Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime1. Sep 2007

Tamara, res je, zdaj boš lažje zgubila, kot me, ki smo starejše, ampak boš lažje zgubila že samo z zdravo prehrano in telovadbo, diete pri tvojih letih pa vodijo v resnejše motnje hranjenja in nima smisla, da se jih lotevaš, ker si boš naredila več škode kot koristi. Izkoristi svojo mladost in ravnaj po pameti,
    lp,
    Pretežka
    • CommentAuthorLiLi88
    • CommentTime4. Sep 2007

hojla
    kako smo na te deževne dni = )
    zanima me samo če lahko pri kateri koli dieti zamenjam meso z kuhano ribo? ali to ni priporocljivo?
    hvala za odg in lep dan
    • CommentAuthor*tamara*
    • CommentTime4. Sep 2007

Hojla,
    Hvala za tvoj nasvet Pretežka.Bom poskusila pa da vidim če mi bo ratalo!!papa mejte se fayn pa želim vam čimveč izgubljenih kilogramov!!!
    lp, tamara
  1.  
    no zdaj sem že 1 teden na dieti in sem izgubila 5dg-1kg meni se to zdi malo malo ampak a je to preveč ali je zdravo hujšanje 1 kg na teden za 13 letnico?

VABIM VAS TUDI DA PIŠETE SVOJE DNEVNIKE,DIETE,SKRIVNOSTI NA NAJ FORUM RAZN TEGA SEVEDA!tam se pogovarjamo o vsem!od a do ž!VČLANITE SE S KLIKOM NA REGISTRIRAJ SE!
    www.fun4eva.mojforum.si
    • CommentAuthoragata
    • CommentTime10. Sep 2007

Zanima me, s čim lahko nadomestiš repo (ali je to sladka, ali kisla) pri 31- dnevni dieti kemič razkroja.
    Hvala LP:bigsmile:
    • CommentAuthorbincha
    • CommentTime18. Sep 2007

hey!

jaz pa mam eno vprasanje.. in sicer sem slišala, da bi naj mleko povečalo obseg prsi ? mene zanima če je to res ?.. zdi se mi čudno ali vseeno bi rada vprasala!

LP:wink:
    •  
      CommentAuthoramaia
    • CommentTime20. Sep 2007

Ha, ha... pa še kako ga poveča, sam mora bit v žlezah, ne v želodcu :bigsmile:
    • CommentAuthortadlarson
    • CommentTime26. Sep 2007

OJ,

lep pozdrav vsem, mislim da ste vsi :boogie:, jaz imam dones 3 dan, čisti začetnik, ampak s to stranjo sem se deloma tud odločila za to dieto. Imam 2 vprašanji, ali lahko na sadni dan jem tudi solato ali samo sadje, koliko ste kaj izgubili na kilaži?

Lp
    • CommentAuthorpatpol

Pozdravcek Tadlarson!

Ne vem za katero dieto te zanima. Ce sprasujes po locevalni 90-dnevni,potem lahko jes tudi solato,samo ne kaksno francosko ali fizolovo,tudi krompirjeve ne.

Lp
    • CommentAuthortadlarson

oJLA, PATPOL,

ja hujšam po 90 dnevni ločevalni, mislila sem zeleno solato ali pa papriko paradižnik,..., zato ker imam veliko rajši zelenjavo kot sadje, po sadju imam občutek lakote.

Lp
    • CommentAuthorpatpol

Ja pri 90 dnevni lahko jes paradiznikovo,kumaricino solato brez problema,zeleno seveda tudi. Pazi samo z oljem. Drugace pa se nam lahko pridruzis v diskusiji v 90 dnevna locevalna dieta. Meni je zelo pomagala in mi daje motivacijo. Vsekakor si zelo dobrodosla.

Lp
  2.  
    pri 90 dnevni je velikokrat omenjena čebula
    je dieta uspešna če ne ješ čebule:cry:
    • CommentAuthorrakica
    • CommentTime30. Oct 2007

prosim vas pomagajte mi pri hujšanju.mami mi nonostop teži doma kaka sem,predebela...into me ful prizadane ampak vem da sem si za to sama kriva.ampak jst bi se rada tega znebila,da bi bila ponosna na sebe:tongue:
    imam pri višini 164cm 75kg.vem da je pgromno zato bi rada shujšala.pomagaj mi izbrati dieto ki bo učinkovita in ne preveč dolga.
    hvala že za v naprej:tooth:
    rakica
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime10. Nov 2007

sestavljam diete za vse k rabte pomoc pišite

pomocnica@gmail.com

:beard::boogie::shades:
    • CommentAuthorUrh
    • CommentTime11. Nov 2007

Ok a mi lahko kdo zaupa kaj pomeni skodelica tunine. Kolkor se jaz razumem je tuna riba prvelika ta zkodelico. Potem pa poznam še konzerve, kjer so ribe v olju. Torej kakšno oz. kako pripravimo to skodelico tunine.

