Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorSIJICA
    • CommentTime3. Nov 2007

ZDRAVO
    Začela bi dieto kemičnega razkroja 7 dni pa me zanima so samo 3 obroki jaz zagotovo še z tako voljo nemorem zdržati samo pri treh obrokih! :shocked: No razlog je v tem, da imam dva majhna otroka, ki jima je trba vsaj dvakrat na dan kuhati. NO TO NI RAZLOG TO SO VEDNO IZGOVORI KI JIH IŠČEM !!!!:cry:
    Zato bi prosila, če mi lahko kdo pove kako razporediti oz. se vzdržati da bi pojedla samo tri obroke OZ. 5 obrokov da mi bi bilo lažje in bi bila dieta daljša!!!!
    Vse diete se mi lepo slišijo samo teško jih je izpeljat (vbstvu jaz jih ne izpeljem) kar tako da se nebi pregršla.

Če mi lahko kako pomagate svetujete ali pa mi vsaj predlagate drugo dieto! Bi bila zelo vesela!

Že v naprej hvala za odgovor!? :bigsmile:
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime3. Nov 2007

Sijica, mogoče poišči kakšno dieto na seznamu, ki dovoljuje vmesne prigrizke ali sadje. Nekatere diete pa imajo 4 obroke, ti bo mogočr lažje!
    Drži se, Tinika
    • CommentAuthorSIJICA
    • CommentTime3. Nov 2007

:cry: A MI LAHK POVES KJE JIH NAJDEM.?!

HVALA TINIKA!:wink:
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime3. Nov 2007

Sijica, preveri, ali bi ti ustrezala 5 dnevna sadna dieta - ima sicer 3 obroke, a vmes lahko ješ nizkokalorično sadje. Meni je ustrezala. 4 obroke ima dieta z grisini, sama sem prakticirala tudi sladko dieto z medom, 4 obroki so pri dieti z rižem, dieta z jabolki ima 5, prav tako dieta s testeninami. Vse te in še cel kup drugih najdeš na tej spletni strani, le da odpreš poglavje DIETE. Tudi jaz imam dva majhna otroka, sreča je v tem, da kuha moja mama, v času diete pa sem jim uspela dopovedati, da bom pač jedla tisto, kar piše na jedilniku - no, to sme najprej dopovedala sama sebi, nato pa še mojim doma in onim v službi.Od tebe je odvisno, kako se boš zadeve lotila, verjemi pa, da gre le s trdno voljo in ogromno odpovedovanja. Odvisno je tudi, koliko želiš ali moraš shujšati. Verjemi pa, da so po kakšnih 14 dneh nekateri obroki že preobilni in te tiščijo v želodcu, ko se le ta skrči. Važno je, da ješ ob približno isti uri vsak dan ter da se gibaš - skušaj si vzeti vsaj pol ure na dan zase - kolo, razgibavanje, punce na forumu priporočajo Pilates vaje ( meni nekako ne gre). Preglej še druge teme, mogoče najdeš kaj uporabnega zase.
    Pa vzdrži, ko se odločiš. Tinika
    • CommentAuthorSIJICA
    • CommentTime7. Nov 2007

Tinkica
    Danes sem se odločila, da začnem hujšat!
    Čeprav ne jem sadja sem se odločila za sadno dieto to pa zato ker se mi zdi dam bom z to najlažje zdržala!
    Jaz moram sama kuhat, sem se pa z družinico zmenila, da bomo jedli sedaj malo drugače tako da se mi bojo malo prilagodili saj pri enih stvareh!
    Zdržala bo!
    Hvala tinkica za vspodbudo!
    • CommentAuthorSIJICA
    • CommentTime7. Nov 2007

:shamed:
    SE OPRAVIČUJEM MOJI HČERKI JE IME TINA PA JI REČEMO TINKICA ZATO SEM TEBI TUD NAPISALA TAKO
    TINIKA SE OPRAVIČUJEM

ZAENKRAT KAR GRE Z DIETO

SHUJŠAT MORAM OKROG 20 KG DA BO KILAŽA VSAJ V MEJAH NORMALE!!!
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime7. Nov 2007

Glede Tinkice ni problema. Tudi mene so tako klicali, ko sem bila majhna. Glede tvojih 20 kg viška pa ti povem, da bo šlo, če se le odločiš in vztrajaš. Dobro je tudi, da si daš dovolj časa. Jaz sem nekaj časa prakticirala sadno dieto, malo scarsdale, poskusila sme tudi dieto z jajci, pa mi nekako ni šla. Začela pa sem z mlečno dieto, ki zgleda tako:
    zajtrk ob 7.00: piješ: zeliščne čaje,
    3 dcl mleka vodo

malica ob 10.00: v 3. tednu zamenjaš s katerimkoli sadjem ? 20dag
    2 jabolki
    ali 2 kivija
    ali 2 grenivki

malica ob 13.00:
    1 jogurt
    ali 2 dcl mleka

kosilo ob 16.00:
    3 dcl čiste juhe
    + 25 dag zelene solate ? v 2. tednu zamenjaš s 40 dag kuhane zelenjave ali paradižnikom ali papriko
    ali 30 dag kislega zelja
    + 10 dag kakršnega koli mesa
    ali 15 dag ribe
    ali 1 par hrenovk
    ali 1 piščančje bedro brez kože

večerja:
    3 dcl mleka
    ali 1 kuhano jajce
    ali 20 dag nemastne skute

+ 1 jogurt pri kateremkoli obroku
    Nekaj časa sem se držala tudi sladke diete z medom, ki je prav tako odnesla 1,2 kg v 4 dneh. Moja velika napaka - ali pa tudi ne, je bila ta, da sem se tehtala vsak dan, a drugače enostavno nisem vzdržala. Sedaj sem že mesec in pol na "Vzdrževanju telesne teže". Ves čas so nihanja med 79.1 in 80,1 tako da sem zelo zadovoljna. Ko bom pri volji, se bom poskušala znebiti še kakšnih 5 kg, da pridem na zgornjo mejo normalnega. trenutno nimam volje za to - verjetno bo spomladi bolj primeren čas za to. Sedaj pa svoje sile usmerjam v to, da ne pridem čez 80. Upam, d ane bo zima predolga.
    Pozdrav, Tinika
    • CommentAuthorSIJICA
    • CommentTime7. Nov 2007

:bigsmile: ZDRAVO TINIKA!

SEM ZDRŽALA DO VEČERA TAKO KOT PIŠE PO PREDPISIH PA ŠE NEKAJ, DANES SEM ŠLA OTROKA V ŠOLO ISKAT PA SEM AVTO POSTILA NIŽJE OD ŠOLE TAO DA SEM MOGLA PREHODIT ENO 100 STOPNIC JE ŠLO AMPAK POČASI!
    Sedaj sem odločna, da mi niso kile gospodar šemanj pa hrana. Moža sem sedaj poslala k mami no moji tahšči da mi posodi leg magic, da bom še malo s tem vadla! RES SEM DOBILA VOLJO, NEMOREM VEČ ČAKAT POLETJA PA POTEM BO SPET ZIMA PA POLETJE IN TO JE PRŠLO V ZAČARAN KROG!

Tako, da sem sedaj ujela pravi čas še nikoli v življenju nisem imela večje volje kot jo imam sedaj!

PA ŠE TO PRED VSAKIM OBROKOM SPIJEM DVA DECI VODE Z LIMONO PO TEM SE POČUTIM KOD DA SEM ŽE NEKAJ POJELA!

TINIKA HVALA ZA TO DIETICO BOM POSKUSILA MALO KOMBINIRAT SE MI PA ZDI ZELO ZANIMIVA KER IMAM ZELO RADA MLEČNE IZDELKE! PA TUDI ZELJE

HVALA KER SI OB MENI!

Pozdrav Sijica
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime9. Nov 2007

Živjo Sijica;
    tam na začetku sem malo kopirala-lepila, pa čudno zgleda. Moralo bi biti tako: zajtrk: 3 dcl mleka.

Piješ pa lahko vodo in čaj skozi cel dan!
    Drži se!
    Tinika
    • CommentAuthorSIJICA
    • CommentTime12. Nov 2007

NO JAS SEM MISLILA ALI SAMO 3 DC MLEKA ALI PA VODE
    NO A MI LAHK REČEŠ ŠE ZA KAVO SEM VELIK KOFETAR PA ME ZANIMA (MI JO POPIJEMO PO 4 ŠALCE NA DAN )
    ČE LAHK PIJEM NORMALNO KAVA SEVEDA PIJEM GRENKO KAVO!
    DRŽ SE
    • CommentAuthorSIJICA
    • CommentTime12. Nov 2007

AHA PA ŠE TO ALI LAHKO ZAMENJAM KOSILO KI JE OB 16 Z MALICO KI JE OB 13 TAKO DA BI IMELA KOSILO OB 13 IN MALICO OB 16 URI KER MI JE ZA KOSILO 16 URTA PREKSNA ALI ČE SE DA KAKO DRUGAČE KOMBINIRAT!
    JE PA SUPER KER SE LAHKO VSAKE DVE URI LAHKO JE!

ČAWY
    DRŽI SE TUDI TI!
    SIJICA:swingin:
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime13. Nov 2007

Glede kave ne vem-sama je sploh ne pijem, zato s tem nisem imela težav. Mislim pa, da kakšna brez sladkorja ne more pretirano škoditi. Tudi glede menjave obrokov ti lahko rečem enako. Upam samo, da ne boš preveč lačna-poskusi, pa sama presodi. A si že uspela kaj shujšati v teh dneh. Zavedaj se, da so pomembni majhni koraki in ne imej prevelikih pričakovanj za kratek čas. Držim pesti zate, oglasi se kaj!
    Tinika
    • CommentAuthorSIJICA
    • CommentTime21. Nov 2007

ZDRAVO
    NI MI DELAL INTERNET ZATO NISEM NIČ PISALA! TINIKA NI KAJ DOSTI POMAGALA DIETA NEVEM KAJ GRE PO ZLU
    NAMREČ SEM SE ZREDILA ZA 2 KG!!!!!!!!!!
    VSA SE BOM ZGRIZLA NEVEM MOGOČE TUD ZATO KER TELOVADIM! RES NE VEM!
    HVALA ZA SPODBUDE BOM PROBALA ŠE NAPREJ VZTRAJAT IN GLADOVAT LAKOTA PA NE MINE IN NE MINE NAJRAJE BI TIPKOVNICO POJELA TO JE OBUP!
    KAJ VSE ČLOVEK PRETRPI IN VASE STLAČI

NO SEDAJ IMAM MOTO SAMO ENKRAT SE ŽIVI IN EGA NE ZA J...!!!!
    UPAM DA BO POMAGAL!
    LEP POZDRAV!
    SIJICA!
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime22. Nov 2007

Sijica, ne obupaj. Mogoče ta dieta ne ustreza tvojemu organizmu ali pa še nisi dovolj časa na drugačnem načinu prehranjevanja. Tudi meni ni šlo nič dol, ko sem začela telovaditi-baje mišice pridobijo na masi in se lahko teža tudi malo poveča. Pomembno je, da vztrajaš. Sama sem imela slabo izkušnjo z dieto z jajci, ni šlo nikamor-čeprav jo marsikdo hvali, pa se nisem mučila in sem menjala. Poskusi še nekaj časa vzdržati, če ne bo šlo, pa menjaj dieto. Vztrajaj pa pri telovadbi-se pozna nekoliko kasneje.
    Pozdrav, Tinika
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):