Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthordreja
    • CommentTime19. Nov 2007

Pozdrav vsem prisotnim in prisebnim:wink:

Imam vprašanje na katerega nisem do zdej našla odgovora na tem forumu. A vrjetno obstaja:)

Kako prsi reagirajo na izgubo 15kg? Ima katera izkušnje s tem? NI treba da je tolko kg šlo dol le rezultat me zanima. Sama imam velike prsi in sem danes začela z dieto (ločevalno). Kupila sem si blato, ki učvrsti ter napne prsi. Ga je katera že uporabljala? Vem da telovadba pomaga.

Upam, da mi bo odgovorila katera. Podate lahk še kake podatke o načinu "vračanja lepote" :bigsmile:

LP

Dreja
    •  
      CommentAuthorharpy
    • CommentTime19. Nov 2007

hm ja... no jaz imam tud velika prsa kar me zelo moti... in sem upala da ko shujšam da bo šlo tud tam kaj dol, no nič ni šlo shujšala sem približno 10kgjev ( v malo več kot pol leta)... ostale so iste, mogoče majhen manj polne to je pa vse... je pa moja prjatlca k je zgubla 20 kgjev zgubla 2 številki v prsa in so se ji precej povesla -vsaj viditi je tko.. no kaj pa vem, seveda je potrebno delati vaje, ravno danes je prišla stranka, pravzaprav eden precej nabildan tip za katerega se je izkazalo da je osebni trener... in sem ga prašala kako bi si zmanjšala prsa brez operacije če se da s telovadbo pa je reku da se seveda da z intenzivnimi vadbami-kar jih tudi učvrsti)...in pa da zraven shujšaš tud telesno itak sem kuj prjela za vabo bom šla kmal sprobat.. teh stvari za učvrstitev kože prsi in tega je malo morje... edino stvar ki jo jaz uporabljam so losjoni za kožo, ker vse ostalo pa ima sigurno učinke ko enkrat nehaš uporabljat...

sicer je pa tko da boš shujšala tja kamor si najmanj želiš vsaj pri meni je tako rada bi zgubla v prsa pa trebuh ampak ne jaz zgubljam v noge pa rit, moja kolegica pa hoče ravno obratno je pa zgubla prsa.. začaran krog...

mislim da če zgubiš precej kgjev in če nedelaš telovadbe za prsa se ti bojo povesla ne glede na to s čim jih mažeš...
  1.  
    Harpy tut jst sm tko k tvoja prijatelca..v noge ne zgubim nč, v prsa sm pa eno številko zgubla-iz C sm pršla na B. Sej me niti ne moti, ker sem imela z velikimi prsmi same probleme-že kupovanje modrčka je bila prava umetnost. Sem pa zgubila malo manj kot 25kg v 7 mescih in pol.
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime20. Nov 2007

Tudi jaz sem ob izgubi 25 kg imela težave s prsmi. Prej so bile velike, sedaj so precej manj a so se povesle. Nekaj sem poskusila učvrstit s telovadbo/vaje za prsne mišice/a premalo, tako da bo treba na tem še delat.Pozdrav, Tinika
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime1. Dec 2007

ja hitro hujšanje ni lih super za prsi nasplošno je problem izgubi mišičnega tkiva(poskusite uravnavati z redno športno aktivnostjo in vajami za krepitev prsi) in neprožne kože(puskusite loh s kremami ki jih svetujejo za nosečnice...nevem če ma efekt ampak moglo bi ga imet)

meni osebno se prsi pri hujšanju tudi niso zmanjšale. ko sem bila debelejša sem nosila 85c sedaj pa 75-80e sam se ne sekiram...je pa res da treba najt trgovine kjer to imajo oz. kupiti modrček s širšim obsegom in ga dat zmanjšat zadaj:wink:

js sm iz lj pa od večjih cifr loh omenim triumph(mislm da ma do e ali f)in lisco(ima vsaj do e podložene modele) dobiš pa jih v btc, šiška mercator-modiana in nekdaj tudi v nami(nevem pa a majo še...najbrš ja)

za druga mesta pa žau ne vem
    • CommentAuthorbincha
    • CommentTime6. Jan 2008

vi imate velike prsi in hočete manjše :( jas pa bi rada imela večje in ne moren :sad:zdaj ko sem zacela jemat tabletke so mi zrasli.. in imam 75b a zdaj ko sem na diete se bojim da mi bo spet to odslo :(
    kake vaje pa so za povečanje prsi ?

prosim za odgovor:shamed:
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime6. Jan 2008

In katere so vaje za oblikovanje prsi? Če mi lahko katera pomaga in prilepi kak link...

Sama imam velike, meni prevelike, kaka mi kdaj reče, da bi rada imela take velikosti, ampak meni niti pod razno niso všeč.
    Velik problem je pri kupovanju modrca, to je eno, kot drugo pa oblika ni niti čvrsta, niti pokončna, tako da sem premišljevala že o operaciji, ampak to je skrajna sila....

Mislim da pri hujšanju vsako telo posebej odreagira, tako da jaz tudi ponavadi izgubim najprej v noge, šele nazadnje v trebuh in prsi.
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime20. Jan 2008

bincha ...kere tabletke pa ? hehe .... zanima mojo kolegico ubistvu ...zanimiva stran kr use mate velike prsi ...no jst tud ..sam se ful bojim d k bom shujsala d ih nam mela vec :S ceprow zj sm 20 kg sla dol pa so iste no vsaj zdi se mi...
    • CommentAuthorNaya
    • CommentTime22. Jan 2008

Heeey,
    tkole ko berem, da ste vse shujšale in to me res spodbujate k temu, da se koncno spravim na to dieto. me zanima če ste shujšale s pomočjo teh diet tukaj?
    verjamem da je potrebno velik odrekanja, sploh zame ko pa tok rada jem =) in seveda samodiscipline. Kar se pa prsi tiče pa ne bi blo slabo it s 75c na 70b=)

:surprised:
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime24. Jan 2008

naya ja ja s temi dietami:D
    eh k bos mela manjse si bos pa misnla jooj ki so moje ciicee hehe :D:bigsmile:
    • CommentAuthorNaya Lyn
    • CommentTime4. Feb 2008

hehe, ti bom povedala cez nekej casa kaj se je zgodilo z mojimi ciicijiii =) pa ce jih bom kej pogresala =) :bigsmile:
    • CommentAuthornatika
    • CommentTime4. Oct 2008

Hej...ja s katerimi napravami ali kako ste pa hujšale??
    Jaz zdaj premišljujem da bi začela z sobnim kolesom...ampak nočem izgubit prsi..oziroma da se pomanjšajo..
    Ker men osebno so majhne..imam košarico c, ampak se zdijo majhne..fant je sicer zadovoljen z njimi ampak jaz nisem..
    Rada bi sam izgubila v trebuhu....imam sicer 70kg in sem velika 164cm..saj sem fantu všče ampak vseeno..
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime4. Oct 2008

Pred leti, ko sem tehtala 79 kg, sem imela precej velike dojke. Nato sem se odločila shujšati. Menila sem, da bom takrat, ko bom spet suha, imela povešene dojke. Ko sem res shujšala 23 kg, sem bila presenečena, ker dojke niso bile niti malo povešene. Prav lepe in okrogle. Človek sploh ne bi pomislil, da sem sploh kdaj imela velike dojke. Kako pa to deluje pri drugih ženskah, pa ne vem. Nekaterim se npr. po dojenju zelo povesijo. Najbrž je precej odvisno od vzdržljivosti prsnih vezi vsake posameznice.

Talita
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Oct 2008

Ce si mlada Natika potem bo slo ko je zenska starejsa izgubi elasticnost in se mascobo in prsi se povesijo. Ni pa nujno.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime4. Oct 2008 urejeno

Jaz sem bila stara 55 let, ko sem shujšala 23 kg in so bile prsi prav mladostne. Nič niso bile povešene, tudi niso bile nizko. Mislim pa, da je to lahko pri vsaki ženski drugače. Vprašanje pa je, kako bo po zdajšnjem hujšanju, ko bom morala shujšati kar 30 kg. 11 kg sem že. Malce sumim, da ne bodo več lepe.

Talita
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Oct 2008

Seveda, vsako telo je poglavje zase.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):