Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorkia
    • CommentTime21. Oct 2007

imam en problem! visoka sem 168cm in imam 59kg. moj problem je da vedno ko se odločim shujšat količino hrane zelo omejim, tako da na dan pojem zajtrk in kosilo. za večerjo pa le jabolko. ta dieta deluje vednar sem največ zdržala le 3 tedne nato pa imam vsega dovolj in se začnem prenajedat da me kasneje tišči v želodcu. Nikoli mi ne uspe da bi jedla normalno kajti kadar mi je useeno se prenajedam kadar se sekiram pa se stradam. vedno grem u skrajnost kar se tega tiče. ali mi lahko kdo svetuje kakšno normalno dieto in učinkovito? hvala za odgovore
    • CommentAuthorkalin
    • CommentTime22. Oct 2007

čao jst sm nova pa me zanima ko nej shujšam razen z dijoto ker dijete se nemorm držati ker mi mami needovoli v šoli me pa usi zafrkavajo zaradi debelosti imam pa kil 60 pa velika sm 163
    •  
      CommentAuthorharpy
    • CommentTime22. Oct 2007

enostavno, poceni in preprosto... ŠPORT; TELOVADBA!!!
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):