čorlova.
    Sicer ga jaz že imam več kot 20 let leži v predalu. Sedaj se je preselil v pisalno mizo in mi je že bližje, ha.
    •  
      CommentAuthorprimorka

Če greš v e-trgovino piše pod sliko. :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

A tako, tja pa nisem šla, hvala za pojasnilo.

:sad:
    •  
      CommentAuthorAicha

Mogoce bi se jaz malo stopila gor.
    Sem pa vceraj prah obrisala iz njega :bigsmile:
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime18. Apr 2009

Na mojemu ni praha, ker je še v orginalni škatli.

Se pa pripravljam na to, da ga začnem uporabljat. Upam vsaj, ha.

Vandolina :shamed::shamed::shamed:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime25. Apr 2009

No drage deklice, moj Vitalner je začel delovat. Že po prvih 10 minutah me sedaj bolijo vse mišice, posebno v hrbtu.
    Upam, da bom pridna vsak dan. Saj to ni toliko, 10 minut mine en dva tri. Samo lena nesmem biti.
    •  
      CommentAuthorAicha

Pa ce je vsaki drugi dan.
    Seveda zato me boli hrbet ker sem sedaj bila na vitalnerju 2x ostale misice pa imam utrjene.
    AIcha
    • CommentAuthorMarty

hm, tale viltarner mi je neznan, sem pa vidla nekaj podobnega že na top-shopu. vidim, da so vaše podpostelje polne takšnih in drugačnih izdelkov, kot v reklamah......hehe. jaz se reklame ne spomnim, ampak po friurah sodeča, je bla reklama res pred 20 leti, haha. jaz pa gruntam, če bi si steper ubodla....
    ja na čem se pa ta štirikotnik vrti?
    • CommentAuthorMarty

frizure sm mislna:tongue:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Apr 2009

Dva kroga sta vmes pa nekaj, da se vse vrti. Cisto preprosta naprava.
    Pa ko se vrtis cutis misice, da delajo.
    Steper je tudi OK ce ga uporabljas tako kot vse te napravice pomagajo le ce jih uporabljamo in ne ,da jih imamo za obesalnike.
    Si razmisljala, da bi si kupila kaj za trebusne misice?
    Aicha
    • CommentAuthormarjetka_

hahaha...jooj...to pa ima moja mama :bigsmile:
    glede na to da ste nekatere napisale da je baje učinkovit..jo moram vprašat,če ga ima še vedno :D
    • CommentAuthormarjetka_

no ja ...glede tega steperja...
    moja sestra ga je nekaj časa prakticirala...pa je rekla da zna biti preveč telovadbe na njem škodljivo za kolena :neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja to je bil hit 25 let nazaj in takrat sem si oblikovala postavo, sedaj pa ga tudi vcasih uporabljam.
    Skodi ne, je preprost zakaj pa ne?
    Steper je res strup za kolena, kot tek po asfaltu. Zato jaz tecem po stopnicah.
    Aicha
    • CommentAuthorMarty
    • CommentTime28. Apr 2009

Aicha, za trebušne mam Abb rocket doma. sej neki telovadim, sam ne vsak dan...vsak drug dan recimo. aja, stepper je strup za kolena? pol pa to ne bo zame, ker mi zadje čase moja kolena nekam čudno delujejo ko počepnem, hm.....
    • CommentAuthorMarty

kva pa še ta vitlaner kar sam doma skup zbiješ?? men je na sliki še zdej čuden, kot bi bila to ena krpa :confused::neutral:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ni slab ta Vitalner, samo vstrajat moraš na njem. Jaz sem se poboljšala in telovadim, vnuk pa se vrti na njem.:bigsmile:
    • CommentAuthorsyu

Marty
    vidim da imaš ti tudi Ab rocket
    jaz ga dokaj pridno uporabljam, samo nekej mi povej:
    a maš ti glavo naslonjeno, ker jaz jo ne morem imet, pa piše da je to pravilno
    • CommentAuthorMarty
    • CommentTime7. May 2009

Ja syu, jaz imam glavo naslonjeno, saj tako ne trpi vrat oz. si ne pomagaš z njim delat trebušnjake. je pa res, da sem jaz manjše postave......je pri meni probala ena prjatlca pa tud ni mogla naslont glave, tko da ne vem. sam sej un dec v reklami tud nima naslonjene glave se mi zdi.

Danes je prinesla sodelavka na šiht ta Vitalner, haha....sm se že pred 7 zjutri vrtela na njem, v štiklah.....omg, me bi kmal odf..... dol. No sej je zanimiva ta napravca, jo bomo kr tle mel baje.....hehe.......če bo kej cajta
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. May 2009

Marty mogoce bi se sezula, da se ne bos polomila:wink:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):