![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
.
.
.
.
.
. Tudi razni nesladkani čaji pridejo v poštev
.
.
.
.
.Visoka sem 180 cm,začela sem z 98 kg
,no v tem trenutku jih imam 92
.Vaše 90 dnevne diete se držim skoraj do podrobnosti pa vsak dan vsaj pol ure migam
,rezultati so neverjetni.Edini problem je,da sem imela dvakrat,ponavadi po samo sadju in zelenjavi drisko,ki je trajala tisti dan.Bi me moralo to skrbeti?
.
Drugače se točno držim sestavin, toda jem jih skupaj!!!
A tudi tebe matra vrstni red sestavin? 

.
.
.
.
.
).
.
).
prosim, a mi lahko poveš, s čim naj to nadomestim ali jo lahko kar spustim???
. Zanima me katero dieto bi mi priporočili. Imela sem že kakšnih 10 diet vendar sem nad vsemi obupala.
.
.
.
.
.
Jaz nimam prav veliko problemov glede maščobe na trebuhu, ampak maščobe v prsih...
Sem 15 letni fant, pa mam prevelike prsi in to mi gre že pošteno na jetra!
Res bi prosil za pomoč, da mi pomagate, kako da se znebim maščobe na prsih, oz. kaj da naredim, da bodo moje prsi normalno velike(za fanta, ne za žensko
). Saj so lahko mjčkn velike, ampak jaz imam že res prevelike.

),
. Avatar narediš na sledeči način: greš na Uporabniški račun--> na levi strani imaš Nastavitve računa in spodaj osebne slike. V polja vneseš slike, ki jih imaš že prej shranjeno na računalniku.
.
Mene pa sam neki zanima....ko si delam meso v teflonski ponvi..če delam piščančje/puranje, ma ful čuden vonj..a je ful narobe, če vržem zraven malo česna?