Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorSMSdieta
    • CommentTime24. Jun 2006

Dieta z jabolki je relativno enostavna dieta, ki temlji na sadežih, ki vsebujejo vsa potrebne hranljive sestavine in omogočajo enostavno izgubo kilogramov.

Če hočejo s to dieto hujšati moški, morajo pojesti dvakrat več kruha in 10g testenin več.

Povezava na dieto:
    Dieta z jabolki
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime19. Jun 2007

Zanima me, s čim bi lahko zamenjala testenine, saj jih sploh ne jem. Pa še vprašanje - ali med zelenjavo sodi tudi koruza - jo že prav pogrešam, ker v dietah, na katerih sem sedaj ni dovoljena. Hvala in lep pozdrav!
    Tinika
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Tinika,

testenine lahko zamenjaš z polnozrnatim rižem ali krompirjem.
    Koruza sodi med zelenjavo :wink:, vendar pa bi ti jo odsvetovala v večjih količinah, saj vsebuje 100g koruze kar 130 kalorij.
    Upam, da sem ti bila v pomoč :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortinika

Super, končno tudi krompir - najbrž kar kuhan v olupku in zmečkan brez dodatkov! Koruzo pa bi v malih količinah za okus - dodatno kuhani ali mešani. zelenjavi. Pomoč je velika in vedno dobrodošla. Zanima pa me še nekaj - vsi me opozarjajo na nevarnost prehitrega hujšanja - v 4 tednih sem shujšala 9,5 kg / začela sem pri 105 kg. Mislim, da na začetno težo to ni tako nagel skok navzdol.
    Pozdrav Tinika
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Tinika,

krompir je najbolje, če ga samo skuhaš. Nikar ne dodajaj masla in preveč soli :wink:. Opcija je seveda tudi pečen krompir, ampak mora biti pečen brez olja.
    Hmmm kar pa se naglega hujšanja tiče. Edina ovira pri tem je, da se pri nekaterih spremeni fizično počutje (kar je logično, saj z dieto prepoloviš vnos kalorij v telo) in da veliki večini ljudi ostane odvečna koža in podobne nevščečnosti. Prav zaradi tega vedno poudarjam, da je poleg diete potrebna še telesna aktivnost, saj se telo z telovadbo gradi oblika telesa :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortinika

Tudi telovadbe sem se lotila na začetku diete - sicer ne pretirane, saj me muči hrbtenica, vendar je vsaj nekaj več kot nič. Zjutraj razgibavanje, ob prilikah kolo. Sicer pa že močno razmišljam o tem, da bom še naprej na dietah, ki jih izbiram iz vašega seznama in mi koliko toliko ustrezajo - ne bom pa tako stroga sama do sebe in se bom verjetno kdaj tudi pregrešila. Prav zanima pa me, kaj se bo potem zgodilo z mojimi kilogrami! Sedaj sem se kar navadila na obilico sadja, več zelenjave, mastno meso in testenine mi že prej niso preveč dišale. Kruh in sladkarij pa krompir pa skušam odmisliti.
    Hvala za vzpodbudne besede! Forumi so mi v veliko moralno podporo!
    Tinika
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime20. Jun 2007

Živjo Tinika,

super, da ti lahko pomagamo :wink:.
    Želim ti uspešno hujšanje!

lp,
    Petra
    • CommentAuthorSuZiKa
    • CommentTime24. Jul 2008

Hujšanje je lahko uspešno le takrat ko ohranimo pravilno razmerje vseh prehrambenih sestavin. Meni je s pravim programom uspelo in ga toplo priporočam vsem ljudem okoli sebe. Zaradi težkega zdravstvenega stanja sem že izgubila upanje, da mi bo sploh kdaj uspelo shujšati, vendar se da in do BREZ STRADANJA, kar je mene najbolj očaralo...nič zakompliciranega! SAMO PRAVI PROGRAM...priporočam:clap:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime24. Jul 2008

Kje si pa dobila program?
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):