![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

hvala za odgovor in upam da bo čim hitrejši
byby**

(za vse tiste, ki jim je škoda zapravljenega časa v kuhinji). Drugače pa imamo tudi diete pri katerih praktično ni potrebno nobenega znanja kuhanja. Oglej si še te.

.
Kar pa se tiče hujšanja bi ti svetovala dieto s testeninami, ki je zelo nasitna pa tud mož ne bo preveč stradal.
. Možu sem pokazala jedilnik in je bil takoj za( očitno se je tudi on malce zamislil nad svojimi kilogrami). Tako da z ponedeljkom začnemo cela družina z dieto.

Tukaj zdaj nisem imela v mislih sladkorja, ampak malenkost mleka. Namreč jaz zelo težko živim brez mleka in mi bo te dni v času diete edina stvar, ki jo bom močno pogrešala. 

in moram poudariti, da sem jo zelo stroko držala (se pravi brez prigrizkov- točno sem jedla to, kar je izključno napisano v jedilniku in zadnji obrok je bil vedno 5 ur pred spanjem). Da ne pozabim omeniti,da sem poleg diete tudi telovadila.
Ravno zaradi tega bi bilo zelo dober, če bi imeli tudi kakšno vzdrževalno dieto.
.
. Žal ti lahko rečem samo da prihajajo.
. Prosim še enkrat obrazloži kaj te zanima.
in bi lepo prosila za čimprejšni odgovor.