Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime31. May 2008

Pocasi tehtnica saj bo slo, vidis.
    Jaz sem bila full obupana, ker mi kilogrami nikamor niso sli, potem pa danes kar naenkrat.
    Jaz bom se ta teden na zelenjavi, ker sem sama doma se vedno.
    Potem pa samo zmernost. In brez sladkarij. Sedaj ko ze tri tedne nisem jedla cokolado se mi sploh ne je, samo vcasih kaksen sladoled.
    Pozdrav vsem Aicha
  1.  
    Meni se pa današnji dan ni posrečil (splet okoliščin) zato si danes in jutri jemljem frej (ni načina da bi jedla po dieti k-r) in s ponedeljkom nov krog :bigsmile:
    Aicha, pametno razmišljaš :thumbup:
    LP
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime2. Jun 2008

ejla punceee :bigsmile: kako smo:cool: jst pocivam se za sob&ned hehe:crazy: kako gre dieta padajo kej kilce men bl pocas ma bo...:cheer: 1.5. -94,7kg .... 31.5- 88,8:thumbup:
  2.  
    Pozdravljeni!Dolgo sem razmišljala, če bi se prijavila med vas, ker sem cel forum in vse vaše komentarje in nasvete večkrat prebrala in preučila. Moram vas pohvalit in vam vsem iskreno čestitat za vse izgubljene kilograme in druge zavidljive dosežke.
    Glede na to, da sem nova bi bilo lepo, če bi povedala nekaj o sebi.....no ja, sem študentka,in se borim z odvečnimi kilogrami toliko časa, kolikor sem jemala kontracepcijske tabletke. Nikoli mi ni nihče razložil kakšen vpliv imajo lahko na delovanje žleze ščitnice, ter sem jim tako, kjub skrbno prebranim navodilom zaupala in jih jemala celih 9 let. V tem času so se mi kilogrami nabirali in nabirali, kljub manjšim obrokom hrane. Nikoli nisem bila velik pristaš sodobne medicine, zato sem se sama pozanimala kako si lahko pomagam, za ščitnico sem nekako našla rešitev a vendar so tukaj vsi ti nakopičeni kilogrami. Decembra 2007 je moja teža dosegla grozno 3 mestno številko in takrat sem se odločila za strogi post. V 20 dneh sem izgubila kar nekaj kg, zdraven pa tudi vse alergie. Kljub tej izgubi sem še vedno delala velik krog mimo tehtnice in se ji na vse pretege izmikala. Prejšnji mesec sem si nehala zatiskati oči in se odločila poiskati dieto, primerno zame......Večkrat sem prebirala vaše zgodbe o uspehu in tako dobila navdih za dieto kemičnega razkroja...
    Danes teče moj 12 dan diete in tehtnica kaže celih 5 kg manj....počutim se odlično in sem vesela, da se kg topijo počasneje kot je obljubljeno, ker je to vseeno lažje za telo.....Čaka me še dolga pot, da se vrnem nazaj kjer sem včasih bila, verjamem da mi bo uspelo, tako kot vsem vam, ki ste mene navdušili nad tem.
    Najlepša hvala za vse nasvete in veliko sreče še naprej.

Lep pozdrav!:clap:
  3.  
    Pozdravljene!
    Afrodita83, dobrodošla! :bigsmile: Lepo, da ti je dieta všeč in da deluje. Jaz imam danes zopet prvi dan, po tridnevni prekinitvi. Malo prej sem pojedla večerjo in sem se kar precej najedla :hungry: Probleme mi je delala samo pesa, ki mi je šla bolj nazaj kot naprej..če se še tako trudim, je ne morem pojesti več kot pol skodelice...ampak vseeno bolje kot nič.
    Xxx_woman, tudi ti očitno lepo napreduješ..bravo :clap: :thumbup:
    Prvi izpit je za mano, zdaj se moram pa učit za naslednjega :confused:
    LP, N
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime2. Jun 2008

Berem, kako vam gre dobro in kako vam kile kopnijo, jaz pa sem spet čisto obupana. Ko imam day off, se nažiram kot ne vem kaj in takoj dobim gor, kar sem izgubila. Bolje bi bilo, ko ne bi imela nobenega frej dneva. Ko vem, da bom imela prosti dan, tudi ponoči ne spim, se zbujam vsako uro in čakam, kdaj bo toliko ura, da bom šla lahko jest. Zdaj zapuščam to diskusijo in se selim na 90 dnevno ločevalno dieto. Se mi zdi, da ni tako utrudljiva, vsaj stradanja ni toliko. No ja, upam, da bom imela pri njej več uspeha. Vsem lep pozdrav!
    Tehtnica
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Jun 2008

Tehtnica prehitro obupas pa saj nikjer ne pise da lahko imas day off. Samo na dieti KR ne rabis biti bodi pa na sandnem dnevu ali kaj takega.
    Jaz sem bila obupana, ker kg niso sli dol potem pa kot "paf" dva kg dol. No in sedaj imam motivacijo. In danes slabo vest, ker sem pojedla dva Domacica piskota.
    Nikoli pa nisem bila tako obremenjena s hrano da ne bi mogla spati. Zapomni si:
    NE ZIVIS, DA BI JEDLA AMPAK JES, DA BI ZIVELA!
    Aicha
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime3. Jun 2008

Lep pozdrav!
    Spet sem se pobrala. Ne vem, zakaj mi psiha tako nagaja. In zaradi tega sem ful nesrečna, saj izgleda tako, kot da jaz živim zato, da jem. Zdaj je, kar je. Trdno sem se odločila, da poizkusim 90 dnevno ločevalno dieto. Danes je moj drugi dan in mi gre kar dobro. Tehtala se bom še zmerom vsak teden in rezultate sporočala tudi v to diskusijo, če smem, saj smo že toliko časa skupaj, da sem se vas že zelo navadila. Upam na najboljši uspeh.
    Tehtnica
  4.  
    Tehtnica, ne obupaj! Saj bo šlo! :thumbup: Ti kar piši rezultate v to diskusijo, če želiš :bigsmile:
    Jaz sem ravnokar pojedla zajtrk (jajce, pol banane, prepečenec ter kavica), zdaj se moram pa učit :confused: Danes naj bi imela tudi izpit, a sem se odjavila, saj ne zmorem štirih izpitov v enem tednu...
    Se oglasim še kasneje.
    LP, N
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime3. Jun 2008

Hvala, NaturensGalleri za tvojo vzpodbudo. Hvala tudi tebi, Aicha za vso podporo. Zavedam se, da mi vsi želite le najboljše in se bom resnično potrudila.:bigsmile:
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime3. Jun 2008

afrodita83 pridna kr tko naprej :bigsmile::clap:
    NaturensGalleri ti se pa skoz ucis hehe :crazy: men bi se scufal:crazy: a to si na faxu?
    TEHTNICA pol ti je pa res bol 90 dnevna se jo bos lazje drzala...rezultate pa kr nm poroci hhe:cheer:
  5.  
    Jp, na faxu sm...in zdej je izpitno obdobje :confused: Tako da se kar moram učit...čeprov včeraj sem šla samo še spat (ker sem ponoči spala samo eno uro :confused: ) Danes se pa moram učit za četrtkov izpit :cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Jun 2008

Z: voda
    K: solata
    M: jagode
    V solata s paradiznikom

Telovadba.

Lp Aicha:swingin:
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime3. Jun 2008

eh sej bo..... :swingin:
  6.  
    Ojla!
    Včerajšnji dan ni šel po planu...ampak danes normalno nadaljujem s tretjim dnevom...ne ljubi se mi učit, lena sem totalno...ampak se bom že nekako prisilila..vsaj da spacam za tisto 6 in mam mir :bigsmile:
    Lepo bodite!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jun 2008

Z:nic
    K: solata+ paradiznik
    M: jagode
    V: solata+ 2 koscka mesa piscancjega

Telovadba
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jun 2008

Z: nektarina
    M: breskev
    V: solata zelna + pesa, nektarina

Telovadba.
    Pozdrav Aicha :swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jun 2008

Uf v sluzbi sem in ne morem prevec pisati. Vsi tako butasto gledajo v monitor. :tongue:
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime5. Jun 2008

evo je prsu tud moj dan d ga mal kiksnem:devil: sm se tud odlocla d bom mela tri dni fraj in zacnem sele v nedeljo z dieto :devil:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Jun 2008

V nedeljo super fora obicajno se zacne v ponedeljek :wink:.
    Jaz pa zakljucujem s solatkami dodajam sadje in mesek ampak v malih kolicinah. Sinoci sem bila tako lacna sem pojedla en Zdenka sircek in malo bananinega cipsa.
    LP Aicha:swingin:

Upam, da Kozoroginja uziva na morju in nimajo dezja.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Jun 2008

Danes sem malo cudnega pocutja nekja mi ni v redu.
    Jedla sem:
    Z: nic
    M: cesnje
    V: solata, peceno bedro brez koze

Boli me zelodec, to je od cesenj, ze zadnjic me je.
    Telovadila sem kot vsaki dan.
    Lep pozdrav Aicha:swingin:
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime7. Jun 2008

jst pa ucer jela pizo pa dons ribje palcke..cist sm si ga na hard uzela hehe:devil::devil: jutr pa spet dieta:cool:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jun 2008

Jaz pa sem danes norela pa nimam PMS-ja :devil:.
    Lepo sem jedla "lomila sem ga s sladkim; pojedla sem par keksov s cokolado in vrstico cokolade. V 12 urah na delovnem mestu postanes depresiven in moras nekaj sladkega pojest.
    Z: dve jabolki
    K: bucke, koscek govedine
    M: keksi, vrstica cokolade
    V: bucke in strocji fizol, dve rezini sira

Pa se to vreme je, ustvarjeno, da si depresiven in slabe volje.
    Sedaj grem pa malo pred TV in potem spat. Jutri je se en delovni dan.
    Lahko noc Aicha :swingin:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime8. Jun 2008

Sedmi dan ločevalne diete: 88,4 kg (Z.T.87,4kg):cry::cry::cry::cry::cry:
    Ne bom obupala. Vztrajam.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Jun 2008

Danes sem ga spet malo lomila ampak nic hudega, trebuh je se raven.
    Z: banana, cez tri utre jabolko
    K: solata, piscancja prsa
    M: tri napolitanke
    V: paradiznikova solata
    V2: Zdenka sircek 2x

Telovadila sem tudi.
    Pozdrav Aicha
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime9. Jun 2008

Kje je pa Kozoroginja?:confused: A ni bilo rečeno, da se 8.6. vrne z morja?:shocked:
    Danes imam sadno zelenjavni dan. Počutim se v redu in nisem pretirano lačna. Malo pa človek že potrpi.:devil:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jun 2008

Meni se zdi, da je rekla 14 dni, da je ne bo.
    Jaz pa danes nisem jedla do vecera, ko sem se spomnila, da se nic nisem jedla. Zjutraj mi ni bilo dobro potem sem rabila cel kup casa, da sem prisla k sebi (prost dan sem imela) in potem sem sla od doma in ko sem prisla domov upsss.
    Sedaj sem pojedla dva zalogaja bananinega cipsa.
    Aicha:cheer:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Jun 2008

K: 2 zlici riza (iz rizote), skleda solate
    V: kislo mleko (0,5mm), dve rezini puranje sunke, dva koscka feta sira

Telovadba
    Aicha
  7.  
    jaz bi pa samo rada povedala da sem zelo vesela da obstaja tale stran, tu sem namreč našla tole dijeto in shujšala deset kilogramov v petih tednih. zanima pa me ali naj z dijeto nadaljujem še naprej ali ne? mislim ali je to zdravo, z veseljem bi namreč shujšala še kaj. :smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. Jun 2008

Ne mislim, da je boljse, da se vrzes na vzdrzevalno dieto.
    Pojej cimvec sadja in zelenjave , malo mesa in cim manj OH. Pa bo.
    Dieta KR je prevec striktna ne vnasas zadosti OH, skoraj nic in pa zdi se mi, da je premalo kaloricna za vzdrzevalno dieto. Kako drugo meso in zelenjavo sedaj sploh, ko je poletje.
    Z: 3 nektarine
    K: peceno piscancje meso, na olivnem olju prazen strocji fizol in paprika
    V: pol hrenovke

Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime13. Jun 2008 urejeno

Hojla dekleta- evo me nazaj.:boogie:

Zdaj sem si šele vzela čas da se vam malo javim. Doma sem ze od ponedeljka, pa sem imela toliko opravkov, da mi je zmanjkalo časa da se vsedem pred računalnik. Pa se pikec je pri meni, da sem čisto okupirana.

Dopust je minil, imeli smo se razmeram (vremenskim) primerno, se reče da smo se imeli fajn:updown::crazy:. Barvo sva z možekom dobila, in sploh vse je OK.

Tehtnica. vidim da si presedlala na 90 dnevno dieto. Drži se. Uspeh je zagotovljen samo ne obupaj.
    Hvala za skrb, kje sem se zgubila. Tukaj sem in spet bomo lahko čvekale. To sem pa pogrešala.
    No moja teža je ostala na večnih 82 kg. Nič ni šlo gor in noč dol. Jem približno 1500 cal.
    več/manj- pa se izravna.
    Danes:
    z: kava, pest češenj
    k: segedin, 2 žlici krompirja v kosih
    v: 1/2 hrenovke, zelena solata

Še jutri kaj več.Lp kozoroginja
    :swingin::swingin:
  8.  
    s5samozavestna BRAVO!
    Glede na tvoj uspeh, mislim, da takoj ko koncam Scarsdale, se podam na to dieto :)
    • CommentAuthortjajan

Ojla! Berem, pa berem.... Pa sm se odločla, da se tud jst prdružim. Skratka, sm nova med vami in prav je da nekaj povem o seb. Stara sm 32 let, 166 cm in grozljivih 106 kg.Grozljivka!! Imam družino, tri otroke in službo-sedečo 8 ur. V zadnjih 5-ih letih lahko priznam, da zase nism nardila nič. Preden sm prvič zanosila sm imela 80 kg ( naj povem, da nisem bila nikol suhica), potem sm drugič zanosila, sem jih imela še vedno 80-83 kg. Po drugem otroku sem začela jemat kontacepcijske tablete in res je tudi, da se nisem nič zadrževala pri hani. Ko sem nehala jemat tablete sm imela že 104 kg. In zopet zanosila. Med tretjo nosečnostjo sm se zredila za 1kg. Po porodu pa spet....113 kg. Katastrofa! Sedaj sem se "spravla k seb" in pošlihtala v glavi in začela. 3.5. 08 z dieto "manj žri". V enem mesecu sm dala dol 7 kg. In potem sm našla ta forum in sm se odločla, da tud jst začnem. Danes je tretji dan diete KR za mano (se držim diete ko pijanc plota). Edini kiks je, da spijem dve kavi z mlekom ( brez sladkorja) na dan. Jutri se vagam, upam, da je šlo kej dol.:wink: Moj cilj je spet nazaj 80 kg ali pa "nebeških" 75 kg. Vem, da bo pot še dolga in težka, ampak NE BOM ODNEHALA!!! Aja, to sm hotla vprašat. Kile mi že 10 dni "mirujejo" na 106. Po kolikem času ( prosim za vaše izkušnje) bodo šle spet v - ? Hvala vam za kakršnokoli lepo besedo in vzpodbudo!!
    • CommentAuthorammi

LEP POZDRAV ,NE SE SIKIRAT SEJ BO SLO CEZ CAS BOS PRSLA NA 75 KIL SAM CVRSTO VOLJO PA BO .
    • CommentAuthortjajan
    • CommentTime14. Jun 2008

