Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthornatty
    • CommentTime28. Dec 2007

Živijo vsem skupaj!:shamed:

Imam problem nevem kako naj telovadim da cim vec kg dam dol.Katera telovadba je za hujsanje najbolj potrebna?
    Prosim vas iz srca da mi pooomagate pri tem ker bi res do poletja dala to odvecno salo iz trebuha ddol.

hvala:cry::cry::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime3. Jan 2008

izberi katerokoli aerobno vadbo, ki po možnosti vključuje trebušne mišice.
    najbolj priporočam nekaj od naštetega:

tek, plavanje, ples, hitra hoja ali hoja v hribe, kolesarjenje, borilni športi ki temeljijo na spretnosti, igre z žogo

v kombinaciji z trebušnjaki in ostalimi vajami za trebuh

pri trebušnjakih začni s toliko kot jih zmoreš ter dnevno povečuj za nekaj(žau ti nemorem napisat številke, ker poznam punce ki jih naredijo s težavo 10 pa take ki jih nardijo nekaj tisoč na dan brez večjih naporov)

drugače pa vaja dela mojstra
    trening dela prvake
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime24. Jan 2008

baje je najbols plavanje pa pol use drugo...tek nej bi biu dobr sam za ful tezke ne kr ti sfu*a sklepe ... fitnes je kul k mas tm itk osebnega trenerja pa ti on use pove katere vaje za kater problem
  1.  
    Lep pozdrav! upam da mi lahko nekaj svetujete?
    stara sem 21 let, velika 165 cm in imam 67 kg. že kar nekaj časa bi se rada znebila maščobe na trebuhu? kakšno telovadbo mi priporočate in koliko časa naj traja?
    hvala že vnaprej
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime6. Mar 2008

traja nj skos...mišice ob nedejavnosti v parih tednih izginejo drgač pa priporočam

4x na tedn(po možnosti ne 4 zaporedne dni) da delaš vaje za trebušne in hrbtne mišice in trebušni ples (ali pač nekaj v tem smislu kar ti ustreza)

pred tem priporočam uporabo anticelulitne kreme k segreje oz. katero od športnih segrevalnih krem...te bodo malo ogrele tvoje mišice(posledično te bodo te naslednji dan manj bolele) predvsem pa pospešile krvno cirkulacijo čez maščobno tkivo
  2.  
    hvala za odgovor! lep pozdrav
    • CommentAuthorrebecca
    • CommentTime14. Apr 2008

torej tele anticelulitne kreme zares pomagajo ? ni to sam izmišljotina pa to k vidiš na tv ena velka gluma ???? in če pomagajo, ktera firma je najbolša ???? hvala :-):wink:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):