Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime25. Feb 2009 urejeno

Celo življenje, če boš hotela imeti tako postavo kot jo imaš sedaj, nažalost.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Feb 2009

Ja. Na zalost.
    AIcha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime25. Feb 2009 urejeno

Vandolina kje dobiš te slikice.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime25. Feb 2009

Kjer koli vidim kakšno slikico, ki mi je všeč, jo primem z miško in povlečem dol in shranim.
    • CommentAuthorJenn*
    • CommentTime5. Apr 2009

zdravo...
    stara sem 15 let... jaz dejansko imam preveč kil... in čudno postavo... nevem kaj naj naredim da bi se to lahko "popravilo" v 7 dneh oziroma v 14 dneh... velika (oz. sem majhna 151 cm) in imam 50 kil.
    preprosto sem se zredila 6 kil v teh mesecih ko sem v srednji šoli.
    približujejo se vroči in suparni dnevi ko bi rada oblekla kaj takega kot mini krilo in kratko majico...
    ampak moje noge enostavno nebi izgledalo lepo če bi imela minikrilo in kratko majico s to postavo...
    nisem zadovoljna... moj trebuh je vedno večji. ><... nevem kaj naj naredim...
    odločila sem se da bom manj jedla ali pač samo tisto kar bom v šoli in nato še kaj sadja in zelenjave...
    ter se več gibala sedaj ko je toplo... toda kaj lahko dejanskop naredim da bi v 1 tednu ali pač v 2 tednih
    shujšala za približo 5 kil vsaj in nekako oblikovala telo... in noge ter se rešila celulita na stegnih in ritnicah ><
    prosim pomagajte mi čimprej...
    spravlja me ob živce ker se dejansko nemogočaaa
    :cry::cry::cry:
    hvala. ^^
    Jenn*
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Apr 2009

Draga Jenn v dveh tednih ni moznosti, da oblikujes telo. Lahko "izgubis" 5 kg samo celulit ne bo izginil.
    Odvisno koliko ga imas.
    Jaz sem leto dni vsaki dan delala vaje in sedaj lahko recem da ga nimam vec.
    Res pa je, da si ti mlajsa.
    Ce ti ni vsec oblika postave bo potrebno pljuniti v roke in zaceti z vajami ali pa fitnesom. In blago dieto.
    Poskusi jesti cim manj kruha, testenin in sladkarij pa vec sadja in zelenjave ter veliko pij.
    AIcha
  1.  
    ojla jenn*

pri meni je enako u tem sošlskem letu sem se zredila 6 kg :S -.-"
    zato ker jem u šoli malco in še potem doma kosliloooo.... in še v šoli je stresno in jaz ko sem pod stresom bi najrajsi pojedla use kar vidim -.-"
    uglaunem po mojem ni dobro da v 14 dneh neki stradaš da boš shujšala 5 kg ker se ti bojo kile v enem tednu use povrnle nazaj .... nevem no usaj tko je pr meni... zato sm se odločla da om med glavnimi počitnicami bla na dijeti 1 mesec .... :/ in izgubla usaj 8kg :D
    za celulitis ti priporočam veliko gibanja ... tek,hoja ,plavanje :P

srečnoo!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Jun 2009

Super razmislaj
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Jun 2009

In veliko voooooodeeeee!!!!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jun 2009

Ja voda, jaz sem danes popila pol litra Donata.
    Madona kako je nagnusen.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):