Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorutrinek
    • CommentTime6. Jan 2008

lep pozdrav vsem!

imam kar velik problem, trudim se hujšati že več kot eno leto a mi nikakor ne vspe, problem je ker sem prav odvisna od hrane...ko se že odločim da se bom odrekla hrani, predvsem sladkarijam, me to drži zelo malo časa, saj me še isti dan prime in pojem kar koli sladkega!vem da sem premalo trdna in odločna!visoka sem 163 cm in imam 63 kg, pred približno 3 leti sem že shujšala in sem imela 56 kg,...seveda sem shujšala na nezdrav način (nisem jedla zajtrka, za kosilo zelo malo, in spet nič za večerjo) in seveda čez čas sem spet pridobila kilograme!problem je ker sedaj se nikakor ne morem lotiti hujšanja, sem 1. letnik fakultete - zjutraj zelo zgodaj vstanem in ne pojem zajtrka ker je preveč zgodaj, potem imam predavanja do kosila, za kosilo se dobesedno nažrem in kosila ki je na bone in hrana je zelo nezdrava, v tem mestu je pa edina restavracija na bone (čez cel dan pa še razni prigrizki-sladkarije), potem imam spet predavanja od 3 do 20 in saj veste kaj sledi ko pridem domov!rada se ukvarjam s šprtom, a glede na moj urnik nimam časa...problem je ker imam rada športe v skupini (aerobika, ples...), že od začetka bi se rada nekam včlanila, a kaj ko se mi urnik na faksu vsaka 2 meseca spreminja in plus da grem med vikendi in počitnicami domov ker študiram drugje! tako da razne skupinske vadbe odpadejo!
    najhuje je da se vsega tega zavedam , kaj je in kaj ni zdravo, česa nebi smela jest ...ne vem kaj mi je da nikakor ne morem prenehati s takim stilom življenja in je vedno huje!
    neumno je da vas vprašam kaj naj naredim...ampak vseeno?:cry:
    •  
      CommentAuthorAriadna
    • CommentTime6. Jan 2008

hej utrinek....
    no če se tega zavedaš si že naredila velik.....
    moj predlog je čist preprost in se ga niti ni težko držat...
    najprej se zjutraj prisili da poješ zajtrk, vrjemi nikoli ni prezgodaj... dolgo nazaj tud meni ni šlo da bi zgodaj zjutraj jedla, potem sem se nekaj časa silila, ker sme vedela da moram, zdaj pa si brez zgodnjega zajtrka ne predstvljam več dneva... prisili se pa bo, pojej kosmiče, mogoče kos kruha z marmelado ali pa sadje... to mislim da ne gre nikomur težko po grlu...
    kar se tiče kosila se mi ne zdi da je na bone nezdrava prehana, saj lahko kar veliko zbiraš... saj pri nas je bilo tako... od juhe solate glavne jedi, ni treba vedno na pico... se pravi kar koli že ješ lepo v normalnih količinh... aja med zajtrkom in kosilom si privoši lažji prigrizek; sadje, oreščke, suho sadje...
    po kosilu si magar privošči kaj sladkega... (sladkarijam se ni treba odpovedvat- če poješ vsak dan nekaj malega in tako potešiš svoje oči oz svojo psiho da rabiš čokolado)- potem popoldan spet nekaj za malico lahkega.... in za večerjjo kaj lahkega, mogoče juhica, mogoče mozzarela s koščkom kruha, jogurt, solata...ma bi lahko naštevala....
    to je to...
    pri teloavdbi ti pa ne znam pomagat.... probaj se rekrairati drugače, ko pa imaš čas..skoči na aerobiko... vsaj enkrat na teden imaš sigurno čas...

no ja upam da sem ti kaj pomagala... začetki so težki, vem sem bila tam, sem rabila kar precej časa da sem spoznala kaj je prav in kaj ne in kako to vpliva name...brez muje se tiudi čevelj ne ubuje... tako da.... razčisti pr isebi kaj it je najbolj pomembno, sladkarijem se odpoveduj počasi, vsak dan si privošči al itortico ali čokoladko ali kaj ddrugega malega, zaradi tega ne pridobivaš kil... če je vse v zmerni količini...

no pridna bodi, pa poročaj o svojem uspehu pa tudi neuspehu... kakor koli...
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime6. Jan 2008

nevem ali res drži ampak baje želje po velikih količinah hrane, sladki in mastni hrani izgine će redno izvajaš akupunkturo-to sm nekje zasledila sama pa še nisem poskusla niti ne vem za nikogar v živo ki bi (maš možnost tudi brez igel)

drgač pa probi s kšnimi zaviralci apetita

drgač js mam tut rada sladko, mogoče ti bo lažje če med sladkarijami izbereš tiste boljše, ki tudi nasitijo in jih ješ namesto obrokov

nebom rekla da je to najboljše je pa sigurno boljše če poješ tortico za zajtrk namesto sendviča kot da jo dodatno takrat ko je najslabši čas, po možnosti zvečer

in tko kot je rekla ariadna-zmeri zajtrkuj!

za aktivnost ti v toplem delu leta predlagam tek ali hojo, pozimi pa fitnes ali notranji bazen-plavanje

pa vsak dan si vzemi 15-30min za telovadbo...ta je lahko v obliki raztezanja, vaj za krepitev mišic, pilatesa, kolesarjenja na napravi ipd.

poleg tega priporočam še blagodejne učinke savnanja (vsj 2x na tedn) hkratno z zmerno prehrano...dobro vpliva na kožo, na telo in duha...seveda ne pretiravaj
    če te moti oteženo dihanje maš v določenih salonih tudi savno do vratu kateri lahko dodajo masko za telo ali aromaterapijo-razni vonji

upam da ti kj od tega pride prov

sicer pa se mi(da te potolažim) tvoja teža ne zdi problem...mogoče imaš kako kilo preveč ampak vse je v meji normale
    •  
      CommentAuthorutrinek
    • CommentTime6. Jan 2008

punce hvala za predloge!

ja s tem zajtrkom bo res treba začet!ja nasledni problem je ta- odkar sem začela s tem "hujšanjem" neprestano cele dneve mislim samo na to (kaj bom pojedla, koliko, kdaj, česa nebi smela...), najhuje je ko vsak stvar ko pojem zelo obžalujem...in to se samo vrti v krogu!res je nekaj narobe z mano!
    sicer pa glede telovadbe, full bi rada na aerobiko šla samo kaj ko se moraš včlanit in plačevat, sej to je najmanši problem, samo je recimo res škoda denarja ko me ob vikendih pa za počitnice pa v izpitnem obdobju ni, to je pa zlo pogosto ko me ni, npr. še dva tedna potem mam 4 tedne izpitno obdobje!drugače mi je pa zlo všeč tak način vadbe!
    ja potrudit se bo treba...težko je začet...ampak bo že...!
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime6. Jan 2008

UTRINEK, nič ni narobe s tabo....zakaj tako misllš?
    Mislim da nas ima mnogo take probleme. Tudi jaz sem si že 10x rekla, da ne bom jedla tega, pa onega, in sem zjutraj še trdno prepričana, potem pa mine par uric in je vse drugače.....

Mislim da rabiš tudi dodatno oporo, tukaj je veliko punc, ki nas ima enake probleme, se tolažimo, si pomagamo, tako da ne obupati.

Če pa rabiš dodatnega vzpodbunjaka, pa javi, in ti dam email, če ti bo tako še lažje...
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime7. Jan 2008

Utrinek, če ti bo kaj v tolažbo, sem bila sama popolnoma enaka. Sekirala sem se za vsak grižljaj, ki ga mogoče ne bi bilo treba pojesti, pa v začetku sem bila popolnoma obsedena s tem, kaj in koliko bom pojedla. Potem je šlo pa na boljše. Ampak, jaz sem to delala pri 35 kg preveč, ne pa pri tvojem višku kilogramov, če temu sploh lahko tako rečemo. Mislim, da bo pri tebi popolnoma dovolj bolj normalen urnik prehranjevanja - zajtrk je nujen , jaz ga imam že ob 5.30, pa zadnji obrok najpozneje ob 18. Za telovadbo pa tudi ne bi smel biti prevelik problem glede oblike, le v glavi je potreben preskok, prisiliti se je treba v miganje.
    DOsti uspeha, Tinika
    •  
      CommentAuthorutrinek
    • CommentTime7. Jan 2008

ne morem vrjet, od kar sem se oglasila tukaj gor...sem se kar nekako pomirila!hvala punce!

danes sem jedla zajtrk...no nisem mela zgodi faksa tko da je še šlo...bomo vidli kako bo drugič, ko bo bolj zgodaj!ja pa mogla bom absolutno zmanjšat vnos ogljikovih hidratov, to me tudi tepe!tko da danes za kosilo meso in zelenjava...malo boljše je že!no zdej popoldne pa faks tko da bom nesla nekaj s sabo tko kot ste mi svetovale!še telovadba ....ja neki bo treba zrihtat res!ja zgleda da rabim res vzpodbudo!
  1.  
    cav ja jsm tud zbrala pogum da shujšam.pri meni je šlo 10kg gor v enem letu mislim da zaradi tabletk ki mi dajo dodaten apetit. mene zanima in vas tudi občudujem punce kako ste shujšale več kot 10 kil ????? ker jz ne vem kako se tega lotit in to obdržat
    •  
      CommentAuthorutrinek
    • CommentTime8. Jan 2008

ja men je že enkrat ratalo...sem napisala zgoraj kako!ampak tega ne bi zmogla več, pa takrat sem bla 16 stara!poznam samo take primere ko nič ne jejo in tako shujšajo...!ja jaz se tudi bojim kako kilograme obdržat, še posebi ker rada jem in nisem zbirčna!nekatere pravjo da tabletke zamenjajo da je bolš,...ampak ne vem če je res!
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime10. Jan 2008

ni res...te kontracepcijske kerekol so bl al mn vse eno in isto...malce otežujejo hujšanje zaradi nekoliko večjega apetita in zadrževanja vode (ponavadi gre za podobne hormone) vsj domnevam da maš v mislih TE tabletke če maš kere druge za kšno bolezen pol sori v vsakem primeru je večinoma podobno če je učinek podoben

pa niti slučajno se ne stradaj...kratkoročno bi šli kg mogoče dol ampak bi jih hitro dobila nazaj o možnosti okvare metabolizma pa ti raj sploh ne govorim preveč

mnogim je kasnej žau ker se jim telo navadi na stradanje in porabijo še veliko manjše št. kalorij kot prej ker telo varčuje s hrano

js ti rečem čist blago dieto mej pa mal več se gibi....pomaga tut če vsak dan hodiš 15min po stopnicah gor in dol (za kar nj bi porabu nekako okoli 200-400kcal)
    • CommentAuthorlina
    • CommentTime10. Jan 2008

Tako, moja izkušnja... Razmišljala o dieti ne vem koliko časa in se nisem in nisem lotila. Potem je prišel preblisk in sem se podala na to pot. Najprej sem ugotovila, kaj delam narobe. Predvsem je bilo pri meni premalo gibanja in nepravilna prehrana (v smislu jesti enkrat na dan).

Sedaj jem 5x na dan in telovadim 2x na teden, to je to.

Sedaj imam 54 - 55 kg, ne odpovedujem se stvarem, ki jih imam rada in počutim se odlično. Zaenkrat vzdržujem to težo... Najpomembnejši je pa seveda zajtrk. Tudi meni najprej ni šel po grlu, sedaj si pa ne predstavljam, da bi začela dan brez zajtrka...

Tako punce, samo "v glavi" je potrebno narediti premik in to je to...

Srečno
    •  
      CommentAuthorutrinek
    • CommentTime19. Jan 2008

joj lina kako ti je uspelo??? od kar sem pisala tu na forum...sem se odločila da bom nehala tarnat in nekaj naredila! tako ze dva tedna ne jem nobenih ogljikovih hidratov, nobenih sladkarij, rekreiram se 2x na teden (ni ne vem kakšna rekreacija- trebušni ples,...ampak je edina stvar, ki je ob taki uri da se ga lahko vdeležim),zajtrk jem, kosilo jem, vsak dan zelenjava, ker mam faks od kosila do kašnih 20:00 zvečer, nesem s sabo kašn jogurt in suho sadje! ampak pri kg se mi nič ne pozna,šla sem samo 1kg dol, in še to verjetno ne cel!!! in sedaj se resno sprašujem kaj bi mogla naredit....res ne vem kaj delam narobe!!in tako je bilo vedno.....sem se odločila za "hujšanje" in sem se zelo trudila rezultatov pa ni bilo....potem sem obupala....in spet prišla na stara pota, tko je že eni 2 leti!in bojim se da bo sedaj spet tako!
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime20. Jan 2008

Zivjo!
    sms-dieta same pohvale res....premal je takih strani kokr je ta ..sama imam tezave z debelostjo ze dobesedno celo zivljenje vendar se nisem nikoli obremenjevala?vedno sem si govorila ma sej bo sej bo..hkrati sem se tolazila s tem da imam to v genih in da ni zato ker prevec jem in blabla res sem se veliko ukvarjala s sportom in kar koli sem pocela nisem mogla izgubit odvecnih kg?.iz leta v leto sem se samo redila?na zacetku so bili geni vendar sem zacela tudi veliko jest pa se plus mami the best kuharca in se njeni hrani res ne mores upret?ampak najvecja fora je bla da se jst nikol nism nit vidla?.mislm nism se sama sebi zdela tok debela pa se usi so mi goovoril eh sej ti si visoka pa se ti nit ne opazi?in tako se je vleklo iz leta v leto dokler se nisem res zelo zredila in na zdravniskem pregledu stopila na tehtnico ki je pokazala 117kg :S ko sm vidla to stevilko se mi je obrnlo ubistvu se zdravnica ni mogla vrjet d mam ker ni tko zgledal? razn ko sm sla s kolegicami u šoping po obleke pa to pa k nism nobene najdla niti za pomert kaj sele za kupt ?waa to je bla najvecja kriza u glavi sm mela sam ?joooj zemljo otvori se zkaj morm bit jst debela?!? No pol sm prsla mau h seb zacela razmisljat , dojela d mam res prevec kg in d morm pod nujno na dieto?na zacetku nism niti vedla za to stran zato sm na google napisala diete iin najbl mi je pala u oko lih ta stran?pogledala sm use mozne diete in nasla sebi idealno DIETA KEMIČNEGA RAZKROJA! To pa zato ker kokr usi ?radi bi ful zgubil pa na hitro?..se pravi 3 dni se drzis en dan ne in once again?.to mi je blo the best?kupla sm si novo vago ?v dnevnik sm si napisala dneve kdaj se tehtam to je bilo skoraj vsak 3 dan in si zapisovala koliko casa in kolk bom zgubila?.dobila sm ful voljo za hujsat zato je blo tolko lazje? visoka sm 180cm najvec sm imela 120kg se pravi 50kg prevec?.pfffff sej vem TO MUCH ? ampak je zdej ze 20kg manj;) wiuu heh? tko da res ta dieta je lohka bi se reklo ČUDO;) do zdej sm nasedla ze ne vem kolkim clankom z cudeznimi tabletami pa bla bla ?same buce in u nc vrzen dnar.. tko da res tisti k mate res tezave z tezo probte to dieto tistih 3 dni zdrzte en dan fraj se enkrat 3 dni in se vam zelodec v tem casu ze skrci tako da vam kasneje sploh ni nobene panike se drzat razn ce je PMS pa napad hrane pol je mal kriza drgac pa res ne..se poseb jst k mam porcije uf res velike?a najbl zakon je da glede na to kok jst pojem se nism nazaj zredila pa se ne drzim ze 2 mesca ?pa jem res kebab, pizza, sarma, ma swasta?.k d bi se mi metabolizem spremenu jst ne vem kaj sam cist use je drgac..pa tud cunje za oblect najdm in se pocutm bols in use?. Zdej planiram se fitnes in spet intenzivno z dieto da mi se koza ne povesi tok ..k s sportom se je pa treba ukvarjat pa bilokaksnim;) zdej mi je ful fles pisat o temu, ker predn sm zacela z dieto sm brala od drugih komentarje kok so shujsal pa sm si misnla uf 20kg svaka cast d bi men blo zgubit tok bi bla carica?in sm prsla na to mesto tko d the best ni kej?nej bo to motivacija za vse tiste ki se niste zacel?.lepo se mejte?.papa
    •  
      CommentAuthorutrinek
    • CommentTime21. Jan 2008

u kašna dobra zgodba...je pr meni je pa tko da bi rada sprobala kašno dijeto samo kaj k se ne da!glede na to da sem v študentskem domu, mam napolnjen urnik ....mi ne ostane časa še za pripravljat kakšne posebne hrane! pa še za kosilo na bone jem...tko da res nimam kaj!sem že gledala 90 dnevno ločevalno dijeto ....ampak ni šans da bi si kosila tko pripravljala...pa še večerje sploh ne ker mam faks!tko da res ne vem kaj naj....res potrbujem kakšno pomoč!
    • CommentAuthorxxx_woman

eh sploh ni za pripravlat ful....kar je za pripravt je tist 100g mesa mau poprect pa hrenovke skuhat to je pa tud use od kuhanja .... vsaj pr tej k sm jo jst mela...k jst sm tud gledala neki d ne bo ful kuhanja pa to ...a pr 90dnevni..ne vem bi mogla bit u penziji d bi se jo drzala :D
    • CommentAuthormamica1

ja xxx_woman,ne vem ce je lih tako....koliko casa ti pa vzame za skuhat kak krompir pa zelenjavo,riz pa zelenjavo,jajcka,pasto itd.itd. kaksna penzija neki...ocitno si se samska pa se ti to zdi tako grozno tesko...
    utrinek tako ti bom rekla oziroma napisala:
    to da jes na bone je dobro samo,da pazis da ne mesas beljakovin z OH ali beljakovin s skrobom ali OH in skrob itd.
    mislim,da 90 dnevna dieta res ni tako teska samo ne smes mesat vsega skupaj in za zajtrk pojes samo sadje in to je to...
    pa potrudi se da cim vec spijes tekocine samo izogibaj se sladkim napitkom in gaziranim pijacam...
    zelim ti veliko dobre volje in uspeha:wink:
    •  
      CommentAuthorutrinek

ja sej to da ne mešam pazim že več kot dva tedna ...sam ni nobenega učinka! ja ne vem meni se zdi kar zahtevno držat dijete če nimaš časa... jaz zgodi zjutraj vstanem pa neki pojem pa tečem na faks za kosilo na bone in ker sej veste kako je na šoli, učit se je treba dost in nimaš časa di bi nekaj kuhal, in po kosilu mam šolo do 8 zvečer in je že problem z večerjo..res se ne bi dalo!sej mam kašn dan tudi več fraj samo ga vedno namenim večinoma učenju in tudi če bi se tiste dneve držala mi nebi nič pomagalo saj se moraš diete držat vsak dan!sem pa razmišljala ker bom zdej mela skor cel februar študijsko obdobje in bom doma, da bi se kašne diete kemičnega razkroja lotla...hmmm...nevem mogoče tisto 15 dnevno!pa bi še mamo zvlekla v to...!me pa samo zanima če ma katera izkušnje s to dijeto, kaj se vam zdi!...bojim se za naprej ne, kaj mi pomaga da grem nekam na hitro dol če se bo potem vse ponovilo.
    • CommentAuthorxxx_woman

ja ne vem jst vem pr sebi d ce se ne drzim ditete se ne drzim nicesar ....tko pa k mam dieto vem tocno kaj in kdaj bom pojela in d nc druzga ne smem zto mi je pa tud gut..... dieta kemicnega razkroja je bla men osebno majka...k sm z njo zgubla 20kg... edin ce se drzis en mesc pol rabs nek cajta fraj k ti zacne ta hrana se mau presedat .... mamica...sm samska...sam spet krompir , spagete itd ti uzame vec casa kokr tista hrana k je napisana v dieti k.r. .......utrinek ....ce nimas casa niti ne zacenji ....kokr si rekla feb mas zase pa se drzi februarja:)
    •  
      CommentAuthorutrinek
    • CommentTime22. Jan 2008

ja med šolanjem se bom bolj teko držala kakšne diete...bi pa probala res februarja....samo ko vidim da kg zgubiš kar hitro, mislim da jih bom tudi pridobila hitro nazaj!druga stvar pa je da so diete nekam nejasno napisane...ne vem npr. ne vem kašn je "lonček", pa ne veš al je zelenjava kuhana al na žaru..., mal neizpopolnjeno no!ja probat bo trba!
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime24. Jan 2008

ja jst sm tud to misnla sam sm sla probat pa mi je cist ustrezal....to ce se zredis nazaj je pa odvisn od posameznika en jih dobi se enkrat tok nazaj en pa se ne zredi.... am.....jst jem zelenjavo k je napisana surovo..sej tuki je itk repa pa korencek...baje pa lohka tud popeces al pa skuhas kokr ti pase.....loncek...nekje sm vidla d je loncek - skodelica za 2 deci .......
    • CommentAuthorxxx_woman

ekola pa sm nasla...
    Kolikšna je količina ene skodelice?
    1 skodelica = 238 ml

Primer:
    1 skodelica (kateregakoli) živila - z živilom do vrha napolnjena skodelica s prostornino 2.5 dcl (1/4 litra).

Priporočamo uporabo plastičnih 2.5 dcl kozarčkov z označeno merico.
    Koliko dkg tehta 1 skodelica posameznega živila je odvisno od živila samega.
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorutrinek

aha...ja je pa kr ne jasno napisano!jah ne vem, ....mislim da bom kar pridobila kilograme spet nazaj!ker ko se končna npr. 15 dnevna dijeta ne veš več kako naprej!najboljše bo da spremenim celotno prehrano za celo življenje, ne vem po kšni montignacovi metodi!potem bom pa vidla....!
    • CommentAuthorxxx_woman

jah kokr cs ane:D sej pravm to je za vsazga drgac....jst sm jela zdravo pa ne vem kaj use pa mi ni nc pomagal dokler nism probala te diete....sam ce je men pomagala mogoc enmu drugmu ne bo...sam probat nc ne skod...sploh pa vids ze u enem tednu ce zgubis u 3 dneh usaj 3 dni ...se en tedn ne drzat pa bos vidla ce bos nazaj dobila....
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime13. Feb 2008

Naj še jaz nekaj dodam - v 4 mesecih sem shujšala za 25 kg - res z kar nekaj odrekanja, vendar sem se v tem času naučila, kako pomembno je gibanje - pa ne samo za izgubo kilogramov, ampak tudi za splošno boljše počutje. Od takrat je minilo že 5 mesecev, pa z normalnim prehranjevanjem in gibanjem držim težo v obsegu 2 kg +-. Pogosto sem tudi sama razmišljala in prebirala različne reklame, ki ponujajo izgubo kilogramov brez odrekanja in brez telovadbe - tablete, napitki, obliži, magnetni uhani, a se nisem odločila za nobeno kemijo - četudi piše, da je izdelek popolnoma naraven, je to težko verjeti. Uspeva mi le z vztrajnostjo, pravilno prehrano, gibanjem in pitjem večjih količin vode in nesladkanega čaja. Tudi vam lahko uspe na enak način, le vztrajati je treba. Ko me zamika večja količina hrane ali aj takšnega, kar ni najbolj v skladu z zdravo prehrano vedno pomislim na čas diet, ko sem se marsičemu odrekla in se spomnim, da se da brez ali z manjšim kosom prav tako preživeti. Strupov pa dobi naše telo tako in tako že dovolj iz okolja, na kar pogosto ne moremo vplivati!
    Takšno je moje mnenje, vi boste pa seveda presodili, kakor se vam zdi prav.
    Pozdrav, Tinika
    •  
      CommentAuthorutrinek
    • CommentTime17. Feb 2008

pozdravljene!

tako kot sem rekla sem v mesecu februarju začela jesti po montigncovi metodi (seveda sem knjigo tudi prebrala)! sedaj mam 59 kg in se počutim odlično!seveda prve faze še nisem zaključila ker želim izgubiti še nekaj kg!nato je pa še 2 in 3 faza! všeč mi je ker nikoli nisem lačnain ubistvu lahko ješ skoraj vse!gre le za način prehranjevanja!sem zelo zadovoljna!seveda sem se tudi gibala...malo orbitrek, malo aerobika, malo joga....!
    • CommentAuthorsan
    • CommentTime20. May 2008

OJ, JAZ SEM SHUJŠALA Z MASAŽNIM PASOM INFRAMAG.
    V DVEH MESECIH SEM IZGUBILA 12KG IN 8CM V PASU, RES POMAGA.
    TREBA GA JE SAMO REDNO UPORABLJAT, PA ŠE KOŽA PO HUJŠANJU NI OHLAPNA
    JAZ SEM ZELO ZADOVOLJNA, ČE JE ŠE ISTI TELEFON SE POZANIMAJTE NA 080 14 66
    :smile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime20. May 2008 urejeno

Ojla!

San- mene zanima, ali je ta masažni pas *inframag* podoben *ab troniku*. Tudi ta te trese oziroma masira.
    Koliko pa stane ta pas? Si imela tudi primerno hrano (dieto)

lp kozoroginja:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime20. May 2008

kolk stane tale pas?
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):