Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorinny
    • CommentTime12. Feb 2007

kATJUSA, ČESTITKE ZA IZGUBLJENE 3 KG...KAR TAKO NAPREJ PA SI ZMAGALA!:swingin: DOBRA SI, DA TE NIČ NE ŽEJA, JAZ BI SKOZ PILA, SKOZ MAM SUHA USTA, TKO, DA MENI JE TEKOČINA RES NUJA, POSEBAJ PA ČE JEM PREDVSEM BELJAKOVINE, TAKRAT PA ČUTIM NON STOP ŽEJO, ZATO SEM PA TUD VELIKO NA STRANIŠČU.:boogie: DANES JE MOJ 2 DAN IN SE POČUTIM SUPER, PA TUDI LAČČČNNOOOO. JE ŽE SKORAJ ČAS ZA MOJE KOSILO.
    :jumping:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo ROsvita,

kot pravim, mama naj se kar oglasi pri zdravniku. Ne verjamem sicer, da bi bilo to zaradi diete. Po moje je zaradi jajc, ker so na lupini vse žive bakterije (po prijemanju jac si je nujno potrebno umiti roke z milom), poleg tega pa so jajca že tako zelo občutljiva zadeva.

Upam, da se mama bolje počuti :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkarin28mb

OJLA PUNCE!
    NI POMEMBNO KAKO JEŠ JEDILNIK , IMAM PRAV?
    TO MISLIM DA LAHKO JEŠ MESO IN PREPEČENEC SKUPAJ, ALI PA JABOLKO NA KONCU IN TAKO MISLIM, DA JEŠ OBROK POMEŠANO.
    ZA MANO BO SKORAJ PRVI DAN PRI KONCU. POČUTIM SE VREDU.
    TO BO ZAME ZDAJ VELIKA PREIZKUŠNJA, KER IMA OTROK ROJ. DAN IN BOM DOMA IMELA NENORMALNO POLNO SLADKARIJ IN SE BOM MOGLA ODREČI.
    BOM SPOROČILA!
    • CommentAuthorrosvita

katjusa hvala za post:))zdaj sem mu dala eno mlecno kasico pa pol okrog 8-8.30 dobi se flaso pa bom vidla kaj bo.....ti povem jutri......Petra mama je sla kar raje na locevalno saj ima res povecan holesterol pa je mogoce to res kaka reakcija....jaz pa ostajam ker mi je res super......cez dva dni pa tehtanje:)danes bom delala 1 urni pilates pa upam da bom zdrzala saj ga zdaj 2 tedna nisem zaradi operacije,pred operacijo sem ga 2 krat pa mi je res bil hudo naporen,ta 20 minutni mi je ze tudi prelahek tako kot tebi petra:)
    metuljcica in karin kako kaj napredujeta?pa ti barbapapa?
    • CommentAuthorBarbaPapa

Živjo punce!
    Meni ne gre in ne gre tale dieta, mi gre kar na bruhanje ko samo pomislim na jajca. Nisem pa zabluzila, ampak sem si izbrala drug način. Bila sem v savni in sedajle grem za pol ure na orbitrek. Ko bo kakšna kilca manj, vam sporočim. Malo si bom ogledala še kakšne druge diete, mogoče mi bo druga bolje odgovarjala. Jaz sicer hodim v šolo hujšanja v zdravstveni dom in tam nas učijo hujšati ravno obratno. Pet obrokov na dan, full ogljikovih hidratov in veliko kalorij na dan. Samo jaz bi najprej na hitrco malo shujšala, potem pa bi se držala zdravega načina prehranjevanja. No to je to, zdej grem pa telovadit in topit maščobe, ki so v mojem telesu :)
    • CommentAuthorinny

jaz sem danes preživela 2. dan in sem super.:cheer:
    • CommentAuthorrosvita

čestitam inny:))barbapapa ne obupaj,meni pa je slo na bruhanje ob dieti kemicnega razkroja ker kombinacija cvetace in repe mi je bla ogabna:))probaj mogoce da bi jedla za kosilo in vecerjo samo meso in solato,naprimer popecen puranji ali piscancji file,zajtrk pa normalen.moja mama je pred leti na ta nacin shujsala v 4 mesecih 30 kil.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime13. Feb 2007

Živjo punce,

Barbapapa: dejansko je tako kot je rekla Rosvita. Ne rabiš biti na nobeni dieti, da bi shujšala, saj lahko veliko narediš samo z pravilno prehrano. Torej pet obrokov na dan, veliko sadja in zelenjave, pa nič sladkarij :wink:. Poleg tega še telovadba, pa bo :cheer:. Zelo pomembno pa je, da ne ješ krompirja in mesa skupaj. Pa da malce paziš pri kruhu in ne ješ ravno beli kruh vsak dan za zajtrk.
    Boš videla saj bo šlo :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorinny

Hvala za spodbudo punce. Danes poteka moj 3. dan in tehtnica kaže -1,5 kg manj. Sem zelo zadovoljna in dieta mi tudi odgovarja.:peace: danes žal ne bo telovadbe, ker sem na izpitu v Kp, od jutri pa uvedem še tek, ki mi zdaj še ni ratal v tem tednu. :thumbup: Jaz vem, da meni drastično ne more padat teža kot nekaterim, ker nimam tako veliko za izgubit.

No pa nadaljujmo našo pot v bolj suho telo.:boogie:
    • CommentAuthorxaja

Dobro jutro... lepo je brat kako vam uspeva dieta ... no jst grem v nov boj 19.2. tko da takrat bom pa jst poročala kako gre doseganje zastavljenega cilja ... je pa res da po porkrat ponovljeni dieti nimam več takšnega apateita kot sem ga imela prej ...nekak sem prej sita...

lep pozdrav... pa se vidimi 19.2.
    • CommentAuthorrosvita

lep pozdrav dekleta:))))no danes je bilo tehtanje in sem presrecna.....danes je 5 dan drugega tedna diete in je -8 kg tako da sem zdaj okroglo na 70 vizualno pa zgleda -15:))))ta pilates te res preoblikuje,posebaj pa se delam vajo za notranjo stran stegen saj je to moja slaba tocka.....pa ve punce kak vam gre?
    • CommentAuthorkarin28mb

KAKO STE PUNCE DANES JE TAKO TEČNO!
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime14. Feb 2007

dobro jutro vsem skupaj:)))))tu pa vlada neko zatišje na forumu,kam ste pobegnile???malo povejte kako napredujete.....jaz imam danes prosti dan pa nimam pojma kaj naj jem....nagibam se k spinaci ker bi jo potem ta malemu tudi prvic dala.......se mi nic posebnega ne lusta,najraje bi si jajce spekla....hahahah....hecam se....
    Petra kako gre pilates?si nasla 1 urnega?
    • CommentAuthorinny

Evo, danes poteka moj 4. dan in sklesala dobri 2 kili.:swingin: sem zelo zadovoljna in veselo nadaljujem naprej. Rosvita jaz sem si že kupila za 2 dni ko nisem na dieti sojino meso že zrezano na kockice, pirine polpete, tofu in tisi dober svež sir v leclerku, z 0% maščobe, dober pa kot kisla smetana....dva dni mislim biti samo na beljakovinah in zelenjavi.:wink: No punce veselo hujšanje naprej!!!:thumbup:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime14. Feb 2007 urejeno

Živjo punce,

jaz sem začela valentinovo naravnost odlično (plomba na zobu mi je odpadla, tako da sem tečna ko sto hudičev :bigsmile:). Pa ravno danes, ko sem si mislila privoščiti kitajsko hrano. Bo že :wink:.

Rosvita: špinača je fina, zraven si speci še kakšen zrezek ali ribo, pa bo :wink:. Našla sem nek drug pilates (tudi na internetu :shamed:), tko da bom videla kako mi bo šlo. Je precej zahtevnejši od tega Winsor pilatesa, tako da bo verjetno super :cheer:. Nimamo kaj, poletje se bliža :wink:.

Vidim, da vse uspešno hujšate :bigsmile:. Kar tako naprej :thumbup:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorkarin28mb

OJLA!
    KO SI MESO SKUHATE JUHO TUDI POJESTE?
    MENI SE JE VČERAJ TAKO PRILEGLA.
    LEP VALENTINOV DAN VSEM!
    • CommentAuthorLala

Prijeten dan vsem,
    pa se zopet oglašam.
    Danes je drugi prosti dan - prvi teden. Kaj naj povem....je bilo precej trdo predvsem zadnja dva dneva...kar nista minila in.... no sem se pregrešila in zvečer sem pojedla še jogurt. Včerajšnji dan je bil kar v redu. Zjutraj sem zajtrkovala kot bi bila na dieti in tudi za kosilo sem bila zmerna: pomaranča, solata in skuta. Popoldne sem si zopet privoščila sadje, zvečer pa juho s testeninami, solato ,piščančka ( ostanke prejšnjega dne ).Vse je prav, samo večerja je prezgodaj in ko grem spat me martra...in nisem zdržala- pojedla sem jogurt.
    Danes sem imela zopet zajtrk po predpisih - sem se kar naučila...ja kave pa je nekaj več, sicer je ne sladkam ( kot to že počenjam vrsto let ) obvezno pa dodam mleko. Sedaj sem tudi pojedla pomarančo za kosilo pa me čaka juha.
    Se moram tudi pohvaliti, da redno kolesarim s sobnim kolesom: 10 do 20 minut dnevno. Kaj več pa ne.
    Tehtnica pokaže solidna - 2 Kg. Čeprav sem podzavestno upala na kaj več se mi zdi, da je to kar prav: počasi se daleč pride.
    Jutri pa veselo naprej.
    Še enkrat lep pozdrav
    • CommentAuthorrosvita

evo konec mojega prostega dne....danes sem malo zabluzila:( kosilo piscancji file in spinaca,vse lepo in prav ob 4 pa napad sladkega in sem pojedla pol dietne cokolade tak da se bom odpovedala vecerji.....mislila sem da je dietna ampak ko sem bolj pozorno prebrala je dieteticna torej za diabetike ki pa se po kalorijah ne razlikuje bistveno od navadne.....je pa bla res dobra po dolgem casu:))
    • CommentAuthorinny

Rosvita nisi nič zabluzila, pojedla si nekaj sladkega.Nič hudega:wink: Jutri pa lepo naprej.:thumbup: jaz sem danes 4 dan preživela, sicer sem jedla večerjo šele ob pol devetih, ko sem prišla domov, tako da upam, da ni prepozno. No ja kar je pa je.:peace:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime15. Feb 2007 urejeno

Živjo punce,

Lala: tako kot si napisala, počasi se daleč pride :wink:. Kar pogumno naprej!

Rosvita: vsi smo samo ljudje in vsake toliko časa pač ne delamo vse po "pravilih". :wink:. Ampak ne sekiraj se, bolje, da si pojedla tisto čokolado, kot pa da bi bila slabe volje. Čisto normalno je, da telo pri dieti začuti potrebo po sladkorju :wink:.

Vsem želim lep in uspešen dan :thumbup:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorkarin28mb
    • CommentTime15. Feb 2007

DANES JE MOJ ČETRTI DAN IN SEM IZGUBILA 2 KG.
    JE PA RES, ČE NE BI PRIŠLA TU GOR SE NE BI ODLOČILA ZA DIETO, RES IMAŠ NEKO PODPORO, SAMO DA PREBEREŠ KOMENTARJE DRUGIH JE DOVOLJ.
    JUTRI ŠE, POL PA SI BOM V SOBOTO PRIVOŠČILA KROFEKA PRAVEGA DOMAČEGA.
    NIMAM PA NEKE ŽELJE PO DRUGI HRANI, TAKO DA KAR GRE. ENKRAT SEM ŽE IMELA TO DIETO ,PA SEM ZMES PREKINILA, ZDAJ MOREM ZDRŽATI DO KONCA, NE SAMO JAZ, VSE KO DELAMO NA TEM.
    SAJ BO, PUNCE ŽE KAJ VESTE KAM GRESTE NA MORJE?
    MI SMO BILI V VODICAH PRI ŠIBENIKU ZDAJ DVE LETI ZAPORED IN JE PREKRASNO.
    LETOS BI ŠLI V APARTMA TUDI, PA NEKAM DRUGAM, SAMO , DA LAHKO ZVEČER NEKAM GREŠ , DA NI NEKJE ZABAČENO SELO.
    ZA V HOTEL MI NI, KER JE TAMALI PRI HRANI OBUPEN.
    ZJUTRAJ NE BI JEDO, PRED VEČERJO PA SE ŽE KAJ DRUGA NAJE, TAKO, DA SE IMAMO NAJBOLJE V APARTMAJU.
    LEP DAN VSEM, IN VELIKO VOLJE!
    • CommentAuthorxaja

dober dan ... no še 4 dni pa se vam pridružim ... sedaj sem se trdno odločila da se drzim jedilnika do pikice natančno pa da vidim ali bo kakšna razlika med to in prejšnjo dieto ... a se mi katera pridruži 19.2.?
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Karin28mb,

prosila bi ti, če lahko izklopiš caps lock na tipkovnici, saj v računalniškem žargonu velike črke pomenijo, da vpiješ :wink:.

Drugače pa se jaz odpravljam na morje že aprila ali maja in če bo sreča in denar nekam v bolj eksotične kraje :bigsmile:.
    Sem ravno včeraj gledala prospekte in se naravnost zaljubila v Cancun (Mehika). Samo drago je pa ko pes.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorinny

Evo danes je moj 5 dan, izguba je 2 kg. Nikamor se mi ne mudi tako, da sem zadovoljna. Vendar dva dni, ko jemo kar hočemo nameravam jesti isto, samo namesto mesa, tofu, pa pirine polpete. Sladko bo pa že počakalo nekaj časa, ker nimam želje zato se tudi ne mislim pregrešit.

Pa en lep dan vam želim.
    • CommentAuthorkarin28mb

Kja pomeni če pišem z velikimi črkami?
    • CommentAuthorkarin28mb

Kaj, sem hotela napisati,
    sploh mi ne grejo male črke, pa saj bo!
    •  
      CommentAuthorKatjusa

Pozdrvljni, vsi skupaj:)

jst se počutim odlično sem v drugem tednu dijete pravzaprav drugi dan drugega tedna in pravkar sem pojedla kosilo:) za večerjo je pa danes mleto goveje meso no mi bomo mel kr zrezke sem jih že dala kuhat zato da bo mal juhice za našega škrateka, obožuje juho tak da bomo vsi imeli nekaj od te govedne:)
    Kupla sem si novo tehnico tako elektronsko (prej sem imela kr navadno) in zdej mi ta nova kaže več kg okrog 1.5 več k stara ampak to pomeni da je bla tud začetna teža večja:( no pa sej ni važno sam da gre dol... tud ta dva dni k sem lahko jedla vse si nisem kej ekstra privoščla k se mi niti ni luštalo, in sem izgubila še dodaten kg torej vse skupaj v enem tednu 4kg. Meni ta dva dneva padeta ravno na ponedeljek in torek in v torek je pust tak da si bom privoščla en dober domač krof:)...
    Eno vprašanje a takrat ko piše solata se lahko je regrat (se ga da že lepo nabrat).... Verjetno ni dobro menjavat hrane k jst regrada ne jem brez vsaj enega krompirčka:) Ma drugače si bom pa dala duška v ponedeljek....
    Jst sem tud shujšala pred 5 leti nekje okrog 15 kg brez vsake dijete, in to v zelo kratkem casu (kak mesec) sem pa bla zelo aktivna in skoraj nič doma tak da sem v bistvu jedla zajtrk pa kosilo potem večerja je pa ponavadi ven padla al pa kr kak sladoled pa kokice.... v glavnem pa je bla količina hrane manjša kot sicer sej veste randiji pa ni blo časa za jest:) Blo je to takoj po razpadli ljubezni, ker sem se prej skos nekaj sikirala partner mi ni odgovarjal in sem dve leti kovala nacrt kako se ga rešit in ko mi je uspelo sem spremenila tudi stil oblačenja in prehranjevanja.... ampak pol sem kamlu spoznala novega fanta (sedanji mož), ki pa ima rad vedno neke prigrizke in tako sem se tud jst vedno pridružla in kopičenje kg se je spet začelo:) ampak zdej ga pa morem naravnost pohvalit se striktno drži dijete in ima skos na skrbi kaj se kateri dan je, tud za v službo si pripravlja, da si nese kosilo s sabo:) V glavnem nama gre odlično in sem vesela, da mi pomaga in da se trudi....

Rosvita kako gre zdaj s spanjem vašega malčka? Upam da ste rešli problem?

Iz kje ste kej in koliko ste stare? Jst sem iz okolice Celja in sem stara 26 let.

Lep pozdrav in uspešno hujšanje še naprej!
    • CommentAuthorrosvita

pozdravljene vse skupaj:))))jaz sem iz mb in imam 29 let......spanje pa je bolje hvala bogu........zgleda da mu je manjkala tista mlecna kasica okrog 17.30:)))lepo da tvoj dragi sodeluje,je dosti lazje in vec volje......danes se mi izteka drugi prosti dan tako da grem jutri v 3 teden,je pa res da gre prvi teden najbolj dol potem se pa malo ustavi....danes sem imela ta kosilo prazen krompir in zeljno solato,mater je blo dobro:)))za vecerjo pa bo kaksen jogurt.....barbapapa kako pa ti kaj,pa metuljcica?
    • CommentAuthorinny
    • CommentTime16. Feb 2007

Tako 5 dni je za mano.:cheer: Nisem se prekršila sem pa vedno izpuščala iz obrokov prepečenec in včeraj zvečer namesto zelenjave popila kislo mleko, ker me ni bilo doma. Na tehtnici pa je -2,1 kg za moje pojme kar realno. sedaj jih imam 61,9 kg tako, da drug teden pričakujem 60 kg in bo :thumbup:!!! Ta dva dni bom jedla isto zdravo tako, da nekih kršitev ne bo! No sej poročam kako mi gre.:tooth:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo punce,

Karin28mb: velike črke pomenijo, da govoriš na glas- vpiješ :bigsmile:. Saj ne da bi bilo to narobe ali kakorkoli že, vendar lahko kakšne uporabnike tudi zmoti :wink:.

Katjusa: solato lahko zamenjaš z regradom, samo poskusi se izogniti tistemu krompirčku :wink:. Spet bi pohvalila tvojega moža, super da ti pomaga in se s tabo drži diete. Jah nič kar drži se ga, očitno je idealen :bigsmile:.

Dobro preživite tale dan, potem pa VIKEND :bigsmile:. Držimo pesti, da bo lepo vreme.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorLala

Dobro jutro,
    danes je drugi dan drugega tedna. Sem kar zadovoljna, včeraj me je cel dan martralo: je dieta ta prava, pa bi poskusila kaj drugega ...itd, poleg vsega je bil tudi pustni četrtek, v trgovini sem pogledala za krofe pomislila sem, da bi jih kupila nato sem si sama dopovedovala, da nima smisla in zmagala sem..... nisem se pustila skušnjavi.
    Moram povedati, da solate nisem pojedla za 500 gr niti za 50 je ni bilo. Vprašanje : jem tako kot piše na jedilniku po vrstnem redu ali sem mogoče zgrešila in bi si lahko pripravila skupno solato s paradižnikom in jajcem?
    Punce zelo ste pridne, Petra tebi pa najlepša hvala za potrpežljivost in pomoč.
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Lala,

vse čestitke, da si se uprla skušnjavi :thumbup:. Načeloma naj bi se živila jedla v določenem vrstem redu, ampak če boš kdaj pa kdaj naredila en miks sestavin, mislim, da ne bi smelo biti nič narobe:wink:.

Drugače pa mislim, da bi si lahko zdaj za pusta vsi privoščili en krofek :bigsmile:, da bomo vsaj začutili to pustno vzdušje.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorLala

Hvala za odgovor.

Je pa pustni krofek res lepa zamisel !
    Lp
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Lala,

malce nagrade pa tudi mora biti med dieto ane :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkarin28mb

Jutro!
    Inny midve sva začele isto z dieto, edino , da si ti začela en dan prej, ja saj kar gre.
    Jaz čisto malo grešim, ker včeraj sem čisto malo pizze še pojedla.
    Sem pa izgubila 2 kg, danes zjutraj pa se nisem tehtala.
    Me zanima koliko bom dejansko shujšala v 3 tednih, jaz bom srečna . če izgubim 5-8kg, je že to veliki napredek, no pustimo se presenetiti.
    Rosvita koliko si shujšala do sedaj, ti si zdaj najdalje na dieti?
    • CommentAuthorinny

Karin28mb, jaz bom presrečna, če bom izgubila 5 kg, saj pravim manj ko imaš za izgubit težje je. Ampak vztrajala pa bom do konca k mi je dobra dietica. Ravno sem se vrnila iz enournega teka zdaj pa veselo pripraviti tofu in lavor solate.:boogie: No ja ko sem prišla iz teka sem pojedla košček čokoladnega biskvita ker sem ga spekla za dragega, ampak je bil tako majhen košček, da ni nobene panike.....hmmm je pa res dober.:jumping:
    • CommentAuthorrosvita

ojla:))))ja jaz sem zdaj 1 dan 3 tedna in imam -9 kg....tako da sem zdaj na 69 :))))))se pa res fulllllll pozna....je pa res da dnevno spijem najmanj1,5 l vode in 1,5 l zelenega čaja in zvecer redno delam pilates pa se posebaj trebusnjake,vajo za notranji del stegen in se masiram z anticelulitno kremo vsak vecer...zelo zelo sem zadovoljna.......
  1.  
    ojla punce :wink:
    Kako ste kaj? Meni je do sedaj uspelo izgubiti le 2,5 kg, ampak moram povedat, da nisem nič telovadila. Bila sem sama z mojima dvema lumpoma, brez moža (cel teden je bil službeno odsoten), brez babic in dedkov; pa še na firmo sem morala hodit, ker moža ni bilo. Zvečer, ko sta pa mala dva zaspala, sem bila preutrujena za telovadbo. Ampak zdaj bo bolje, se je mož vrnil in bom imela spet malo več časa zase. Sem pa si nabavila pilates dvd in je super, tako da bom že danes začela z vajami. Pri dieti pa še kar vztrajam, danes in jutra sta sicer moja "prosta" dneva, ampak v ponedeljek spet štartam!
    Rosvita, SUPER :bigsmile::bigsmile::bigsmile:, me veseli za tvoje izgubljene kilograme!!!

Lep vikend vsem
    • CommentAuthorursaklara
    • CommentTime17. Feb 2007 urejeno

LP tukaj Urška debeluška
    Jaz sem danes 4. dan na jajčni dieti, zaenkrat uspešno. Začela pri 177cm/96 kg. danes zjutraj to je začetek četrtega dneva je tehtnica kazala 92,9 kg. Preden sem začela s to dieto sem bila malo skeptična zaradi čudnih kombinacij, saj sem se bala da bom kar naprej na stranišču, pa moram reči, da s prebavo nimam zaenkrat nobenih problemov, celo zdi se mi, da se mi je izboljšala. (Prej zelo neredno na WC, zdaj vsako jutro pred službo.) Upam, da bo tako tudi vnaprej. Se pa res striktno držim diete. Če piše 1 prepečenec pojem res samo enega in isto velja za ostalo, le pri kavi se pregrešim in jo pijem 3x na dan z malo mleka. Upam, da ne delam prevelike škode. Ne vem kako je z tekočino med obroki. Kaj vi pijete? Zadnje dni opažam, da se zelo potim. Mogoče je to normalno? Moj dragi mi je za motivacijo postavil rok če do 8.3. spravim pod 85 kg mi kupi malo boljši fotoaparat, tako, da imam dodatno motivacijo.
    Držite pesti zame, da mi končno uspe. Rada bi že zlezla v malo bolj oprijeta oblačila in kratka krila, ki sem jih včasih tako rada nosila.
    LP in veliko dobre volje pri vaših shujševalnih podvigih. Če kdo želi v tej smeri kaj več počvekati se mi lahko javi na mail ursaklara@yahoo.com:whorship:
    • CommentAuthorursaklara
    • CommentTime17. Feb 2007

Aja pa še tole mogoče bo komu v pomoč. Jaz nisem začela v ponedeljek ampak v sredo, tako da sem se izognila vikendu, ker bi bila v nevarnosti ko se 6. in 7. dan lahko normalno je, da bi bilo to mamino nedeljsko kosilo, potem bi pa vse pokvarila. Pa tudi čez vikend ima človek več časa, da razmišlja o hrani, kot med tednom ko so obveznosti in je nevarnost za polom diete še toliko večji, vsaj na začetku, ko človek še krepi voljo.
    • CommentAuthorinny
    • CommentTime18. Feb 2007

Ekola. Danes je prvi dan, drugega tedna. Jaz sem imela namen ostati pridna 2 dni, vendar sem imela tako močan vpliv PMS, da sem se enostavno pregrešila na celi črti. :cry: No ni kej, požrešnost me je minila hvala bogu, nisem se upala stehtat, tako da zdaj veselo v nov teden tehtanje pa bo čez 5 dni.:wink:
    • CommentAuthorkarin28mb

Pozdarv vsem!
    Danes sem imela prost dan in sem jedla sladko in malo sem grešila preveč, jutri spet začnem z drugim tednom in do sedaj sem izgubila 2 kg.
    Rosvita ne morem vrjet , jaz sem na istem kot ti , mislim z istimi kilogrami sem začela.
    Jaz ne vem če mi bo toliko uspelo bomo videli.
    • CommentAuthorsimpa

Pozdravček vsem! Prebrala sem, kako uspešna zna biti tale dieta, in se odločila, da jutri tudi sama začnem. Še katera jutri začenja? Se bomo spodbujale :)
    Sicer pa sem trenutno 171cm/67kg, cilj je -7kg. Pa še k telovadbi se spravim, in bom do poletja fit :) zdaj pa res ;)
    • CommentAuthorkarin28mb
    • CommentTime19. Feb 2007

OJLA!
    Rosvita povej , če bom z to dieto še nadaljevala naslednji teden?
    • CommentAuthorxaja

Dober dan ...
    tako kot sem rekla danes je moj ponovni štart z jajčno dieto...zajtrk je uspešno za mano ... samo ne vem kaj naj naredim glede kosila ker morem iti od doma ze ob 12 uri domov pa pridem okoli 19 ure ... tko da bo malce težje z temi obroki ...
    se vam javim zvečer da vidim kako mi bo zneslo vse skupaj ...
    a se mi katera pridruži danes ?

lp
    • CommentAuthorhruškica

Lepo pozdravljeni!

No, tudi jaz sem se odločila, da se vam z današnjim dnem pridružim pri izvajanju tele diete. Žal nimam časa brat vseh vprašanj in odgovorov, zato bom postavila morda že postavljeno vprašanje: ali smem namesto prepečenca pojesti dva wasa kruhka ali kaj podobnega?

No, naj se še predstavim: 33 let, po dveh malčkih še 15 kg viška :cry:, ki se jih ne morem in ne morem znebiti. Vztrajam kak teden, pa me že premami. Ne vem, kaj naj naredim, da mi v glavi klikne:angry:... Aja, drugače pa: 160 cm in 70 kg, rada bi spravila vsaj na 60:bigsmile:.

Kako spodbudo, prosim!!!! Četitam pa vsem, ki vam je uspelo! LP
    • CommentAuthorhruškica

ja, xaja, evo me!!
    • CommentAuthorxaja

hruškica... če se bova držali teh 21 dni verjem da bo šlo precej dol ... jst sem si pri prvi dieti kupila hlače par številk manjše ... in je že to bila dobra motivacija ker enostavno ne bi prebolela da bi mi hlače visele na omari ker se neb držala diete ... no zdej pa sem opazla da bi lahk še malce spravla dol pa bi blo idealno ...
    ja hruškica vem kako je po porodu ... tud men je precej ostalo ...
    Kar se tiče pa tistega klika v glavi ... pa bo že ko boš pripravljena ...ker dokler se psihično ne pripraviš ti ne pomaga nič ...tisto hujšanje je samo trpljenje ... da se 21 dni držiš strogo pravil ... pol ko je mim pa veselo nazaj na stare poti ... pred televizor z vrečko cipsa ...pol pa spet slaba vest pa spet jovo na novo...jst si zvečer zraven tv-ja pač vzamem kaksno sadje ( najpogosteje jabolko ) ga lepo olupim pa si ga lepo počasi režem po krhljih ... zravn pa spijem še ogormne količine nesladkanega čaja ...
    hruškica .... sej nama bo uspelo
    • CommentAuthorhruškica

sej vem, da je tako...zdej šibam na en dooooolg sprehod z malo, se beremo kasneje...
    • CommentAuthorxaja

ja nič jst pa se grem počas spravt za v službo ... lep dan vam želim , uživajte na sončku

:bigsmile: