Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime25. Feb 2008 urejeno

Pozdravljena med nami -b8rby.Lepo da si se nam pridružila. Jutri pa kar korjžno v zbijanje kilogramov. .:bigsmile:

Živila je priporočljivo jesti v določenem zaporedju.
    Pri tej dieti ima vsako živilo svoj pomen (no - tudi pri drugih dietah).
    Po možnosti uživaj svežo (sladko presno) repo in tudi peso. Učinek je boljši.
    Sladoled.... lahko ga izpustiš, vendar telo potrebuje tudi nekaj sladkega (čene se lahko pregrešiš s čokolado--to pa ni priporočljivo).Če pa ga izpustiš, pa tudi ne bo hudega.

Zrezeke: goveje, puranje piščančje je najbolše popečt na teflonki z malo vode (dušit), šele potem
    začinit z malo soli in popra.
    Jaz sem jedla pretežno kuhano govedino ali pa kuhana pišč. prsa.

Želim ti veliko uspeha in javljaj nam kako ti gre .Kakšno težo imaš zdaj in velikost?

Palčica-upam da ti bo tehtnica pokazala želeno težo.:jumping: Če ne pa še en krog. Javi!!!!!

Lp kozoroginja:swingin::bigsmile:
    • CommentAuthorb8rby
    • CommentTime25. Feb 2008

kozoroginja......... hvala za priporočila:):)se jih bom držala

ja pr višini 163 imam 76kg....sewm da je toooooo much...sam ka pa čem

UPAM DA MI BO OZIROMA VSEM NAM USPELO DA SE KONČNO OTRESEMO TE NADLOGE

koliko kilogramov pa izgubiš pri 7-dnevni dieti kemičnega razkroja???

hvala za odgovor....papapa pa VEEELIIIIIK SRTEČE IN MOTIVACIJE
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime26. Feb 2008 urejeno

b8rby......sej smo vse na tem, da imamo prevelko težo.Moja višina je manjša 16o cm, teža pa večja
    84,5 kg.

No pri dieti kemičnega razkroja je tako:
    -če nisi že prej ful hujšala, boš v prvih 3 dneh lahko izgubila 1,5 kg - 3 kg odvisno je tudi od metabolizma.
    -potrebno je gibanje, oz,telovadba to tudi pomaga topit maščobo.
    Predvsem pa trdna volja, brez prekrškov.:jumping::jumping:

lp:swingin::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime27. Feb 2008 urejeno

b8rby...ja pa še to. Ko sem hujšala s to dieto, sem v 21 dneh dala dol 6,5 kg. Pa sem se tudi kdaj mal pregrešila. Nazaj pa nisem nič dobila ampak se mi teža kar drži (-/+ 1,5 kg).

lp:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorlalaa
    • CommentTime28. Feb 2008

Dobr Dan,

evo mene, še ena nova na dieti kemičnega... včeraj sem začela, tako da je dons moj drugi dan..Odločila sem se za 11-dnevno, samo po pravici povedano, da je kr težka.:confused: Premal za kosilo, premal... Zvečer niti ni tak problem, ampak za čas kosila... to me pa kr zvija.
    Upam, da mi rata no.. teh 11 dni...

Lep pozdrav vsem!!!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime28. Feb 2008 urejeno

Lalaa- dobrodošla med nas. Seveda bo šlo. Prvi trije dnevi so mal težji,četrti dan ješ, potem se pa že navadiš.:bigsmile::bigsmile:
    Če ti bo težko - piš - pa ti bomo pomagale z nasveti in podporo. Pa sporoči težo, kolk bo šlo
    v prvih treh dneh dol.:wink:

Lp.kozoroginja:swingin::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Feb 2008

Ojla,

sem se ena nova.
    Sedaj sem "odkrila" forum, nato grem pogledat dijeto kenicnega potem pa se odlocim. Mislim, da je pri meni problem v glavi, ker morje stvari ne jem.
    Zacelo pa se je takole: dve leti in pola nazaj sem pri 165 cm imela lepo 48 kg. Pa sem nehala kaditi in se zredila za deset. OK. Sem shujsala pet in bila zadovoljna zensak po 40-teme je boljes, da imam malo vec kg. In potem so mi zaceli nagajati hormoni in sem dobila hormonske tbl. In sem se spet zredila za 10 kg. In shujsala za 5. Se pravi:

165 cm 58 kg.

Mogoce bo kdo rekel da sem v glavo bolana samo ce imas vedno 48 do 50 kg in potem 58 se ti zdi, da jih imas prevec in, da si debel. Vsaj jaz se ne pocutim dobro.
    In sedaj sem se odlocila, da shujsam 5 kg in potem bom zadovoljna.
    Se pisemo.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Feb 2008

Pogledala sem dieto pa mi nic ne disi, ne jem prepecenca, ker imam celijakalno dijeto, meso zvecer mi tudi ne odgovarja, grenivk, repe in pese pa tudi ne jem. In se obroki so mi preveliki.
    Bom pa trmaqsata, stisnila zobe in zacela v torek, ko koncam nocno, kajti ko sem v sluzbi je tezko, saj ne jem zajtrkak osila in vecerje ampak imam vse zamesano.
    • CommentAuthorlalaa

thnx.
    ja ja se še kr trudm, nam kr tko vrgla puške v koruzo, to pa ne..
    • CommentAuthorlalaa

:wink:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Feb 2008 urejeno

Aicha - namesto grenivk lahko poješ pomarančo majhno
    namesto prepečenca pa slani kreker, ali kar po tvoji dieti smeš, lahko pa tudi 1/2 koščka
    polnozrnateka kruha (?).
    Porcije lahko malo zmanjšaš, ampak ne preveč, repo in peso pa zamenjaj z brokolijem ali korenčkom ali z cvetačo. Učinek mogoče ne bo isti,ker sestava diete je pač takšna, da pride do kemične reakcije razkroja živil. :bigsmile:

Želim pa da ti v veliki meri uspe, tudi tebi lalaa.
    Obveščajta!!!:cheer::cheer::swingin:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Feb 2008 urejeno

Hooj - b8rby.....kako pa tebi gre. Ali si pridna in ne grešiš.
    Če se ne motim imaš jutri prost dan, da se lahko pocrkljaš s pravo hrano (zmerno) in potem
    ponovno v boj.:swingin:
    Sporoči kako je šlo. lp:swingin::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Mar 2008

Hvala kozoroginja bom stisnila zobe in poskusila brez zamenjave ali pa bom se bolj stisnila zobe in pojedla nic od tega.
    Se bom znasla.
    Komaj cakam torek.
    Vsem zelim se naprej dosti uspeha in lep vikend.
    Aicha
    :bigsmile:
    • CommentAuthorpalčica
    • CommentTime1. Mar 2008

Živjo kozoroginja in ostale!Ja jaz se kr dobr držim in sem na 66kg,ja no važn da ne gre gor ane.Trenutno se ne držim diete le pazim bolj kaj jem in da obroki niso preveliki.Lepo zdržte še naprej:) pa pa
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime1. Mar 2008 urejeno

:jumping::jumping::jumping:

Živjo dekleta,kar teko naprej,pa bo šlo kaj dol, samo korajžne in vztrajne moramo bit.Aicha se pišemo,saj boš povedala kako ti bo šlo- a ne!

Palčica, tudi jaz imam malo pavze, samo pazim pri hrani, pa mi je vseeno šlo dol -1,5 kg.
    Rada spremljam forum,in tudi kaj napišem , ali pomagam če lahko.

Tudi jaz vam želim lep vikend. :swingin::bigsmile:
    • CommentAuthorJanna20
    • CommentTime2. Mar 2008

Da se še jaz oglasim. :-) Sem prestavla dieto za en teden, ampak sem trdno odločena da jutri začnem. Tako da - wish me luck :)) Jaz imam pri 161cm 71 kg, in si želim nujno za začetek zgubit prvih 6kg, potem pa dalje. Bom zdaj tri dni probala, kako bo s to dieto, seveda bom zraven še športala. Upam da bo fajn učinek :)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Mar 2008

Ojla zenske,

jaz moram dijeto prestaviti na naslednji vikend. Sluzbene obveznosti, bom pa poskusila jesti manj in kupila si bom Natral Slim od Medexa.
    Srecno vsem.
    Aicha
    • CommentAuthorbaucika
    • CommentTime4. Mar 2008

Pozdravljene!
    Sem nova in sem se odločila,da danes začnem s 3 dnevno dieto:bigsmile:Še nikoli nisem bila na dieti tako da upam,da mi bo uspelo.Tale forum mi je res zelo pomagal, me pa zanima če lahko tuno slučajo s čim nadomestim oz.jo lahko izpustim?
    Veliko sreče vsem!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime5. Mar 2008 urejeno

Baucika - če že ne gre drugače in tune ne maraš, pojej 1 jajce, čeprav ni priporočljivo menjat ali izpuščat živil. Mogoče 3 dan lahko izpustiš tuno, ker so za jest še druga živila.

Janna20 super da si z nami. seveda bo uspelo, kar korajžno. Zdaj boš že lahko poročala o uspehu. Upam da z zadovoljstvom. Potem pa še 3 dni in tako do idealne teže.

Aicha, javi ko boš začela. Več ko nas je bol uspeva vsem, ker si izmenjujemo izkušnje.

Pogumno v nove zmage. Lp:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Mar 2008

Pozdravljene,

jaz sem zacela s predpripravami. To pomeni, da jem manj kolicinsko in kaloricno. Res pa je, da sem tudi zacela jemati hormonske tableteampak ginekologinja mi je rekal, da ko pojem tableto se ne zredim ampak imam vecji apetit. In potem pac jes in se zato redis. tako, da sem sedaj v pasti. Do 15. bom nadzorovala vnos hrane 15. zacnem. S tremi dnevi. A korenje lahko jem surovo? Danes si bom kupila zalogo, da bom grizljala.
    Lep vikend vsem.
    Aicha:smile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime7. Mar 2008 urejeno

:bigsmile::bigsmile:

Aicha, pozdravljam tvojo odločitev in tudi tvoje predpriprave. Saj si verjetno opazila, da so pri dieti KR glavni obroki večerje (najbol obilna hahahah):confused::wink:
    Ampak tako mora bit. Tudi sestava živil je taka, da pride do kemičnega razkroja.:sad:
    Korenček pa kar komot ješ surovega, tudi repa in pesa sta priporočljivi presni ne vloženi ali kisli.
    Če seveda še kje najdeš-peso že, za repo pa nisem sigurna.

No pa lepo praznovanje 8. marca vam vsem kemičarkam želim. :flowers::jumping::swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Mar 2008

Hvala kozoroginja potolazila si me, da lahko jem surovo zelenjavo. Meni najbolj odgovarja, da se zvecer najem in napokam, cez dan sem nekako se lahko brez hrane.
    NOVICA: po temeljiti raziskavi trga sem nasla najcenjese tablete Natur slim od Medexa v E'Leclercu v Mariboru 60 tbl=10.75 evra kar je 2 evra manj od istih v DM-u. Se pravi 30.000mg uncinkovine za 10.75 evra proti 50.000mg iste ucinkovine v Tonalin CLA od Natural Weltha za 23.81 evra.
    Seveda sem se odlocila za Medexove in prvo ze popila.
    :flowers:
    Za 8. marec pa cestitam vsem Alenka
    • CommentAuthorJanna20
    • CommentTime8. Mar 2008

Pozdravljene vse,

da se javim: mi je uspelo preživet prve 3 dni, nadeljevala nisem, smo meli obiske čez vikend-družinska kosila, in ni šlo. Dol je šlo 1,8 kg. Jupiii :))) Bom pa zdaj do petka manj jedla, v petek pa spet 3 dni.

Kakšne so pa te tablete? Mi lahko katera malo razloži prosim?

