![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Ampak sedaj se je moje stanje oz.. pocutje izboljsalo verjetno zaradi tablet na katere sem obsojena celo zivljenje,nato sem se ze navadila...
Sedaj si zelim postati oseba, ki je nekoc imela veliko prijateljev,smeha,veselja ter zivahnosti......Zelim se znebiti svojih kilogramov.ki mi grenijo moj vsak dan....
Visoka sem 1,50 tehtam 103 kg potem veste kaksno je to breme....To zelim storiti zaradi sebe in svoje druzine....Imam dve zlati hcerkici(7 IN 12 let),ki me potrebujeta vsak dan bolj
ter moza ,ki mi je ves cas stal ob strani ter me ljubil taksno kot sem ....Od tod tudi moja volja in zelja za novi zacetek po vsem kar sem prestala.....Tako sem tudi odkrila vaso stran in vas sedaj tudi moj forum...Brala sem o dietah in sem se odlocila,da poskusim z dieto kemicnega razkroja ....Ob tem,da mi stoji moja druzina ob strani zelim tudi z vami deliti moj vsak dan ter izkusnje ,ki jih imate .....Zelo vesela bom vase druzbe in predlogov ter obojestranske podpore.
Dieto bom zacela s ponedeljkom 11.2.2008 z malo srece ter volje upam ,da mi bo uspelo

drzim pesti da nam bo uspelo s skupno pomocjo in veliko optimizma
upam ,da mi bo uspelo.... .Pripravljena sem za boj s kilogrami sedaj pa samo se samo za telovadbo poskrbim,da bo za jutri vse pripravljeno...
polna optimizma

1 do 15 od 15