Hvala za odgovor.

J
    :thumbup:
  3.  
    Skodelica tunine..jaz sem pojedla eno taveliko konzervo tunine (mislim da je 160 gramov) tunine v naravnem soku...res da je dražja od tiste v olju, ampak je zato tudi veliko boljša. Kadar pa rabiš pojest pol skodelice, pač poješ tamalo konzervo (80g). Upam, da sem pomagala :wink:

LP
    • CommentAuthorpupsi
    • CommentTime16. Nov 2007

hay. mene pa sam neki zanima. jes sm hujšala en tedn z pet dnevno sadno dieto, shujšala sm 3 kg ker sm se mal pregrešila vmes. sam je pa finta v tem da se nisn naazaj zredila ampak ko nekaj več pojem se mi obseg trebuha poveča za kar nekaj. ostane mi raven trebuh samo če ostanem lačna. pripmba redno telopvadim in obiskujem fitnepupsi lp
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime18. Nov 2007

pupsi...tle sta lahko 2 problema:

če imaš aztenično konstitucijo in si shujšala je možno da imaš telesno razporeditev tako da ti gre vse v trebuh

možno pa je da aktiviraš napačne mišice poskusi več vaj za ravn trebuh(morda pilates-baje pomaga)

drgače pa če gre za manjšo izbočenost je normalno da se vsem poveča obseg ko se najemo(neskrbi-to se je tudi meni ko sm bla na rednih treningih boksa fitnesa itd.....mela sm več kot 50kg mišične mase pa se mi je vseeno trebuh povečal po obroku-gre za normaln proces ki je morda še bolj izrazit če si drugače vitka)
    • CommentAuthortayuya
    • CommentTime30. Dec 2007

halo
    se hoče kateri z menoj pogovarjat????????????
    • CommentAuthortayuya
    • CommentTime30. Dec 2007

prosim nujno rabim POMOČ!!!!!!!!!!!!:cry:
    • CommentAuthorThera
    • CommentTime1. Jan 2008

hoj! povej, kaj je narobe.....:wink:
    • CommentAuthorbobrka
    • CommentTime2. Jan 2008

živjo!
    mene pa zanima, če so kakšne posledice, kadar nizamo eno dieto za drugo. jaz si vzamem vmes dan ali dva brez diete, potem pa nadaljujem z novo. je to škodljivo?

no, hvala za odgovor, pa lep dan!
    • CommentAuthorbincha
    • CommentTime5. Jan 2008

hey !

jaz pa mam nekaj vprašanja :) zanima me kako deluje jabolko na telo ? in kako se pripravi zeliščna skuta , saj sem slišala da je dobra za presnovo maščob?

Lp:wink:
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime5. Jan 2008

jabolko...jah načeloma super ker ma veliko vitaminov in mineralov, hkrati pa tut balasta...sam vseen je pregovor 1 jabolko na dan drži doktorja stran nerealen

želiščna skuta (odvisno kakšno misliš) načeloma pa v skuto vmešamo željena zelišča ročno ali z mikserjem

tle maš eno varianto:

zeliščna skuta
    # 300 g skute
    # 100 g kisle smetane
    # 3 jajca
    # sol
    # beli poper v zrnu
    # manjši zeliščni šopek

priprava
    ? Zeliščna skuta. V skodelico ubijemo jajca, ki jih blago razžvrkljamo. Zelišča osmukamo in drobno sesekljamo. V skledo stresemo skuto. Dodamo kislo smetano, razžvrkljana jajca, sol, ščepec sveže mletega belega popra in žlico sesekljanih zelišč. Dobro premešamo.

sam to sm vzela iz recepta za štruklje tko da pomojee bi mogla zrt jajc toplotno obdelat ane (loh pa nardiš brez bi tut šlo)
    • CommentAuthorLiMoNA
    • CommentTime5. Jan 2008

Živjo! Spet imam eno vprašanje. Na dan naj bi zaužile 1500 kalorij. Na artiklih so pod energijsko vrednost vedno zapisane 2 cifre (kJ in kcal), kaj od tega se zdaj sešteva?:confused:
    • CommentAuthorbincha
    • CommentTime5. Jan 2008

dreamy hvala za recept !:wink:
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime6. Jan 2008

1500kcal=(približno)6000kJ

kcal upoštevi če si na 1500
    kcal(kilokalorije)...imenovane tudi samo kalorije
    kJ(kiloJouli)

pa sj ne pretiravat s seštevanjem to sam na približno glej-zaokrožuj cifre pa to da ti bo lažji ker tut nikamor nauš pršla če boš vsak gram tehtala pri testeninah

pa še en nasvet(vsj men pomaga)-čimmn se sekiri za hujšanje...sicr pazi da boš zmerno jedla sam ne pretiravaj z tem kok paziš
    pojasnilo: stres na telo vpliva negativno, tudi pri hujšanju in so lahko rezultati slabši če se oseba ki hujša preveč sekira
    • CommentAuthorsani
    • CommentTime7. Jan 2008

OJLA!NA DIJETI SEM KOMAJ DVA DNI,IN SEM SHUJŠALA ZA 1 kg.ZANIMA ME ČE JE TO MALO PREVEČ,ALI PREMALO.:swingin:
    • CommentAuthorLiMoNA
    • CommentTime8. Jan 2008

Hvala!
    • CommentAuthorjasmina85
    • CommentTime11. Jan 2008

Ola punce!

Od jutri planiram eliminirat sladkarije za dober mesec, ker mi sam unicujejo nacrte za sanjsko postavo do marca.
    Prosila bi da mi napisete cim vec bolj zdravih nadomestkov za sladko, saj vem, da bom v skusnjavah.. v mislih imam ze rizeve vaflje, krekerje, kakav .. rabim cim vec idej za nizkokaloricno hrano .. februarja se pa se na fitnes vpisem ..
    HELP!
  4.  
    Pozdravljena jasmina85!
    Kakav po mojem mnenju ni ravno nizkokalorična hrana..za riževe vaflje ne bi vedla, ker jih ne maram, krekerje pa odvisno kakšne..meni so zelo všeč Wasa kruhki (namesto navadnega prepečenca), pa veliko sadja sem pojedla namesto sladkarij, pa surove zelenjave (korenje itd.). Upam, da sem vsaj malo pomagala.
    LP, Naturens
    • CommentAuthorjasmina85
    • CommentTime12. Jan 2008

Si ja hvala.
    Kaksni pa so ti kruhki po okusu? Kje jih kupujes?

Danes sem na bus postaji videla oglas za nekaksne ploscice, ki vsebujejo cokoladne koscke in vitamine in so nadomestek za slascice, pise da je zdravo in ucinkovito in namenjeno hujsanju. Dve ploscici nadomestita en obrok. Pa weightloss pise na skatlici. A mogoce kera ve, kje se da to ze kupiti pri nas??

Ce ne pa hvala eni punci v tej temi, ki je napisala, da naj si za motivacijo gremo sprobat cunje manjsih stevilk, v katere se zelimo spravit. Sem naredila to in se spravila v 2 telovnika st. S in mi super paseta. Pa tudi trenirka in jakna sta mi pasali, velikosti M in 38. Fuuuuuuul dober obcutek, prej sem vedno nosila XLoz. st. 42. Edino spodnji del se ni tak, kot bi ga rada imela - hlace me bojo se malo pocakale ..
    .. v zvezi s tem - a lahko sama kaj naredim, da zmanjsam obseg zadnjice in bokov? Najprej ponavadi shujsam v trebuh in zgornji del telesa, spodnji je pa vedno bil problem zaradi sirokih bokov .. mami mi pravi, da imam po naravi malo sirse boke, pa visoka sem, samo bi se vseeno morala spraviti v st. 38, kaj mislite?

Uzivajte,
    J.:wink:
  5.  
    Ojla!
    Ti kruhki majo meni okus kot malo bolj suh polnozrnat kruh. Kupujem jih v DM. Tisti weightloss se mi zdi pa bolj lari fari. Sem jih pa vidla v enem malo večjem Mercatorju, na polici z bio izdelki in izdelki za diabetike.
    Glede obsega bokov in zadnjice pa ne bi vedla.
    LP, N
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime15. Jan 2008 urejeno

Hojla!
    Moj recept za zeliščno skuto-men je všeč.

3oo g nemastne skute
    1 lonček nemastne kisle smetane
    1 kisla kumarica
    1/2 zelene paprike sveže in
    1/2 rdeče paprike sveže
    por, peteršilj,sol, pol žličke rdeče mlete paprike, kajenski poper,poper

Priprava:

Kumarice,paprike,por,peteršilj vse na drobno sesekljaš-res na drobno. Skuto smetano in ostale začimbe zmešaš in dodaš sesekljana zelišča. (peteršilj je lahko tudi posušen in ga daš po okusu, ravno tako tudi por.)

Pa dober tek!:bigsmile::shamed:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime18. Jan 2008 urejeno

Pozdrav!

Sem relativno nova na forumu, in kot se temu reče, imam fuuuul preveč kil.Začela sem z dieto kemič.razkroja.Prvi ciklus (3dni) kilo in pol dol.Dobro al pa ne ??? Imam vprašanje.Mi lahko ktera pove kaj se lahko pije med obroki,če je čaj ali kava za zajtrk.Ali lahko pijem radensko, donat, vodo z limono in ..... Al lahko pijem čisto tapravo KAVO.
    Zares imam preveč kil. Vsaj 15 kg bi rada spravla dol pa še vedno ne bo čist idealn.Tudi zaradi zdravja moram shujšat. Vsak nasvet bo dobrodošel.Večkrat ko hujšam manj gre dol.
    Lep pozdrav in pomoč!:bigsmile::bigsmile:
  6.  
    Živjo!

Sem začetnik na dieti kemičnega razkroja. Malo mi je sicer dolgočasna ker se kar naprej ponavlja. Mi lahko kdo pove kaj jeste četrti dan ko se baje ni treba držati diete.
    Jeste kar vam srce poželi ali si izberete samo stvari iz jedilnika diete? Prosim za odgovor ker je jutri moj četrti dan.
    Drugače pa 3 dni in 1,5 kg. Pričakovala sem sicer boljši rezultat ampak tudi to je za silo ok.
    Lep dan in hvala za odgovor!
    • CommentAuthorjasmina85
    • CommentTime24. Jan 2008

Ah daj,uporabi malo kreativnosti in poslusaj sebe - kar ti tekne! Vse, a v omejenih kolicinah .. 3 dni in 1,5 kg .. ze to je prevec tako da kar pocasi in na izi .. nikamor se ne mudi, vse te bo pocakalo .. itak se mors skoz tega drzat ..
    • CommentAuthorTeja88
    • CommentTime29. Jan 2008

jaz pa bi vprašala..če lahko namestp kave piješ čaj ali pa kaj drugega ?:confused: ker ne pijem kave.. Hvala!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime30. Jan 2008 urejeno

Teja88 - seveda lahko piješ čaj namesto kave. Zeliščni čaj (divja češnja,zeleni čaj....)ali pa kakšno drugo mešanico. ki ti paše.Men pri obroku paše nekaj toplega popit, zato imam enkrat čaj ,drugič pa kavo. Veliko pa pijem vodo.Uspeh zagotovljen z veliko gibanja ali telovadbo . Pa še to - čaj brez cukra.

Veliko uspeha.
    Lp kozoroginja!:tongue::jumping:
    • CommentAuthorbiba
    • CommentTime5. Feb 2008

hayyy"!!!!
    mene pa samo to zanima če lahko zjutraj na tešče namesto kisa z vodo pijemi limono z vodo???????ker sem prebrala da ti to fuuul pomaga pri raztaplanju maščob in jst mam neizmerno željo da bi shujšala
    pa zanima me še to če so kake druge metode za čimprejšne izgorevanje maščob razen pitja limone oz.kisa?

hvala za odgovor in upam da boš čim prej odgovorila.

hvala..........bybybyby............biba
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime5. Feb 2008 urejeno

Hej biba - limona z vodo brez cukra ti bo kar pomagala, samo ne pretiravaj zaradi kisline (zgage), pa odvisno je tudi katero dieto imaš-če? Fajn je pa tudi grenivkin sok (od sveže grenivke).
    Kar se pa drugih metod tiče -gibanje in spet gibanje. V lekarni se pa kupi kapsule
    L-CARNITINE te pomagajo topit maščobo skupaj z telovadbo ali hojo.Ali pa vzameš kapsulo pri obroku (1).

Gasperjaka-kako kaj tvoja dieta KR napreduje.Ali ti gre.Daj napiši.Jaz sem uspelaaaaaa.Še mal pa bom koncala. Upam da bom do konca dol dala 8-9 kil.Še 4 dni s presledkom enega dne.
    Napište če sem kaj pomagala. Lp

:confused::wink::smile::tongue:
    • CommentAuthordadika
    • CommentTime5. Feb 2008