Lep 8. marec vsem
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Mar 2008

Najboljse, da pogledas na internetu nasla bos vse podatke. Naj bolj obsirno imas napisano na strani od Difarma ali Natural Welth, ali samo odtipkaj Tonalin CLA. Pa tudi na Medexovi spletni strani najdes lepo pojasnjeno.
    Jaz imam celega 0,5 kg manj s tem, da sem samo prepolovila obroke. Pa se cokolado pojem eno vrstico na dan ne morem se skinit. :cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Mar 2008

Ojla,

malo si nabiram izkusnje, krajsam si cas in se pripravljam na vikend.

Kozoroginja ogromno tvojih izkusenj sem prebrala in nasvetov pa nisem zasledila zakaj si ves cas na dietah?
    Jaz vidim po prebiranju vsega, da sem res srecna, keri mam majhen problem in je velik samo v moji glavi. Pa se tega bom zbila iz glave. Samo zaceti moram.
    Malo sem razmisljala zakaj so mi sli kilogrami gor, pa saj ni cudno od lanskega poletja sem vsak vecer pojedla po vecerji vrecko kokic, pa sladoled in se cokoldao. In sedaj tukaj stokam. No odlocila sem se, da mi bodo kopalke spet prav!
    Pozdrav vsem Aicha
    • CommentAuthorzajkla
    • CommentTime10. Mar 2008

ojla, sem nova na tej strani in me neki zanima.odločila sem se da začnem z tridnevno dieto(kemični razkroj) zanima me če lahko po 3 dnevni dieti kemičnega razkroja 4.dan nadaljujem z dieto za pospeševanje metabolizma? AJA visoka sem 170cm, stara 21 let,tehtam 58 kg, rada bi shujšala za 5kg, zanima me ali bom rabla več časa da shujšam, ker sem že zdaj suha.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Mar 2008 urejeno

Živjo Aicha:bigsmile:

Veš jaz sem bla v bistvu samo na eni dieti, in to na dieti kemičnega razkroja in potem sem poskusila še sadno pet dni. Z 91 kg sem prilezla na 83,5 kg, zdaj pa samo pazim na hrano in se odločam, da spet začnem. Dol moram spravit še vsaj 15kg , velika sem 160 cm in stara (koka) 59 let.:updown:

Dolga leta sem držala težo tam nekje med 68kg do 70 kg, potem sem pa nehala kadit in lej ga zlodja:devil: kile so tekmovale kako bodo šle hitro gor. Tam pri 4o-ih sem pa tudi imela samo 60 kg.
    Kaj čmo, tako je.Hec je pa ta, da niti ne jem sladkih stvari, zdaj tud mastnih ne več.
    Začela pa sem se mal več gibat.

Zajkla, po dieti kemičnega razkroja, (če se boš strogo držala diete,boš zgubila tudi do 2,5 kg) le
    imej en dan premora. Jej več sadja in zelenjave, potem pa nadaljuj z želeno dieto. Tudi če bo šlo dol bol počas ne obupaj, ker boš potem to težo lažje obdržala.
    Sicer pa s hujšanjem ne pretiravaj, ker tudi sedaj nimaš preveč kil.

Lep večer.:bigsmile::swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime11. Mar 2008

Zajkla pretiravas pri 170 imas OK tezo 58 kg, z 53 bos izgledala anoreksicno. Jaz ti svetujem samo spremembo prehrane (vec sadja in zelenjave) in gibanje pa ceprav samo pilates. Pa bosta sli dve kili mimogrede dol in bos ta prava.
    :smile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Kozoroginja ojla,

mene jezi to, da mora zenska ce je nagnjena k temu celo zivljenje biti boj s kilogrami. In starejsi kot si tezje se jih znebis.
    Eno leto sem bila v fazi, ko sem jedla pol leta samo velike sklede endivije 2x na dan in sem shujsala kot bi mignil. Sedaj tako vec ne gre ce ne jem dobim migreno. Vcasih pomislim, da bi bilo boljse ce bi se naprej kadila :smile: kot pa bila bitko s kilogrami. Zato sem zagnala paniko pri teh 5-tih viska, ker vem, da se tu ne bo ustavilo, kg gredo samo gor, sploh ce rad papcas.
    Enkrat sem probala s postom 11 dni nisem jedla potem pa samo juhice in je tudi bilo OK.
    No, saj sedaj bo tudi.
    :cry: Upam.
    Lep pozdrav Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime11. Mar 2008 urejeno

Pozdravljena Aicha

Popolnoma se strinjam s teboj. V bistvu pol življenja bijemo boj s kilogrami. Kot sem že napisala, je
    bila dieta KR ena od prvih diet bol resnih, katere sem se strogo držela. Brez branja foruma pa ne bi bilo nič. Računalnik imam pa tudi šele 2in1/2 meseca, torej od januarja.
    Z dietami se pa kar veliko ukvarjam in tudi tono knjig sem že preštudirala o zdravi prehrani ,
    shujševalnih dietah itd...Možek ima cukr in holesterol in tud sama imam holesterol in sem na tabletkah
    (no zdaj se je stanje izboljšalo.meni),NO TAKO DA SO DIETE PRI NAS DOMA.:cry:
    Pa visok pritisk pa še kaj bi se našlo.

Jaz bom še enkrat mal pošlihtala po podstrehi in se odločila za eno učinkovito dolgoročno dieto.

Čauči- se pišemo.:swingin::swingin:
  1.  
    Zdravo!!

Js sm tut nova tuki. Odločila sem se za 7. dnevno kemično dieto. Sedaj imam drugi gan. Vsak dan sem 30min na steperju(on ko je blo po tv-ju) pa trebušnjake 5 min.

Za hujšanje sem se pa odločila ker sm se fuuul zredila v 2 mesecih. .Med poletjem sem imela pri višini 174cm 60 kg, takrat sem bila dokaj zadovolna sama s sabo, sam zj sm se pa za 8 kg zredila(zj mam 68 kg). v roku 2,5 meseca upam da bom izgubila 10 kg. Ali mislite da se to da? Nikoli še nisem bila na dieti(sam jedla sem pa vedno bolj malo).

Na forum sem se vpisala, ker vidim, da se med seboj spodbujate, jaz pa potrebujem le-to!!!

LP Tanja-sanja
  2.  
    ka mislite da bi se dal zgubit 15 kg v 2 mesecih???
    •  
      CommentAuthorbella_m

HAJ!
    JA JST SM TUD KLE......:wink:
    TUD JST SM ZAČELA 11-DNEVNO DIETO IN VSE JE QL SAM KOSILO JE MAL PREMAL,SAM UPAM DA BO KER SM TAK TIP ČE PO 2 DNEH NI REZULTATOV POL KR NEHAM
    AJA!SEM 174 CM PA 100KG!!!!!!!!!!
    PA PRED 7 MESCI SEM RODILA:bigsmile:

NO DONS KONČUJEM 2 DAN I KOMI ČAKAM JUTO DA SE MAL STEHTAM:shamed:

PA ZA VSE OSTALE K HUJŠAJO!!!!!!!!!-DRŽTE SE PA SREČNO TEH 11 DNI:bigsmile::clap:
    •  
      CommentAuthorbella_m

ŽIVJO AICHA!

EJ SORI SAM MORM TE RAZOČARAT!!
    TABLETE DEJ RAJ STRAN PA SI POIŠČ DRUGO ZAŠČITO,KER VEČ OSEB SE ZREDI KOT SHUJŠA AL PA ČE BOŠ RES PAZILA NA VNOS HRANE,SAM NEMORŠ TKO CELO ŽIVLJENJE ZARAD TABLET PAZT NA PREHRANO ČIST ČIST!:sad:

AJA!PA VSAK DAN SM NA ORBITREKU 15-MIN!:swingin:

PA PA:peace:
  3.  
    Zdravo!
    Na dieti sem 3 dni in izgubila sem 1,5kg!! Ful sm vesela.

Me pa neki zanima. Slišala sem za obliže HOODIA GORDONII. Zanima pa me če ima katera od vas izkušnje s temi obliži?? Ali res delujejo in kje se jih dobi(v lekarni??)?? K js bi poskusla te obliže k res morm shujšat za 10-15 kg.
    Ka mislite da bi šlo skupi: Obliži HOODIA GORDONII+kemična dieta+telovadba=-10kg v 1 mesecu?????
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime12. Mar 2008

Ciao vsem

bella_m: hormonske tablete imam kot nadomestno hormonsko terapijo in ne kot zascito, ker sem v prezgodnji meni. Zal. :cry:. Tako, da so tablete zame v bistvu terapija. Ne morem pa jemati zeliscnih pripravkov, ginekologinja mi je svetovala, da raje ne zaradi osteoporoze. Drugace bi pa tudi ona rajsi videla, da jemljem zeliscne pripravke, ker sem se tako mlada.

Kozoroginja mi imamo celijakalno dieto in po 10 mesecih ko sem bila tudi jaz na dieti sem ugotovila, da mi je full padel holesterol. Brez tabletk in mozu tudi. Samo je pa nesramno draga ta tableta in kot verjetno veste edino zdravilo za celijakijo. In vse moras sam placati, to je kot da bi nekdo moral sam placevati zdravila za kronicno bolezen. Vem, da tudi sladkornim bolnikom ni lahko z obliko njihove hrane ampak je vseeno malo lazje. Samo za primer: 1kg moke za kruh stane 4 evre, 1 kg spagetov oz. testenin pa od 8-10 evrov.
    Tudi sama imam teorijo o vseh dietah dobro nastudirano samo malo sem se z vajeti spustila. Res je bilo prevec vsak vecer ena vrecka kokic in sladoled.
    Sedaj od kar (en teden) malo bolj zmerno jem se mi zdi, da se kar boljse pocutim.
    Sem pa si ze nakupila hrano za 3 dni KR. Samo brokoli bom morala jesti ze dva dni prej toliko ga je. :smile:

Tanja-sanja: za te oblize sem videla, da se dajo narociti preko spleta okoli 23 evrov stanejo. jaz sem svojcas bila res zadovoljna s tabletami Fat binder in dieto.

Vsem en lep soncen pozdrav.
    Aicha.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Mar 2008

Pa se kopirano iz diete POZOR dieat KR.

Tam kjer sem zacela. Da ne bomo nadaljevale cveka na POZOR.
    Kozoroginja cestitam ti za izgubljene cm.

Pravzaprav si vse prizadevamo za oblikovanje postave kot pa s kilogrami. meni bi bilo vseeno koliko kg imam ce bi imela lepo postavo. Na sreco nam je narava dala zvijace za to, da si vsaj malo pomagamo.
    Me pa zanima zakaj so moski tako cool in jim je v veliki vecini vseeno za razne obloge in naslage sala, ki jih z leti pridobijo. Zakaj se ne potrudijo zase. Vsaj velika vecina nas zensk se trudi zase pa potem sele za druge.

Bodite v cvetju.

:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime14. Mar 2008 urejeno

Bella_m živjo.

Kako napreduješ z dieto. Si se vagala? Kakšen je bil uspeh za začetek. Mislim, da bo tebi šlobol hitro dol, ker moraš zgubit več kil. Kar pogumno in vztrajno. Diet je še dost in ena ti bo po končani kemični sigurno pasala. :bigsmile:Piiiiiiišššššiiiiii.

lp kozoroginja

Aicha sej maš prov, tud če je kakšna kila preveč, važno je da se postava oblikuje in da ti koža ni prevelika . Nujno rabim nasvet za dobro kremo proti celulitu na stegnih.:cry:
    Moški majo res srečo, da so drugač grajeni in imajo lahko res kool postavo (pa ne vsi). Si moreš zamislit kakšni bi bili, če bi enkrat ali dvakrat rodili. hahahaha:cheer::cheer:

še tebi lep pozdrav:swingin::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Mar 2008

Se zadnji dan pred dieto. Joj kako se hvalim, jutri bom pa v sluzbi praskala po hladilniku. :shamed:
    Doma je tako, da sva sama z dragim (hcerka je na svojem z vnucko) in potem je nekako obicajno, da jeva skupaj. Jaz sedaj manj seveda. Pa saj prej je bilo OK, ko se nisem prenazirala lepo sem imela svojih 53 kg in je bilo. Malo se je poznalo, da sem redno jedla. Prej je dragi delal v tujini, bila sem sama (v zacetku s hcerko) in sva jedli bolj tako po zensko: solatke in take zadeve, bila sem tudi mlajsa. In sedaj imam tako super obcutek vedno ko sedeva za mizo, da sedaj pa sva res skupaj. In hrana je bolj konkretna.
    Ne bom pa si odpustila teh presnetih kokic. Celo zimo, prakticno lani od septembra. Groza:cry::shamed:
    Bom poskusila in ce ne bo slo pac ne bo. Sem pa v maju sama in potem bo mogoce spet moznost. Samo za dragega pa se mi ne ljubi kuhati, ceprav sva danes jedla samo popeceno meso za kosilo.
    No pustimo se presenetiti. Jutri zvecer porocam ali sem zdrzala, v ponedeljek pa zvecer ali torek zjutraj rezultate.
    Bella_m kako gre? Si se tukaj?

Pozdrav Aicha
    :swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime15. Mar 2008

Pozdravljeni vsi skupaj!
    Danes sem se kar razpisala. To je moje že četrto pismo na forum. Sem nova, kot vidite in ful nesrečna s svojimi odvečnimi kilogrami. Sem pa trdno odločena, da v ponedeljek začnem z 31 dnevno dieto kemičnega razkroja. Moram vam priznati, da sem jo imela pred dvema tednoma, pa sem dobila napad žretja. Zdaj pa sem malo bolj prebrala diskusije na tem forumu, dobila motivacijo in to je to. Sproti bom poročala, kako mi gre. To mi izredno veliko pomeni.Hvala, ker me prenašate in lep pozdrav!:peace:
    •  
      CommentAuthorAicha

Pozdrav vsem,

za mano je 13 ur bedenja 12 ur sluzbe.
    Seveda zacela sem z dieto in nisem praskala v sluzbi po hladilniku.
    Z: mala grenivka + 30g prepecenca
    K: 52 g tune iz konzerve + 30 g prepecenca
    V: 80 g mesa+ 200g strocjega fizola (meso se pece) komaj cakam full sem lacna.

To bi bila vsa hrana za danes, greh :shamed: 2 baby korencka.
    Stehtala se bom v ndeljo zvecer v sluzbi in pa v torek potem.
    Saj vem ,da nisem shujsala sedaj 5 kg ampak lep je obcutek ker ves da si zdrzal.

Kozoroginja in tehtinca le pogum.
    Drzim pesti.
    Pozdrav Aicha :swingin:
    •  
      CommentAuthortehtnica

Bravo, Aicha! Vsaka čast!:clap::cheer:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime16. Mar 2008

Ej, ženske, ful sem obupana!!!!!!!!!! Nisem vam povedala, da že kak mesec ne morem spati ponoči. Vse lepo in prav, a kaj, ko sem zadnje čase začela zavijati v hladilnik in se nažirati kar sredi noči, kar se mi ni nikoli prej dogajalo.:shamed:
    A mi lahko katera svetuje, kaj naj počnem, ko ne morem spati? Naj kaj berem ali kaj? Drugače je pa jutri zame dan D. Začnem namreč z dieto kemičnega razkroja. Me je kar malo strah, saj je bila prvič neuspešna. A zdaj sem trdno odločena, da mi mora uspeti.
    Lep pozdrav vsem!:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha

Joj jaz sem sinoci pojedla se 1 jabolko pa sem videla na seznamu, da je dovoljeno.
    Danes sem manj lacna.
    Z: pol banane 20 g prepecenca, 1 jajce,
    K: 15 g prepecenca, 250 g skute,

Pijem crno kavo in grenek caj.
    Rezultat ni se viden.
    Vprasanje: problemi z odvajanjem. Ima katera podobne izkusnje.
    Tehtnica: beri, pisi na forum, brskaj po spletu.
    Letim delat.
    Pozdrav A.
    •  
      CommentAuthortehtnica

Aicha,
    najprej hvala za nasvet. Povedati ti moram, da imam ravno jaz hude probleme z odvajanjem. Le obcasno ga resujem z jemanjem zeliščnih odvajalnih tablet, ki pa se jih lahko telo navadi in je še slabše, zato si največkrat pomagam z DONATOM. Naj pa takoj povem, da ga moram spiti cel liter, da mi kaj pomaga, tako, da dvomim, da ti je moj odgovor v pomoč. Morebiti se bo še katera oglasila in ti dala kak nasvet. Pozdrav!
    •  
      CommentAuthorAicha

Joj hvala ampak Donata ne pijem.
    A.
    •  
      CommentAuthorBinko
    • CommentTime16. Mar 2008 urejeno

@aicha: poskusi suhe slive zjutraj (lahko jih čez noč namočiš v vodo, slive poješ, vodo spiješ), suhe marelice, probiotični jogurt naj bi tudi pomagal, pa ovseni kosmiči, laneno seme. vsekakor pomaga, če ne ješ mastne hrane in sladkarij. jej surovo sadje in zelenjavo, polnozrnate izdelke, čim manj hrane iz bele moke....pa še in še....meni donat ne pomaga...ostalo pa deluje na dolgi rok (nekaj časa traja, da se vse uredi)...lp

p.s: banane zapirajo, prepečenec pa tudi...:confused:
    •  
      CommentAuthorAicha

Binko hvala za nasvet. Prepecenec in banane zaradi diete. Bom poskusila s slivami, samo to tako dolgo traja, da se uredi. Bele moke ne jem, ker imam celijakijo. Brez sladkega pa bi tako umrla.
    Ves olupki od surovega sadja se vcasih prilepijo neprebavljeni na debelo crevo in nastajajo divertikli, ki lahko povzrocijo raka na debelem crevesu. Isto velja za zelenjavo, posebej pa za lupinasto sadje kot so jabolka in hruske pa breskve, nektarine. Se clovek sprasuje ce lahko se sploh kaj je.
    Porocilo o dieti:
    pred vecerjo sem se tehtala 300g vec sem imela kot 36 ur nazaj na zacetku dijete.
    Vecerjo sem pojedla in sicer danes vse skupaj:
    Z: pol banane 20 g prepecenca, 1 jajce,
    K: 15 g prepecenca, 250 g skute,
    V: 2 hrenovki (par). 150g brokolija, 50 g korencka.
    Sladoleda in bananae ne bom jedla.
    Jutri se zdrzim potem pa porocam rezultate. Ce se ne znebim vsaj kilograma bom ovrgla vse teorije o dietah in res verjela samo v "manj zri" dieto.
    Pozdrav vsem in lep vecer.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorbella_m

HAY!:)
    NO JST IMAM DOBRO NOVICO 5 DNI IN 2 KG MANJ!!!!JUPI!!!!
    AMPAK DANES JE MOŽ DOMA IN ....NEMOREM BITI NA DIETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SAM NISEM SE PREVEČ PREGREŠILA;PAČ NAMESTO KOSILA IN VEČERJE SEM POJEDLA ENO HOT DOG V MESTU!!!!!!!!!!!!
    NO AMPAK JUTR GRE ON SPET V SLUŽBO IN LIH DOKLER ON PRIDE DOMOV MAM JST ŽE VEČERJO IN TKO DA NIMAM PROBLEMOV ČEZ TEDN,PA ŠE VČASIH MOJA MAMI KUHA TUD ZA NJEGA KER ME SPODBUJA PRI DIETI IN TKO DA MI JE POTEM TO ŠE NAJBOLJŠI NAČIN KAKO VZTRAJATI.
    PA TUD VSAK DAN TELOVADIM NA ORBITREKU IN SEDAJ ŽE 20 MIN DNEVNO!!!!!!!!
    PA SAMO ZJUTRAJ SE TEHTAM IN TKO DA KO TEHTNICA POKAŽE MANJ POTEM IMAM RES CEV DAN VOLJO DA SE STRIKTNO DRŽIM DIETE;TO JE MOJA TAKTIKA!

NO DRAGE MOJE DRŽTE SE IN BO!
    SREČNO VSEM PA SE SLIŠMO!!!!
    •  
      CommentAuthorbella_m

OK SE MAL SMEŠKOV ZA MOJE 2 KG!

:cheer::clap::swingin::thumbup: