Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorCelina
    • CommentTime25. Mar 2008

zivjo!
    na forumu sem pregledovala sms diete in bila mi je vsec ta dieta z jajci,kjer hujsas 21 dni,zgubil naj bi 15 kg.
    vem da to ni zdrav nacin hujsanja ker tko hitr zgubis tolk kil,sam do poletja bi rada zgledala vsaj kot normalen clovek. :S

a je ze kera preizkusla to dieto,a se dobijo ksne strije..a ste kile dobile nazaj,kako ste to vzdrzevale,

unaprej hvala. cau:shamed::cry:

ps.(stara sem 16 let, visoka 177 cm tezka pa 94 kg.)
    • CommentAuthorscuzy
    • CommentTime26. Mar 2008

mene pa bolj zanima kakšna je ta dieta
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime26. Mar 2008

• CommentAuthorobupanka
    • CommentTime31. Mar 2008

živjo!
    poskusila sem že veliko diet,a ne morem shujšati!...ampak tudi sladkarijam se ne morem upreti.zato bi rada čimprej shujšala.

:confused: že vnaprej se vam zahvaljujem.. (visoka 165cm,težka 76kg)

obupanka:sad:
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime1. Apr 2008

Če se ne boš uprla sladkarijem ne boš shujšala.. vsak dan lahko poješ koček čokolade in to je to... drgači ne gre-žal!
    • CommentAuthorTjaska
    • CommentTime2. Apr 2008

zivjo!
    tud js sm probala hujsat,pa mi je brez sladkarij sam en dan ratal :cry: sploh se jim ne morm upret.. tale dieta z jajci mi deluje kar u redu.. ampak rabm motivacijo.. obupanka a bi začeli skupaj :P
    • CommentAuthorLanchy
    • CommentTime2. Apr 2008

Tudi jaz imam rada sladko, samo se moraš upret in uprla se boš le, če imaš dovolj volje za to. Verjemi, da je tudi meni teško, saj svoji pikici, ko ponudim skutico, puding, brioška:confused:, bi še sama malo zraven:shamed::wink:. Samo vem, da ne smem in imam trdno voljo da zdržim do konca mesca. SEm pa na dieti z jajci. Prvi dan je blo mal teško, drugi je bil malček lažji, ker sem skoz vodo pila kadarkoli sem čutla lakoto sem nardila dva tri požirka vode. Tako da sem spila več kot 3l vode, kar pa sicer spijem samo včasih vodo,ker niti nisem nek ljubitelj vode. Zdej pa vem da moram in gre. Danes pa je bilo super. Fajn sem se zamotla skozi sem po stanovanju neki delala. Časa sem si vzela le toliko, da si pripravim kosilo in pol še večerjo. Verjemi vase in se vprašaj zakaj si želiš shujšat in ti bo uspelo verjemi. Držim ti pesti pa močna bodi!:wink:

LP
    •  
      CommentAuthordreamy
    • CommentTime18. Jun 2008

drage punce....bistvo ni da s sladkarijami prenehate čez noč ker se telo ne bo takoj navadilo na spremembo oz. pomanjkanje sladkorja(isto velja tudi za nekatere druge oh) v krvi. zto osebno svetujem da postopoma zmanjšujete količlino sladkarij ki jih pojeste. npr. da dnevno pojeste 2 100g tablici čokolade. naslednji dan poskusite pojesti recimo 1/4 manj in zadevo vsake 2 dni zamnjšajte za 1/4 ostalega....tako se bo telo postopoma navadilo na manjše količine sladkorja v krvi in ne boste čutili take potrebe po njem....sladkarijam se lahko odpoveste ali pa jih zmanjšate na minimum(kot je prej omenila npr. max. 1 vrstica čokolade pa še to boljš črna) potem pa se poskušajte izogibat katerikoli hrani z veliko sladkorja(sladkarije, slaščice, sladkane pijače, sladkana kava čaj ) in če res nemorete stvari piti brez sladkega občutka uporabljajte sladilo(čeprou se ga izogibajte v večjih količinah ker ni zdravo):wink:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):