Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorajla
    • CommentTime10. Feb 2008

Jutri je ponedeljek 11.2.2008 zacenjam prvi dan diete....Zdaj se bom stehtala in vam vsak dan sproti sporocala moj potek dneva in prehrane,ce je se nekdo se mi lahko pridruzi z jutrisnjim dnem.....Moj namen je Dieta kemičnega razkroja - 31 dni upam ,da mi bo uspelo.... .Pripravljena sem za boj s kilogrami sedaj pa samo se samo za telovadbo poskrbim,da bo za jutri vse pripravljeno...
    Zacetna teza 106 kg:sad ampak jutri grem v bo jpolna optimizma
    :bigsmile:
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime10. Feb 2008

priidna jst pa lih dns koncala 3 dnevno in jutr pavzica ... :P
    • CommentAuthorzoya
    • CommentTime11. Feb 2008

Živjo.
    Kakšno nakjlučje. Tut js sem od danes naprej na tej dieti, sicer 15 dnevna, ma bolj zato, da vidim, al res nuca al ne, pa še krajša je in ni tko hudo slišat hehe. Drgač mam pa namen seveda tut naprej se držat, ampak ne vem če ravno te, ker je dokaj enolična. Tolk, da dobiš voljo (vsaj upam, da se bo po 15 dnevih kaj poznalo) za naprej.

Čau
    •  
      CommentAuthorajla
    • CommentTime12. Feb 2008

Lepo zoya ,vceraj mi je dan potekal kar mucno saj je bil prvi dan bomo videli prihodnje dni .Res ja ze par kilogramckov dol bi cloveku dalo se vecjo voljo .Zraven diete delam vaje za trebuh in noge ter gonim kolo :boogie:saj bo slo .....
    • CommentAuthorzoya

No, 1. dan je za mano. Sm misnla, da bo večja kriza, pa sploh ni blo panike, pa še manj sem pojedla, kot piše, ker nisem mela vsega doma. Dans je blo -2.2 kg, sam najbrž sem se prejšnji dan vagala ravo, ko sem kej popila al pojedla.Zdej se bom pa vsako jutro, da bo prbližno isto. Je pa kar fajn pogledat na vago in vidt, da je mal manj :)
    • CommentAuthorTyaschy

no da se jaz še pridružim :) sicer sem 4 mesce hujšala,zdaj sem pa malo grešila in danes sem spet začela z dijeto :) upam da bo mi zdaj tudi uspelo zgubit še kake 3-6 kg:tongue:
    • CommentAuthortinara

začela danes, 12.02., ravno tako z 31-dnevno .. dol mora it vsaj 7 kilogramov.. sej bo šlo, ne punce? :smile:

poročajte kako vam gre..:bigsmile:
    • CommentAuthorzoya

No drug dan je za mano. Ni blo lih krize dans, kumi pa čakam jutri zjutraj na vago, da vidim :) Pojutrišnjem pa že normalno jem, čeprou bom res probala minimalno, da se mi takoj želodec ne razširi nazaj.
    Upam, da mi rata čim dlje vztrajat.
    Drgač mam pa dans tut dve rundi trebušnjakov za sabo (jih delam sicer že par tednov) pa dobrih 6 km kar hitre hoje.
    Se kar fajn počutm, ker vem, da neki dobrega delam zase.

Je pa seveda lažje vse skupaj, ker nas je kar nekaj, ki smo trenutno na tej dieti in se mi zdi, da kar lažje zdržiš čez dan.

Bomo vidli, kako bo jutri.

Držte se

lahko noč
    • CommentAuthoremilia

joj joj joj. ijs sm se pa pregrešila -.- kot da nisem vedla. zaključeval se je zadnji dan sadne diete in sm se dobesedno nažrla :(
    zato jutri začnem ponovno z dieto. oziroma ne jutri, v četrtek pa sigurno ^^ samo nevem še katero dieto naj si izberem.
    kaj predlagate?

lp
    • CommentAuthorzoya
    • CommentTime13. Feb 2008

Živjo emilia. Ja men je tale dieta kemičnega razkroja kar kul. Ni lih kšne krize čez dan, js si kar kavo skuham al pa čaj, pa je ok. Pa dans sem se vagala in je od začetka diete že -2.9 kg in sem kar zadovoljna.
    • CommentAuthortinara

ojla,

Sem se zbudila naspana, nekako lažja, vagala se nisem, bom raje še kak dan počakala.. :bigsmile:, zajtrk je bil odličen, zdej pa že komaj čakam kosilo.. :cheer:
    Dans je na vrsti skuta in krekerji :updown:.. Sem kupila kar tisto od ljubljanskih mlekarn.. ki se lahko tudi na kruh namaže.. Katero pa uporabljate ve? :tooth:

Pa vztrajno naprej...

lp
    • CommentAuthorzoya

tinara, js sm mela skuto včerej, pa sem kupila uno od Spara pusto in je bla grozno zanič, tko da sem jo sam pol pojedla, pa še to kumi.
    Drugič bom tut js uno od LJ mlekarn, pasirano, ki je dost boljša.
    Js mam dans pa kuhan jajc pa prepečenc...nč kej fajn. Zato pa bl čakam večerjo hehe. Mam zlo rada tuno, tko da mi je zato ta dieta kar fajn.
    lp
    • CommentAuthorxxx_woman

ej punce.....kako skodelico mate ...kok velko........k jst si dam v tist majhno k dobis kepco sladoleda pa mi mt skoz nabija d je to premajhno hehe :D
    • CommentAuthortinara

xxx_woman, jaz vzamem skodelico za čaj.. dobra dva deci... tista tvoja je res premajhna.. :bigsmile:,
    sem pa s skuto malo zavozila, ker nisem dobro pogledala in sem kupla tisto, ki je kao namaz :cry:.. sem je pa pojedla samo 1/3.. tako da upam da ne bo nič narobe...
    Nimam pa preveč rada hrenovk.. :confused:, tako da ne vem kako jih bom spravila dol...
    Zoya, tud men je ful fajn... upam da zdržim..
    :crazy:

lp
    • CommentAuthorzoya

xxx_woman - Nekje na forumu sem zasledila, da je skodelica 238 ml, tko da je prbližno una od čaja (250 ml), ne čist polhna.
    Jupiii, kumi čakam večerjo, še dobro uro.
    Zdej sm pa lih s sprehoda, tko da je lažje čakat.

Držte se
    •  
      CommentAuthorajla
    • CommentTime14. Feb 2008

Punce lepo za pohvalit:cheer::clap:jaz pa sem zbolela vrocino 40 lezim ze par dni tako da sem prisiljena malo pocakati:cry::cry:a ravno sem se psihicno pripravla in glej saj bom dobra cez par dni pa zacnem ponovno:bigsmile:
    samo tako naprej se vam pridruzim upam da bom cez vikend kaj boljs,k zdej mi ni do nicesar.:sad:
    • CommentAuthortinara
    • CommentTime14. Feb 2008

ajla, ne ti zavidam.. a nič ne de, nas boš hitro dohitela.:bigsmile:.. danes sem jedla večerjo šele ob sedmih..:confused:.. upam da ni prepozno, sem imela pa repo in cvetačo s tuno.. mljask :updown:.. današnji dan je bil že za odtenek malo manj naporen in sem veliko lažje zdržala :cheer::cheer:.. jutri pa navaden dan in zjutraj... tehtnica!!!!.. :bigsmile: poročam rezultat..

zoya in ostale.. kako gre vam? :smile:

lp
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime15. Feb 2008

heh cist hudo:D jst sm pa nehala z dieto k ..mi je zacela skodt hehe ..pade mi odpronost pa zbolim...pol pa ful usak dan laznja za 1 kg al pa clo vec... kdr pa jem normalno pa tkoj 2kg vec.... :confused: eh kr nesto...na zacetku mi je bla ful zakon k sm zgubla 18 kg..zj mi pa ne sede vec.... d mi se telo ne navad na tko majhne porcije pol bom pa mogla bit skoz na dietah...:D
    • CommentAuthorzoya
    • CommentTime15. Feb 2008

Evo me
    Drugi krog je tle. V prvem sem skupej izgubila 3.2 kg in sem zelo zadovoljna. Vem, da je to večinoma voda in da bo šlo zdej veliko bolj počasi.
    Drgač pa kšnih kriz nimam, počutim se uredu, dokler bo bo. Lih ne vem kolk časa v tej dieti ne bom vztrajala ker je res zlo enolična, ampak še par krogov pa zihr.
    Kako pa kej z ostalimi, tinara, ajla? Upam, da ste ok.

lp
    • CommentAuthoržurerka
    • CommentTime17. Feb 2008

živjo dekleta mi lahko poveste kako napredujete alije težko????
    • CommentAuthorzoya
    • CommentTime18. Feb 2008

Čau. En teden je mimo oz. dva kroga. Js sm šla dol 4.2 kg in se več kot zadovoljna. Dans je dan, ko ni diete, jutri pa v 3. krog.
    Upam, da ste tut ostale uredu

dijo
    • CommentAuthorNinanana
    • CommentTime18. Feb 2008

:shamed:pozdravljene! Danes sem začela z 90-dnevno dieto in sem potrebna vzpodbude. Je še katera začela? LP
    • CommentAuthorb8rby
    • CommentTime25. Feb 2008

hojla:jumping::jumping:
    no jst se wam pa pridružim jutri ker danes se še ne smem..bila sem bolana:shamed::shamed:
    NO JUTRI ZAČNEM Z DIETO KEMIČNEGA RAZKROJA.... in imam veliko motivacije...upam da bi mo uspelo:swingin::swingin: no da bo vsem nam ki se bojujemo s temi kilogrami USPELO

:cheer::cheer:

a se mi kdo jutri pridrži...bila bom vesela...ajd fajn se mejte...pa VELIKO SREČE IN MOTIVACIJE
    :crazy::crazy::crazy:

papa
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):