Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorboyhear26
    • CommentTime1. Jan 2008

Sem fant, ki se ze vse zivljenje ukvarja s izgubljanje in pridobivanje telesne teze.

Pred par leti sem imel 125 kg. Sicer se tega pri meni ni pretirano videlo, ker sem visok 195 cm in sem bil bolj obilne postave. V svojih oceh nisem bil s svojo tezo zadovoljen. Potem se je nenadoma vse premenilo. Iz noci na dan sem se odlocil, da bom izgubil telesno tezo. Svoje zivljenje sem popolnoma spremenil. Nacin prehranjevanja, nacin komuniciranja s ljudmi in svojo okolico. VEliko casa sem posvecal stvarem, ki so me obremenjevale, to so bile studi. Da bi nasel svojo izravnavo od studija sem se odlocil, da bom poskusil novo stvar v zivljenju. To je bil borilni sport. Pocasi sem izgubljal tezo, vendar se tega sploh nisem zavedal. Prehranjevalne navade sem poponoma spremenil. V svoj ritem sem vkljucil locevalno dieto. Te sem se tudi drzal in pri sebi sem dodal se eno stvar in sicer po 13 uri nisem vec uzival hrane.

Tudi sportanje mi je veliko pomagalo.

Nasel sem svojo pot in te sem se tudi drzal. TEzave so se zacele pojavljati, ko so se poskodbe pri meni zacele stopnjevati.

ZAradi poskodbe kriza in natrganih vezi v gleznju sem zacel vendar vstrano pridobivati tezo.

Sedaj sem zelo zaposlen in nimam casa pravilno jesti.
    Vem, da je tukaj tudi veliko moje krivde.

Vendar bi potreboval moskega sogovornika s katerim bi v roko 4 mesecev izgubil telesno tezo za 20 kg. ob tem bi rad obdrzal misicno maso.
    Od jutri naprej bi potreboval moskega sogovornika kateri bi dal kaksen moski nasvet.

Ce kdo zeli se lahko prikljuci mojemu eksperimetu.DAnes je se gresenje dovoljeno. Jutri pa se zacne novo zivljenje. In sicer s dvema krogoma po Rozniku. Sticisce je ob 8:00 uri pri Cadu. Ob sebi bom imel zlatega prinasalca, ki me bo spremljal. Vabljeni.

S prijaznimi pozdravi boyhear.

p.s: Cilj je zastavljen, uresnicil ga bom.
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime3. Jan 2008

lepo da si se odloču-lepa ideja sam laufanje po gorah me pa ne mika:bigsmile: drgač sm pa vesela da vidm vsj 1 osebo tuki ki se je odločla to nardit s pomočjo športa ne pa nekimi skrajnimi dietami

tut sama treniram thai box in se dejansko pozna....je pa tko več je kondicijskih treningov, bl hujšaš, več je treningov za moč, večji odstotek mišičnega tkiva maš kile grejo pa sploh raj gor kot dol(seveda na račun mišic)

velik sreče pri doseganju željene teže pa čimboljši rezultati na tekmovanjih

lp
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):