![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
vedno sem si govorila ma sej bo sej bo..hkrati sem se tolazila s tem da imam to v genih in da ni zato ker prevec jem in blabla res sem se veliko ukvarjala s sportom in kar koli sem pocela nisem mogla izgubit odvecnih kg :s iz leta v leto sem se samo redila .....na zacetku so bili geni vendar sem zacela tudi veliko jest pa se plus mami the best kuharca in se njeni hrani res ne mores upret?ampak najvecja fora je bla da se jst nikol nism nit vidla.....mislm nism se sama sebi zdela tok debela pa se usi so mi goovoril eh sej ti si visoka pa se ti nit ne opazi?in tako se je vleklo iz leta v leto dokler se nisem res zelo zredila in na zdravniskem pregledu stopila na tehtnico ki je pokazala 117kg :S ko sm vidla to stevilko se mi je obrnlo ubistvu se zdravnica ni mogla vrjet d mam ker ni tko zgledal? razn ko sm sla s kolegicami u šoping po obleke pa to pa k nism nobene najdla niti za pomert kaj sele za kupt ?waa to je bla najvecja kriza u glavi sm mela sam ....joooj zemljo otvori se zkaj morm bit jst debela?!? No pol sm prsla mau h seb zacela razmisljat , dojela d mam res prevec kg in d morm pod nujno na dieto?na zacetku nism niti vedla za to stran zato sm na google napisala diete iin najbl mi je pala u oko lih ta stran?pogledala sm use mozne diete in nasla sebi idealno DIETA KEMIČNEGA RAZKROJA! To pa zato ker kokr usi ?radi bi ful zgubil pa na hitro?..se pravi 3 dni se drzis en dan ne in once again?.to mi je blo the best.....kupla sm si novo vago ?v dnevnik sm si napisala dneve kdaj se tehtam to je bilo skoraj vsak 3 dan in si zapisovala koliko casa in kolk bom zgubila?.dobila sm ful voljo za hujsat zato je blo tolko lazje? visoka sm 180cm najvec sm imela 120kg se pravi 50kg prevec......pfffff sej vem TO MUCH ! ampak je zdej ze 20kg manj;) wiuu heh? tko da res ta dieta je lohka bi se reklo ČUDO;) do zdej sm nasedla ze ne vem kolkim clankom z cudeznimi tabletami pa bla bla ?same buce in u nc vrzen dnar.. tko da res tisti k mate res tezave z tezo probte to dieto tistih 3 dni zdrzte en dan fraj se enkrat 3 dni in se vam zelodec v tem casu ze skrci tako da vam kasneje sploh ni nobene panike se drzat razn ce je PMS pa napad hrane pol je mal kriza drgac pa res ne..se poseb jst k mam porcije uf res velike?a najbl zakon je da glede na to kok jst pojem se nism nazaj zredila pa se ne drzim ze 2 mesca ?pa jem res kebab, pizza, sarma, ma swasta...
.k d bi se mi metabolizem spremenu jst ne vem kaj sam cist use je drgac..pa tud cunje za oblect najdm in se pocutm bols in use,,,,,. Zdej planiram se fitnes in spet intenzivno z dieto da mi se koza ne povesi tok ..k s sportom se je pa treba ukvarjat pa bilokaksnim
zdej mi je ful fles pisat o temu, ker predn sm zacela z dieto sm brala od drugih komentarje kok so shujsal pa sm si misnla uf 20kg svaka cast d bi men blo zgubit tok bi bla carica....in sm prsla na to mesto tko d the best ni kej
nej bo to motivacija za vse tiste ki se niste zacel
.lepo se mejte
.papa

Lp

, NAPAKA.

in ful vode sem spila.Večerja -špinača in polpeti (sojini) za nameček pa še skledo mešane solate (zelena solata, paradižnik,por prelita z jogurt polivko). Sem si pa privoščla-kaj?

Lp kozoroginja

Topsy
se takoj pozna za kilco.

Js sem šla sicer na 15 dnevno, da vidim, če sploh deluje in da dobiš motivacijo. Sicer je to šele moja 2. dieta v življenju, tko da nimam ravno izkušenj. Nazadnje sem hujšala pred maturantskim plesom pred davnimi leti in takrat sem kar shujšala v 14 dneh, sem se sama sebi čudla. Je bla pa neka dieta z eno juho, pa kuhane ribe...nč kej fajn.
hujšanja.
za valentinovo
pozabljam.

sej ti gre. 
Po bi se pa še v naš seznamček zapisale.

V ponedeljek bom začela s 3 dnevno dieto kemičnega razkroja, pol bom pa videla kako bo. Tako da se vam pridružim, svoje podatke bom pa vpisala v ponedeljek.

Lepo da se nam boš pridružila.Dieta kemičnega razkroja, temelji na točno določenih živilih, zato menjave niso priporočljive, ker potem ni učinka. Če se kakšno živilo spusti, ni frke, (kislo zelje ne pride v poštev)

papapa.

Kot praviš, zmerno naprej !!!

prav zoprno.
pa čez vikend + 1,5 gor
,

Tudi ideja ni slaba za vsak ponedeljek na 3 dnevno. Tukaj boš vidla kolk kontrole boš imela nad hrano in posledično nad težo.
:crazy

Pol po dieti se boš morala pa še mal mirkat, da ne bo šlo nazaj. Če boš športala, boš varna.