Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime24. Jun 2007

Hoj, NaturensGalleri!
    Nič ni narobe, če daš zraven česen, je pa čudno, da meso smrdi ...
    TonySoprano, koliko si velik, koliko tehtaš, koliko kil bi rad izgubil ...? Ko boš povedal malo več, ti bo Petra gotovo lažje svetovala. Jaz se grem pa počasno hujšanje, tako da ti lahko rečem samo, da boš najhitreje izgubljal kile, ne glede na to, na katero dieto boš šel, če boš zraven še telovadil,
    lp,
    Pretežka
  1.  
    Hvala, pretezka :bigsmile: Ne sj ne smrdi...sam vonj mi ni všeč. K pač ni nobenih začimb pa to...
    •  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime24. Jun 2007

NaturensGalleri, začimbe lahko mirno uporabljaš pri pripravi hrane, ker imajo zanemarljivo majhno kalorično vrednost, pa še hrana je okusnejša, kar potem pomeni, da jo raje ješ in imaš manjši občutek prikrajšanosti, da si na dieti. :bigsmile: Poleg tega naj bi bilo pekoče tudi dobro za prebavo, pravijo. :wink:
  2.  
    Ful super :bigsmile: Še enkrat hvala :bigsmile: Mi bo zdaj velik lažje :smile:
    •  
      CommentAuthorlucya
    • CommentTime25. Jun 2007

živjo!
    zanima me če imate kej probleme z odvečno kožo po hujšanju!?!pa vidla sm da naj bi ble dobre čimbolj mastne kreme!pa me zanima katere konkretno uporabljate!?

hvala!lp
    • CommentAuthorLiMoNA

Mene zanima če je kuhana zelenjava bolj "dietna" kot surova? Ali so kakšne razlike v hujšanju če ješ kuhano zelenjavo ali surovo? :tongue:
    • CommentAuthorLiMoNA

Aja še to a lubenica redi?:shamed:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime26. Jun 2007

Živjo,

Lucya: svetovala bi ti mogoče kakšno Vichy kremo. Res da so malce bolj drage, a so precej kvalitetne :wink:.

LiMoNa: kuhana zelenjava ni bolj dietna kot surova. Razlika je le v tem, da kuhana zelenjava med kuhanje zgubi vse vitamine.
    Drugače pa lubenica ne redi. Ima kalorije kot vsaka hrana, ampak če ješ lubenico je vseeno bolje kot pa če ješ krompir :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthor*UbupanKa*
    • CommentTime12. Jul 2007

Živjo!!! ijs sm stara 13 let, velka 160 cm in tehtam 50 kg!!! ali je to zelo preveč!!?? ali bi se dalo shujšati recimo 5 kg u par dni!!??

lp, *UbupanKa*
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime13. Jul 2007

Živjo *UbupanKa*,

mislim da se pri tako mladih letih še ne rabiš ukvarjati s težo, predvsem glede na to, da je tvoja teža popolnoma ok glede na višino :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthor*UbupanKa*
    • CommentTime13. Jul 2007

PeTra!!!

ija no sej zdej mi greže na boljše, ker sem poskusila to telovadbo ki so mi jo predlagali in sm po dveh dneh izgubila tri kilograme!! :boogie::shades:
    lp, *UbupanKa* :rasta:
    •  
      CommentAuthor*UbupanKa*
    • CommentTime16. Jul 2007

HEllOW!!!

No spet ijs!! jas pazim na prehrano občasno telovadim in imam manj kil !!! sam problem mi je pa ta, da imam še zmeraj enak trebuh!!! na koncu trebuha imam špeh na sredini trebuha pa kot luknjo!!
    Prosim a mi kdo pomaga odgovoritik na ta vprašanje kako bi imela raven trebuh!!!

lp, *UbupanKa*:cry::shamed:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime17. Jul 2007

Živjo *Ubupanka*,

za raven trebuh pomagajo samo trebušnjaki in telovadba. Oglej si tudi Winsor pilates, ki ga lahko dobiš na internetu :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortajči
    • CommentTime27. Jul 2007

Ojla!
    Jaz sem tukaj prvič in moram povedati da je ta dieta full dobra vendar moraš biti karakter in se upreti pikniom, ki so v tem letnem času prava skušnjava. Imam pa tudi eno vprašanje in sicer veliko se govori o maščobah (olju, ...) in me zanima kaj mislite o kokosovem maslu in o olivnem olju ki ni rafinirano? Jaz namreč vse jedi delam na tem in ko sem malo brskala po internetu sem dobila zelo veliko informacij kako so olja ki so rafinirirana škodliva in redilna.

Lep dan,
    Tajči
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime27. Jul 2007

Živjo Tajči,

ko rafiniramo olje se maščobne strukture spremenijo in maščobe postanejo veliko bolj "nevarne" in škodljive. Tako da je veliko bolje, če uživamo nerafinirano olje :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortajči
    • CommentTime28. Jul 2007

Ojla!

Petra hvala!!!! Imam še eno vprašanje, a je mogoče kdo že končal z dieto z lubenico in kakšni so rezultati? Jaz pričnem z to dieto danes in me full zanima če bo šlo kaj dol al ne.

Lep dan,
    Tajči
  3.  
    ojla,tajči!

jaz nisem poskusila diete z lubenico ampak mislim da deluje ker je lubenica sestavljena z več kot 90 procentov vode!

lp,
    pinky-dieta
    • CommentAuthorMayaD.
    • CommentTime29. Jul 2007

Čaw usm skupi!jst mam pa eno uprašanje na splošno o dietah...me zanima če bi mi lahk kdo svetovau kako na kratek rok izgubiti čimveč kilogremov?katera dieta bi bila najbolj ustrezna?ker pri meni je tko...ko se odločim za dieto se ne morem držati nekega načrta in slej ko prej začnem dobesedno stradati.kilogrami grejo dol sam pa tudi gor :neutral:...vem d ni prav samo si ne morm pomagati.če pa kdo ve za kšno dieto ki res pomaga in je dokaj hitra bi bila pa zelo hvaležna...
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime29. Jul 2007 urejeno

živjo Maya.D,

tukaj maš vse diete pa si poglej kako dolgo trajajajo in koliko kg lahok izgubiš:

http://www.smsdieta.si/diete/

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime30. Jul 2007

Živjo MayaD.,

zavedati se moraš da noben učinek diete ni večen, če boš po dieti začela normalno jesti. Torej ko se odločiš za dieto jo je potrebno izpeljati do konca, predvsem pa je potrebno po dieti še vedno paziti pri prehrani :wink:.

lp,
    Petra
  4.  
    živjo!

jaz bi vprašala,če kdo pozna kako stran kjer so obavljene slike za telovadbo,da bi obdržala težo,da se ne bi zredila nazaj;)

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime31. Jul 2007

Živjo Pinky-dieta,

malce pobrskaj po googlu pa boš gotovo kaj našla. Jaz vem za spletni časopis Glee magazin, kjer so objavljene vaje s slikami :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime31. Jul 2007 urejeno

hvala za odgovor Petra!(odgovor je v drugi mapi)

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime31. Jul 2007 urejeno

živjo!

jaz pridno telovadim 8 minutes legs danes kot sem že rekla a sem se zredila zaradi MIŠIČNE MASE.
    ali se mi bo ta telovadba naslednji dan poznala na vagi?več ali manj,prosim za čimhitrejši odgovor:cry:

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime1. Aug 2007

Živjo Pinky-dieta,

še enkrat preveč se obremenjuješ s tehtnico in dekagrami. Drugače pa sem ti odgovorila v drugi diskusiji/temi.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormalena
    • CommentTime6. Aug 2007

Lep pozdrav,

sem nova na vašem forumu in sem že veselo prebrala dosti komentarov.
    zanima me če je možno v 3 tednih shujšat 10 kg tako da se vidi na
    tehtnici in na telesu če imaš 63 kg in si velik 165 cm.
    kako pot naj uberem da mi bo zagotovo uspelo če je to sploh možno al
    se telo prehitro navadi in se izguba kg začne upočasnjevat?

že naprej hvala

uživajte

bye:wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Aug 2007

Živjo Malena,

žal ti ne morem zagotoviti koliko boš shujšala, ker je vsako telo "razred zase" :wink:. Lahko da boš shujšala samo za 3 kg lahko pa tudi za 12kg. Glede na to, da nimaš ogromno kg bo šlo pri tebi hujšanje verjetno bolj počasi, saj nimam za zgubiti veliko kg.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorHoneyBee
    • CommentTime6. Aug 2007

Ola!
    Moja 90 dnevna ločevalna dieta se izteka 10.8.,do tega trenutka sem shujšala 18 kg,vendar bi želela še 7,v zadnjih tednih gre zelo počasi.Kako naj nadaljujem?Hvala,Maja
    • CommentAuthormalena
    • CommentTime6. Aug 2007

Hola,

Petra hvala za komentar. Upam da mi bo uspelo kaj več kot 3 kg:D.telovadim po eno uro na dan, spijem veliko vode jem pa trenutno samo lubenico pa še kakšno sadje. bo se poznalo vsaj na telesu če že ne na tehtnici?:D
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Aug 2007

Živjo,

HoneyBee: po končani dieti bi ti svetovala, da imaš kakšnen mesec pavze in se potem ponovno lotiš diete. Druga varianta je, da si prebereš knjigo (mislim da je naslov nekaj takšnega) "Po 90 dneh", izdala jo je enaka založba kot knjigo "90-dnevna ločevalna dieta" :wink:.

Malena: mislim, da se bo poznalo prej na telesu kot na tehtnici :wink:. Kar pogumno naprej!

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorpinky-dieta
    • CommentTime8. Aug 2007 urejeno

odločila sem se da ne bom več hujšala ampak da bom več telovadila in normalno jedla,tehtam se tudi vsakih 7 dni in ne vsak dan.
    imam pa 1 vprašanje:
    je možno da imam zaradi diete prebavne motnje?
    aja in v 1 tednu izgubila iz 55,7 na.....
    :thumbup::swingin::peace::jumping::cheer::boogie:53:boogie::thumbup::swingin::peace::jumping::cheer:

lp,
    pinky-dieta
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Aug 2007

Živjo Pinky-dieta,

čisto možno je, da imaš prebavne motnje prav zaradi diete, saj gre za spremenjen način prehranjevanja, ki ga telo ni navajeno.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorLiMoNA
    • CommentTime10. Aug 2007

Živjo! Predvidevam da je bilo to vprašanje doslej že zastavljeno, ampak se mi ne da brskat za nazaj. Zanima me koliko kalorij je priporočljivo zaužiti na dan?
    • CommentAuthorLiMoNA

P.S.: Zanima me tudi če lahko pri dietah, ki vsebujejo tri obroke dnevno, med obroki ješ sadje?
    • CommentAuthorppupaa

petra se opravičujem, ampak sem nova tukaj in po pomotu sem vprasanje napisala na prvo stran, upam da bos lahko vseeno čim hitreje odgovorila
    • CommentAuthorlavra1213
    • CommentTime13. Aug 2007

petra glej jaz sem še mlada stara komaj 13let in bi te uprašala. ali lahko uporabljam te diete ki so navedene na teji spletni strani primer dieta z jajci ali dieta z lubenico:confused:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Aug 2007

Živjo,

Limona: na dan naj bi ženska zaužila od 1500 do 2000 kalorij :wink:. Med obroki lahko ješ sadje.

Lavra1213: hmmm glede na to, da si zelo mlada bi ti raje odsvetovala diete. Namesto tega si preberi kako knjigo o zdravem prehranjevanu :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorlavra1213
    • CommentTime16. Aug 2007

aha ok hvala ti res!byby:cool:
    • CommentAuthordreambabe
    • CommentTime27. Aug 2007

ola
    mene pa zanima če loh zamenaš hobotnico inmorske sadeže z neko ribo
    hvala
    • CommentAuthor*tamara*
    • CommentTime28. Aug 2007

zanima me če je treba kaj plačati??pa katera dieta je najbolj priporočljiva glede na to da ne jem morskih sadežev in ponavadi katerih stvari ni v hladilniku?pa stara sem 14 let
    prosim zahiter odgovor
    • CommentAuthor*tamara*
    • CommentTime28. Aug 2007 urejeno

pa najbolj mi leži ta dieta z lubenico
    prosim pomagajte ker sem res deebeelaa!:cry::cry:
    • CommentAuthoryagoda3

oj!sm punca ki obiskujem srednjo šolo in se ne počutim dobro v svoji koži.zato bi rada mnenje kako se lahko znebim odvečnih kilogramov.samo imam težave ker ko je šola nimam zajtrka,v šoli imam malico in ko pridem domov imam kosilo združeno z večerjo in takšen je moj ritem.pomoč pa res rabm nujno k sm predebela in bi se rada znebila odvečnih kilogramov.zato prosim mi pomagajte z tako dieto da jo bom lahko prilagodila svojemu ritmu življenja.zato se vam zahvaljujem že v naprej in hvala.:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:obupana
  5.  
    yagoda3, jaz ti lahko svetujem samo to, da se počasi privadiš na vsaj 3 obroke dnevno, če ne celo 5. Sploh zajtrk je zelo pomemben obrok...tudi jaz nikoli nisem jedla zajtrka, vse do zdaj...ampak, če se potrudiš, se da. Razen če ti tega ne dopuščajo kakšne druge okoliščine. Pa kakšna telovadba tudi lahko zelo koristi...saj ni treba pretiravat, začni počasi. Npr. 20 minut pilatesa, sprehod, itd. Vzemi si čas in hujšaj lepo počasi...če ne pa si iz seznama sms diet izberi dieto, ki ti najbolj ustreza. Ampak sama dieta ni dovolj, če pozneje ne paziš, kilogrami še kako hitro pridejo nazaj :confused: Sporoči, kako si se odločila.

LP, N
    • CommentAuthor*tamara*

yagoda3 vem kako je to say mam podobne recimo iste probleme pa jas sn tudi zelo debela,tako da te naj malo potolažim nisi edina ki ima te probleme.
    • CommentAuthor*tamara*

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    • CommentAuthor*tamara*

prosim pa da še kdo pomaga meni rešti problem ki sem ga že prej napisala
    prosim:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
  6.  
    *tamara*, koliko si visoka in koliko kg imaš, če smem prašat? Pri tvojih letih se mi diete ne zdijo pametna rešitev...najbrž bi bilo bolje zate in za tvoj razvoj, da se zaenkrat posvetiš zdravi prehrani in vadbi. Če pa te vseeno zanima, o cenah si lahko prebereš tu: http://www.smsdieta.si/hujsanje-z-sms-dieto/
    Če pa ne ješ morskih sadežev, si poišči kakšno dieto, kjer jih ni in je problem rešen :wink:

Upam, da sem kej pomagala.

LP; N
    • CommentAuthor*tamara*
    • CommentTime29. Aug 2007

visoka sem 162cm imam pa 70 kg .poskusila pa bi dieto z lubenico .
    Hvala za pomoč

lp,tamara
    • CommentAuthor*tamara*
    • CommentTime29. Aug 2007 urejeno

aja pa še to.moje mišljenje je da bi bilo boljše (glede mene) začeti že zday ker mi bo lažje in telo se še razvija,bolj ko bom postajala starejša vedno težje bo

lp,t:neutral:
    • CommentAuthoryagoda3
    • CommentTime31. Aug 2007

oj!odločila sem se da bom poskusila v mojo prehrano vnesti da bom zjutraj imela zajtrk in tako bom jedla trikrat dnevno pa poskusla bom tudi se ukvarjat s katerim od športov kateri me veselijo.potem sporočim kako sm uspela.lp:bigsmile::cool::wink: