Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime21. Sep 2008

Jaz sem 2 dni nazaj na netu brala o skodljivosti dijete. Poglej malo po forumu nekje je celo zapisan link.
    • CommentAuthormatejka88
    • CommentTime29. Oct 2008

Zdravo!

KUPIM DVD-JE WINSOR PILATES V SLOVENŠČINI

Ali ima mogoče kdo dvd-je za winsor pilates v slovenščini?? Zelo rada bi jih imela, vendar jih nikjer več ne dobim .
    Bi mi lahko kdo prodal original ali pa kopije teh dvd-jev?

Če imaš mi prosim sporoči. Lahko na mail majav927@gmail.com

Hvala.

pozdravček ::
  1.  
    Živijo,
    rada bi eno informacijo o 90 dnevni ločevalni dieti...Brala sem da če imamo delovnik v katerem si ne moremo privoščiti zgodnjega popoldanskega kosila, naj sežemo po sokovik iz sadja ali zelenjave. Zanima me naslednje: Kako je s tem, ali potem pijem sok popoldan, zvečer pa jem kar je tisti dan na jedilniku ali kako? Upam da mi bo kdo znal odgovorit, saj sem od doma odsotna od 9h do 18h in bi res rada pravilno ravnala. Hvala in lep pozdrav!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Nov 2008

Popij sok in prilagodi obroke ce tako pise v knjigi.
    Mislim pa, da si vseeno lahko neses s seboj od doma kasno solato iz mesa in zelenjave ali pa testenin in zelenjave oz. samo zelenjave. Ce le imate hladilnik v sluzbi. V 15 min pa to pojes.
    Aicha
    • CommentAuthortjasha
    • CommentTime25. Jan 2009

živjo petra

jaz sem visoka 160cm in imam 70kg rada bi shujšala za 30 ali 40 kg prosim poveš kaj mi predlagaš da bom shujšala

jem vsako hrano Lp.tjaša
    • CommentAuthortjasha

<blockquote><cite>Posted By: tjasha</cite>živjo petra

jaz sem visoka 160cm in imam 70kg rada bi shujšala za 30 ali 40 kg prosim poveš kaj mi predlagaš da bom shujšala

odgovori mi hitro

jem vsako hrano Lp.tjaša</blockquote>
    •  
      CommentAuthorAicha

Ti bi imela rad 40 ali 30 kg?
    Lepo te prosim.
    Saj ves, kaj bo nasvet: pojdi k zdravniku in se posvetuj z njim glede tvojega misljenja in zelje.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Feb 2009

tjaša ali se norca delaš iz sebe ali iz nas:shocked:

Vandolina
    • CommentAuthorKatja01
    • CommentTime27. Feb 2009

ojla,

danes je 5 dan od kar sem na dieti kemičnega razkoja. Res je, prej sem se neomejeno basala, brez slabe vesti, pa so kile šle gor, gor, gor. Sedaj imam še tromestno številko na tehtnici, kar je katastrofa.
    Zanima pa me, kako naj si zapolnim čas med obroki, pa da nebi preveč podrla sistema. Jem zjutrj okoli 8-ih , pa kosilo med 13-14 uro, večerjo pa imam
    okoli 18-ih. Vmes pijem vodo, pa nesladkan metin čaj, vendar se mi popoldan kar meša! Samo gledam kje je kaj za pod zob.
    Mnenje in nasvet!?

Upam, da mi rata!!!

lp:shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Feb 2009

Dosti vztrajnosti in volje.
    Aicha
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime28. Feb 2009

Saj se boš navadila na urnik prehrane. Meni se je prvih 14 dni tudi mešalo od lakote in najhujše je bilo med kosilom in večerjo, saj sem bila prej navajena že 1 uro po kosilu nekaj pojesti. Sedaj pa ni več problem.
    Vztrajaj!!!
    :peace:
    Lp
    • CommentAuthorelisa
    • CommentTime25. Mar 2009

Zivjo?
    Imam vprasanje in sicer o dijeti zeljna juha.
    Zanima me s cim lahko nadomestim meso ker sem vegeterjanka?
    Lep pozdrav in hvala
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Mar 2009

S sojo ali nicemer.
    S tistim s cimer nadomestis obicajno meso.
    Aicha
  2.  
    help!! ne morem nehati jesti!! vsak mesec dobim eno kilo več!! vsi me zajebavajo kok sem debela celo moja družina!! nujno bi rada shujšala vendar ne morem sam vedno mislim samo na hrano in če bi rada telovadila ne morem ker sem vedno tako zaspana in lena !! prosim kaj na storim!!??
    -obupanka :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
  3.  
    :brokenheart:
  4.  
    cry!!! jest ne morem več!! zdele se bašem iz hrano in ne morem nehati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :whorship:
  5.  
    :angry::bigsmile::confused::cry::devil::neutral::sad::shocked::smile::surprised::tongue::wink::beard::boogie::peace::pirate::rasta::shades::smoking::surfing::trompet::fierce::fingersear::hungry::middlefinger::sleepout::updown::cheer::clap::crazy::jumping::peace::rolling::swingin::thumbup::tooth::brokenheart::crush::dinner::flowers::grouphug::heart::heartsabove::hugging::grouphug::kiss::kissing::rainbow::threesome::threesome::winkkiss:
  6.  
    jaz bi bila rada to: :dinner: samo svečka na mizi ne pa hrana!!!!!!!!!!!!!!
  7.  
    js sm že mal kuku!! od hrane!! paomagajte mi prosim! :whorship:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Apr 2009

Daj no nehaj cvilit in naredi nekaj zase.
    AIcha
    • CommentAuthormar ne
    • CommentTime8. Apr 2009

Halo Telebajska kaj ti ni jasn,nehi se pomilovat,ker tko nikamor ne prideš!!
    Začni z ločevalno dieto!
    In to že dons ne jutr!!
    Nekje je treba začet!Vidm da si čist obupana in pol še več ješ in ješ in ješ....
    Začni pa boš vidla k bo kakšna kilca dol padla kako se boš bolš počutla,pa hrana te ful poleni,sploh če se prenažiraš tko k sm se jest.
    Nazadne bi sam še spal pa jedu,zato nered neki zase,da se boš ti počutla bolš,ne za druge!
    Pa ne oziri se kaj ti drugi govorijo,začni hujšat pa bo!
    Pa pejt na kakšn sprehod boš vidla da se boš bolš počutila,ne pa ležat pa jest.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime14. Apr 2009 urejeno

Telebajska kolk si stara, visoka, težka????
  8.  
    no jst ne vem več kje sem napisala to isto vprašanje...zato bom kar še 1x vprašala za odgovor :D
    moj cilj je izgubti do 10 kg...in zadnje čase veliko telovadim.
    imam ogromno celulita na zadnjici..in me zanima ali bo celulit še vedno ostal tudi ko bom shujšala?!
    ker se ga nikakor ne morem znebiti!
    nakaj časa sem se mazala s kremo proti celulitu...vendar ne pomaga nič...meni se je celo zdelo da je še hujše :cry:..tudi masiram se veliko...
    HELP!...pa hvala za odgovore :D
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime24. Apr 2009

Krema ne pomaga samo telovadba, kolo in se 1x telovadba.
    Eno leto vaj vsaki dan in se ga bos znebila.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime25. Apr 2009

Pa veliko vode moraš pit, to je zakon za izgubo celulita.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime26. Apr 2009 urejeno

Pa vztrajna moraš bit.
  9.  
    oj veliiko sem sem prebirala mnenja,glede diete kemičnega razkroja jaz moram povedat,da mi je že delno uspelo,ker so bili prazniki umes sem prenehala a v ponedeljek spet začnem .Punce ne ubupat saj gre če ne danes pa jutri.Se še oglasim Nina
    • CommentAuthortinna
    • CommentTime7. May 2009

helou!:) mal iščem primerno dieto zase, pa imam en problem :D pr vseh dietah je količinsko veliiiik več hrane, kt je js običajno pojem... že od mejhnga sm bol mal pojedla, pa skoz sm bla suha... zdj pa nevem kaj je ratal z leti (stara sm 22 let), se mi je par kil nabral, ki kr nočjo stran... na jedilniku prevladuje zelenjava in ostale zdrave stvari, maščob ni skor nič... priznam, da premal telovadm, ker mi časovno ne znese vsak dan, se pa vsaj 3x na teden potrudm, da grem laufat pa po tem ene 100-200 trebušnakov... kaj mi svetujete? :) zdle pred poletjem za na hitr me je zamikala dieta kemičnega razkroja, pa da magar mal zmanšam porcije :D
    hvala vnaprej ;):bigsmile:
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime7. May 2009

Koliko si visoka, koliko tehtaš? :smile:
    • CommentAuthortinna
    • CommentTime7. May 2009

joj, pa sm res pozabla napisat ^^ visoka sm 167, tehtam trenutno 59kg. vsi mi govorijo, da preveč kompliceram, ampk sm po konstrukciji bol drobna in se mi te kile kr poznajo. odkar sm nehala rast, sm mela skoz 50-53 kg, res da sm se 2 leti nazai šele razvila v bokih, sam se je pa blazinc tut preveč nabral =/ ps: se opravičujem vnaprej - ne znam nč na kratk povedat xD
    • CommentAuthorSmrcy
    • CommentTime3. Jun 2009

Hei!:bigsmile:
    Torej tud jaz sm se odločla da začnem neki delat na svojem izgledu...
    In odločla sm se za dieto KR (31 dni)...:cool:
    No in neki časa že razmišlam pa tuhtam, pa sm se odločla da predn štartam vprašam par vprašanj...
    Pač mam celijakijo - ne smem zaužit glutena (nahaja se predvsem v žitaricah),
    pa me zanima:
    1. lahko grenivko stisnes v sok?
    2. kaj lahko jem namesto slanih krekerjev?
    3. kaj lahko jem namesto arasidovega masla?

Že v naprej se vam najlepše zahvaljujem za odgovore!
    In ko bom štartala z dieto, vam poročam kakšni so upehi (druga tak ne pride v poštev hehe):bigsmile::wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Jun 2009

Smrcy:

jaz imam tudi celiakalno dieto in potem pac prilagodis dieto.
    Ce lahko jes grenivko potem lahko pijes sok.
    Obstajajao od Pandea Free to eat slani krekerji ali pa pojej koruzno ploscico ali rizev oblat.
    Jaz sem arasidovo maslo spustila.
    Ostalo pa prilagodi celiakiji.
    Aicha
    • CommentAuthorSmrcy
    • CommentTime4. Jun 2009 urejeno

aaaaaaha super super...
    zanima me kak ste se začel navajat na to KR dieto?
    ker zdej dosti pojem
    in pol kr naenkrat... tak ... malo xD
    a nej se skušam že kak tedn prej prpravlat?
    ne bo nič šoka za telo?

in pač ko morešhrano jest po vrstnem redu...
    ka to s 5 minutnim razmikom al kako?
    ker me zanima kje je zanka,
    pač da ne poješ vsega skupaj?
    sej v želodcu potem taak ni razlike al kak to?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jun 2009

No mi smo prisli do zakljucka, da je vse eno in isto.
    Ampak potem sem jaz prebrala, da moras jesti po vrstnem redu.
    Najprej tuno, potem....
    Mogoce bi vsaj nekaj dni poizkusila jesti malo manj, ker je res sok za telo, da
    v enem dnevu iz ogromne kolicine hrane pristanes na mali kolicino do vecerje.
    Vecerja pa je obilna.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Jun 2009 urejeno

Neki sem zamutila, nič takega, potem pa sem dala hudička gor.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jun 2009

Kaj je spet hudic?
  10.  
    jz mam pa eno vprašanje.vsi govorite da moraš hujšati počasi(4kg na mesec).kaj pa če bi z tekom na mesec shujšal okoli 8kg.bi dobil potem kg nazaj.aja pa v tem času bi se držal svoje diete.zjutraj 10 prepečencev, kosilo riba, in večerja sadje.
    Hvala že vnaprej za odgovore.
    • CommentAuthorSmrcy
    • CommentTime22. Jun 2009 urejeno

Evo me!
    Sem rekla da se bom oglasila ko bom pričela z dieto KR!
    Stvar je taka... pred 14 dnevi sm zbolela in mi ni pasalo nič jest,
    tak da sm zgubila 3 kilograme.
    No, potem ko sem se malo pozdravla sem se pa odločla da kr preidem na dieto,
    da res ne bo prevelik šok ko jes bol malo... do večerje seveda...
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rezultati :bigsmile::bigsmile:
    jup tudi zgubila 3 kilograme :bigsmile::bigsmile::bigsmile: wuuuhuuuuuu :bigsmile:
    tak da, še ene 14 dni do 3 tedne peljem to dieto...
    pol pa je tak poletje in čas za miganje...

aja pa še neki te 3 kilograme sem zgubila brez dodatne telovadbe al karkoli...
    zdle so izpiti še ta tedn in sem za knjigami...
    me zanima kako bo potem ko bo vključeno še gibanje...

no vam sporočim!
    lepo se meite & uživajte! :bigsmile:
    Lp, Smrcy
  11.  
    ojla... bom hitra in kratka! najprej - forum mi je zelo zelo všeč, full dost koristnih informacij dobim!
    meni dieta pomaga, po 10 dneh sem zgubila cca 3kg... vsak dan sem uro na sobnem kolesu, diete se držim kar zelo po seznamu, zanima me samo, če vmes kdaj recimo pojem kakšno polnozrnato štručko ali kislo mleko zna bit kak kontra učinek? ampak to res mogoče 2x na teden da vmes moram še kaj pojest, ker drugače sem preveč lačna! ;)
    pa še to - lahko recimo po zajtrku (zeleni čaj) recimo pojem par oreščkov ali sončničnih semen ali kaj podobnega? sem slišala da baje je to v redu??
    hvala za odgovor, pa veliko uspeha vsem pri zgubljanju kg! ;)
    pozdravček
    • CommentAuthordebelajsa
    • CommentTime26. Jun 2009

Stara sem 14 let. Imam 159cm in 52 kg..
    Februarja sem jih imela 55.. potem pa sem do 1. aprila shujšala na 47 kg.
    Nasljedni dan sem jih imela že 50kg.
    Menstruacijo sem imela redno. Zadnjo začetek januarja. Potem pa še zelo šibko konec februarja in začetek marca.
    Nekaj časa vmes sem jedla zelo veliko.
    Zdaj pa spet bolj malo (ampak ne tako,kot marca).

V 1 mesecu sem shujšala 8kg..
    Zelo me je strah,da imam kakšno bolezen..

Večkrat jem samo eno stvar (zajtrk, kosilo).

delala sem si tudi jedilnike. Zdaj niti ne več.

Ne pišite mi,naj obiščem ginekologa, saj ne živim v mestu,ampak kar daleč stran. In me je tudi preveč sram,da bi povedala mami.

Res me začenja skrbeti kaj je narobe!!

Prosim pomagajte..
    Upam da sem dala vse podatke in da mi boste lahko pomagali..
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Jun 2009

Si pomislila, da imas anoreksijo?
    Ponavadi se zacne z izgubo menstruacije in izpadanjem las.
    Ali pa enostavno jes premalo.
    Aicha
  12.  
    samo eno pripombo ali raje lepše rečeno-en nasvet mam za nekatera dekleta: nehajte s temi a lahko to namesto tega, a lahko ono namesto onega
    • CommentAuthordebelajsa

nevem...

hrane jem pomoje dovolj..

imam skoraj največ kg v razredu in sem najmanjša..
    • CommentAuthordebelajsa

kaj naj naredim??
  13.  
    samo eno pripombo ali raje lepše rečeno-en nasvet mam za nekatera dekleta: nehajte s temi a lahko to namesto tega, a lahko ono namesto onega. poiščite si dieto, ki vam ustreza in se je držite. ne pa da se v debato v zvezi s sadno dieto vpisujejo oseb, ko sadja sploh ne jedo! hallllllloooooooo! tolko vrst kot je diet mislim, da se vsak lahko v kateri najde. za tiste, ki pa ne marate tega ali onega mesa, pa se pač odločite za drugo vrsto mesa isto velja za sadje. pametno je kak forum dodobra prebrat ne pa se kar lotit diete! se mi zdi, da se moraš kar o veliko stvareh poučit predno se odločiš za dieto! meni je najbolj uspela hitra dieta z jajci. zaj pa pazim kaj jem in se nisem zredila niti za kilogram pa je že vsaj 2 meseca od kar sem bila na tej dieti.:-)

lepe počitnice vam želim
    • CommentAuthordebelajsa

Prosim pomagajte..

kako naj dobim menstruacijo nazaj... od hujšanja..
    lahko jem kar želite.. samo da jo dobim..

hvaležna vam bom za vsak odgovor..
    •  
      CommentAuthorAicha

Pojdi h ginekologu.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

TAKOJ K ZDRAVNIKU IN TO TAKOJ. ŠE PREJ PA POVEJ SVOJI MAMI. MAMA JE TVOJA NAJBOLJŠA PRIJATELJICA IN NAJ TI NEBO NERODNO PRED NJO. NE IŠČI ODGOVOROV POVSOD DRUGOD.

Pozdrav Vandolina :sad:
    • CommentAuthordebelajsa

ne.. ne upam nobenemu povedat!!
    ali ne pravijo.. da če poješ dovoj OH jo dobiš nazaj.. ali nekaj takega??
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Jun 2009

Ne.