Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorateja
    • CommentTime18. Jan 2008

ri 165 cm imam 88.5 kg stara sem 36 let kako naj shujšam:cry::cry:pomagajte mi ? Pred tremi leti sem imela
    težko nosečnost pri kateri sem morala zadnje 4 mesece popolnoma mirovati.Od takrat več ne pridem nazaj na svojo težo.
    •  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime18. Jan 2008

Ateja, čimveč telovadi. Pridruži se nam v diskusiji počasno hujšanje, za podporo, veliko informacij pa si lahko prebereš tukaj: www.sparkpeople.com in www.cenim.se.
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime20. Jan 2008

ateja ..ce mene vprasas....DIETA KEMICNEGA RAZKROJA --- MAJKA ...jst osebno sm bla ceu lajf mocna pa ne da bi se sekirala al pa kej enostavno to sm mela u genih ....ukvarjala sm se z sportom na velko ampak mi ni nc pomagal pol pa iz fore napisem na google diete mi najde to stran ..vidm to dieto jo za foro probam in fles 2okg manj...najbl hudo pa je...da nima jo jo ucinka vsaj pr men ne ...... tko d probi :)
    • CommentAuthorlilizg
    • CommentTime2. Feb 2008

Priporočam ti 90 dnevno dieto, če se je boš držala boš zagotovo shujšala, jaz sem pred 4 leti 28 kg.
    LP :wink:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):