Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorSMSdieta
    • CommentTime24. Jun 2006

Dieta z limono je dieta, ki omogoča do en izgubljen kilogram maščob (ne mišic) tedensko in hujšanje brez naporov. Če ste ljubitelji limon potem je ta dieta kot naročena za vas. Pojesti je namreč treba do štiri limone dnevno.

Limone vsebujejo velike količine vitamina C, ki je znano sredstvo proti staranju in poletni utrujenosti. Taka dieta je še posebej namenjena tistim, ki se počutijo težke, ki imajo težavo s prebavo ali pa nečisto kožo.

Povezava na dieto:
    Dieta z limono
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime20. Jun 2009

:bigsmile: no pa bom s ponedeljkom začela s temi limoncam. :wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime21. Jun 2009

O dieti:
    S to dieto izgubljate 7000 kalorij tedensko, 1000 vsak dan. Dieta je nastala ob velikem prispevku nutricionistke dr. Eveline Flachi in temelji na zmanjšanju vsebnosti maščob, ne da bi kalorijski vnos padel pod 1200 kalorij. Dieta omogoča do en izgubljen kilogram maščob in ne mišic tedensko in hujšanje brez naporov. Med dieto je potrebno dnevno pojesti približno 4 limone. Gre za čistilno dieto, ki zmanjšuje absorpcijo maščob na naraven način in lepša kožo. Namenjena je tistim, ki se počutijo težke, ki imajo težave s prebavo, ki imajo nečisto kožo. Vitamin C je čudodelno sredstvo proti staranju in poletni utrujenosti. Dieto je najbolj uporabljati ob spremembah letnih časov, v trajanju 7 do 15 dni.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime21. Jun 2009

Hvala Vandolina za informacije .
    Kako misliš jest ,jaz bi raje stisnjeno. Mislim limonin sok . Nebi smelo bit problem .
    Kaj praviš ti ?:beard:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime22. Jun 2009

Candy55 za enkrat sem še na 90. dnevni vzdrževaln dieti. Ko bo te konec pa se nikoli neve, kaj in kako.

Lp Vandolina :surfing:
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime22. Jun 2009

:bigsmile:
    limonce so zeeeeeelo kiiiisleeeee!!!!!
    pa nadaljujmo . še hujše stvari smo jedli. a ne ?
    :cool:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime23. Jun 2009

Limonce so ful fine, njami. Niso vse kisle. Jaz si stisnem limono in ko prijem vodo si dam malo notri. Se takoj lažje spije.:bigsmile:

Ja ja, jedli smo razne packarije, ki jih zdaj ne jemo več tako pogosto (razne salame, čokoladke, piškotke brrrr)!:cry:
    •  
      CommentAuthorAicha

:tongue:
    Jaz pa to se vedno jem.
    Samo v sledovih.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Mi pa delamo grehe, potem imamo pa vodne dneve, da to packarijo speremo z vodo, a ne grešnice, da je tako?!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime23. Jun 2009 urejeno

Razne prejšnje packarije tudi meni še zadišijo. Pravijo da je bolje vzeti en košček salamce ko ti zadiši, kot pa se odrekat in potem pojest pol salame. Tako me je podučil zdravnik.To velja tudi za sladkarije. Ko sem prvič hujšala in to pod nadzorom zdr. (1982 l - 10,50 kg in prišla na 59,8o kg) je rekel: ko ti zapaše sladko, vzemi žlično sladkorja in pojej pa boš potem dala mir.
    Limono pa veliko uporabljam v čaju.:bigsmile:
    Ja greeeehiiiiiii!!!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime23. Jun 2009 urejeno

Ja, tako je!
  1.  
    hahaha .... meni se skisa !! haha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime24. Jun 2009

Jaz tudi pojem sladko, ko mi zapase.
    Ker ce ne pojem takrat potem pozrem celo cokolado ali kaj podobnega.
    Tako pa pojem malo ali pa samo zlicko marmelade in je mir.
    To, da pa ce ti nekaj res, res pase potem moras pojesti.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja na tak način potolažiš :devil: v sebi, da da mir.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja in pase.
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):