Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthordulce
    • CommentTime23. Mar 2008

Mene samo zanima ali dieta kemicnega razkrojaaa (11dni do -9kg) ress delujee,...kr bi fuuul rada shujsalaa se ta mesec,...
    u 2 dneh lahko zgubis tui do 4 kg,...ampak to je premalooo,...prosimmm pomagajtee :cry:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime24. Mar 2008 urejeno

Živjo dulce

Dieta KR deluje, vendar ne pričakuj čudežev, ker jih ni- pa tudi preveč na hitro shujšat ni zdravo, ker pol nazaj dobiš dvojno.
    Tako bom rekla- če se boš strogo držala in nič goljufala- grešila misim-potrm boš lahko shujšala
    v 11 dneh nekje okoli 5 - 6 kg.Odvisno od zdajšne teže in tvojega metabolizma. Pri vsaki dieti pa je potrebno migat in migat, se pravi telovadit, hodit itd......
    Lp kozoroginja:bigsmile:
    • CommentAuthordulce
    • CommentTime24. Mar 2008

hwalaaa za odgowor,...drugace se ukwarjam s sportom,...tenis in plawanjee,...8 let zee ampak useno mam par kg prewec...
    zanima me se ali delujee dieta z jajci,...newem se odlocit med temi dwemi,...
    • CommentAuthor-sweety-
    • CommentTime25. Mar 2008

mene pa zanima s čim lahko zamenjam stročji fižol ker mi je preprosto ogaben ali pa mi vsaj svetujete na kakšen način ga lahko pripravim?Lp
    • CommentAuthordory
    • CommentTime25. Mar 2008

:crazy:en lep pozdrav....
    sm se odloćila za dieto kemičnega razkroja 31 dni:)upam da mi bo uspelo...sam sebi se ne zdim pretežka...pa veseeno nism zadovolna s svojo postavo...tko da sm se strogo odločila za to dieto...pa se 10min orbitreka pa 10 trebušnakov za začetk...se mi zdi kr ok...vidm da je kr velik pohval za to dieto.supr se že veselim:Psicer sm zlo zbirćna..ampak končno ena dieta pr kateri jem skooorej vse:Phihi...no upam da bo kej uspeha, an:P

lp Dory:clap:
  1.  
    Dulce: jaz sem preizkusila obe in dieta kemičnega razkroja je bila veliko bolj uspešna. Una z jajci mi ni preveč kg zbila..pa še jajca so se mi zagravžala.
    -sweety-: jaz sem jedla stročji fižol samo kuhan, ne glede na to da ga sovražim...če hočeš, da ti dieta KR uspe, se moraš točno držat navodil...poskušaj se zamotit, jaz sem večinoma brala ali gledala tačas TV, zraven pa jedla fižol...
    dory: drži se! tudi če ti bo kaj zanič, se potrudi, poglej stran in pojej, se splača :wink:

držim pesti za vse 3 :thumbup:

LP, N
    • CommentAuthordory
    • CommentTime26. Mar 2008

:cheer:hvala za tale spodbusn komentar:Psej se kr trudm...učer sm se dobr držala....trenutn sm ze kr fajn laćna..komi čakam kosiloo...mjjm:)hihi...
    NaturensGallleri..kero si pa ti probala?kemično?kolk dni...kok si pa shujšala??

lp dory
    :thumbup:
  2.  
    Sprobala sem 31 dnevno dieto kemičnega razkroja...dol je šlo 9 kg...zdaj sem pa na Montignacu :smile: Mojega hujšanja še zdaleč ni konec, ampak imam vsaj normalen ITM.

LP, N
    • CommentAuthormmojca
    • CommentTime27. Mar 2008

Dieta ki je na tes straneh ni pravilna! Obvezno je potrebno vmes pocivat 4 dni, in ne samo 1 dan. Ne je se prepecenec, ampak toast in pri nekaterih dneh je izbira med dvemi jedmi in se lahko odlocite katero uporabiti. Kdorkoli je delal prevod te diete iz originalne anglescine - ni naredil ravno usluge, saj so nekatere stvari precej drugacne v originalu - in ce se hje potrebno vsega drzati 100% in nicesar zamenjati,...hmm. Js sem dieto naredila pred prazniki in sem sla dol 3.5 kg!
    Tole je prevod originalne diete v anglescini! Pa srecno!

3 dnevna dieta Dieta deluje na sistemu kemicnega razkroja, zato se nobena sestavina v dieti ne sme zamenjati ali izpustiti. Lahko se dodajata samo sol in poper, ter nobena druga zacimba. V treh dneh lahko izgubis DO 5 kg, ce zelis izgubiti vec, jej pametno 4 dni po dieti, potem pa lahko ponovno zacni s 3 dnevnim programom. Vedno mora bitri vmes 4 dni premora.

Prvi dan

ZAJTRK
    Crna kava ali caj ? lahko s sladilom
    Pol grapefruita ali sveze stisnjenega soka
    1 rezina toasta ?opeceni kruhek
    1 cajna zlicka kikirikijevega masla

KOSILO
    Crna kava ali caj
    Pol skodelice tune
    1 rezina toasta ali 28gr cheddar sira

VECERJA
    85gr nemastnega mesa
    1 skodelica strocjega fizola
    1 skodelica korencka ali rdece pese
    1 majhno jabolko
    1 skodelica vanilijevega sladoleda

Drugi dan

ZAJTRK
    Crna kava ali caj ? lahko s sladilom
    1 jajce
    1 rezina toasta
    Pol Banane

KOSILO
    Crna kava ali caj
    1 skodelica skute ali pol skodelice tune
    5 Vic ali Tuc slanih krekerjev

VECERJA
    2 goveji hrenovki (2 polovicki)
    1 skodelica zelja ali brokolija
    Pol skodelice korencka ali repinih listov (zelenja in ne repe!)
    Pol banane
    Pol skodelice vanilijevega sladoleda

Tretji dan

ZAJTRK
    Crna kava ali caj - lahko s sladilom
    5 Vic ali Tuc slanih krekerjev
    28gr cheddar sira
    1 majhno jabolko

KOSILO
    Crna kava ali caj
    1 trdo kuhano jajce
    1 rezina toasta

VECERJA
    1 skodelica tune
    1skodelica fizola ali cvetace
    1 skodelica korencka ali rdece pese
    1 skodelica melone
    Pol skodelice vanilijeva sladoleda

Vsa zelenjava mora biti sveza ? nic konzerviranega ali zmrznjenega ? samo kuhano, oziroma se bolje - parjeno.

1 skodelica je 250 gramov ? uporabljaj jogurtov kozarcek 250 gr za merico

Meso pripravi v teflonski ponvi z vodo, da se bo skuhalo in potem opeklo brez mascobe, oziroma uporabilo svojo. Ne uporabljaj olja ali drugih mascob.

Pij ogromno vode in nesladkanih cajev (najboljse je zeleni ali beli caj, ki imata ogromno antioxidantov) med obroki in nobenih prigrizkov.
    • CommentAuthorxxx_woman
    • CommentTime10. Apr 2008

mojca ne stekam 2 polovicki....jst sm jedla 2 hrenovki..s temi polovickami mislm d so bli usi zmedeni ...a topomen ena hrenovka al kaj? eheh jst sm po dve mali piscancji hrenovki in to je to in nikjer ne pise d morjo bit goveje ne vem kje si to vidla pa tud ni 250 ampak 230 PAPA:devil:
    • CommentAuthorrokerica
    • CommentTime10. Apr 2008

Jaz imam 3 dni za seboj dieto kemičnega razkroja in sem dobila dol 2 kili. Zdaj bi pa naredila brez premora še tri dni in potem dan premora. Mislite, da je to v redu?
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Apr 2008 urejeno

Mislim da se je bolje držat, kot piše.Tako ne boš imela skušnjav pri hrani (prekrški). Drugače pa super si šla dol. Kar tako naprej.Pridi na naš forum *sms diete-diete kemičnega razkroja*
    Tam nas je več.
    lp kozoroginja:bigsmile::bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):