Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorSuziiika
    • CommentTime25. Feb 2008

Pozdravljene,
    najbrž bom odprla že stokrat odprto temo na novo, pa vendar je toliko strani in use pregledati bi mi vzelo malo preveč časa. Pišem zato, ker sem čisto po naklučju brskala po papirjih in iskala en račun, ko sem med vsem tem papirjem našla 11 dnevno dieto kemičnega razkroja, in tako sem se odločla in to prevert na net. In zdej sem tule:) Razlog za 11 dnevno dieto je to, ker sem vsak drugi vikend pri fantu in bi mi po pravici blo nerodn neki si zase prpravlat obroke pa tako naprej, in ker sem ta vikend bila pri njemu js, imam ravno 14 dni da probam tole dieto. A kot večini tudi meni manjka volje. Stara sem 20, in moji kilogrami se bolj ali manj še več kažejo zaradi moje višine (159cm), a ni to izgovor. Vem da kakšna manekenka nikoli ne bom ker mamo že v družini bolj močne kosti, pa vendar bi se rada znebila odvečnih oblog na trebuhu in nogah. Če je kakšna kje, ki bi tako kot jaz potrebovala motivacijo, naj mi piše. Lažje je to počet z nekom, ki ve kaj prestajaš in bi bla zelo vesela za pomoč. Hvala.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime25. Feb 2008 urejeno

Suziiika pozdravljena.

Lepo da si se nam pridružila. Dieta je prav prikladna saj si jo prikrojš po želji ( 3 x 3)+ 2dni pavze.
    Pa poglej še na SMS diete, tam nas je več zbranih. Bomo pa tudi tukaj spremljali tvoje napredovanje. Še enkrat dobrodošla.
    Če te bo kaj zanimalo, pa kar vprašaj.

Lp kozoroginja:bigsmile::bigsmile:
  1.  
    alo suzika! kako si kaj? mene zanima če ti je 11 dnevna dieta kemičnega razkroja uspela? Ajd pepa
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):