Čao!
    Gasperjaka tu sam pišem od sotrpinke.
    Hujšanje gre. Bolj počasi ampak bo. Dieta kemičnega razkroja - no bom rekla da ne deluje, ampak so takšne kombinacije da mi je po šestih dneh bilo slabo za vsak obrok, zato sem začela malo miksat. Tista stvar ki mi ne odgovarja (tune, brokoli, repa) jo nadomestim kar s pomarančami; potem zajtrk ne pojem ampak jem samo okrog 12h in okrog 17h in imam čisto dovolj. Shujšat sem pa želela samo zato ker mi niso bile prav hlače ki sem jih nosila pred porodom. Imam namreč dva sinčka v majhnem razmahu, v nosečnostih pa tudi nisem pazila koliko in kaj jem tako da so se kilogrami pošteno kopičili. Zdaj je šlo iz 96,1 na 82,7. Priznam da sem zadovoljna ampak bom še kar nadaljevala. Kaj ve se držite diete tako kot je napisana?
    Veselo hujšanje še naprej pa se še slišmo!!!
    • CommentAuthorevica
    • CommentTime6. Feb 2008

živjo!

moje izkušne s hujšanjem. sama sem izgubila 28 kg. največ uspeha sem imela s 90 dnevno ločevalno, ta ni težka in mi je dala dodaten zagon za naprej. težava pri tej dieti pa je da zelo vpliva na razpoloženje. grozno sem bila zoprna in tudi druge punce ki so jo poskušale so imele podobne izkušnje.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime6. Feb 2008 urejeno

Hojla:updown:dadika

Krasno se sliši da si uspela dol dat 10 kil. Mene zanima kolk časa si porabila za to. Fajn se mi zdi da si napisala, da se lahko tudi menjajo živila, pa vseeno shujšaš.
    Men je v 21 dneh uspelo dol dat 6,5 kg, pa še 3 dni imam.Pol bom pa neredila en majhen presledek in jovo na novo. Mam še vedno vsaj 15 kg preveč.Če pridem na 7o kil bo majka.Tolk sem imela ko sem nehala kadit. Pol pa ekstremno goooooooor.
    Za mojo višino bom še vedno preokrogla (160 cm trenutna teža 85 kg, starost-Abraham je moj mlajši brat

Evica moje čestitke-Kar tako naprej.Verjetno bom tudi sama poskusila to ločevalno -enkrat.Vse jo fuuull pohvalijo.

Lp kozoroginja
    .:hungry::hungry::wink:
    • CommentAuthordadika
    • CommentTime7. Feb 2008

Hoj!
    Za 10 kg sem porabila od 1.1.2008 dalje s tem da sem se dvakrat pregrešila z dobro in obilno večerjo.
    Drugač sem pa tudi jaz poskusla z 90 dnevno sam mi je pa mal dolgočasna, se predolgo vleče.
    Imam rajši hitre in učinkovite diete.
    Tudi jaz bi rada prišla do 70 kg - vsaj do prvomajskega morja. Do takrat mislim da mi bo uspelo. Sporočim!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Feb 2008 urejeno

Živjo

Spet sem tu. Sem imela malo odmora.
    Dadika, hvala za odgovor. Bom tudi sama poskusila malo menjat hrano, ker se res naveličaš. Pomaranče so pa tudi drugače zelo cenjene pri dietah, in pa grenivke tudi. Še vsaj 15 kg **čim prej se-ve**.
    :swingin:Seveda sporoči, bom tudi jaz!
    lp:cheer::clap:
    • CommentAuthoremilia
    • CommentTime10. Feb 2008

evica.. koliko kil pa si imela preden si začela z ločevalno dieto?
    res je pohvalno za tolikšno izgubo kilogramov! bravo ^^

lp:wink:
    • CommentAuthorbincha
    • CommentTime25. Feb 2008

Živjo !

v eni reviji sem zasledila članek o t.i. KURA 309 , zanima me če je že katera slišala za to dieto in če tudi drži tako kot piše!
    Ta kura gre tako, da v 3 dneh vzameš tabletke in spiješ prašek, med tem časom ne smeš jesti mesa, rib, soje in sira in potem po 15- dneh bi naj shujšal do 9 kg !
    Prosim za odgovor !

Lp, Sabina :wink:
    •  
      CommentAuthorSuziiika
    • CommentTime26. Feb 2008

Pozdravljene,
    sm pršla vas zdej mal sem pogledat. Ewo dans je začeu tečt prvi dan moje 11 dnevne diete in upam da bo nekak šlo. Sama sebe prepričujem v glavi da nism lačna, da sej bo. Je kr dobr met še kakšno ekstra podporo , se mi zdi, da ne obupaš prehit. Tak da, če je kakšna tule za spodubjanje, sem tukaj!

Lp :)
    • CommentAuthorackolana
    • CommentTime28. Feb 2008

:cry:mene pa zanima ali lahko kavo z čem nadomestimo,npr.:čaj,voda,...?