Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime21. Jan 2008

Zivjo!
    sms-dieta same pohvale res....premal je takih strani kokr je ta ..sama imam tezave z debelostjo ze dobesedno celo zivljenje vendar se nisem nikoli obremenjevala :smile: vedno sem si govorila ma sej bo sej bo..hkrati sem se tolazila s tem da imam to v genih in da ni zato ker prevec jem in blabla res sem se veliko ukvarjala s sportom in kar koli sem pocela nisem mogla izgubit odvecnih kg :s iz leta v leto sem se samo redila .....na zacetku so bili geni vendar sem zacela tudi veliko jest pa se plus mami the best kuharca in se njeni hrani res ne mores upret?ampak najvecja fora je bla da se jst nikol nism nit vidla.....mislm nism se sama sebi zdela tok debela pa se usi so mi goovoril eh sej ti si visoka pa se ti nit ne opazi?in tako se je vleklo iz leta v leto dokler se nisem res zelo zredila in na zdravniskem pregledu stopila na tehtnico ki je pokazala 117kg :S ko sm vidla to stevilko se mi je obrnlo ubistvu se zdravnica ni mogla vrjet d mam ker ni tko zgledal? razn ko sm sla s kolegicami u šoping po obleke pa to pa k nism nobene najdla niti za pomert kaj sele za kupt ?waa to je bla najvecja kriza u glavi sm mela sam ....joooj zemljo otvori se zkaj morm bit jst debela?!? No pol sm prsla mau h seb zacela razmisljat , dojela d mam res prevec kg in d morm pod nujno na dieto?na zacetku nism niti vedla za to stran zato sm na google napisala diete iin najbl mi je pala u oko lih ta stran?pogledala sm use mozne diete in nasla sebi idealno DIETA KEMIČNEGA RAZKROJA! To pa zato ker kokr usi ?radi bi ful zgubil pa na hitro?..se pravi 3 dni se drzis en dan ne in once again?.to mi je blo the best.....kupla sm si novo vago ?v dnevnik sm si napisala dneve kdaj se tehtam to je bilo skoraj vsak 3 dan in si zapisovala koliko casa in kolk bom zgubila?.dobila sm ful voljo za hujsat zato je blo tolko lazje? visoka sm 180cm najvec sm imela 120kg se pravi 50kg prevec......pfffff sej vem TO MUCH ! ampak je zdej ze 20kg manj;) wiuu heh? tko da res ta dieta je lohka bi se reklo ČUDO;) do zdej sm nasedla ze ne vem kolkim clankom z cudeznimi tabletami pa bla bla ?same buce in u nc vrzen dnar.. tko da res tisti k mate res tezave z tezo probte to dieto tistih 3 dni zdrzte en dan fraj se enkrat 3 dni in se vam zelodec v tem casu ze skrci tako da vam kasneje sploh ni nobene panike se drzat razn ce je PMS pa napad hrane pol je mal kriza drgac pa res ne..se poseb jst k mam porcije uf res velike?a najbl zakon je da glede na to kok jst pojem se nism nazaj zredila pa se ne drzim ze 2 mesca ?pa jem res kebab, pizza, sarma, ma swasta...:smile: .k d bi se mi metabolizem spremenu jst ne vem kaj sam cist use je drgac..pa tud cunje za oblect najdm in se pocutm bols in use,,,,,. Zdej planiram se fitnes in spet intenzivno z dieto da mi se koza ne povesi tok ..k s sportom se je pa treba ukvarjat pa bilokaksnim :smile: zdej mi je ful fles pisat o temu, ker predn sm zacela z dieto sm brala od drugih komentarje kok so shujsal pa sm si misnla uf 20kg svaka cast d bi men blo zgubit tok bi bla carica....in sm prsla na to mesto tko d the best ni kej :smile: nej bo to motivacija za vse tiste ki se niste zacel :smile:.lepo se mejte :smile:.papa:smile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime23. Jan 2008 urejeno

zivjo xxx_woman!

Čestitam za uspešno hujšanje in izgubo kilogramov. Zanima me v kolkem času si izgubila morje kil? Tudi jat sem začela s to dieto - dieto kemičnega razkroja. Gre bol počas. zdej sem v bistvu v tretjem ciklusu treh dni.Dol sem šla samo 3 kg. Shujšat moram 15 - 20 kg, tudi zaradi zdravja. Mam zdej še 87 kg. Prooosim povej mi kaj si pila med obroki in ali si se držala tudi vrstnega reda živil.
    lep pozdrav od kozoroginje!

p.s.
    Tudi katero drugo, ki je hujšala na to dieto bi prosila za kakšen nasvet ali komentar.

lp kozoroginja:bigsmile::wink::smile:
    • CommentAuthoranm
    • CommentTime24. Jan 2008

mene zanim, če lahk piješ več kave
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime24. Jan 2008

kozoroginja... jst sm to zgubila use skp u 3 mescih s tem d se nism skoz drzala...u prvem mescu sm se drzala tm okol 20 dni pa sm zgubla 10kg...pol pa se u drugem 5 in v tretjem 5 s tem da se nism ful drzala tko kokr me je primlo ... pomoje ce bi se clovek res full drzal bi lohka 15-20 kg zgubil v enem al pa dveh mescih....
    ce nism mela grenivke sm pojedla rdeco pomaranco...brokoli sm kr spustila pa arasidovo maslo... pa tko pomoj ni lih neki kriza ce ksno stvar zamenjas s kero sam si morjo bit podobne...pa nekje sm prebrala d en folk kr ne najde repe pa ne vem kaj.... cist usako zivilo se da dobit u usaki trgovini npr spar ...
    glede pitja....jst sm se to drzala poleti in sm pila itak full vode ...sam ce bos vodo pila ti ne bo nc skodl al pa ksno sumeco tableto al pa kej... sam najbol ti je voda... ce pa dodas zravn se ksn sport je pa se tok bols....

ANM - pomoj ja...sam d je brez cukra :)
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime26. Jan 2008 urejeno

hellow-xxx_woman

tvojga odgovora sem se cist dobr razveselila, si mi kar pomagala, da ne bom puske v koruzo vrgla , pa sej se hecam. Mam kar močno volje, čeprav kuham vse mogoče za femily. Jest mam rada vso zelenjavo pa je lohk kuhana al pa surova. Repo pa kupm kar v kozarcu kislo in jo skuham, pa peso tudi.
    Vodo pijem kadar sem lačna pa pravo kavo popoldne ob petih. To je kar obvezno pa kaj bilo - bilo.
    Zdej se moram pa še k hoji spravit, pa kakšne trebušnjake začet delat.Ampak me pa fuuul križ boli, da gre to mal težje.

Pozdravček
    :wink::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime27. Jan 2008 urejeno

Zdaj me pa še nekaj zanima. Mogoče pa bi morala met sladko repo pa peso ...ne vloženo kislo. A to kaj vpliva ne hujšanje.:shamed:Lp:sad:
    • CommentAuthorsancika
    • CommentTime1. Feb 2008

hej mene pa zanima kakšna skodelica je to, obična skodelica nevem za čaj?
  1.  
    Ja, tista malo večja. 2,4 dl približno.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime3. Feb 2008 urejeno

Kje ste uporabnice diete kemičnega razkrojja. Napišite kakšne uspehe imate s to dieto. Dejmo si mal pisat in izmenjat izkušnje. Men gre kar dobr. V 18 dneh se dala dol 5,5 kg. Počas ampak sigurn. :updown::rolling:

Lp kozoroginja:jumping::wink:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime5. Feb 2008 urejeno

Pozdrav novim uporabnicam diete kemičnega razkroja.

Topsy ,tadlarson in.....sem prav vesela, da ne bom več sama strašila v tej rubriki. Mi je blo že mal hudo,k se ni nobena prjavla za pisat pa mal z mano poklepetat. Sem kar sama morla seb dajat korajžo in to uspešno.

Če bo šlo dol bol počas, ne se ustrašit pa nehat. Je bol zdravo, pa to že same veste.

Danes imam drug dan od treh,pa je šlo dol 1/2 kile od včeraj.Pa še zjutraj se vagam bo spet 1/2 kile in še tretji dan 1/2 kile in to kar unese. Pol pa še 3 dni in bom šla dol vsega skupaj 8-9 kil. Dobr za en mesec.