Hvala ammi! Sm se stehtala. -0,5 kg. Razočarana-malo. Bistvo je, da sm se premaknila iz "mrtve" točke, ampak po pravic povedano, sm mislila, da bo šlo vsaj 1,5 kg. Kaj čem. Jokat? Obupat???? Ne smem!!!Danes jem "normalno" (z: 3 prepečenci, 2 kosa poli salame,2 dcl jogurta, za kosilo bo solata in puranji zrezek v teflonu pečen, za večerjo pa en košček ananasa). Jutri pa ponovi krog-spet na dieti KR. Če mi rata zdržat 31 dni ( tak je cilj), sm dobra.
    • CommentAuthorursika

dobrodošla tjajan,
    jaz delam 90 dnevno dieto pa sem komaj nekje po osmih dneh zgubla prvo kilco,tak da ne obupat dol gre veliko bolj počasi kot gor,samo pravo dieto moraš najt ki ti najbolj odgovarja,Jaz sem sprobala navem kaj vse pa sem zgubla tri kile pa dve nazaj dobla pa dve zgubla pa tri nazaj dobla,brezveze v glavnem,zdaj pa se trudim z ločevalno pa so že vidni rezultati
    ne obupat,pa vagaj se samo 1x na teden,ker drugače to full voljo jemlje ko vidiš da malo ješ pa maš drugi dan več na vagi
    • CommentAuthortjajan

Hvala ti ursika. Sm tud jst že probala to "veličastno" 90 dnevno, pa sm misnla, da bom po 12 dnevu umrla. Ful sm se slabo počutila, komaj sm hodla, kile pa nikamor. Tale DKR je men boljš oziroma boljš se zaenkrat počutim. Edina napaka, ki je v meni, je ta, da bi rada hitr shujšala, povrh pa še nč ne telovadim.:sad::shamed:Pa sm zdle šla na podstrešje po orbitrek. Danes začnem ( 20 min/dan), drugač ne bo šlo dol tako "lahko" kot sm si zamisnla. V glavnem glede na moje kile ( se pravi cilj mi je dol dat 33 kg :shocked:) , upam da mi rata do 03.05.2009 - se pravi eno leto.
    xxx_woman SVAKA TI ČAST!!!!!!!:bigsmile:
    • CommentAuthortjajan

Še to ursika. Kolk maš cilj izgubit teh bedastih kil? Zdrž, te podpiram!!!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime14. Jun 2008 urejeno

tjajan, zdrži- saj bo šlo. Če si že prej zmanjšala vnos hrane, se je hujšanje začasno ustavilo, vendar boš videla, da bo kar naenkrat v kratkem času teža padla. Jaz sem DKR držala 21 dni in shujšala 6-7 kil, pa se nisem striktno držala. Potem sem še poskusila in sem ponavadi v 3 dneh zgubila 1,5 kg. Zdaj mi teža stoji že cel mesec.:cry::cry:
    Pa bom v ponedeljek spet poskusila s kakšno dieto.
    Mislim da ti bo tale orbitrek tudi pomagal, pa še kakšna hoja in mogoče pilates. Pij veliko vose ali čaja brez sladkorja. Kar se pa kave tiče, sem jo tudi jaz pila z mlekom, pa ne samo dve!

Moja hrana danes:

z: kava,toast z zelenjavnim namazom
    k:fižolova juha , košček kruha, solata
    v:skodelica skute, 1 paradižnik, 2 toasta popečena

telovadba: Leg magic in 1km hitre hoje

Lep večer kozoroginja:boogie::swingin:
    •  
      CommentAuthortehtnica

Čao!
    Kozoroginja, dobrodošla spet nazaj!:crazy: Ful sem te vesela. Čeprav nisem več na dieti KR, pač pa na ločevalni, se še tu in tam kaj oglasim. Jutri recimo se bom zjutraj stehtala in kar v to diskusijo sporočila svoj rezultat.:devil: Upam, da ne bom spet razočarana, kot sem bila prejšnji teden.:cry: Lepo, da si uspela obdržati težo. :clap: Že to veliko pomeni.
    Počutim se kar v redu, me pa zelo moti tale dež in ful me zebe. Upam, da se bo vreme kmalu izboljšalo. Potem bomo vsi še boljše volje.:tooth:
    Lep večer želim vsem! Se tipkamo jutri!:swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha

Tjajan boljse bo pocasi oz. za zacetek nekaj na hitro potem pa bolj pocasi. Vdis, da si z dieto manj zri shujsala, torej je nekaj na tem.
    Pozdravljena Kozoroginja, vazno, da se nisi zredila.
    Tudi princeska je pri nas cel vikend jaz sem ze utrujena, ker me glava boli ze dva dni.
    Sicer pa sem od ponedeljka spet na dopustu in greva na vikend na Bled. Komaj cakam, tam se tudi ne bom redila ,ker dosti hodiva in sama kuhava.
    Danes sem pojedla:
    Z: malo kosmicev
    K: malo krompirja, ribe in solate
    V: samo pol koscka kruha (tako me buca boli, da se jesti ne morem)
    Sedaj pa naprej v akcijo, se kasno uro. Tamala nima vec plenick in veselo hodimo lulat na kahlico ali pa kar v hlace, ce se zaigra.
    Jutri pa na piknik k ociju si bomo spekli malo na rostilju.
    Kaj se kje drugje dezuje vsaki dan?

Pozdrav Aicha:swingin:
    • CommentAuthortjajan
    • CommentTime15. Jun 2008

Hvala Vam vsem. Danes sm spet na DKR. Super se počutim in morm rečt, da mi je zaenkrat čist ok tale dieta. Tehtala se nisem in se ne bom do sobote. Upam, da se mi posreč vsaj 1 kg zgubit v šestih dneh. Pa še vsi me podpirajo -doma, v službi, vsi. Ne smem jih razočarat! Mogoč se vam bo mal čudno zdelo, ampak šele sedaj sm v glavi "pošitmala", da če poješ tud 1 jabolko, je to obrok. SUPER SM! Hvala Vam še enkrat. Vam sporočim kolk je šlo dol. Če bom mela pa krizo, se pa tud javim.
    •  
      CommentAuthortehtnica

Ojla!
    14. dan ločevalne diete: 86,5 kg (z.t. 87,4 kg). A ne pozabite, da sem se vmes zredila za kilo in sem prejšnji teden imela še 88,4 kg!
    Tjajan, naj te še jaz pozdravim. Najprej ti moram čestitati za izgubo sedmih kil v enem mesecu! Jaz sem shujšala deset kil v treh mesecih. Začela sem z dieto KR, ki je res zakon. Shujšala sem 5 kil v dobrih 20 dneh. Moja slabost pa je, da sem premalo potrpežljiva in hitro obupam. Ko imaš frej dan, si ti jedla lepo po malem, jaz sem se pa tako nažirala, da sem komaj še dihala. To je prvo. Dieto sem potem večkrat prekinila, pa spet začela itd. Vmes so šle kile malo dol, pa spet gor zaradi nažiranja... Že parkrat sem vrgla puško v koruzo in se smilila sama sebi, pred 14.dnevi pa sem začela z ločevalno dieto. In ti povem, šele po 14 dneh se je kazalec na tehtnici malo nagnil navzdol, ko sem že spet skoraj obupala. Brez tega foruma in žensk, ki me vzpodbujajo, mi ne bi nikoli uspelo! Od začetka sem se tehtala vsak dan, tudi po večkrat in norela zraven. Zdaj sem si obljubila, da se bom zgolj enkrat na teden ali enkrat na štirinajst dni, ne vem. Predvsem pa ne mislim vreči puške v koruzo. Če samo pomislim, da je trajalo lepa štiri leta, da sem se tako zredila, zdaj bi pa rada čez noč shujšala! To vendar ne gre! Zato sem se odločila, da si pustim čas, tako kot ti, približno leto ali pa še več, da pridem na željeno težo. Nikamor se mi ne mudi.
    Tjajan, kot vidiš, imaš podporo nas vseh. Ti pa bodi pogumna in vztrajaj tudi tedaj, ko se ti bo zdelo, da ne gredo kile nikamor. Naj ti bo dodatna motivacija xxx_woman. Kadar pa ti bo hudo, se izpovej na tem forumu in laže ti bo, boš videla. Tudi meni je.
    Vsem želim lepo nedeljo!:bigsmile:
  9.  
    komaj cakam torek, ko zacnem s to dieto...da se bojo kg zaceli se dodatno premikati

cestitke vsem, ki ste zguble ze ogromno kg.

moj cilj je biti fit kot to dekle (adriana lima)...upam, da se mi te sanje koncno uresnicijo s to dieto. no, ubistvu vem, da bi se lahko, vendar vedno prekrsim diete pa se zato ne.
    . : sexy jadranka : .
    •  
      CommentAuthortehtnica

Aicha, uživaj na dopustu, pa kmalu se nam spet oglasi!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

O tehtnica jaz bom se bedela nad vami do cetrtka.:rolling:.
    In ce bo uspelo bom se svercala z internetom tudi na Bledu. :rolling::thumbup::tooth:
    no, vidis, samo ne se tehtati 10x na dan. Jaz, ki sem v letu dni okoli 8 kg dobila gor jih nameravam v tem casu spravit dol. No, mogoce.
    Danes smo jedli rostilj za kosilo pa sem poleg mesa pojedla tudi kruh. In pila Coca-Colo Zero. No, vcasih si mora clovek privosciti.
    Pozdrav vsem Aicha:swingin:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime16. Jun 2008 urejeno

Ja Aicha, res se imej lepo na Bledu in uživaj. Upam da boš imela lepo vreme.

Včeraj sem si privoščila čisto tapravo nedeljsko kosilo, mnnjaamm.Sem pa res celo dopoldne visela v kuhinji in kuhala. Se je splačalo.
    Popoldne pa sem prala in likala, da sploh ne vem kdaj je minil dan.Kavo sva pila, ko so že bile tekme na TV. Pa tudi na računalnik nisem prišla, ker je bilo preveč glasno.

Danes zjutraj sem pikca pospremila na avtobus, ker so z vrtcem odšli na morje. Upam da bodo imeli boljše vreme, kot je tukaj.

Hrana danes: obvezna jutranja kavica x2
    Z: nič
    M: grenivka
    K: mešana solata (kumara + paradižnik + čebula), kos ovsenega kruha
    V: (v smislu 1. dne DKR)
    Popila pa sem že ogromno vode.

Zjutraj sem imela en dober sprehod. Mi je prav pasalo in se mi zdi, da sem imela prav lahek korak.

Tehtnica, super. Stem kar si dobila gor, si zdaj -2 kg. Za začetek kar dobro. Le tako naprej.Tudi Nturens se je odrezala. Čestitke.

Lepo se imejte.

kozoroginja:swingin::swingin::twosome:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Jun 2008

Pozdrav,
    Danes:
    Z: kava
    K: rizota z zlenjavo, zelena solata
    V: kuhan riz s sojino omako

Skromno, skromno po vcerajsnjem gresenju je danes bila kazen :wink:
    Telovadba zjutraj.
    Pozdrav Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime17. Jun 2008 urejeno

Moja dieta se sestoji malo po DKR, malo pa sadno/zelenjavni kombinaciji. Bom poskusila, če bo kaj uspeha. Za enkrat mi je kar všeč in nisem lačna. Popijem pa veliko vode.

Z: jajce, sok drenivke (1 sadež+voda)
    K: mešana solata, jogurtova polivka, 2 žl. skute, 1/2 k. pz kruha
    V: 1/2 hrenovke, brokoli, korenček.....čaj

Telovadba- švoh.

Lp kozoroginja:swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Jun 2008

K: testenine z mesno polivko
    V: 2 peceni jajci, redkvica, sladoled za povecerek

To em pospravila danes po nekaj ur trajajocem iskanju podatkov ali so rizevi rezanci OH ali S.
    Telovadba in 7 km hitre hoje (bila sem cisto unicena).
    Ta nacin prehranjevanja mi zaenkrat ustreza.
    Malo locevalna malo manj zri.
    Pozdrav Aicha