Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Mar 2009

Opravicilo sprejeto.
    A.
    • CommentAuthorlevček
    • CommentTime30. Mar 2009

pozdravček!

js se vam jutri pridružim. sm mal brala forum in vidm da uspešno izgubljate kilogramčke. moram rečt da sm bla en tedn na jajčni pa mi ni ravno pasala zaradi zdravstvenih težav, za tole pa mislm da je kr idealna zame, upam da bo šlo dost dol!! začenjam pri 170 cm z 69 kg. me pa zanima ali lahko repo in peso spustim?! tega pa res ne morm jest!!!

lp pa nočko
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime31. Mar 2009 urejeno

Ni proporočljivo spuščat določenih obrokov. Lahko ješ surovo ali kuhano repo, peso lahko samo kuhano ali pa vloženo. Pojej vsaj pol. Pri hujšanju je pač treba malo potrpet za uspeh.:cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime31. Mar 2009

Obroki se ne spscajo se manj pa zamenjajo.
    Aicha
    • CommentAuthorlevček
    • CommentTime31. Mar 2009

sj jst nebi spuščala obrokov kr vem da ni dobr, jst bi sam peso pa repo spustla! sj pesa bi še nekak šla, repa pa res ne ker mi gre na b... pol in se mi vrača in tega res ne prebavlam!!
    in drgač kako vam gre tale dietka?! a tut kj migate zrevn?! jst vsak dan nardim ful trebušnjakov, enkrat na tedn fintnes in aerobika. sj bo!!!:thumbup:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Apr 2009

Migat je vedno treba.
    Potem pa repo spusti peso pa jej, vlozeno.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime1. Apr 2009 urejeno

OK levček, če ti ne gre, ti pač ne gre. Drugo pa le jej, magari v manjši količini.
    MIGAJ migaj, to je sploh priporočljivo, in pij v o d o, vodo.....
    kozoroginja:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Apr 2009

Migaj
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime1. Apr 2009

Levček, če boš spuščala repo učinek sigurno ne bo enak! Ker ta dieta je pač taka: ješ tako hrano, da se telo odzove tako, da začneš hujšat...če ne bo repe potem najbrž skoraj 100 % učinek diete enak...
    • CommentAuthorlevček
    • CommentTime2. Apr 2009

ne bo 100%, bo pa vsaj 80% al pa clo več, kar je čist ok!! :tongue:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Apr 2009

OK
    • CommentAuthorsaby
    • CommentTime13. May 2009

ok
  1.  
    Nova tu.:-) Že nekaj časa prebiram vaš forum pa sem se šele zdaj odločila da se pridružim. vidim, da se mučite s prevajanjem Birmingham diete-NAMIG-v majski številki revije Lepa & Zdrava je lepo opisana ta dieta.:-)
    Jaz jo mam ravno prvi dan. Pred tem sem mela Hitro dieto z jajci, s katero sem bila zadovoljna, saj sem izgubila 5 kg. samo sem se naveličala tega jesti pa sem zaj šla na to dieto. Bomo videli kako bo. Saj čez teden še gre, samo za vikende skoz na veliko grešim. :angry:
    Saj sem bom navadila. Bom videla kak bom uspešna pri tej dieti. se javim čez 3 dni.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. May 2009

Mogoce bi nam povedala kaj vec.
    A.
    • CommentAuthorSIrena
    • CommentTime31. Aug 2009

Živjo vsem skupaj!
    Tudi jaz sem poizkusila tole kratko dieto, ampak niti približno se ni obnesla. Prvi dan sem bila lačna kot volk, da se me je potem lotil še migrenski glavobol. Naslednji dan je bilo sicer malo bolje. Vse tri dni sem se točno držala predpisanega jedilnika, prav nič nisem ne dodajala ne odvzemala. Jedla sem vedno ob istem času. Rezultat? Po treh dneh en kilogram več!!!
    Zdaj me pa zanima ali je pri dieti pomembno tudi to kakšna je začetna kilaža? Visoka sem 170 cm, tehtam 65 kg in se že 10 let (od zadnjega poroda) tepem s temi petimi kilogrami, ki so mi ostali. Po moji oceni sem telesno kar aktivna, saj se v službo vozim s kolesom, enkrat do dvakrat tedensko igram odbojko, občasno pa tudi badminton.
    :cry:
    Hvala za odgovor.
    lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime31. Aug 2009

Jaz sem imela po treh dneh 1,5 kg viska, tako da ne vem.
    Kozoroginja pa je lepo shujsala.
    Je pa res, da ta dieta ni zame.
    Ker ko sem lacna dobim migreno in pri tej dieti mi je kosilo premalo, vecerja pa prevec.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):