Zdaj sem se razpisala ker sem res vesela da bo še kira tle. Saj berem tudi ostale forume (če se temu tako reče) pa sem vesela za vse ki jim uspeva shujšat.

xxx-woman še kaj se oglas, kako gre kaj tebi .

Lp kozoroginja:cheer::clap::jumping::rolling::peace::swingin::tooth::thumbup::crazy::cheer::surprised:
    • CommentAuthortadlarson
    • CommentTime6. Feb 2008

oj,

kozoroginjaj jaz sm se razpisala že v ločevalni, ampak me pa nekaj zanima , a lahko jaz ker ne jem skute, jem npr lahki tamar????
    pa ker sm elergična na brokoli cvetačo????, pa kolk je to hrenov 2 polovici, ali 4 polovice????
    • CommentAuthortadlarson
    • CommentTime6. Feb 2008

HRENOVK:shamed::shamed::shamed::shamed:, NAPAKA.
    • CommentAuthorzoya
    • CommentTime6. Feb 2008

Morde bom izpadla totalen bedak, sam res ne vem, kje bi si lahko ogledala, kakšna je ta dieta oz. kje bi lahko dobila recepte?shocked:
    Hvala in pozdravček:
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime6. Feb 2008

Saj smo bili vsi enkrat na začetku - vtipkaj SMS dieta in ti bo odprlo stran, na kateri najdeš cel kup diet- med njimi tudi to!
    tinika
    • CommentAuthorzoya
    • CommentTime6. Feb 2008

Tinika hvala, najdla.

Ju3 začnem. Pa da vidmo. Dans sem že zaj..., ker sem pila kavo in pojedla pomarančo.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime6. Feb 2008 urejeno

Hola tadlarson:swingin:
    Mislim, da brokoli lahko zamenjaš za cvetačo ali pa ga enostavno izpusti.Vzami manjšo porcijo cvetače pa malo večjo drugega živila. Za skuto nisem čisto sigurna .Mislim da lahko menjaš z jogurtom manj mastnim sicer pa lahko poskusiš tudi z lahkim TAMARJEM.

Mogoče ti v začetku ne bo šlo hitro dol, ker si že imela eno dieto. Prekini za kakšen dan pa potem nadaljuj. Samo ne se preveč obremenjevati in sekirat. Počas se daleč pride.:peace::peace::clap:
    Ne vrzi puške v koruzo. Se pišemo.

Lp kozoroginja:jumping::wink:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime6. Feb 2008 urejeno

Še nekaj sem pozabila- jaz sem pojedla 1 par hrenovke, če pa sem bila bolj lačna pa 3 kose (1 par in 1/2);:shocked:

Čao:cool::sad:
    • CommentAuthortadlarson
    • CommentTime6. Feb 2008

Ja kozoroginja full ti hvala,
    k včerej sm pojedla en par hrenov pa mi je blo ful malo, k nisem imela nič druzga za zdaven
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime7. Feb 2008 urejeno

Hojla punce:boogie:

Danes sem imela prehranjevalni daaaan. Zjutraj Črni kruh zeliščni namaz, sok grenivke z vodo potem še ful kave; kosilo : segedin, krompir -sem se ga najedla-zelja namreč, da sem po šivih pokala.Potem sem imela še malico ; sadje in napolitanke hahahah:updown::updown::updown::hungry:in ful vode sem spila.Večerja -špinača in polpeti (sojini) za nameček pa še skledo mešane solate (zelena solata, paradižnik,por prelita z jogurt polivko). Sem si pa privoščla-kaj?
    Nevem kdo bo spal namesto mene ohhohohu.:cry::shamed:

Zdaj imam do ponedeljka prosto po Prešernu.Gremo za tri dni na žurko v toti Mribor.
    Vendar bom vseeno malo pazila, da prejšnji post ne bo šel v maloro.

