Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormonika__
    • CommentTime13. Feb 2008

ŽIVJO!
    sm nova tuki pa bi rada u enem tednu shujšala ene 4/5 kg.(nism predebela itm 22,6)sam stara pa sm 14 let...
    gibam se skoraj ne, jem pa vedno več in teža raste.zdej bo pa hmali poletje!imam srečo kr najprej shujšam u noge in trebuh.da bi se popolnoma držala kakšne diete ne gre, kr imam malico in kosilo u šoli.(za malico je bl bogo, kosilo tku tku)
    torej rabm dieto sam za popoudne.česa nej se držim in česa obvezno ne smem jest?kaj je najboljše?
    u načrtu mam, da bi potem čez vikend mela pa popouno dieto, ki bi se je držala.
    je še kdo tu s podobnimi zahtevami za hujšanje pa d bi bla drug drugmu u oporo med dieto?????

hvala za vse odgovore
    •  
      CommentAuthorsamira22
    • CommentTime26. Jul 2008

Moje ime je Samira pa me zanima kak se najhitreje shujša s telovadbo ? Hvala za odgovor
    :confused:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Jul 2008

S telovadbo samo ni nacina, ker moras absolutno zmanjsati vnos kalorij. Je pa telovadba krasna za preoblikovanje telesa in ucvrstitev misic.
    Aicha
  1.  
    hey.
    mene full neki zanima stara sm 16 let velika sem 170. centi težka pa sem 70kilogramov.
    kako naj izgubim vsaj 8 kilogramov v 10 dneh?
    prosiim pomagajte mi saj se mi gre za ljubezensko zvezo!!!!!
    prosiiim še enkrat
    čaw lep pozdrav in se že veselim vašega odgovora
    :shamed::rainbow: :threesome:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime31. Jul 2008

Nobena zveza ljubezenska ni vreda, da si pokvaris zdravje.
    Aicha

Pocasi pa sigurno.
    • CommentAuthor*polona*
    • CommentTime30. Dec 2008

vpišite na google: sms dijete tm j velik dijet na različnih področjih.....
    pa piše ti u kukih dneh shujšaš :smile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Dec 2008

Najbolj obetaven je prvi link: SHUJSAJTE 6 KG V ENEM TEDNU.
    Reklama za Hoodia oblize.
    Komentar ni potreben.
    Aicha
    • CommentAuthorsuzana123
    • CommentTime4. Feb 2009

ti obliži so brezveze...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Feb 2009

Seveda so, ker ce bi pomagali bi bilo polovica vseh predebelih v Ameriki suhih. Tam so zaceli.
    Lp Aicha
  2.  
    Na svetu je nešteto diet, če bi bile uspešne se nebi bilo potrebno izmišljati vsak dan kake nove.
    Kvalitetno hujšanje se prične tako, da se naučimo najprej jesti potem pa piti zadosti vode.
    Lepo pozdravljene
    Wellness
    svetovalec
    Janez
    041 522 867
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Feb 2009

Hvala saj se trudimo.
    Aicha
    • CommentAuthortamie
    • CommentTime7. Feb 2009

jaz sem shujšala v 5 dneh 4 kg. da nisem nič jedla :wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Feb 2009

primozic51 strinjam se, da je najprej treba spremeniti prehrambene navade. Hujšam po 90. dnevni ločevalni dijeti.

Tole hujšanje tamie mislim, da ni zdravo in kg se ti bodo vrnile v jojo efektu.:shamed::shamed::shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Feb 2009

Seveda najlazje je nic jesti, ampak ne mores do konca zivljenja nic jesti.
    AIcha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime7. Feb 2009 urejeno

:crazy::crazy:zdravje je prvo tamie.:peace:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Feb 2009

Mladi se se ne zavedajo kaj je to zdravje.
    Aicha
  3.  
    kakor kdo :wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Feb 2009

No oprosti nisem zelela posplosevati.
    Pa "ojla" kje si bila?
    A
  4.  
    zakopana v knjigah :wink: imam izpitno obdobje in se moram ful učit. na žalost :cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Feb 2009

:bigsmile:
    Saj, ko bo konec pa bodo uspehi bos pa vesela. Saj tako pozans ta feeling?
    Aicha
  5.  
    upam, da bo uspeh :bigsmile: feeling je pa fin, ko ti uspe :bigsmile: tako kot pri hujšanju, če ti gre fino in tehtnica kaže zadovoljiv rezultat :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Feb 2009

Ja, jaz pa sem danes ugotovila, da se mi je trebuh povecal cez noc.
    Mislim..
    Aicha
    • CommentAuthorMaja.b
    • CommentTime10. Mar 2009

živjo

Tudi sama sem že slišala za 1000 in eno dieto, ki pa ne pomagajo. Najprej se mesece boriš in stradaš nato pa se ti kile v trenutku spet vrnejo ali pa ugotoviš, kar je zelo pogosto, da si shujšala samo v mišično maso, maščoba pa je ostala. Moja mama se je ravno tako borila s kilami dolgo časa. Sedaj je shujšala brez kakršnih koli oblik diet, ki so popolnoma nezdrave. Ne pozna pa se ji le na kilogramih, pač pa je končno oblikovala telo tako dobro, kot ji z nobeno dieto ne bi uspelo. Shujšala je za 10 kilogramov v 2 mesecih in se ni zredila niti za en kilogram nazaj. Izgubila je tudi veliko cm po celotnem telesu.
    Če vas zanima mi pišite na moj email maja.bobi@yahoo.com
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Mar 2009

Vidim, da se reklamiras.
    Prosim brez reklame.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime10. Mar 2009 urejeno

