![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
. Pohvalila bi te, da si se odločila za dieto
. Poleg tega pa bi pohvalila tudi tvojega partnerja, da te podpira in da ti bo pomagal.
. Piva se absolutno izogibaj.
. Tako se boš vsakič ko te bo zagrabila lahkota spomnila zakaj želiš hujšati
. Vse se da, tako da ni hudič da tudi ti ne bi shujšala. SAmo VOLJO potrebuješ, tako da GREMO V AKCIJO
.
. Za večerjo lahko ješ tudi pečen radič vendar ne smeš uporabiti olja (speci ga v teflonski ponvici).
. Kar pogumno punce
.
.
) pohvalila vse vas, saj ste na prvem mestu pogumne, vstrajne in odločne
. Iskreno sem prepričana, da vam bo vsem uspelo shujšati. Tako, da punce kar pogumno
.
Čim prej začnem, prej bodo rezultati....tako, da vam sproti sporočim kako mi gre.
Imela sem kosilo, zdaj pa pijem še kavico!
Danes krize sigurno ne bo, jutri pa še dodam svoj tek, ki sem ga sedaj zanemarila med zimo.sicer sem vsak dan stepala po 1 uro in tudi shujšala 5 kg, samo kaj ko so me sladkarije zopet premamile in dobila 3 kg nazaj. Tako, da danes sem štartala z 64 kg
visoka pa sem 166 cm. Nameravam sklesat na 55 kg, pa to ne pričakujem v prvem krogu. Sedaj bi bila vesela, če bi dala dol 5 ali 6 kg, realno se mi zdi, da je to mogoče. No saj vas bom sproti obveščala kako napredujem, tehtala pa se bom vsak teden enkrat.

... tako zdaj pa že moram pogledat, kaj se dogaja, vse je namreč nekam čudno tiho!!!
preživela prvi dan sicer sem rekla, da se ne bom tehtala pa vendar sem se - 1,3 kg je kazala tehtnica
vesela sem fuulll, vem, pa da ne bo šlo naprej tko hitro. No pa le veselo v nov dan!
. Po moje je to odlično, sploh če se boste odpravile na kakšne sprehode.
. Se fino sliši hihi, da mi je telovadba premalo.
.
dijete sem se držala striktno in mi je uspelo tako da gremo naprej najbolj me muči jest samo meso pa samo solato... Jst mam drugače rada solato s kakšnim krompirčkom ampak bo šlo za kakšno kilo manj se vse da če se hoče. Moj mož je tud shujšal 3 kg tak da je tud on ful zadovoln in pa včeraj je začel še s tekanjem danes se mu bom pa tud jst pridružla....
za večerjo pa nimam pojma bomo vidl kaj bo mož reku...
!