Punce držte se in veselo hujšajte.
    Lp kozoroginja, se pišemo čao.:bigsmile::bigsmile::bigsmile::smoking:
    • CommentAuthortopsy
    • CommentTime9. Feb 2008

oj

kozoroginja ja bom začela s to dieto, apak sedaj mam manjšo krizo.
    kr v krizo sem padla po vodnem dnevu pa kr ne more da se ne bi kej prekršila, pa še pust pa žurke mamo tko da joj joj
    čez kolen bi me blo treba ha ha :rolling::rolling::rolling:

upam da bo kmal mem ta kriza pa da grem veselo naprej

lp
    :swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Feb 2008 urejeno

Hallo Topsy!:boogie:

Nič ne de, če je kdaj tudi kriza. Le ta je spremljevalka vseh diet- posledično predolgo- trajnih diet.
    Vedno je dobro dieto prekinit za dan ali dva, ko začneš grešit in enostavno nimaš več kontrole nad sabo.
    :updown::updown::updown:

Men je tale vikend tudi vse dol padlo- *** smo imeli ful dobro rojstno denvno zabavo od svaka, in to v štajerski prestolnici, kjer pripravijo ful dobre čage (zabave).Veliko jedače in pijače in smeha in skakanja pa še in še......:boogie::boogie::boogie:

Jutri zjutraj bom videla kaj bo pokazala tehtnica ???????

Topsy, ko boš pripravljena na nov začetek piši, bova skupaj trpeli.
    :shocked::sad::neutral:Lp kozoroginja:swingin:
    • CommentAuthortopsy
    • CommentTime10. Feb 2008

oj

ja kozoroginja še en teden bom mela ločevalne diete potem pa na dieto kemičnega razkroja!!!!!!

kero ma ti delaš to dieto 3 dnevno al 5 al 7dnevno, tud jest grem jutri na tehnico pa spet od novga.

lp, se upam tipkamo, kajti tam na ločevalni dieti so se vse zgubile ne vem kam so šle

:swingin::swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime11. Feb 2008 urejeno

Živjo :bigsmile:Topsy

Sem vedla da sem ga malo preveč lomila med vikendom:cry: se takoj pozna za kilco.
    Topsy, bom te počakala, da začneva skupaj in se bova sproti odločali ali 3 ali 7 ali več.Če bo uspeh boljši se odločava naprej, če se strinjaš.Pri dieti kemičnega razkroja imaš vsak 4 dan prosto in ješ v mejah normale kar hočeš. Saj to veš.

Tadlarson kje si pa ti. Kako ti uspeva z menjavo živil. Sporoči če si šla kaj dol. Tudi druge punce menjajo živila pa jim kar uspeva.
    :swingin::swingin:
    Zoja kako gre tebi.

Lp :clap::jumping::clap:
    • CommentAuthortadlarson
    • CommentTime12. Feb 2008

Oj,

ma evo mene sej sm skoz gor, sam sm večinoma kar s puncami na 90 dnevni, moja dieta je taka , da v bistvu sm si kar svojo postavla mal upoštevam 90 dnevno mal pa kemično, ma za enkrat mi gre kar dol, vsak dan mal -očitno je to vredu, jem pa tisto kar mi zadiši, npr danes sm si spekla zelje pa pojedla bom rezino ovsenega kruha, za večerjo pa nevem verjetno kako solato, nevem nevem, v bistvu jem kar mi zadiši ampak pazim da če sm jedla eno zadevo npr krompir, zagotovo ta dan nebom jedla mesa, pa tko, se mi zdi da me jedilniki full ovirajo k že par dni naprej veš kaj te čaka to mene zamori, tko pa kr mal kombiniram:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Drugače se mi pa ne mudi, zadala sm si da do novega leta pridem pod 80 kg, najraje na 75, torej 16 kg.
    • CommentAuthorzoya
    • CommentTime12. Feb 2008

Ojla
    Še enka kemičarka tle :)

Dans je moj drugi dan diete in sem prou ponosna, k je prvi dan za mano :bigsmile: Js sem šla sicer na 15 dnevno, da vidim, če sploh deluje in da dobiš motivacijo. Sicer je to šele moja 2. dieta v življenju, tko da nimam ravno izkušenj. Nazadnje sem hujšala pred maturantskim plesom pred davnimi leti in takrat sem kar shujšala v 14 dneh, sem se sama sebi čudla. Je bla pa neka dieta z eno juho, pa kuhane ribe...nč kej fajn.
    Zdej sem se pa za to odločla, ker se mi zdi fajn, ker je 4. dan mal pavze in je psihično dost lažje.
    Se še kej slišmo

čau
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime14. Feb 2008 urejeno

Punce, kaj ko bi tudi tukaj uvedle tabelo:cry::shamed:hujšanja.
    Bom jaz prva:shamed:
    kozoroginja (15.1.o8) 59 let , z.t.91kg (21dni - 85 kg)
    vpišite se.

lp :rainbow: za valentinovo:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime14. Feb 2008 urejeno

visoka sem 16o cm.:shamed:pozabljam.

čau:bigsmile::flowers:
    • CommentAuthorpalčica
    • CommentTime15. Feb 2008

Živjo punce! Tud jaz sem od ponedeljka na kemični dieti in moram rečt da mi gre kar dobr dol v pon sem imela 70.5 dans pa že mam 67.5 še ene 3 kg me čaka .Včeraj sem imela dan brez diete jaooo kok je blo luštn:) No ja upam da ne zabluzim in da zdržim še mal ,čaw čaw
    • CommentAuthorpalčica

no kozoroginja bom pa jaz druga,38let, višina166 ,67.5kg. Vem da bo te 3 kile najtežje dol spraut:confused:
    • CommentAuthortopsy

oj

nekaj me zanima pri tej dieti kemičnega razkroja, če katere stvari ne maraš ali lahko izpustiš al moraš nadomestiti s kakšno
    drugo stvarjo:

hvala, za odg

lp:bigsmile:
    • CommentAuthortopsy

1.kozoroginja (15.1.o8) 59 let ,160cm z.t.91kg (21dni - 85 kg)
    2.palčica ( ) 28let,166cm z.t. 67.5 kg

jaz se bom pa v ponedeljek vpisala
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime16. Feb 2008 urejeno

Topsy, lahko poješ tisto kar imaš rada, to se pravi: če ne maraš brokolija poješ več cvetače ali pese ali repe. Ali pa našteto zamenjaš s tistim kar ti bolj paše. To naj bo v okviru diete. Če pa katere stvari ne ješ, pa lahko poješ tudi kakšno pomarančo.:devil::bigsmile:

Si bomo sproti izmenjevali izkušnje. velja

Zdaj pa en lep vikend. Čau:swingin::swingin::swingin:
    • CommentAuthortopsy
    • CommentTime17. Feb 2008

oj

jutri pa jest spet začnem, s to dieto. en mesec sem bla na ločevalni dieti sedaj pa na kemično bomo vodel če bo kaj uspeha, jest mislim da bo

jutri sporočim mojo začetno težo

lp:swingin::swingin::swingin:
    • CommentAuthortopsy
    • CommentTime18. Feb 2008

1.kozoroginja (15.1.o8) 59 let ,160cm z.t.91kg (21dni - 85 kg)
    2.palčica ( ) 28let,166cm z.t. 67.5 kg
    3.topsy(18.01.08),28 let, 170 cm z.t.80,3kg
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime19. Feb 2008 urejeno

Hallo dekleta - kje steee? Upam da niste pobegnile kam drugam.:cry::cry::devil:

Palčica-tiste 3 kile boš čist sigurn dol spravla, :bigsmile::bigsmile:sej ti gre.

Kje ste pa ostale kemičarke. Lohk bi se še v tej rubriki mal razpisale , pa bi nas blo več za izkušnje delit.:updown::updown:Po bi se pa še v naš seznamček zapisale.

1.kozoroginja, (15.1.08) 59 let, 160 cm z.t.91 kg (21 dni-85 kg)
    2. palčica () 28 let, 166 cm z.t. 67,5 kg -
    3. topsy (18.o1.08), 28 let, 170 cm z.t. 8o,3 kg -
    4. / ? /.... itd.:cheer::cheer:

lp:boogie::boogie:
    • CommentAuthortopsy
    • CommentTime19. Feb 2008

oj

kako ste, nas je olj malo tle gor

jest danes končujem drugi dan te diete, še jutri pa bomo videl če je kej učinka,
    vam povem če bo bom ziher še kar krog nardila :clap::clap::clap::clap:

