![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
. Vidiš že napredujeva.
(poudarek na malce).
.
.

.
.
.
.
.
hvala že vnaprej
LP!
.

.
.

.
.
.
.
.. Danes ne bom imela časa iti po meso pa me zanima s čim lahko nadomestim meso?
.
.
.
).
. Če boš začela hujšati, boš od nas na forumu (od mene in od drugih uporabnikov
) dobila veliko motivacije, tako da kr pogumno
.Posted By: PetraŽivjo Feet,
nihče ti ne bo pomagal če si ne boš pomagala sama. Torej raje tri tedne premišljuj o hujšanju in se ga potem loti, kot pa da se danes odločiš hujšati pa že kar takoj začneš z dieto. hujšanje ni za vsakega, sploh pa ne hujšanje z dieto.
Vse kar ti lahko rečem je, da namesto da bi mislila na hrano se raje vsedi za računalnik in nam napiši kaj si hotela pojesti. Če boš začela hujšati, boš od nas na forumu (od mene in od drugih uporabnikov
) dobila veliko motivacije, tako da kr pogumno
.
Želim ti veliko uspehov.
lp,
Petra

.
lepo te pozdravljam hvala za odgovor
.
.
spet se javljam!!!!! upam, da ste vredu in da uživate
mene pa zanima če ima kdo kakšen predlog kako se znebiti 1 kilograma ali morda celo več čez noč??? prosim, čemi lhako odgovorite ( in kaj moram zaužiti)

.
.
veš imam doma to knjigo za 90-dnevno ločevalno dieto & ne vem kdaj naj se spravim k temu da bom začela svoje jedilnike uravnavati po tej knjigi... pri meni je problem samo eden a veš--> samodisciplina