Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorSMSdieta
    • CommentTime24. Jun 2006

Dieta za sladokusce. Sladka dieta z medom temelji pretežno na mlečnih izdelkih in sadju, enostavnih živilih, ki se lahko razkrajajo in prebavljajo.

Povezava na dieto:
    Sladka dieta z medom
    • CommentAuthoredit
    • CommentTime26. Nov 2006

Jutri začnem sladko dieto z medom. Videti je zelo dobra! Dva dni nazaj sem uspešno zaključila dieto z zeljno juho: zgubila sem dobre 4 kg in počutim se odlično! Priporočam jo vsem, ki imate radi zelenjavo!
    Se slišimo čez 5 dni, ko zaključim novo dieto!

:wink::wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime27. Nov 2006

Živjo Edit,

super, da ti je bila dieta všeč. Upam, da ti bo tudi dieta z medom ustrezala.
    Držim pesti :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorBarba
    • CommentTime8. Dec 2006

Živjo,
    mene pa zanima kako se naredi kakavova pena in kakšno sadje lahko jem.
    Ali lahko jagode nadomestim s katerim drugim sadjem.
    lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Dec 2006

Živjo Barba,

Priprava kakavove pene: z mikserjem penasto zmešaš 200g skute, ji dodaš 100g jogurta in vse skupaj še enkrat dobro premešaš. Na koncu dodaš še žličko kakavovega prahu in žlico medu.
    Pri tej dieti lahko ješ vse sadje tudi banane. Jagode pa lahko nadomestiš s katerimkoli sadjem, najbolje pa s svežim ananasom, saj odvaja vodo in topi maščobe.
    Upam, da sem ti bila v pomoč:wink:.

lp,
    PEtra
    • CommentAuthorlily_
    • CommentTime11. Apr 2007

A je že kdo poskusil s to dieto in če je bila uspešna?
    • CommentAuthorL3jchy
    • CommentTime16. Apr 2007

nism še poskusila, sam kokr sm brala jedilnike, zna bit kr fajn...pa še ni dolgotrajna....mogoče jo pa probam po ločevalni...hehe...
    • CommentAuthornincrli
    • CommentTime21. Apr 2007

Dej, če bo kdo poskusil to dieto naj please javi... Me zlo zanima, če unčikuje...
    • CommentAuthornincrli
    • CommentTime21. Apr 2007

Aja pa še to ali je jogurt navaden ali saden?'navadnih namreč ne jem!!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. Apr 2007

Živjo Nincrli,

če se boš odličila za dieto, lahko ješ tudi sadni jogurt, samo naj bo z čim manj maščobe :wink:.

lp,
    Petra
  1.  
    Ne razumem čisto točno kaj pomeni: PRED SPANJEM: Med in mleko- a to se poje al namaže na kožo ??:shamed:
    • CommentAuthormanja
    • CommentTime11. May 2007

Dober večer!

Za mano je prvi dan drugega ciklusa kemične diete in sem kar zadovoljna. Ampak bolj kot opazujem "recepte" iz sladke diete z medom, bolj se mi cedijo sline, saj mi je pa ta dieta resnično pisana na kožo. Samo ko slišim za mlečne izdelke postanem nenavadno lačna in običajno kar živim od le teh.

Pomaranča, resnično nočem biti nevljudna in predvidevam, da si vprašanje postavila nekomu, ki se bolj spozna v zadevo ampak sorry- to jo dieta in ne obisk kozmetičnega salona.:cool: No upam, da si se samo šalila:shamed::tongue:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime14. May 2007

Živjo PoMaRaNčA,

med in mleko se spije pred spanjem in se ga ne maže na telo :wink:.

lp,
    Petra
  2.  
    Imam dva vprašanja...1. - a je že kdo probal sok,kis in med ? razen kisa, se mi zdi tale dieta idealna...prva ki sem jo pripravljen sprobat....:)
    2. pa me zanima, ker sem na šihtu in nimam za kosilo čas do pol 5ih, in na šihtu si ne morem pripravljat kakavovih pen in sadnih solat...me zanima, če je za ob 12ih možna kr kašna sadna malica....in mam kosilo potem po četrti uri popoldne?:shamed::cool:
  3.  
    aja, pa še neki me zanima....med in mleko segrejem, da se med stopi...al se to pije mrzlo?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. May 2007

Živjo Angel Eyez,

med obroki si lahko privoščiš sadno malico (svetovala bi ti, da ješ ananas, saj odvaja vodo in ga na sploh priporočajo pri hujšanju :wink:). Kar pa se tiče napitka, je vseeno ali ga spiješ toplega ali hladnega. Čeprav je bolje, da ga segreješ, saj se bo med lepo stopil, ti pa boš zaspala kot ubita :thumbup:.

lp,
    Petra
  4.  
    Petra hvala za odgovor..-..tak da začnem z dieto u ponedeljek :) da prečistim telo in lahk pol začnem z nekim normalnih prehranjevanjem in fitnesom, ker sn meu zle maratonsko požrtijo zadnih 10 mesecov in sem iz lepe postave se zredil 10 kil in jih imam 76 in to je najmajn 6 kil preveč, za mojo velikost (173cm)

PS Petra: bom zaspal kot ubit...ne zaspala :)

(Angel Eyez is a BAD Boy iz westerna The Good, The Bad and The Ugly ... Clint Eastwood v glavni vlogi....od tod moj nick :) )
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. May 2007

Živjo Angel Eyez,

se opravičujem za spremembo spola (malce sem še zmedena, ker nisem ravno jutranji človek :bigsmile:). Si bom zapomnila za drugič :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime13. Aug 2007

Sladko sem jedla 4 dni in izgubila 1,5 kg - poskusite vsi, ki imate radi sladko. Sama sem že tako dolgo na dietah - za mano je 12 teden, da mi je včasih že pol žličke medu presladko. Verjetno pa bom še kdaj kakšen teden prakticirala to dieto - sploh ni slaba. Danes pa je ponedeljek, začenja se zadnji teden mojega dopusta, zato bom kar danes menjala.
    Pozdrav vsem in uspešno hujšanje, Tinika
    • CommentAuthorgorek
    • CommentTime20. Oct 2007

Tudi meni se zdi zelo všečna tale dieta in mislim, da se bom odločila zanjo. Imam pa eno vprašanje. Nedavno nazaj sem že poskušala vsako jutro piti jabolčni kis (sem brala o zdravilnih učinkih tega početja in da pomaga tudi pri hujšanju). S pitjem ni bilo problemov in tudi shujšala sem v mesecu dni za kakšna 2 kg, brez kakšnega odrekanja hrani. Vendar pa se je pojavil drug problem, da me je začela pečti kislina. Zato me zanima, ali lahko kis pri zajtrku v tej dieti izpustim in ga nadomestim s kapsulami jabolčnega kisa?

Lep pozdrav vsem in čimmanj kilogramov.
    • CommentAuthorsobotum
    • CommentTime25. May 2008

živijo ! jst sm shjšal v enmu mescu 9 kg mel sm jih 77 zdej pa jih mam 66 kg .....rabim še 3 kg shujšati v enmu tednu ali je ta dieta" prava ".........vsak dan treeniram 1h15minut ...hvala za odgovor Uroš
    • CommentAuthorlady_
    • CommentTime8. Jun 2008

Pozdravljeni!

Zanima me za napitek pred spanjem. Koliko mleka in koliko medu zmešam?
    Se opravičujem, če je že kje ta odgovor, ga nisem našla:)

Hvala lepa!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime21. Jun 2008

Zlico medu si dam 2 dcl toplega mleka ne vrocega.
  5.  
    No evo, jaz sem se tudi odločila poskusit s tole dieto :tongue:(Ker sem ena od tistih, ki ni morejo brez sladkega, hehe).
    Me pa zanima, če na hitrost in količino izgubljene teže kaj vpliva, če se recimo še kaj gibaš zraven (recimo jogging, al pa sprehajanje s psom?:smile:) Zato, ker men se to recimo da delat kakšna 2 dneva, potem pa postanem zaspana in brez volje(-->premal čokolade:tongue::tongue:)...:shamed::shamed:
    Pa tudi, če lahko suhe marelice in banane (in jagode) lahko nadomestim s katerim drugim sadjem, recimo nekratinami, breskvami, grozdjem...? In če lahko naredim kakavovo peno brez kakava:bigsmile:?
    Hvala za use odgovore :tongue: Bom poročala, kako bo dieta delovala:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. Jul 2008

Seveda gibati se moras ze zato, da se ti oblikujejo misice.
    Suho sadje ne smes NIKAKOR zamenjati, ker to ni isto kot sveze, bolj je sladko inima vec kalorij!
    Ce mislis izgubljati kilograme s pomocjo diete se je drzi.
    Zaspana postanes, ker je tvoj organizem zasvojen s sladkarijami, jaz sem bila 40 let sedaj pa sem se resila zasvojenosti.
    Aicha
  6.  
    Hvala:tongue:
    Pa čestitke ker si se resila zasvojenosti:wink::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. Jul 2008

Saj je bilo tezko in vcasih se pojem kaj sladkega ampak striktno 70% cokolado (ne morem je dosti pojest). Po treh do stirih dneh te mine. :smile:
    Aicha
  7.  
    Prvi dan je za mano :tongue::bigsmile:
    In začuda sem cel dan zdržala (sicer je šele 1., ampak tut to je nekaj:bigsmile:)... Moram pa priznat, da mi okus napitka za pospeševanje metabolizma ni bil preveč všeč (najbrž zaradi kisa):shamed:, ampak se mi je zdelo toliko bolje, ker mi je zmanjšal apetit :tongue:
    Uživajte še naprej :smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime22. Jul 2008

Pazi, da ti kis ne bo skodoval. Tvojemu zelodcu mislim.
    :wink:
    Aicha
  8.  
    Ah, zelodec ga bo že prenesel, samo moj jezik se pritožuje :bigsmile::bigsmile:
    No, itak pa to pijem samo še danes in v petek :tongue::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Jul 2008

Samo tako malo? No, jaz ga sploh ne morem moj ubogi zelodcek ga ne prenese. Jaz pa ga imam rada.:bigsmile:
    Aicha
    • CommentAuthornissy
    • CommentTime28. Aug 2008

amm... jaz bi pa samo vprašala če lahko lahko namesto jabolčnega kisa uporabim kaj drugega??

lp,
    nissy:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Aug 2008

kapsule z jabolcnim oz. iz jabolcnega kisa
  9.  
    Zdravo!
    Tale dieta z medom se mi zdi odlična, me jo je pa malo strah poskusiti, saj sem nekje prebrala da med zelo redi...ali je to res? :confused:

Kateri med priporočate za to dieto? (trenutno imam doma gozdnega)

Vprašala bi pa še ali se izgubljeni kilogrami poznajo samo na tehtnici ali tudi v ogledalu? sama, raje zaupam bolj ogledalu kot pa tehtnici :wink:

lp,
    sladkosnedka :bigsmile:
  10.  
    aja pa še nekaj ... kater kakavov prah je najbolj priporočljiv?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Nov 2008

Med je vseeno kaksen je redi oz. ima kcal kot sladkor samo se drugace resorbira v organizmu.
    Poskusi instant kakav.
    Aicha
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime9. Nov 2008

Sladkosnedka, jaz sem v 4 dneh s to dieto izgubila 1,5 kg. Med sem uporabljala kar cvetlični oz. tisto, kar je bilo doma. Kakav pa imam doma vedno samo Nesquik. V enem izmed mailov, ki sem jih dobila je bilo med drugimi nasveti glede uporabe medu tudi tole: vsako jutro pol ure pred zajtrkom popijte med in cimet prevret z malo vode. Med ima svojo moč pri hujšanju, zato mu kar zaupaj.
    Pozdrav, Tinika
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Nov 2008

Imas prav med in cimet sta dobra kombinacija in zlicka medu pred spanjem.
    Aicha
  11.  
    Najlepša hvala za odgovor! Bom sprobala ko bom končala trenutno dieto! :bigsmile:

lp :smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Nov 2008

Za zlicko medu sem nekje prebrala mogoce celo v tej dieti in je sper, ker se lahko se malo posladkas pred spanjem.:bigsmile:
    Aicha
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime11. Nov 2008

Ja sam pomoje ni dobro met dieto vec kot pise, ker se lahko zredis veliik..odvisno od organizma!!

a med mi je malo sumljiv

Sladkosneda, porocaj kako je slo, me zanima...drzim pesti!!!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz pa sem danes kupila gozdni in akacijev med. Vedno prav pride pozimi.
    Aicha
    • CommentAuthortinika

Medu se vam ni treba bati, saj ga ne moreš naenkrat pojesti nevem koliko. Jaz sem sedaj začela prakticirati zjutraj pol ure pred zajtrkom žličko medu, nekaj cimeta in malo vode - vse skupaj prekuham, malo ohladim in popijem. Danes sem komaj drugi dan, tako da še ne morem trditi, da res pomaga. Pogosto pa popijem zvečer skodelico toplega mleka in žličko medu, pa se kaj preveč od tega ne redim.
    Pozdrav, Tinika
    •  
      CommentAuthorAicha

Vem, da sta med in cimet dobra, ne vem pa zakaj?
    Aicha
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime12. Nov 2008

Med in cimet je dobra kombinacija za sežiganje kalorij, hkrati pa vsaj meni pomaga pri prebavi.
    Tinika
    •  
      CommentAuthorAicha

Hvala
    Aicha
    • CommentAuthorhanifa

prosim ce mi dko pojasni kako gre ta dieta z medom ker nisam v toku lepo prosim
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. Nov 2008

Na zacetku imas napisan link za dieto ce ne pa klikni ne prvi prispevek je Slakda dieta z medom pa klikni gor.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. Nov 2008

Vceraj sem zvecer zmesala 1 zlicko medu, cimet in toplo vodo, popila in uro za tem je pomagalo pri prebavi. Super, pa se okus je res dober.
    Priporocam.
    Ker tako kot pise nekje da vzames med i jabolcni kis, to je strup za zelodec.
    Aicha
    • CommentAuthorhanifa
    • CommentTime15. Nov 2008

hvala aicha