![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
DOBRA SI, DA TE NIČ NE ŽEJA, JAZ BI SKOZ PILA, SKOZ MAM SUHA USTA, TKO, DA MENI JE TEKOČINA RES NUJA, POSEBAJ PA ČE JEM PREDVSEM BELJAKOVINE, TAKRAT PA ČUTIM NON STOP ŽEJO, ZATO SEM PA TUD VELIKO NA STRANIŠČU.
DANES JE MOJ 2 DAN IN SE POČUTIM SUPER, PA TUDI LAČČČNNOOOO. JE ŽE SKORAJ ČAS ZA MOJE KOSILO.
.
. Poleg tega še telovadba, pa bo
. Zelo pomembno pa je, da ne ješ krompirja in mesa skupaj. Pa da malce paziš pri kruhu in ne ješ ravno beli kruh vsak dan za zajtrk.
.
danes žal ne bo telovadbe, ker sem na izpitu v Kp, od jutri pa uvedem še tek, ki mi zdaj še ni ratal v tem tednu.
sem zelo zadovoljna in veselo nadaljujem naprej. Rosvita jaz sem si že kupila za 2 dni ko nisem na dieti sojino meso že zrezano na kockice, pirine polpete, tofu in tisi dober svež sir v leclerku, z 0% maščobe, dober pa kot kisla smetana....dva dni mislim biti samo na beljakovinah in zelenjavi.
No punce veselo hujšanje naprej!!!
). Pa ravno danes, ko sem si mislila privoščiti kitajsko hrano. Bo že
.
. Našla sem nek drug pilates (tudi na internetu
), tko da bom videla kako mi bo šlo. Je precej zahtevnejši od tega Winsor pilatesa, tako da bo verjetno super
. Nimamo kaj, poletje se bliža
.
. Kar tako naprej
Jutri pa lepo naprej.
. Kar pogumno naprej!
. Ampak ne sekiraj se, bolje, da si pojedla tisto čokolado, kot pa da bi bila slabe volje. Čisto normalno je, da telo pri dieti začuti potrebo po sladkorju
.
.
.
Nisem se prekršila sem pa vedno izpuščala iz obrokov prepečenec in včeraj zvečer namesto zelenjave popila kislo mleko, ker me ni bilo doma. Na tehtnici pa je -2,1 kg za moje pojme kar realno. sedaj jih imam 61,9 kg tako, da drug teden pričakujem 60 kg in bo
. Saj ne da bi bilo to narobe ali kakorkoli že, vendar lahko kakšne uporabnike tudi zmoti
.
. Spet bi pohvalila tvojega moža, super da ti pomaga in se s tabo drži diete. Jah nič kar drži se ga, očitno je idealen
.
. Držimo pesti, da bo lepo vreme.
.
, da bomo vsaj začutili to pustno vzdušje.
.
No ja ko sem prišla iz teka sem pojedla košček čokoladnega biskvita ker sem ga spekla za dragega, ampak je bil tako majhen košček, da ni nobene panike.....hmmm je pa res dober.

, me veseli za tvoje izgubljene kilograme!!!
No ni kej, požrešnost me je minila hvala bogu, nisem se upala stehtat, tako da zdaj veselo v nov teden tehtanje pa bo čez 5 dni.
, ki se jih ne morem in ne morem znebiti. Vztrajam kak teden, pa me že premami. Ne vem, kaj naj naredim, da mi v glavi klikne
... Aja, drugače pa: 160 cm in 70 kg, rada bi spravila vsaj na 60
.