Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorajla
    • CommentTime6. Feb 2008

Ze dolgo me pestijo tezave s scitnico,zaradi premalega delovanja sem se ogromno zredila....Vendar sem si kilograme nabrala tudi v casu svoje depresije zaradi vseh sprememb,ki so me doletele....:cry:Ampak sedaj se je moje stanje oz.. pocutje izboljsalo verjetno zaradi tablet na katere sem obsojena celo zivljenje,nato sem se ze navadila...:wink:Sedaj si zelim postati oseba, ki je nekoc imela veliko prijateljev,smeha,veselja ter zivahnosti......Zelim se znebiti svojih kilogramov.ki mi grenijo moj vsak dan....:sad:Visoka sem 1,50 tehtam 103 kg potem veste kaksno je to breme....To zelim storiti zaradi sebe in svoje druzine....Imam dve zlati hcerkici(7 IN 12 let),ki me potrebujeta vsak dan bolj :heartsabove:ter moza ,ki mi je ves cas stal ob strani ter me ljubil taksno kot sem ....Od tod tudi moja volja in zelja za novi zacetek po vsem kar sem prestala.....Tako sem tudi odkrila vaso stran in vas sedaj tudi moj forum...Brala sem o dietah in sem se odlocila,da poskusim z dieto kemicnega razkroja ....Ob tem,da mi stoji moja druzina ob strani zelim tudi z vami deliti moj vsak dan ter izkusnje ,ki jih imate .....Zelo vesela bom vase druzbe in predlogov ter obojestranske podpore.:smile:Dieto bom zacela s ponedeljkom 11.2.2008 z malo srece ter volje upam ,da mi bo uspelo:wink:
    •  
      CommentAuthorajla
    • CommentTime6. Feb 2008

Zelim vas spoznati zato bi bila vesela tudi vasih zgodb :wink:
    •  
      CommentAuthorajla
    • CommentTime7. Feb 2008

Se vedno sama v tej rubriki:shocked::sad:
    • CommentAuthorTereza
    • CommentTime7. Feb 2008

Ojla
    veseli me, da si se odlocila za to pot. Datum zacetka diete se mi zdi tako dalec, ampak hkrati pa je ponedeljek in takrat se najlazje zacne stvari... drzim pesti. Sama tudi zacenjam znova svoje zivljenje imeti rada

veliko srece

Tereza:bigsmile:
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime7. Feb 2008

Pozdravljena, Ajla!
    Tudi jaz ti iz srca želim, da bi ti počasi, korak za korakom uspelo zmanjševati težo. Tudi sama sem imela pred leti težave s ščitnico, vendar je po operaciji bistveno boljše. Kilogrami pa so se nabirali, in pravzaprav nisem nikoli niti poizkušala z nobeno dieto, saj sem si dopovedovala, da pa jaz že ne morem shujšati. Lani me je pošteno zvilo v križu, po pregledih sem dobila slabo diagnozo in sem pri 105 kg rekla sama sebi: zdaj pa dovolj, vsaj probaj nekaj narediti. V 4 mesecih sem tako izgubila 25 kg s pomočjo različnih diet iz SMS portala in z več gibanja, predvsem pa z mnogo odpovedovanja in trme. Moji so bili v začetku skeptični, ko pa so se kilogrami počasi topili, so uvideli, da bom tudi z njihovo pomočjo uspela. Sedaj sem že skoraj 5 mesecev na tem, da sem se v času diet naučila jesti v mejah normale, več se gibam, predvsem pa upoštevam dejstvo, da je treba jesti 4-5 obrokov na dan. Danes sem drugič poskusila z luninim postom, vendar sem pojedla kar nekaj sadja. Teža mi niha v obsegu 2kg+-, v ponedeljek pa imam namen spet začeti malo bolj resno paziti - konec praznikov in sladkarij, saj bi rada v kakšnih dveh mesecih izgubila še 5 kg. Upam, da mi uspe, kar pa sevedaj želim tudi tebi in vsem ostalim.
    Pozdrav, Tinika
    •  
      CommentAuthorajla
    • CommentTime8. Feb 2008

Pozdravljene Tereza in Tinika!

Zelo sem vesela vasih komentarjev in zelja upam,da mi bo uspelo skupaj z vaso pomocjo.Osvojem jedilniku ter vsakdanu vam bom sporocala sproti.Zavedam se da bom imela veliko dela s seboj.Vvesj svoji stiski skusam ostati cimbolj optimisticna.Prosila bi vas za kaksen namig okrog vaj doma.Bila bi vesela tudi vasih komentarjev,ce se boste odlocile za dieto od ponedeljaka.:smile:drzim pesti da nam bo uspelo s skupno pomocjo in veliko optimizma:thumbup:
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime8. Feb 2008

Oj.
    Jaz ti tudi želim veliko uspeha in s tako ljubečo družino ob strani boš dosti lažje dosegla rezultat.
    V ponedeljek začnem tudi jaz resno ker sploh se ne prepoznam več.
    •  
      CommentAuthorajla
    • CommentTime8. Feb 2008

Hope upam da bomo skupaj zacele ter sproti pisale svoj vsakdan ter ena drugi pomagale do uspeha:smile:
    •  
      CommentAuthorajla
    • CommentTime10. Feb 2008

Jutri je ponedeljek 11.2.2008 zacenjam prvi dan diete....Zdaj se bom stehtala in vam vsak dan sproti sporocala moj potek dneva in prehrane,ce je se nekdo se mi lahko pridruzi z jutrisnjim dnem.....Moj namen je Dieta kemičnega razkroja - 31 dni :cheer:upam ,da mi bo uspelo.... .Pripravljena sem za boj s kilogrami sedaj pa samo se samo za telovadbo poskrbim,da bo za jutri vse pripravljeno...
    Zacetna teza 106 kg:sad ampak jutri grem v boj:bigsmile:polna optimizma:wink:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime13. Feb 2008 urejeno

Hojla ajla in ostale kemičarke:swingin:

Danes je sreda, kako kaj gre,koliko je uspeha v 3 dneh.Želim čim več. Meni je v 21 dneh uspelo dol dat 6,5 kg.Zdaj imam pavzico s sadno 5 dnevno in -2,30 kg.
    Kemično začnem ponovno v ponedeljek:cheer::clap::swingin:

Se pišemo,lp:jumping::bigsmile:
  1.  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime30. Jul 2009

p
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime30. Jul 2009

Ma ja, sedaj pa tukaj. :fingersear::fierce:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime31. Jul 2009

Sment
  2.  
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):