kako pa gre ostalim

• CommentAuthorpalčica
    • CommentTime19. Feb 2008

Živjo dekleta!No danes zjutraj mi je kazal 66 kg in 2 dni že jem normalno ampak mislim da ne bom več šla še en krog kemične diete.Dva kroga sem šla in v enem tednu mi je šlo dol 4 kg kar je ok a glede na to da čez dan skor nč ne ješ zvečer pa tok da ne počiš sem se odločila da bom zdaj kakšen teden jedla za večerjo samo solate-kis,žličko olja in sol.Pa upam da se še znebim kakšne kilce.Vsekakor bom poročala kako mi gre.Kako gre ostalim kej grešite al je vse ok?No samo obupat ne smemo kajti poletje se že bliža,čaw
    • CommentAuthorJanna20
    • CommentTime20. Feb 2008

Živjo, sem nova tukaj :) Zdaj sem dobila ful motivacije,ko sem prebrala kako vam enim gre fajn to hujšanje. Sicer sem od polovice septembra do polovice decembra izgubila 8kg, brez neke predpisane diete - izpuščala sem krompir, OH sem jedla vsake 3 dni, pila ogromno vode,... No, od tega se mi je do zdaj vrnilo nazaj 3 kg.:cry: V ponedeljek bom začela s 3 dnevno dieto kemičnega razkroja, pol bom pa videla kako bo. Tako da se vam pridružim, svoje podatke bom pa vpisala v ponedeljek.
    Lp :wink:
    • CommentAuthorJanna20
    • CommentTime20. Feb 2008

Aja, P.s:. S čem lahko nadomestim brokoli in cvetačo? Teh dveh živil namreč ne prebavljam. Lahko repo zamenjam s kislim zeljem? Stročji fižol s fižolom iz konzerve? Melono mogoče z jagodami? Hvala.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime20. Feb 2008 urejeno

Živjo Janna20.:bigsmile:
    Pozdravlena na našem forumu. :swingin: Lepo da se nam boš pridružila.Dieta kemičnega razkroja, temelji na točno določenih živilih, zato menjave niso priporočljive, ker potem ni učinka. Če se kakšno živilo spusti, ni frke, (kislo zelje ne pride v poštev)
    -stročji fižol, je lahko tudi iz konzerve (ne sme biti v zrnju)
    -melona ima svoj pomen

Svetujem ti, da poskusiš 3-dnevno dieto kemičnega razkroja .Eventualno, če ti res negre kakšno živilo, pojej pomarančo.

Če nisi dal časa hujšala, ti bo ta dieta pomagala (seveda če upoštevaš pravila) dol dat tudi do 3 kg,minimalno pa 1,5kg-ja v treh dneh.

Zdaj pa že čvekam. Poooosssskkkkuuuussssiiiiiiiiii... !!!!
    :clap::clap::clap:papapa.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime20. Feb 2008 urejeno

Dekleta, kje ste? kakšni so rezultati?:tongue:
    Palčica-tvoja teže je že skor normalna.Bravo:clap:Kot praviš, zmerno naprej !!!
    Topsy javi se. Menda nisi vrgla puške v koruzo?:swingin:

Lp:rolling::hungry:
    • CommentAuthortopsy
    • CommentTime21. Feb 2008

oj

oj kozoroginja sploh ne, nisem vrgla puške v koruzo.

no včeraj je bil tretji dan in danes sem se tehtala shujšala sem 1,5 kg sem kar zadovojna, tko da bom ziher ponovila kakšen krog te diete, pa upm da ne bom vse kilograme takoj nazaj dobila, saj se merkam pa tud mal več telovadim, komaj čakam da pride bolj toplo vreme da bomo lahko igrali odbojko na mivki(obužujem odbojko)

ja kozoraoginja kako pa gre tebi kaj, si skoz na tej dieti al vmes mal počakaš pa spet od novga začneš???????????????????

jest sem se zamislila da bi vsak začetek tedna nardila to 3 dnevno dieto kemičnega razkroja, potem pa bomo videl kaj bo :updown::updown::updown::updown::updown:

je kera že obiskovala hypoksi studio????

