![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

kako smo
jst pocivam se za sob&ned hehe
kako gre dieta padajo kej kilce men bl pocas ma bo...
1.5. -94,7kg .... 31.5- 88,8
Lepo, da ti je dieta všeč in da deluje. Jaz imam danes zopet prvi dan, po tridnevni prekinitvi. Malo prej sem pojedla večerjo in sem se kar precej najedla
Probleme mi je delala samo pesa, ki mi je šla bolj nazaj kot naprej..če se še tako trudim, je ne morem pojesti več kot pol skodelice...ampak vseeno bolje kot nič.
Danes naj bi imela tudi izpit, a sem se odjavila, saj ne zmorem štirih izpitov v enem tednu...

men bi se scufal
a to si na faxu?
Tako da se kar moram učit...čeprov včeraj sem šla samo še spat (ker sem ponoči spala samo eno uro
) Danes se pa moram učit za četrtkov izpit

sm se tud odlocla d bom mela tri dni fraj in zacnem sele v nedeljo z dieto
.

jutr pa spet dieta
.

A ni bilo rečeno, da se 8.6. vrne z morja?

. Barvo sva z možekom dobila, in sploh vse je OK.
Moj cilj je spet nazaj 80 kg ali pa "nebeških" 75 kg. Vem, da bo pot še dolga in težka, ampak NE BOM ODNEHALA!!! Aja, to sm hotla vprašat. Kile mi že 10 dni "mirujejo" na 106. Po kolikem času ( prosim za vaše izkušnje) bodo šle spet v - ? Hvala vam za kakršnokoli lepo besedo in vzpodbudo!!

Pa sm zdle šla na podstrešje po orbitrek. Danes začnem ( 20 min/dan), drugač ne bo šlo dol tako "lahko" kot sm si zamisnla. V glavnem glede na moje kile ( se pravi cilj mi je dol dat 33 kg
) , upam da mi rata do 03.05.2009 - se pravi eno leto.

Ful sem te vesela. Čeprav nisem več na dieti KR, pač pa na ločevalni, se še tu in tam kaj oglasim. Jutri recimo se bom zjutraj stehtala in kar v to diskusijo sporočila svoj rezultat.
Upam, da ne bom spet razočarana, kot sem bila prejšnji teden.
Lepo, da si uspela obdržati težo.
Že to veliko pomeni.
.