Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorVegetable
    • CommentTime29. Oct 2007

Moj problem je, da ne jem mesa, ker mi je prav slabo po tem, zato jem precej enolično hrano..riž,krompir,solate,soja..od tega nekako živim:) zato jem tudi dosti ogljikovih hidratov, da nadomestim tisto izgubljeno. Velika sem 169cm in imam 66kilogramov. Blazno me moti teh 7,8 kilogramov, ki bi jih rada izgubila, vendar se ne najdem v nobeni dieti, ker praktično malo tiste naštete hrane jem. Telovadba mi ni problem, ker redno treniram vsak dan ples(problem je da se mi povečuje mišična masa s tem pa tudi kilogrami, da se vam ne bo zdelo čudno kako je možno da ima lahko nekdo,ki trenira vsak dan probleme s kilogrami), torej bi pri hujšanju uporabljala Orbitrek, ki mi je enkrat že pomagal.Torej, kakšen predlog?:tongue:
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime11. Nov 2007

pa kje ti vidš 7,8k preveč? a te slučajn uni pr plesu zavajajo da morš met 58kg? ker meni se zdi tok kot imaš sedaj idealno sploh glede na to da maš visok %mišične mase. drgač pa vseen bi blo dobr da poješ nekaj beljakovinskih izdelkov živalskega izvora(jajca, ribe, mleko in mlečni izdelki....sicr od tega ne boš shujšala boš pa bolj zdrava ampak nevem sama se odloči pa upam da nisi veganka in da sm te zle užalla s tem)

drgač pa več k 3kg na tvojem mestu nebi hujšala, čeprou za moj okus maš zdajle lih prou(indeks maš okol 23 kar je super-mislim da bi 90% punc tuki rado bilo na tvojem mestu)

pa lep pozdav
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime27. Nov 2007

zivijo
    jas pa imam eno vprasanje:
    se pravi, vse kaj mi pride pod zob, takoj se kilice prikupicijo,
    pa vem da nejem veliko kolecine,
    ampak takoj kg. se nabirajo, pred 5 mesecami sem nehal z jajcno dieto ki sem imel pri moji visini 1m 65cm 68, sedaj pa imam 78, in okrogel zelodec ki me zelo moti.
    tako. reci hocem np. lahko ponovno nadaljujem z dieto, apak se bojim da sped jih po dijeti zcasoma pridobom te odvecne kg. kaj naj storim?
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime12. Feb 2008

Enver, tudi sama sem pred časom - lani poleti izgubila precej kg, vendar sta se do sedaj vrnili le 2. Kako - trudim se s telovadbo, ves čas pazim, da ne mešam med seboj hrane, ki je ni priporočljivo mešati - jem pač juho, solato in meso ALI prilogo. Ogromno pa sem se v času diet tudi naučila - včasih berem, da kdo napiše, da je ugotovil, da ni kanta za smeti, da bi moral pojesti vse, kar vidi in tako je tudi res. Ko to ugotoviš, si že na dobri poti. Jem pogosto - 4 do 5 obrokov dnevno, pojem ogromno sadja, dosti pijem in to je to.
    Poskusi še ti tako, predvsem pa verjemi vase in si močno želi, da izgubljene kilograme tudi zadržiš.
    Pozdrav, Tinika
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):