Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorbeyb
    • CommentTime4. Dec 2007

Pozdravljeni!
    Sem nova v forumu.Moram vas pohvalit,da svoje uspehe in nasvete delite z drugimi in hkrati odlicno motivirate!:bigsmile:
    Sama sem zacela z dieto pred 12imi dnevi,danes imam saden dan.Izgubila sem cca. 4 kg.IZ 63-59.Poutim se OK,vendar me vcasih malo potolcejo skusnjave po hamburgerju,....Ampak se kar uspesno odrekam.Moj cilj je nekje 55 kg.Upam,da mi bo uspelo.Vode sicer ne pijem kaj dosti iz sladic tudi ne jem.Odrekla sem se mleku ter sladkorju pri kavi,...Migam pa kadar se mi res ljubi.Vse skupaj lepo pozdravljam in obilo volje ter -kg vam zelim:bigsmile:
    • CommentAuthorbuce
    • CommentTime5. Dec 2007

ojla beyb,
    nocem ti vzet motivacije in voljo ampak te samo opozarjam, da si preveč shujsala oz. da hitro ti gredo kile dol. Ta dieta je fajn vendar je boljše, ce hujšaš počasi.
    Lep pozdrav in veliko sreče še naprej,
    Buce
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):