Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthor1vX3
    • CommentTime22. Nov 2007

Zivjo! to stran sem videl šele danes ampak niker ne najdem da bi blo kej moji starosti in tezi primerno.
    Star sem 13 let, sem velik 173 cm in imam 83 kg. Ali mi lahko prosim tukaj na forumu samo zacnete pomagat :):shamed:

Hvala!
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime25. Nov 2007

hmmm glede na to da si še ful zdrav in da mislm da vem kaj je problem(vsj pr večini) svetujem sam 2 stvari čimveč zmerne športne aktivnosti(zmern tek, hoja, kolesarjenje, rolanje kar ti pač všeč) in čimmn fast fooda(mcdonaldsa, pommes frites, ta mastne pice, burekov...)

če pa tko že živiš pol pa nevem ker js nism za neke stroge diete, v dobi rasti in razvijanja pa še tolk manj
    • CommentAuthort.s.
    • CommentTime7. Jan 2008

oj stara sm 15 let in imam 50.5 kg in bi rada izgubila 5 kg ka mi lahka pomagate??:sad:
    • CommentAuthor*tamara*
    • CommentTime8. Jan 2008

jaz imam tudi probleme s težo,saj sem welika 162 cm in imam 69.5 kg...
    prosim za pomoč...shujšala bi rada za 12 kg in to w 1 mesecu ampak nisem preweč vztrajna...prosim za kakšen naswet katerega bi se držala...pomagajte!
    • CommentAuthor*tamara*
    • CommentTime8. Jan 2008

:cry::cry::cry::sad::sad::sad::confused::confused::confused::cry::cry::cry:
    • CommentAuthor*tamara*
    • CommentTime8. Jan 2008

prosim za pomoč...shujšala bi rada za 12 kg in to w 1 mesecu ampak nisem preweč vztrajna...prosim za kakšen naswet katerega bi se držala...pomagajte!
    • CommentAuthor*tamara*
    • CommentTime8. Jan 2008

1.  
    heei! jst mam 54.5 kg in sm velkla 170 cm. vem da to ni TAKO grezno, sam jst bi useen rada shujšala za ene 4 kg. tko da bi bla okol 50. pa bi se odločla za sadno dieto, kr piše da dokaj dosti zgubiš pa še rada mam sadje itd.. no, in zdaj me zanima, če to ni uredu, da ko si v dobi k rasteš ''tko zlo'' hujšaš. se pa drugače dosti gibam (tek -kr mam namreč psičko, ki rabi DOOSTI gibanja, sprehodi, usak večer telovadim....) a lahkoo gdo pomaga??:crazy: al pa če ma gdo kšne iskušnje al pa bi rad sam mal podebatiral... plis odgovorte!! kdorkoli.. čakam:clap:
    diyo diyo:swingin::swingin:
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime21. Jan 2008

rock_mackaa al pa ce ne rabs nc shujsat k glede na to d si 1.70 je tvoja idealna teza 60 kg...
    • CommentAuthorcatty14
    • CommentTime1. Feb 2008

uhhhhh tut js sm en krofek.... sploh u glavo, da ne omenjam riti, k zgleda k pouštr XD
    amm jah
    wlika: 159
    teškaa:53
    stara: 14
    ja vem neki kao primerna teža ... ampk TO NI REEES!!!
    rada bi jh mela njveč 49, moj njveči cilj pa ostaja pridt na 45, k vem da več ne bom moglaa XD
    uhh sm že polet probala sadno pa sm 1 kg šla dol... itq poi miljon gor.
    no uglaunm kr pač ne smučam :( snega pa glih ni da bi šla laufat... se veselo redim in spreminjam v zavaljenega pujska
    • CommentAuthormonika__
    • CommentTime24. Feb 2008

wiiiiii!!!
    u točno 7 dneh 3,7 kg dol!!!
    bom še nadeljevala(nimam nobene diete ampak kr jem sam zajtrk, kosilo in pol še neki malga za večerjo)jooj včeri si nism mogla pomagt in sm pojela 4 velike piškote s čokolado, 2 medenjaka in še 2 piškota!!!!!!!!!!!!!! grooozaa!(poznalo se je sam 1 dek, itk d tu ni nč)
    aja pa dns sm prevozila u rebr ene 5 km z kolesom...
    wiiiiii ku sm vesela!!!
    • CommentAuthorvania.x
    • CommentTime25. Feb 2008

Jao . tukei mi pišeste kko ste zgubiL Kg , Jz pa ne naJdem te diete . :shocked:
    a Lahk izvem ki Je ?? :shamed:
    zLo bi rada shuJšala . Velika sm 176 cm , teška pa 72 kg .
    a ma kdo kšn predLog kko ??

užiweJte *****:flowers:
    • CommentAuthorvania.x
    • CommentTime25. Feb 2008

aia mam 13.5 Let . :wink:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime26. Feb 2008 urejeno

Živjo vania.x.

