![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Plisssss help!
?
) jaz bi ti bolj priporočala kake kosmiče (ovseni, rženi, muesli..samo da ne bo sladkano).

Za en teden sem izgubil 2 kili.
Še ene 5 jih bom probal zgubiti, potem bom pa šel na fitnes.
Hvala za vse nasvete in odgovore. Res hvala.

Še en teden bom tekel, da odstranim še dve kili (takrat bom namreč imel normalno težo glede na mojo velikost), vendar me zanima, kako naj potem VZDRŽUJEM to težo brez teka?
Na začetku, ko sem komaj začel tečt, sem imel 80kg, danes sem se pa tehtal in imam 70kg!
No, zanima me samo še, če lahko jem sladoled?
Drgač pa ne, niso nobene posebne hrenovke, navadne piščančje.
Laufat pa verjamem, da se ti ne da, saj se meni na začetku isto ni dal. :) Ampak, ko se enkrat spraviš in čez en teden vidiš, koliko kg si izgubil/a, potem dobiš še več volje in nadaljuješ s tekom. ;) 
bravo, Tony, vidim, da ti gre super. Kar tako naprej
Iz 80 sem/bom prišel na 65. Hudo ane?

Zdaj mi pa ni problem, tako da upam, da bom zdržala 3 mesece. Če siza, lahko začneva skupaj 

Upam, da vsem rata, kakor je meni.
Z rezultatom sem pa več kot zadovoljen.

Super si

Jaz tudi upam, da mi uspe prvi dan
Sicer pa me najbolj skrbi sadni dan, ker jest meso pa solato/krompir pa solato sem že navajena, ker tega dvojega že dolgo ne jem skupaj (mesa pa krompirja). Bomo videli, kako bo šlo. Me pa veseli, da mam tokrat vsaj podporo družine...ko sem začela hujšat, namreč ni bilo tako

sporočte mi čim prej!?