Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthor_malena_
    • CommentTime30. Jan 2012

Hey Hey!

Sem nova na forumu in tudi jaz sem se odločila za to dieto,saj bi rada zgubila ene 7 kg..
    Moram povedat, da je danes moj 1.dan diete in sploh nisem lačna...upam da bo šlo tako naprej :bigsmile:
    Preseneča me predvsem to, da obožujeemm čokolado in je danes prav nič ne pogrešam.
    No moj načrt je takšen: dieta+ vsak dan 1l limonade+ telovadba (20 min na Leg Magicu, 300 skokov s kolebnico ter 20 min kolesa)..
    Tehtala se bom točno čez teden dni..
    Upam, da mi bo ratalo, tako kot je nekaterim izmed vas!
    Pozdravček vsem ter uspešno hujšanje
    • CommentAuthorDeniz

Hi _malena_,evo jz sem danes zaključila s 2 dnem te diete tehtam se 5 dan diete toraj pred prostim dnem pa ti poročam kolko sem izgubila. Veliko uspha tudi tebi!
    • CommentAuthor_malena_

Hey Deniz, ja super, da si tudi ti začela z dieto nekje isto kot jaz..okej, ko bo 5 dan diete mimo pa le poročaj o rezultatih..komaj čakam:bigsmile:
    • CommentAuthorjagodinka
    • CommentTime31. Jan 2012

No pa da se Vam še jaz pridružim... Danes sem začela s tole dieto... Za izgubiti imam ogromno kilogramov, ampak sem se tokrat trdno odločila, da gre zares.
    Upam na kakšno besedo podporo in za vidne rezultate.
    Bodite v cvetju...
    Pozdrav!
    • CommentAuthorjagodinka

Seveda bom poročala o rezultatu... Tehtanje v nedeljo...
    • CommentAuthorDeniz

jagodinka super sem zelo vesela zate.Koliko pa je zate ogromno kilogramov če ni skirvnost? Jaz ti povem rezultate v petek,bo moj 6. dan in boš videla kako vidni so rezultati. Lahko pa povem da se zaenkrat počutim super in nisem lačna mi pa na veliko kruli heheh.
    • CommentAuthorjagodinka

Takole... trenutno imam 88,3 kg... želim pa si jih imeti 60, visoka sem le 162 cm...
    No komaj čakam na tvoje rezultate, da vidimo koliko bo šlo...
    Je pa za menoj prvi dan in ni bilo tako zelo hudo, sicer pa "brez nič, ni nič"...
    Vse lepo in čim manj lakote...
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime1. Feb 2012

Jagodinka, še kakšna 2 dneva, pa se bo želodec navadil na manj hrane.
    • CommentAuthorjagodinka
    • CommentTime1. Feb 2012

Upam, da res... :wink:
    • CommentAuthorDeniz
    • CommentTime1. Feb 2012 urejeno

Hi hi ...no jagodinka,predvidevam da je prvi dan šel skozi,preživela tudi drugega? Čeprav šele gre h koncu. No jaz moram povedat ,čeprav samo ime diete pove da je to pretežno dieta z jajci,jih v veliki meri spuščam iz jedilnika,jih pa tudi ne nadomeščam z ničemer. Pojem samo 3 jajca v celem 5 dnevnem dietnem jedilniku. Jutri pa tehtanje :):):):) jej komaj čakam,ampak sem včeraj dobila menstruacijo se počutim kot sod! Ampak se tehtam vseeno če tudi mogoče težja zaradi menstruacije moje začetne kile 97,5.
    • CommentAuthor_malena_
    • CommentTime1. Feb 2012

Pozdravljene punce!

No pa da se še jaz malo javim, danes je 3.dan moje diete,ravno sedaj si grem pripravljat večerje...
    Zaenkrat je še vse okej,samo malo me je strah, če ne bodo šle kilce dol...tehtam se komaj v ponedeljek+ tega pa nimam občutka,da bi kaj kg izgubila:sad:

jagodinka brez skrbi saj bo šlo..kar pogumno naprej
    deniz ti pa jutri kar poročaj rezultate, da nam boš dala kakšno motivacijo za naprej :bigsmile:

lepo bodite, pozdravček
    • CommentAuthorjagodinka
    • CommentTime1. Feb 2012

No, se malo pa bo drugi dan za mano... je ok minil, ni bilo prehudo... Naj bo tudi v bodoce tako... Meni so jajca kar pasala tale dva dni, ker ni bilo toliko druge hrane, ceprav res nisem nek ljubitelj le teh... Ampak sej bo...
    Deniz - drzim pesti z ajutri, naj tehtnica pokaze cim manj...
    _malena_ - tile nasi zenski hormoni res znajo ponagajat... Ampak samo da grejo kg v minus in ne obratno...
    Pozdravcek...
    • CommentAuthorakire
    • CommentTime2. Feb 2012

danes začnem tudi js s to dieto...bomo vidli če res kaj izgubiš s to dieto=)))
    moj prvi dan....gremo=)))))

tiste ki ste že neki časa na tej dieti...lahko malo napišete če grejo kg dol.:bigsmile:
    • CommentAuthorjagodinka
    • CommentTime2. Feb 2012

Le pogumno akire, prepricana sem, da nam bo uspelo...
    • CommentAuthorDeniz
    • CommentTime2. Feb 2012

Hi hi...evo vedno sem bila navdušena nad tehtanjem se med dieto vagala vsak dan,amapk sedaj ko sem pričela s to dieto pa si dobesedno ne upam na vago da ne bi bila razočarana. Po svojem telesu občutim da sem sigurno šla kakšne 3 kile dol upam da se nism precenila,ampak ker se sedaj počutim težja zaradi menstruacija sem se odločila da vaganje prestavim da ne bom razočarana če bo vaga pokzala kilco več. Ampak glede na to da mam od jutri dalje 2 dneva prosta od diete bi se rada stehtala da vidim kolko bom s svojim jedilnikom kršila oz.pridobila na teži ali ne. Ampak se ne morem odločiti tehtat ali ne to je sedaj vprašanje :)....Najraje bi se v ponedeljek ampak potem ne bom vedela kolko mi je sama jajčna dieta odnesla kilogramov.Nevem nevem svetujte
    • CommentAuthor_malena_
    • CommentTime2. Feb 2012

Hey Hey!

Evo skoraj bo za mano uspešen 4. dan diete..lakote skoraj ni več..mislim, da se je že želodec navadil

Deniz tudi jaz sem se odločila, da se bom tehtala v soboto ( to je ko mam 2 prosta dneva), ker bi rada vedela koliko bom izgubila s to jajčno dieto (če sploh bom..) in potem še v ponedeljek, da vidim koliko kg se bom nazaj zredila med vikendom :-)

Držim se je res striktno, niti malo se še nisem pregrešila,sem pa se odločila, da si med vikendom privoščim kakšen košček čokolade (seveda, če bodo šli kaj kg dol..)

akire : dobrodošla med nami, kar pogumno naprej, sej ni tak hudo..

Pa lep pozdrav vsem!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Feb 2012

Deniz lepo se stehtaj in pristej 1 kg zraven.
    Sedaj imas verjetno vsaj 1-2 kg vec.
    A.
    • CommentAuthorjagodinka
    • CommentTime2. Feb 2012

Za mano tretji dan diete. Ni neke panike, se je organizem ze nekoliko navadil. Jutri pa pogumno v četrti dan. Dekleta, pošiljam pozdravčke.
    • CommentAuthorDeniz
    • CommentTime3. Feb 2012

Halo halo babe! Evo zjutraj sem se po oklevanju odločila da le stopim na tehtnico. Toraj danes je moj 6 dan jajčne diete + dan posta=7 dni vaga je pokazala iz 97,5 neverjetnih 91,4 kljub menstruaciji. Waaaa tako se se smejala,veselila bila čist nora. A hkrati ni bilo dolgo veselje,ker vem da je pred mano še dolga pot in vmeni je bil dvom kako bom nadaljevala a je zdaj res to to, a vseeno je uspeh ki sem ga dosegla od sobote do danes mi dal toliko volje in moči da si samo danes vzamem prost dan diete jutri začnem po jedilniku naprej ne bom imela toraj dva prosta dneva.
    • CommentAuthorNeena_
    • CommentTime3. Feb 2012

bravo,čestitam! :) kr tko naprej, ko začneš dosegat rezultate, je vse lažje :)
    • CommentAuthor_malena_
    • CommentTime4. Feb 2012

Zdravo punce!

No pa da se še jaz malo oglasim... danes zjutraj sem imela tehtanje in po 5 dneh te diete sem izgubila -2,2 kg za kar sem fuuuulll vesella:swingin:

Res pa je, da sem visoka 158cm in imam 57kg, tak da mi je povsem jasno, da pri meni gredo kg počasneje dol.
    Deniz: čestitam ti za izgubljene kilogramčke :clap:

V ponedeljek pa odločno v drugi teden:boogie:

Veselo in uspešno hujšanje želim tudi ostalim članicam, pozdravček...
    • CommentAuthorDeniz
    • CommentTime5. Feb 2012

Neena_- HVALA:)!!!
    _malena_- HVALA in uspešen teden ki je pred tabo tudi tebi!!!! Čestitam za izgubljene kile,kaj si kaj jedla sedaj za vikend ko si bila prosta? Jaz sem v petek za zajtrk jabolko in bio vanilijev jogurt, za kosilo okoli 8 koščkov sira in prepečenec ter stisjeno pomarančo z vodo, za večerjo pa restan krompir z korenčkovo omako (olje,čebula,korenček,paradižnik s skrinje),ter zelnjo solato začinjeno s soljo,kisom in bučnim oljem. Žal pa mi je da si tudi soboto nisem vzela proste kot mi je pripadala po jedilniku,ampak nadaljujem veselo naprej ravnokar si pripravljam goveji zrezek v omaki za večerjo (olje,sol,ogromno čebule,zrezek,paradižnik),namesto prepečena si bom naredila zelnjo solato.
    • CommentAuthorjagodinka
    • CommentTime6. Feb 2012

Evo še mene...
    Včeraj sem se tehtala, izgubila sem slab1,5 kg... pričakovala sem več, a vseeno grem z današnjim dnem novim"minus kilogramom" naproti...

Deniz, _malena_ - čestitke...

Snežni pozdravček!
    • CommentAuthortračka
    • CommentTime6. Feb 2012

pozdravljene moje drage hujšarice!! da se vam pridružim še jaz. začnem ju3, moj cilj pa je vsaj 5 kg.veliko uspeha vsem, in hvala že v naprej za spodbudo, katero bom najbrž rabila!!! ::smile:
    • CommentAuthorjagodinka
    • CommentTime6. Feb 2012

Dobrodosla tračka...
    • CommentAuthortračka
    • CommentTime7. Feb 2012

hvala jagodinka. gremo skupi v boj proti kilam, da jih premagamo.
    • CommentAuthorjagodinka
    • CommentTime8. Feb 2012

Seveda gremo, odločno...
    • CommentAuthorDeniz
    • CommentTime8. Feb 2012 urejeno

Takole...danes je moj 10 dan diete (brez prostih dni) in sploh ne morem verjeti da je tako hitro minilo, jutri mi pripada prost dan v petek si ga ne bom vzela ampak nadaljujem naprej. V petek se prav tako tehtam pričakujem oz. želim si pa vsaj kilo in pol manj,ampak dvomim da bo šlo toliko ,ker sem šla v prvem tednu ogromno dol! Poročam v petek,vsem ostalim srečno na vaši poti naprej.

Lp,D.
    • CommentAuthorjagodinka
    • CommentTime10. Feb 2012

Danes je moj deseti dan diete, vmes je bil en dan pavze. Jutri se tehtam. Bomo videli, če bo šlo kaj dol. Sedaj mi hrana sploh ne predstavlja več problema. Tako da se bom kar brez pavze lotila še naslednjih 5 dni, torej do srede. Zelo bi bila vesela, če bi šlo dol vsaj 5 kg, v 15 dneh.
    Kako pa kaj ve drage sotrpinke?
    Pozdravček.
    • CommentAuthorDeniz
    • CommentTime10. Feb 2012

jagodinka-drži da je vse odvisno od tega kakšno težo izgubljaš oz. iz kolikšne kilaže. Jaz sem si vmes vzela samo en prost dan nikoli več ( 5 dni prosto,5 dni prosto). Danes sem v zadnjem tednu diete oz. še 5 dni in konec!!!!!!!!! In boš tudi ti presenečena ko boš stopila ne tehtnico jutri-pozitvno sem prepričana. Danes sem tudi imela tehtanje pa da malo razčlenim

ZAČETNA TEŽA 97,5
    1. teden- 6,1 kg
    2. teden-2 kg

Tako v torek imam zadnji dan jajčne diete želim si izgubit 1,5 kg oz 1 kg še do torka. Moram pa povedati da sem vesela že z dosedanjimi rezultati in najbolj pomembno mi je da bom nadaljevala z zdravo prehrano in da sem se naučila jesti! Javim vam se še na zadnji dan tehtanja toraj na koncu diete v torek! Pa lep pozdrav in vsem vse dobro še naprej
    • CommentAuthorDeniz
    • CommentTime14. Feb 2012 urejeno

hei hei...

takole moj zadnji dan diete-že diši po župci da si dam še zadnjo dozo jajčne diete. V glavnem kot vidite v prejšnem postu da sem se tehtala vsak petek danes se tehtam 3 dni prej in od zadnjega tehtanja sem izgubila točno 1 kg. Zelo sem vesela z uspehom, v 18 dneh sem izgubila 9,1 kg. Tako da toplo priporočam naprej in želim da žanjete tudi ve takšne oz. še boljše rezultate! vse dobro naprej vam želim

lp,D.
    • CommentAuthorjagodinka
    • CommentTime14. Feb 2012

Bravo Deniz, tole so super rezultati... Jaz se tehtam v petek, pa vam javim...
    • CommentAuthorpopotnica
    • CommentTime15. Feb 2012

Tudi jaz začnem z dieto. Upam na najboljše.
    • CommentAuthorpupa39
    • CommentTime19. Feb 2012

pozdrav vsem

ali mi lahko poveste kaj je s tem mišljeno , da moraš jest po vrstnem redu ? ali to pomeni da si nesmeš naredit solate iz paradižnika , jajca ,prepečenca ter zelene solate? da moraš najprej pojest paradižnik , jajci ,,,,,, hvala
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime19. Feb 2012

Bojda ne.
    Samo mislim, da je to neumnost.
    A.
  1.  
    Sestavine lahko zmešaš skupaj:
    npr.: Večerja: 2 paradižnika ali 2 dcl paradižnikove mezge, 2 kuhani jajci, 1/2 kg zelene solate (mala glavica) ali kumar, 2 prepečenca lahko zmešaš skupaj v solato, ki ti bo verjetno bolj teknila kot vsaka sestavina posebej.

Sama ravno jutri zopet začenjam s to dieto.Ko sem se je prvič držala, sem izgubila 9 kg.

lp
    :wink:
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime20. Feb 2012

Jajčna dieta je tudi meni všeč.
    • CommentAuthorpupa39
    • CommentTime20. Feb 2012

hvala Stellaluna ,

še nekaj me zanima , kaj so šli dol tudi cm okrog pasu, beder ,,,,ali kako ?
    • CommentAuthortanja988
    • CommentTime14. Mar 2012

Sem na novo pa zanima kako je to mišljeno! Večerja: 125 g mlete govedine, 1 paradižnik (ali 1dcl mezge), 1 prepečenec, 1 skodelica čaja ali kave. kako si pripravljate to večerjo? Upam da mi bo usplo:cool:
    • CommentAuthortanja988

Pa še nekaj. 1 pomaranča, 1 jajce, 1 kislo mleko, 2 prepečenca- ali te sestavine pomešam ali posebej?:neutral: Sem že tečna ne?
    •  
      CommentAuthorAicha

Naredi kombinacijo ki ti ustreza.
    • CommentAuthortanja988
    • CommentTime15. Mar 2012

Aicha hvala:rolling:
  2.  
    lep pozdrav vsem skupaj!!!!
    tudi jas se jutri pridruzim jajcni dieti....zelim izgubit se kakih 8 kg ....zdaj jih mam 73kg upam da mi uspe...kajti s to dieto sem ze veliko shujsala :)
    • CommentAuthorara
    • CommentTime16. Mar 2012

bom tudi js jutri začela s to dieto...pa da vidimo če bo kaj iz tega....
    se bom probala čim bolj držat....
    tudi sama želim izgubiti enih 8 kg....
    srečno vsem=))))
    • CommentAuthorzvezdica*
    • CommentTime19. Mar 2012

čaoo punce..sem nova na tej strani..vidim da vam super uspeva..upam,da bo tudi meni uspeloo:wink:

sem glih pojedla večerjo..so pa res obilne tote večerje:D..saj to ni mogoče pojest..kAKo ve pripravljate solato? sam vodo pa kis?..pa meso?
  3.  
    Žiiivjo vse punce :)

evo dones je pa končno prisel moj dan ;) iscem dijete in evo najdla sm jo =P

v 3h mesecih sem se zredila kar za 13 kg.. in seveda zdaj hocem priti nazaj na svojo NORMALNO :( tezo... velika sem 163 in imam trenutno 64kg.. OBUP..

rada bi, da imam 56kg..

ali mi lahko patera malo pove kako pa kaj je z to dijeto, pravjo da ce hitro skujšaš tud hitro nazaj dobiš-- probala sem javorov sifup...Ce je katera ze probala.. ampak BLEeEeEEk.. res ni dobr..:shamed: prosm da mi kera cem prej odpise, mogoce katera we kaksen sport v ljubljani, da ni predrago???? hvaala punce :)):bigsmile::sad:
  4.  
    <blockquote><cite>Posted By: pupa39</cite>pozdrav vsem

ali mi lahko poveste kaj je s tem mišljeno , da moraš jest po vrstnem redu ? ali to pomeni da si nesmeš naredit solate iz paradižnika , jajca ,prepečenca ter zelene solate? da moraš najprej pojest paradižnik , jajci ,,,,,, hvala</blockquote>

MOCNO UPAM DA GREDO DOL :)) jutri začneem :D:shamed:
    • CommentAuthorzagnana

hej!
    jst sm tut nova na tej strani in bom jutri prvič poskusila z jajčno dieto.upam da mi bo uspelo(pred enim letom se sicer že shujšala 10 kg brez kakršne koli diete samo odpovedala sem mastnemu in sladkemu vendar se mi je v enemu letu vse vrnilo zaradi stresa in nisem pazla kaj sm pojedla in koliko :) visoka sem 175 in tehtam 69 kg želim si shujšati vsaj 10 kg.
    se pa tudi redno ukvarjam s šortom treniram 2 na teden ob vikendih pa še kolesarim ok.35 km :bigsmile:

imam pa eno vprašanje ali lahko proste deneve spuščaš in zato prej končaš dieto oz. hitreje shujšaš?

vam sporočim kako mi uspeva ;))
    • CommentAuthorzvezdica*

tinkara-tina,

jesti moraš po določenem vrstnem redu,ne mesaj hrane,ker potem učinek ne bo isti..

uspešno hujšanje vsem:tongue::boogie::boogie:
  5.  
    lep pozdrav vsem tuki gori....:)
    vceraj zacela z dieto....z zacetno tezo 73.5kg....danes sem se tehtala zjutraj kr me je mantralo kako bo vaga pokazala pa me je kar sokiralo 71.8kg nisem mogla verjet kak je to mozno :) tak da dieta res deluje jupiiii...