Glede na tvoja leta, bi ti priporočila več gibanja.več mjhnih obrokov na dan..... ;ampak ne pic,
    hamburgerjev, čipsov , pomfrijev razne čokoladice (sladkarije).
    Vania.x začni se ukvarjat s kakšnim športom (košarka, rokomet, odbojka...)tako ljubitelsko.

Poskusi uživat čim več zelenjave in sadja, boš vidla da ti bo pomagalo.(vsaj 5 obrokov na dan).
    Če se boš redno drzala cilja (če si si ga zastavila-naredila načrt) ti bo sigurno uspelo.

Lahko pa pogledaš na SMS diete, če bo kaj zate.

Želim ti veliko uspeha, pa napiši kako ti gre.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Čauči:jumping::jumping:
    • CommentAuthorjola
    • CommentTime26. Feb 2008

POZOR!
    Previdno z dietami, saj ste še mlade in vas veliko čaka v življenju. Poznam nekoga, ki je hujšal (15 let), potem pa se naenkrat ni znal več ustaviti! Povem vam to je še prava mora, ne pa kak kg več! Pozabite podhranjene manekenke in mere, bodite raje s kakim kg več in veseleeeeee, razposajene mladenke in mladci!
    •  
      CommentAuthorLeLa
    • CommentTime23. Mar 2008

živjo!!!

Rada bii shujsala za 10 kg najmanj pa mi to nikakor ne uspe.sLaDkaRiJam se ress ne morem upreti.stara sem 13 let visoka sem 1,64 m in tezka kar 64kg. helpp mii plisss.....=)zelo bi vam bila hvaležna za pomoč.

bye**
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime24. Mar 2008 urejeno

LeLa-Poskusi jest več zelenjave in sadja. Imej večkrtne majhne obroke (do 5x na dan), in pa gibanje in telovadba pa hoja in podobno. Seveda pa če se ne boš odpovedala sladkarijam, ti ni pomoči. Kakšen prekršek je že dovoljen ,- ampak ne prevečkrat.Tudi čips pa smoki pa pomfri in hamburgerji so prepovedani.
    Moj nasvet pa je, da si še premlada da bi se podala v naše shujševalne vode.

Lp kozoroginja :bigsmile::tongue:
    • CommentAuthortristesse
    • CommentTime24. Mar 2008

Živjo!!

Stara sm 16 let, visoka 160cm in tehtam okoli 50kg. Priznam, da sem obsedena s hujšanjem. Kljub temu, da nimam veliko odvečnih kilogramov je na meni precej maščobnih blazinic, ki se jih moram nujno znebiti!! Izgubiti moram vsaj 10kg v naslednjih treh mesecih. Plešem namreč sodobni ples in balet - in ker bi bila rada plesalka, moram imeti popolno postavo!!

proooooosim, pomagajte:cry:
    • CommentAuthorrebecca
    • CommentTime14. Apr 2008

Živ! mene neki zanima... jaz bi rada shujšala ene 6-7kg v čim krajšem času (največ dva tedna če je možno!!!!!!)
    mi lahko ktera kej predlaga kera dieta bi bla taprava ?? btw-mam fuul rada sadje in ta 5-dnevna sadna dieta mi je zlo ušeč ampak imam občutek da se po njej hitro nazaj zrediš ... a mi lahko katera pove kakšne izkšnje ima s to dieto ? hwalla :)))
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime16. Apr 2008 urejeno

Tristesse zdaj sem šele prebrala tvojo prošnjo za pomoč. Dekle ne lomi ga z dieto za shujšanje. Imaš idealno težo za tvojo višino. Če boš shujšala še za 10 kil, boš že taka kot tiste manekenke okostnjaki nič lepe na pogled.
    Jej več sadja zelenjave majhne obroke, pa boš zgubila še kakšen kilogram . Več kot 2-3 kg pa ti tako ni treba shujšat. Za ples rabiš moč in zbranost, ne pa vrtoglavic .

Rebecca, ti nisi predebela. Sadno dieto pa lahko poskusiš. Ne boš se zredila, če se boš držala.

lp kozoroginja:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime19. Apr 2008

Pa dobro pa kaj se norca delate,al je zdaj to pri 13 letnicah popularno da bi rade iz 60 ali 50 kil shujšale na 40???Malo pretiravate se vam ne zdi?Pa malo se zamislite nad svojim zdravjem,40kg to je že podhranjenost?Newem od kot boš še potem jemala energijo za ples,halo!
    • CommentAuthormely
    • CommentTime22. Apr 2008

hay!!!!! sem stara 14 let velika sem 160 in tehtan 62 kg lepo prosim če mi lahka pomagate s kakšno koli dieto samo pomagite mi lepo prosim!!!:cry::cry: nameravam shujšati vsaj 10 kg v 60 dneh (dveh mescih) zato mi pomagajte ker to tudi vpliva na ljubezen papa hvala:shades::crazy::crush::crush:
    • CommentAuthorChelsea
    • CommentTime22. Apr 2008

Heej punce! Okej..nekatere res pretiravate ane:D s težo ali pa čas u katerem bi rade shujšale..Tud js sm na dieti..ampak takšni k je za dalj časa..sicer sm stara 16..in verjemite da čist drugače gledaš na kile kot 13letnica..tiste fore..shujšat 10 kil u 2h tednih..OMG..to se čisto use nazaj dobi..al pa kakšna anoreksija al pa kaj..ker itak pol ješ normalno pa si bv stradu en tedn al pa dva..zato res..po pameti s tem:d..meni gre zaenkat ful dobro..in sm za zdele zgubila 7kg..to je u 3h mesecih.. res poskušam na čim bolj zdrav način..ker je le res da zdle še usi rastemo in rabimo use hranilne snovi..zato rajši pozabite na kakšne diete samo s sadjem=)..tud sadje "redi" oz. ma določeno energ. vrednost ker spada med polisaharide ane=).. drugače pa kul stran tole:D..za nasvete pa to ane..
    SePišemo Kaaj:P
    Čauu*
    • CommentAuthorannch
    • CommentTime27. Apr 2008

am.... sm stara 15 let ..in sm velika 175 in tska 55...pa zdei mam dieto kemicnega razkroja..tko da upam da bom shujsala tistih 8 kilow :)
  2.  
    :shocked: Ti si zmešana. 47 kg pri 175? To ni normalno.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Apr 2008

TA FORUM BI MORAL BITI PREPOVEDAN ZA MLAJSE OD 21 LET. CE PA KATERA NAJSTNICA, KI IMA PO ZAKONU NARAVE DO 18 LETA NEIZOBLIKOVANO POSTAVO ZSPUBERTETNISKO MASCOBO, KLJUB ZDRAVI PREHRANI IN SPORTNI AKTIVNOSTI SE NAJ JAVI JI BOM POSREDOVALA NASLOV FORUMA KJER DOBIS VSE NASVETE KAKO POSTATI ANOREKSICEN IN KONCATI KOT MLADO LEPO TRUPLO. A-JA IZSTRADANO DO KOSTI IN POLSEDICNO SMRTI.:devil::sad:
    Aicha
  3.  
    Aicha, imaš prav. To ni več normalno.
    • CommentAuthorannch
    • CommentTime28. Apr 2008

lol..se vam zdi da sm ful suha ja zdei ka mam 55 kilow pa 175cm...ma ni tko...oz..mam ful mascobe..in niti me ne briga kei si misliste..
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime28. Apr 2008

Annch, malo se zamisli in začni razmišljati s trezno glavo. Dobro se poglej in natančno presodi, kje imaš maščobo in se raje loti telovadbe. Če si se že odločila za sodelovanje na forumu, bi bilo prav, če bi te brigalo, kaj si mislimo ženske, ki smo že dale nekaj življenja skozi. Ti verjetno ne boš dočakala naših let, če boš tako razmišljala in delala!
    Začni misliti, punca!
    T.
  4.  
    Se strinjam s Tiniko. Debela verjetno lih nisi če maš 55 kg :confused: Ne vem ali mate ve najstnice doma skrivljene špegle al kaj, da se same sebi zdite debele :confused:
    • CommentAuthorannch
    • CommentTime29. Apr 2008

sej u pasu sm suha(trebuh roke )..sam rit mi ni usec.... usa mascoba se mi najbol nabjra u riti :Stko da dvomim da sm jst slabo vidim:S znam presodit.
    in sm ze na dieti...2 dan :)
    • CommentAuthorannch

aia..telovadim tudi..samo ce bom telovadla nebom kei shujsala dosti ker upliva tudi to kaj jem...hodim u fitnes...pa se doma sm na kolu..
    •  
      CommentAuthorAicha

No annch potem pa samo telovadi in pazi kaj jes ne koliko. Kar se vedno ne pomeni da se prenaziraj. Samo razum zdrav pa bo. Ker ko bos suha kot kostko bos seveda sama sebi vsec drugi pa se bodo z zgrazanjem obracali za tabo. Pa ce ti ni mar kaj pravimo kaj potem pises na forum? Vidis, da ti je mar, ker se jezis.
    • CommentAuthorannch
    • CommentTime1. May 2008

oprosti ampak tko suha tudi nism..me nisi vidla tko da ves..in tudi jezim se ne ...in ja pac bom sebi usec. se bom tudi bulsi pocutla. sej ne hujsam za druge vrjetno..
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime1. May 2008

No samo eno mnenje z moške strani. Vse ki bi rade shujšale v zelo kratkem času, se vam bo negativno obrestovalo. Obvezno si morate zadati cilj na daljši rok. Če hočete kvalitetno shujšati, je to maksimalno 2-3 kg na mesec. Seveda to velja na začetku, potem se pa to ustavi in gre navzdol samo še kakšen kilogram na mesec. Annch kar se pa glede tvoje teže tiče, ti pa ni treba skrbet glede kilogramov, ampak oblike. Ti se samo zdravo prehranjuj in ne glej toliko na kilograme. Kajti, če hodiš na fitnes, se ti zna zmanjšat procent maščobe in povečat procent mišične mase, tako da boš še vedno na istih kilogramih, vendar boš imela lepše oblike.

Na splošno pa, punce ne pretiravajte z dietam pri svojih letih!

LP
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2008

O hvala veseljak, vesele smo moskih obiskov na forumu in zdravega misljenja.
    LP Aicha:swingin:
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime1. May 2008

Se bom poskusil še kaj oglasit, da vidim kako stvari napredujejo :bigsmile:. Drugače sem pa veliko prebiral o teh dietah in tudi nekaj ženskam oz pripadnicam nežnejšega spola sem svetoval, vendar nekatere ne razumejo osnovnih stvari pri hujšanju. Potrebno je spremeniti celoten življenski stil. Ko ti enkrat to uspe je stvar čisto enostavna :cool:

LP
    • CommentAuthorlorena
    • CommentTime6. May 2008

aloooo...pomočč....nuja...nwm kak naj shujšam v enem tednu 8 kg...a bi mi lahko kdo pomago?prosim...nasvet?hočem se znebit vse maščobo na bedrah!...pomoč!!!!!!!!čaw
  5.  
    V enem tednu sigurno ne moreš. To je neumnost.
    • CommentAuthor-mala-
    • CommentTime7. May 2008

ojla, ima kdo kak nasvet kako bi v 2 tednih shujšala za 2 kg, ampak z zdravo dieto...??:confused:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. May 2008

Mala malo se ozri po sebi in povej ali moras shujsati 8 kg ali dva ali se znebiti mascobe in kako si pridobila to mascobo.
    Veseljak kar daj se ti kaksno reci.
    LP Aicha
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime9. May 2008

Mala z vsako zdravo dieto boš v 2 tednih izgubila 2 kg. Ampak to bo samo voda. Tako kot je napisala Aicha. Ali se ti gre samo za izgubo 2 kg ali za izgubo maščobe?
    • CommentAuthor-mala-
    • CommentTime11. May 2008

v bistvu želim priti do itm 20... in ugotovila sem, da moram za to shujšati 2 kg:) to je to...
    • CommentAuthorjuly
    • CommentTime18. May 2008

Oila *

Sem stara 14 let visoka sem 153 cm in težka 45 kg in to je zame preveč.
    Starši ter prijatelji mi govorijo da sem suha in izgledam lepo.
    Ukvarjam se z plesom in treniram veliko.
    Rada imam svoje telo ampak ne maram mojega odvečnega "špeha" na trebuhu saj me zelo moti.
    Začela sem delati trebušnjake in vaje.
    Ampak mi ne pomaga kaj preveč.
    Prosila bi vas, če mi lahko napišete kako dieto(da bi bila zdrava).
    Vem da imam normalno prehranjenost/naj bi jo mela na izračunanem ITM-ju)
    Ampak vem da imam odvečen šeh in me to zelo zelo moti, ker bi najraje
    že do poletja imela lep in viten trebušček.

Prosim vas za odgovor . Hcala in Lp * :confused::cry::neutral:
    • CommentAuthorammi
    • CommentTime18. May 2008

july,nevem sploh kaj ti bo dijeta za to bos imela cas ko bos starejsa ,ti lepo uzivi delaj trbusnjake a na dijeto pa pozabi ,deklica komi si stara 14 let kaj bos na dijeti z45 kg
    • CommentAuthorkathy_
    • CommentTime19. May 2008

ojla....sem nova tukaj....stara sm 14,merim 169cm, mam pa 63kg....pa bi rada prišla na 55.....oz se bi rada znebila odvečne maščobe(TREBUH!,stegna...)...sicer sem že izgubila 5 kg in se že mal pozna ampak je šla v večini ven voda....zdaj se odločam za novo dieto-če bi mi lahk kdo svetoval kak prit do lepe postave(pa brez fitnesa kr sm že skr preveč zaposlena) bi mu bla ful hvaležna- tako da bi šlo v kakšnih 3 tednih al pa z veseljem v 2 dol 8 kg..:smile:
    • CommentAuthorzavedno
    • CommentTime19. May 2008

Če hočeš v dveh tednih shujšati 8 kg,je to tudi zadnje kar boš storila punca!Kam se ti mudi,saj maš šele14let.Vteh letih rabiš kvalitetno prehrano in gibanje ne pa stradanja!!!!!
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime21. May 2008

joj punce a pa se ve zavedate kaj delajo hitre diete s premal beljakovin? namest maščobe v večin zgubljate mišično maso kar vam posledično poleg ne posebaj dobrega izgleda zmanjša tudi vaš meabolizem in prav iz tega razloga gredo kg zelo radi nazaj...djte se omejit res max. na 2kg na tedn ampak če nimate čudežnih genov al pa kšne močne substance vam bo še vseno šlo dol tudi nekaj mišične mase...če želite resnično izgubiti maščobo hujšajte nekje 0,5kg na tedn kar pomeni da bo vaš dnevni deficit nekje 300-600kcal in nič več...prvi tedn se zna zgodit da greta tut po 2kg dol ampak pol nekje po 1mescu bi se mogla teža zmanjševat največ za 0,5kg/tedn oz. 2 na mesec...in zagotavljam vam da 2kg maščobe naredita lepši videz kot če jih shujšate 6 n skurite zraven mišico...seveda če že želite zadevo spravit na malo več kot 2kg delajte minus na račun vadbe ne pa še manjšati kaloričnega vnosa ker boste dolgoročno zmanjšale metabolizem...za fante seveda velja isto
    • CommentAuthormissBITCH
    • CommentTime23. May 2008

Živjo, sem stara 14 let oziroma bom letos 15 in sem velika 164 cm in imam 69 kg.Rada bi shujšala vsaj 5 kg da bi bilo na ITD- ''normalna teža''. Prosila bi vas, da mi pomagate in priporočite ''pravo'' dieto ,ampak nisem ravno vztrajna in hitro obupam.Vem da sem še mlada in nekatere na tem forumu res s tistimi 170 cm in 55kg pravijo da bi rade shujšale, mislim da se norčujejo iz nas:confused:(morda pa ne) in imam občutek ko berem vsa ta sporočila da bi nam rade ''sponašale'' in v nas zbujale občutek manjvrednosti:confused:.Prosim za odgovor in hvala že vnaprej.
    Če ne bom shujšala bom morda spoznala vsaj nekaj prijateljic.
    Lp, vsem pa želim uspešno trošenje kilogramčkov
    Tamara:smile:
    • CommentAuthormissBITCH
    • CommentTime23. May 2008

popravek- ITM :bigsmile: