Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. May 2011

Gassh dobrodosla.

Seveda ti ne zbijam motivacijo ampak ce si se tri mesece redila potem je najboljse da toliko tudi hujsas.
    Ne bos shujsala 9 kg v 14 dneh, ker bi potem imela 46 kg.
    Lepo pocasi in bo hitro slo.
    Samo koliko si stara?
    Bolj si mlad hitreje hujsas.
    A.
    • CommentAuthorgassh
    • CommentTime15. May 2011 urejeno

Ja razumem da nebom 9 kg shujsala, zato sem pa mislila se po tej dieti imeti eno da bi pac skupa nekako shujsala 7 kg in bi imela svojo staro tezo:)
    15! No tega nisem vedela:)))) upam da mi uspe... zanima me katero dieto bi vi izbrali kot ustreznejso... hitro dieto z jajci ali to z kliničnega in ali lahko po tej izvedem se 1 teden ananas + voda... saj moram res pod nujno shujsati 7 kg v enem mesecu!...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. May 2011

Hm, ce si stara 15 potem bo slo kar hitro. 7 kilogramov ni tako dosti zate. :wink:
    Odloci se za eno dieto: recimo to iz klinicnega centra, ali dieto kemicnega razkroja, ali sadno, ali z jajci.
    Izberi tisot, ki ti najbolj ustreza. Potem imej dan dva premora in pojej kaksne testenine, koruzo, fizlo, ciceriko,
    skratka zivila, ki vsebujejo skrob, da si obnovis zaloge glikogena, ki bodo z dieto posle. In vidis kako dalec si do cilja.
    Nato nadaljuj spet z dieto.
    Upam, da ti uspe.
    A.
    • CommentAuthorgassh
    • CommentTime18. May 2011

2 dni-2kg! čeprav verjetno sama voda, ampak je lepo za videt:) izbrala sem pa si dieto z jajci..
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. May 2011

Super.
    A.
  1.  
    Čestitam gassh! Verjamem, da je lepo videt! Tudi sam sedaj, ko hodim v fitnes, sem veliko bolj zadovoljen z obliko mojega telesa. Samozavest se takoj dvigne na višji nivo :)

Lp, Mitja
    • CommentAuthorlalala
    • CommentTime29. May 2011

Je narobe, če pojem na dan zjutraj 1 grenivko, za kosilo nekaj suhe solate, pijem pa samo navadno vodo in Donat? Vsak dan telovadim..Shujšati želim 10 kg... V kolikšnem času mislite da bi mi lahko uspelo?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. May 2011

Ja narobe je, ker jes premalo.
    Shujsas lahko hitro oz. odvisno od let. Ampak to se ti bo hitro vrnilo z jo-jo efektom.
    Ker do konca zivljenja ne moras jesti 1 grenivko in malo suhe solate.
    A.
  2.  
    Se strinjam z Aicho. Telo mora dobiti hranilne snovi ter vec hrane za optimalno delovanje organov. Hujšaj počasi in pametno.

Lp, Mitja
    • CommentAuthorbrezlj
    • CommentTime1. Jun 2011

<blockquote><cite>Posted By: lalala</cite>Je narobe, če pojem na dan zjutraj 1 grenivko, za kosilo nekaj suhe solate, pijem pa samo navadno vodo in Donat? Vsak dan telovadim..Za hujšanje imam cilj 10 kg... V kolikšnem času mislite da bi mi lahko uspelo?</blockquote>

To je vsekakor premalo hranilnih snovi na dan. Verjetno nimaš te diete prav zelo dolgo časa, ker mi sicer ni jasno, od kje tvoje telo črpa energijo. Lahko pa se ti po koncu te diete tudi zgodi, da boš pridobila prav hitro vso težo nazaj, pa še volumen želodca bo večji, zato boš potem lahko pojedla še več, kot si lahko pred začetkom diete.
    • CommentAuthorgassh
    • CommentTime1. Jun 2011

Brala sem, da naj bi fat burnerji pomagali pri vadbi in prehrani, saj vsebujejo nekakšne blokatorje alfa 2 androgenih receptorjev? Torej naj bi pomagali izgubljati maščobo ravno tam, kjer se nam nabira in od koder jo sami težje izgubimo...Ali imam kaj za izgubiti??:)))
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Jun 2011

Ne, mislim, da nimas.
    Samo vzami nekaj kvalitetnega.
    A.
  3.  
    @Gassh - moj nekdanji soigralec je jemal fat burnerje in je izgubil kar nekaj maščobe. Ni bilo nobenih nezaželenih stranskih učinkov - ne vem pa katere je imel.

Lp, Mitja
    • CommentAuthorcoco
    • CommentTime13. Jun 2011

zanima me s čim bi lahko teletino pri sadni dieti zamenjala, sem namreč vegeterijanka?
    • CommentAuthortarenka3
    • CommentTime13. Jun 2011

tofu najbrs?
    • CommentAuthorfabada
    • CommentTime15. Jun 2011

jajca, kefir. Sem imela isti problem.:)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. Jun 2011

Joj res me razkuri, da nekdo ki je vegetarijanec sprasuje s cim naj nadomesti meso.
    Ja s tem kar tako je, namesto mesa.
    Tofu, skuta, sir, jogurti.
    Ce pa je nekdo vegan pa tako ni panike.
    A.
    • CommentAuthormalla
    • CommentTime18. Jun 2011

Pozdravljene punce!
    Kaj ima katera mogoče ab rocket twister in kaj mislite o njem, razmišljam o nakupu....
    Zdi se mi kar vredu...
    Malla
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz telovadim kar doma z utezmi in trakom.
    Moj bi imel to doma samo nimava prostora, obicajno se zacne na teh napravah nabirati prah.
    Vaje si poiscem na internetu, ali pa pilatesiram.
    A.
    • CommentAuthormalla

Jaaaa, poznam to, ker imamo doma orby trek in na njega obešamo cote....
    Ta ab rocket pa se mi zdi boljši in še pod posteljo ga lahko zložiš...
    Malla
    • CommentAuthormalla

:confused: Aicha mislim, da si pepozna s spanjem, ne bo nič.:wink:
    Malla
    •  
      CommentAuthorAicha

Ne nisem mogla spati, kar bojim se kako bom prezivela noc.
    Ce ti ni prevec denarja za to si kupi.
    A.
  4.  
    zanima me ali dieta ne bo delovala npr. če zmešam rdečo peso in stročji fižols skupaj v eno skodelico,kajti piše da ne smem mešati živil.(to piše pri 3-dnevni dieti kemičnega razkroja)hvala
  5.  
    :rainbow::grouphug::brokenheart::whorship::threesome::kissing::kiss::hugging::heartsabove::heartbounce::heart::winkkiss::twosome::crush::dinner::flowers::cheer::clap::crazy::jumping::peace::rolling::swingin::thumbup::tooth::angry::bigsmile::confused::cool::cry::devil::neutral::sad::shamed::shocked::smile::surprised::tongue::wink::fierce::fingersear::hungry::middlefinger::sleepout::updown::beard::boogie::peace::pirate::rasta::shades::smoking::surfing::trompet:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime29. Aug 2011

Ne vem, Hana. Tudi jaz imam vprašanje:
    Tečem na napravi, ki ima 8 stopenj. 5 min sem tekla na 1., 7 min na 2. in 6 min na 3. Nakar enostavno nisem več zdržala in sem morala nehat. Izmerila sem pritisk: 158/99; pulz 141. Zanima me, kako naj si pridobim kondicijo. Ali bi si morala dat na nižjo stopnjo in vztrajat? Me pa tudi kolena bolijo za pop......! Tečem od 11.7., do danes na 1. stopnji težavnosti.
    Upam, da ne zamerite, ker sem tako neumna. Verjetno je bolje iti naprej z zmernim tempom, sploh, če si začetnik. Da ne govorimo, kako sem prešvicana. No, zdaj prihajam k sebi. Za danes dovolj vadbe, jutri pa spet. Srčno upam na odgovor in vas lepo pozdravljam!
    tehtnica
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime29. Aug 2011

Samo še to:
    Ali mi trebuh tudi zaradi tega nevarno raste, ker spijem tudi 1l navadne vode naenkrat?:shamed:(če sem pa res žejna:sad:!)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Aug 2011

Tehtnica kondicijo pridobis pocasi, zelo pocasi.
    Ce te bolijo kolena bo tezko s tekom, jaz sem se temu morala odpovedati, lahko samo hodim in kolesarim.
    Ce ti ni tezko vztrajaj.
    A.
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime31. Aug 2011

Hvala, Aicha! Bom vztrajala. Na 2. mi še kar gre. Počasi, pa bo.:bigsmile:
    • CommentAuthorboro
    • CommentTime1. Sep 2011

Pozdravljeni vse forumašice in forumaši. Osebno se z prehrano in dietami ukvarjam zadnjih 5 let. Vse glavne poznane diete sem probal na sebi, tako da mi je znano katera deluje in katera ne deluje. Prvo se morate pozanimati in poučiti kako vaš organizem sploh deluje, ker je od slednjega odvisen uspeh hujšanja in preoblikovanja telesa. Pustite te izrojene nasvete za hujšanje, kajti to je skoraj vse plod kapitalističnih manevrov, trgovine in medicinskih lobijev !!Kdo od prej naštetih si na tem svetu želi zdravih ljudi ?? Nihče, ker od zdravih ljudi ni cvenka.
    • CommentAuthorEzi
    • CommentTime3. Sep 2011

Tehtnica, če spiješ 1 liter vode naenkrat, ni nič narobe. Par minut boš imela napihnjen trebuh, potem gre pa voda itak hitro naprej do ledvic, izvodil..., pa bo hitro trebuh šel nazaj. Voda in vsa pijača brez hranilne vrednosti gre samo čez želodec, ustavlja se pa tam ne.
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime3. Sep 2011

Hvala, Ezi. Med dopustom me je več ljudi vprašalo, če sem noseča. Kako me je bilo sram!
    • CommentAuthorCatherine
    • CommentTime15. Sep 2011

živijo. Mene pa zanima s čim lahko zamenjaš meso in ribe, ker sem vegetrjanka, naprimer pri dieti kemičnega razkroja :)
    hvala
    •  
      CommentAuthorEucika
    • CommentTime15. Sep 2011

Tofuu, skuta ,feta sir.... ampak učinek ne bo isti seveda morda bi poskusila z ločevalno,tam lahko brez slabe vesti nadomestiš meso z naštetimi izdelki.
  6.  
    Ojla punce. Sem nova tukej gor. Že dalj časa razmišljam, da bi se resno lotila te diete. Morm shujšat najmanj 10 kg. Imam pa problem, ker imam zelo nizek pritisk, in ne morem začeti zjutraj funkcionirati brez kave. Pijem pa samo kavo z mlekom, ker črne ne spravim po grlu.
    Vem da mleko lahko pijem samo na blejakovinski dan, pa me zanima ali ima katera izkušnje s tem.
    ali je to velik prekršek, će vsako jutro spijem kavo z mlekom, sicer se ji bom morala odpovedati. Hvala
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Sep 2011

Ne rabis, lahko jo pijes z mlekom.
    A.
  7.  
    A res, to bi blo super, mislim da bi mi vse šlo lažje
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Sep 2011

Krasno.
    A.
  8.  
    male razvadice si pustite:) če je vaša kava z mlekom naj bo:)če boste pri ostalih stvareh pridne,se to nebo poznalo.in sigurni ni to pol litra mleka ampak deci a ne:)nič hudega ti samo spij svojo kavico,pri hrani pa bodi dosledna,pa bo vse šlo.
    dosti sreče!
  9.  
    Ja danes sem začela, prvi beljakovinski dan. Ob 7 kavica, ob 10-tih sadje, kosilo kalamari na žaru in zeljnata solata, za večerjo jogurt. Mislim da bo šlo. Ni krize. Jutri pa pečen krompirček in solata.
    • CommentAuthoraleb
    • CommentTime6. Feb 2012 urejeno

Hej (:
    Jaz sem se lotila resne telovadbe, sicer sem stara šele 16 let, ampak bi rada shujšala, oz. utrdila telo pred vsem pa zmanjšala obseg stegen, s trebuhom in ostalim sem še kar zadovoljna, stegna pa mi delajo velik problem. Nevem kako naj se lotim še prehrane saj ne jem preveč sladkarij in podobnega, rada bi da bo vse skupaj hitreje in da bom za poletje pripravljena obleči kopalke. :bigsmile:

hvala :D
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Feb 2012

Ce zacnes sedaj bos do poletja izklesana.
    A.
    • CommentAuthordebelajsa
    • CommentTime29. Apr 2012

Živjo.!!
    Spet sem nazaj.
    Zadnje sem pisala sem 4 leta nazaj (kako gre to hitro!)
    Imam grozne probleme s preveliko težo. 161 cm in 73 kg.!!
    Začela sem hujšati, a imam ta problem,da lahko jem samo veliko ali nič.
    Učeraj sem za kosilo pojedla 4 krompirčke, malo piščančjega mesa in pol kuhanega jajca.
    In še lonček jogurta popoldan in lonček jogurta ob 19:00.
    Danes sem za zajtrk prav tako popila lonček jogurta.

Ali mislite, da če bom tako nadaljevala do 65 kg, in potem se resno lotila hujšanja. (ne "stradanja") - tek, normalna, samo ne preveč, prehrana
    in mi uspe shujšati na 57kg, ali se mi bo naredil jo jo učinek?

Čas imam do 1. julija.
    Mislim,da v 2 mesecih lahko izgubim od 10 - 15 kg, saj sem debela in meni se zdi,da kilogrami hitreje kopnijo, kot če ne bi bila tako zelo.

Hvala.

Bajs
    •  
      CommentAuthorAicha

Odvisno od starosti in metabolizma.
    Poizkusi nekaj cas manj jesti in veckrat, da se telo navadi, potem pa se loti hujsanja.
    A.
    • CommentAuthordebelajsa

Stara sem 17 let.
    Ali je možno,da izgubim 15 kg v 2 mesecih?
    Hvala
    Me:neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Apr 2012

Je.
    Mozno je tudi da bo jo-jo ucinek potem.
    Zato pazi.
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):