Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorely24
    • CommentTime13. Nov 2007

lp
    rada bi vprašala, če ima kera od vas izkušnje z dieto ( dieta zeljna juha) rada bi se odločila za njo, pa nevem če je vredu ali ne
    hvala:confused:
    • CommentAuthorninaaaaa
    • CommentTime11. Dec 2007

odločila sem se, da bom malo bolj pazila na prehrano.. zelo rada jem fižolovo juho z testeninami, namesto npr. kruha. zanima me če je za 100g - 16,4 g beljakovine in 10,3 g maščobe preveč? bo vredu ali naj se odločim za kakšno drugo juho? :tongue:
    • CommentAuthorosa
    • CommentTime15. Jan 2008

po moji stari izkušnji je ta juha okusna in tudi pri hujšanju pomaga, problem pa je to, da ob njej večina zdrži le nekaj dni. Splača se predvsem tistim, ki bi radi na hitro izgubili to, kar so pridelali čez praznike... Dve ali tri kole hitro zgubiš in z nekaj sreče to težo tudi obdržiš. Sporoči, kako ti bo pomagalo, če boš šla v to.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):