lp oglasite se kaj:clap::clap::clap::crazy::crazy::crazy:
    • CommentAuthortadlarson

topsy

imam eno vprašanje iz kje pa si a si iz okoloce grosuplja?
    • CommentAuthorzoya

Hojla
    Evo mene. Počasi zaključujem 3. krog in vaga me zmeri lažje prenaša :) Trenutno stanje je -5.2, tko da sem res zlo zadovoljna.
    Je res fajn ta stvar, ampak jaz se kar držim oz. ne zamenjujem živil, res sem kdaj vmes pojedla jabolko (2x), ostalo sem pa vse po spisku, kdaj pa tudi manj oz. ne vsega.
    šibam, ker mam še fuuul dela dans.
    Držte se in papa
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime21. Feb 2008 urejeno

Živjo:bigsmile:

Men gre drugač kar dobr, samo de sem fasala prehlad.Pa še kašljat sem začela:cry::cry:prav zoprno.
    Nisem bla skoz na tej dieti, vmes sem bla na sadni,-2kg:clap: pa čez vikend + 1,5 gor:shamed:,
    v ponedeljek sem pa začela našo dieto (KR), pol sem jo pa prekinla, ker sem se slabo počutila
    (prehlad, glavobol -teče z nosa kot s pipe) hahaha). Pristala sem na 84kg.

:devil:

Topsy, dobr ti je šlo :clap::clap: Tudi ideja ni slaba za vsak ponedeljek na 3 dnevno. Tukaj boš vidla kolk kontrole boš imela nad hrano in posledično nad težo.:peace::peace::crazy

Hypoksi studio imam pred nosom (cca 500 m) .Slišala da je precej drago, zato ne pride v poštev.
    Premala penzija.:crazy:

Se pišemo in en lep pozdravček:grouphug::fierce:
    • CommentAuthortopsy

oj

ne tadlerson gorenjka sem okolica kranja, iz kje pa ste vI?????????????????

ta hypoksi je res drag, zato sem v Anji prebrala da se lahko prijaviš in če maš res velikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
    sreče si izbran, pa ti pomagajo da shujšaš za eni konfekcijsko številko, sam do danes nisem še nikol nč zadela tko da pustmo se presenit:jumping::jumping:

•  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime22. Feb 2008 urejeno

Hojla:swingin:

Zoya ful dobr se držiš 5,2 kg za tri kroge je res fajn.:cheer::cheer:Pol po dieti se boš morala pa še mal mirkat, da ne bo šlo nazaj. Če boš športala, boš varna. :jumping::jumping:

Topsy, tle pri nas te povabijo na brezplačno prezentacijo, kjer ti vse razložijo in poskusiš tudi praktično hipksy hujšanje.:bigsmile::bigsmile:
    Mejte se.:swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime24. Feb 2008 urejeno

HALO kje ste.:twosome::grouphug:
    lp:updown::updown::bigsmile:
    • CommentAuthorpalčica
    • CommentTime24. Feb 2008

Živjo jst sem bla štiri dni brez diete in takoj dobila 2 kg gor ampak zdaj že končujem tretji dan kemične diete spet :) Solata mi ni pasala ampak bolj sendvič zvečer pa nekaj sladkarij vmes tko da ni čudn da je šlo gor no ja ampak sem rešla trenutni problem in zbila nazaj dol in upam da mi zjutraj pokaže 66kg.Kako gre vam se dobr držite???Lp
    • CommentAuthorb8rby
    • CommentTime25. Feb 2008

hojla!!!
    spet sem ena nova na tem zanimivem foromu!:)
    upam da mi boste pomagale z dobrimi nasveti za čimbolj učinkovitejše hojšanje:P!!!!
    jutri začnem z dieto kemičnega razroja 7 dnevno!!!

ZANIMA ME:-če mnoram jemati živila točno v določenem zaporedju
    -če je potrebno nujno pojesti vsa živila ki so tam napisana(sladoled repa..)
    -kako si ve pripravite goveji zrezek zvečer(si ga popečete na malo olja..al kako))))

hvala za odgovore.....upam da mi boste znale odgovoriti

papapa...pa VELIKO SREČE IN MOTVACIJE PRI HUJŠANJU