:sad:
    • CommentAuthormiha
    • CommentTime11. Aug 2009

sm miha str sm 11 let imam 65kg velik sm 155cm rad bi shujšal za 4-5kg.čez dan jem in sedim za računalnikom od6do8ure pa igram košarko.
    prosim pomagajte mi prosim
    • CommentAuthormiha
    • CommentTime11. Aug 2009

kako naj shujšam med šolo ko pa imamo kosilo in jutranjo malico?

no med počitnicami pa bi rad shujšal z strogo dijeto in telovadbo.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime12. Aug 2009

Med solo pac jes malico in kosilo in potem doma se vecerjo po kosarki. Vmes pa sadje.
    Med pocitnicami pa isto, samo ne grickaj ko si za racunalnikom in ne pij Coca Cole.
    SIcer pa si v letih, ko hujsanje ni potrebno, ker rastes in telo se oblikuje.
    Aicha
    • CommentAuthortamika
    • CommentTime13. Aug 2009

za hujšanje je zelo pomembna prehrana čez dan da jemo večkrat pomalo, priporočam pa zeleni čaj in pa piščanjčja prsa ki so dobra in še pomagajo pri dieti...in pa seveda veliko tekočine(vode)...za hujšanje je pomembno da se odrečemo predvsem kruhu in pa hitri hrani... :):bigsmile:
    • CommentAuthorŠaCiKa
    • CommentTime9. Sep 2009

Živjo mene zanima kako zmanjšati obseg trebuha? lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Sep 2009

Z dieto in telovadbo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Sep 2009 urejeno

a.prehrana, gibanje.
    • CommentAuthormimikito
    • CommentTime25. Sep 2009

v 7 dneh lahko več kot 4 kile shujšaš z JAVORJEV SIRUP DIETA ( http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=34576 )

Z njegovo pomočjo je hujšala tudi Beyonce, ki je znana po svojem greha vrednem telesu, in s tem si je prislužil svetovno slavo. Govorimo o postu z javorjevim sirupom, ki ga poznamo tudi kot dieto z limono. A ne gre za novo odkritje, saj ga je leta 1941 razvil nevropat Stanley Burroughs.

Burroughs je bil prepričan, da gre za odličen način razstrupljanja telesa, s katerim obenem izgubljamo težo in ozdravimo številne bolezni. A tukaj naletimo na prve kontroverznosti, saj je Burroughs, da bi promoviral svojo dieto, prodajal naprave, ki naj bi ozdravile rakava obolenja ter celo delal kot zdravnik, ne da bi imel licenco.

S postom naj bi se, poleg omenjenega, znebili želje po drogah, alkoholu, tobaku in nezdravi hrani. Med postenjem uživamo le limonado iz svežih limon, javorjev sirup in vodo. Tako ves čas postenja ne jemo prav nobene čvrste hrane, držali pa naj bi se ga naj vsaj deset dni. Post se tako bistveno razlikuje od veliko bolj zdravega postenja s sadnimi in zelenjavnimi sokovi, kjer telo ves čas dobiva ustrezne vitamine, minerale in druga hranila.

Namesto tega post z javorjevim sirupom, kot namiguje že njegovo ime, predvideva uživanje večjih količin javorjevega sirupa, ki sicer res vsebuje kar nekaj mineralov, a je večinoma sestavljen iz sladkorjev. V telo tako vnašamo veliko preveč sladkorja, da bi dosegli želen učinek ? razstrupljanje in odvajanje od nezdrave hrane. Naša prehrana že tako vsebuje preveč živil z velikimi količinami sladkorja, ki dviguje krvni sladkor ter raven inzulina v krvi, dieta z javorjevim sirupom pa predvideva, da jemo skoraj samo to. Tako dnevno zaužijemo sledečo mešanico:

3 litre vode
    skodelico limoninega soka
    skodelico javorjevega sirupa

Poleg tega zaužijemo le še vodo, soljeno z dvema žličkama morske soli. To storimo zjutraj, preden pričnemo piti limonado. Zakaj ravno javorjev sirup torej ostane smiselno vprašanje. Če svoje telo želite zares očistiti, se raje odločite za postenje s sokovi, a tudi tam ne pretiravajte s sokovi sadja, ki vsebuje veliko sladkorja. Veliko pomembnejši so namreč zelenjavni sokovi, ki vsebujejo vsa pomembna hranila.

Če se kljub vsemu odločite za post z javorjevim sirupom, pazite, da po končanem postu ne začnete takoj jesti običajne hrane. Prvi dan začnite s sadnimi sokovi, drugi dan pa nadaljujte z juhami. Šele tretji dan lahko začnete jesti lahko hrano.
    • CommentAuthormimikito

samira 22

s telovadbo lahko shujšaš s tekom, rolanjem, kolesarjenjem, ipd. z vzdigovanjem uteži, neboš shujšala, ker ti bodo kile šle malo bolj gor, ker boš z utežmi povečevala mišično maso, katera ti bo dala dodatne kg. prvo moraš skuriti maščobe, potem delate na utežeh:) poleg tega, če boš kurila maščobe in potem dosti pojedla nazaj, ne bo rezultatov. moraš imeti več obrokov (neredilnih) in v manjših količinah. pa dosti vode pit :D
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja shujšaš, dobiš pa hitro nazaj, sem probala.:shocked:
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime27. Sep 2009

Ker si še mlada in verjetno prvič hujšaš, ti verjetno ne bo težko shujšati v tako kratkem času. Samo bodi po končani dieti zelo previdna, saj kar se hitro izgubi, se tudi hitro nazaj pridobi in še nekaj kg zraven. Redno kontroliraj težo!
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime28. Sep 2009

Kaj pa plavanje ?
    Kako je z njim.?
    Vem ,da se zgublja tud z njim veliko maščob.
    Ne želim pa glih bit mišičasta.:bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):