Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormonika__
    • CommentTime16. Feb 2008

rada bi shujšala ene 4 kile(lahko tudi 5)v enem tednu.bi blo ok, če bi jedla za zajtrk npr. sendvič s sirom, za kosilo npr. majhen zrezek in krompir, popoldne pa sam še npr. eno jabolko in korenčkovo solato?
    pa nč več?
    al bi blo boljše da bi za večerjo jedla npr. jajčno omleto?
    vse te diete na tej strani zame niso primerne kr jem dop.malico in kosilo v šoli in ne morm prilagajat jedilnika.kaj naj nardim?
    bi se lahko držala kakšne diete(7-dnevna dieta kemičnega razkroja)samo popolne?(da bi dopoldne jedla normalno)???
    kaj bi pol vseeno shujšala vsaj približno tolko?

hvala za odgovore
    • CommentAuthormonika__
    • CommentTime16. Feb 2008

aja ali je za hujšanje pri teh dietah potreben vnos točno določene hrane, ki je navedena u dieti ali se sme pojesti druga živila v približno enaki količini in hranljivosti?
    zdi se mi, da se je treba držati seznama živil, ker ... ne vem zakaj...kako je zdaj s tem?
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime18. Feb 2008 urejeno

Monika - v enem tednu ne boš shujšala 4-5 kg. Za to je potrebno držat točno določeno dieto z vnosom točno določenih živil, brez spreminjanja vrstnega reda, in ne samo popoldne. PRI DIETAH NI SENDVIČEV.:cry::cry:

Ker hodiš v šolo bi ti priporočila da dopoldne ješ več sadja (jabolka so kar nasitna eno ali dve manjši za en obrok):bigsmile: drugi obrok (do kosila) pa naj bo lahki jogurt, eventualno 1/2 črne žemljice.

Za kosilo pa komot poješ nemasten zrezek, ampak ne s krompirjem, temveč z kuhano zelenjavo (cvetača ali brokoli , brstični ohrovt) ali pa surovo zelenjavo (solate) tudi korenček -super,
    paradižnik, paprika, kumare....
    Težava je ker imaš določeno kosilo že v šoli. Mogoče lahko tudi tam kaj kombiniraš.
    Za zgodnjo večerjo pa lahko poješ tudi kuhano jajce s špinačo ali drugo zelenjavo.
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Sem se razpisala, hoteč ti pomagat. Drugače pa le imej redne manjše obroke več-krat na dan. Tudi to pomaga. Vse bi rade hitro shujšale, TUDI JAZ, vendar vse zahteva svoj čas in red.
    :updown::updown::updown:

Zdaj pa en lep pozdravček, pa pa .:swingin::swingin::cheer:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime18. Feb 2008 urejeno

Dieta kemičnega razkroja ni mogoča samo popoldne.:sad:

lp:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime19. Feb 2008 urejeno

Monika ta teden imaš počitnice, zato bi lahko tudi šla na dieto kemičnega zarkroja. (3 dni).
    Seveda se moraš držat napisanega v dieti, točno po vrsti,(skodelica je 2,3 ml, oz malo man kot skod. za čaj.) To v vednost.
    Poskusi! Lahko pa 5 dnevna sadna dieta. Ta bi bila boljša zate. Pobrskaj po forumu.

Papa:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime22. Feb 2008 urejeno

pa če ma ženska mn k 30bmi nebo nikol v 1tednu na kokrtok zdrav način shujšala 5kg-karkol takega probavat je nonsens
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime22. Feb 2008 urejeno

Dreamy, jest se čist strinjam s teboj.1-2kg na teden bi blo čist fajn.Ampak smo vse mal udarjene
    na hitro hujšanje, pol pa še enkrat tolk nazaj dobiš.:cry::bigsmile:
    • CommentAuthortracy
    • CommentTime31. Mar 2008

seveda je možno v 1 tednu shujšat za 4 kg. govorim iz lastnih izkušenj. vsak dan sem šla laufat+trebušnjaki, zjutraj sem pojedla jogurt in kos kruha (ne belega), za kosilo večinoma meso in solato, zvečer pa jabolko.
    ampak sem se nazaj zredila tak da se česa takega lotevaj samo če misliš potem pridobljeno težo vudrževat.
    • CommentAuthorkr_ena
    • CommentTime29. Dec 2008

hello! visoka sem 162cm, pa imam 55kg! to je preveč. Kako naj shujšam...najbolj me jezijo moje močne roke in stegna...pa tudi trebuh ni raven...:cry: pomagaj!!!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Dec 2008

Roke, stegna in trebuh to bos uredila in se resila samo z redno in posteno vadbo in pravilno prehrano z minimalnim vnosom mascob. Svetujem ti obisk fitnesa. Tam ti strokovnjak svetuje vaje in prehrano.
    Ce ne pa vaje najdes na internetu, prehrana pa meso, zelenjava in sadje. In malo OH. Nic sladkarij. In junk hrane.
    Aicha
  1.  
    imam rsne težave s svojo težo!!!!!!! nekaj je po genih očeta nekaj pa je moja požrešnost:confused: ko sem žalostna sem pripravljena pojesti osem velikih čokolad! že en mesec ne jem obilnih obrokov in pa sem se celo zredila za šest kg:devil: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: presd mesecem me je zapustil fant in samo jem sladkarije:SS kako se naj znebim mojih po*ukanih zaruk*anih kil?*???????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
  2.  
    Živjo,

najprej moraš nehati tako negativno razmišljati. To je tvoj prvi problem, da ješ toliko nezdrave hrane. Nekatera dejstva moraš sprejeti. Ne obupaj in ne misli na preteklost. Odloči se, kaj bi rada imela, bila v prihodnosti in temu sledi.

Res da ne ješ obilne obroke, ampak osem čokolad? To je pa res kar precej! Veliko sladkorja in veliko kilogramov.

Druga rešitev je, da začneš jesti bolj zdravo. Več sadja in manj sladkarij. Več zelenjave in manj kruha.

Začni tudi gibati. Brez gibanja ne bo nič.

Lp, Mitja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. May 2011

Osem cokolad?
    Groza.
    Najprej se resis sladkarij in zacnes razmisljati o tem kaj zelis narediti zase.
    Naredis si nacrt in zacnes hujsati.
    A.
  3.  
    Seveda, "simpl k pasul" :D Sicer je pa tudi mene podatek o 8-ih čokoladah šokiral. Toliko jih jaz pojem v celem letu :D

Lp, Mitja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. May 2011

Ja seveda je prosto kot pasulj ko moras drugemu svetovati.
    Ko pa sam potrebujes red in disciplino pa vse v vodo pade.
    A.
  4.  
    Samo iz trgovine je ne smeš prinesti, pa je vse v redu. Sicer sem pa pred 30. min. imel željo po sladkem. Sem prišel v kuhinjo in na mizi VELIKA Gorenjka z lešniki. No, sem se samo obrnil in raje šel pod tuš.

Sedaj pa je vse v redu :) Brez želje po čokoladi!

Lp, Mitja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. May 2011

:bigsmile:
  5.  
    Aicha, kako kaj v zvezi s čokolado? :D

Lp, Mitja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. May 2011

Cokolada?
    Kaj je to?
    A.

:devil:
  6.  
    Super! Tudi sam ne vem, sem pa že slišal zanjo :)

Lp, Mitja :cool:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime26. May 2011 urejeno

Ah ja! :cry: Kje je že ta čas......:sad:

Lp.:bigsmile:
    • CommentAuthorsolzica
    • CommentTime28. May 2011

Mal prebiram vaše komentarje pa sem se tud sama odločila da grem na shujšavalno.Bom probala 15 dnevno kemičnaga razkroja:confused:.Sem bla lansko leto,pa je kr šlo dol.Sam tale zima,pa poležavanje...pol pa sporočim kako je šlo.Sicer pa za dekle,ki poje osem čokolad:crazy:,a ti ni nč slabo?Veš,kar pišejo je resnica.KO BOŠ ZAČELA POZITIVNO RAZMIŠLJATI,BOŠ TUDI HRANO IN PROBLEME LAŽJE NADZOROVALA,TER REŠEVALA.:peace:
  7.  
    Ja, zima je nevarna, tako pravijo :) Srečno pa uspešno hujšanje ti želimo!

Lp, Mitja
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):