Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthortajchy
    • CommentTime12. Oct 2006

Po vseh prebranih dietah tle gor, mi ta še najbolj odgovarja.
    Jutri začnem z njo, pa bomo videli.
    Upam na najboljše!
    Sporočim rezultate..
    Lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime13. Oct 2006

Čao,

želim ti vso srečo in se veselim tvojega poročanja ob končani dieti.:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthortanchika
    • CommentTime16. Oct 2006

končno sem se odločila da pričnem z dieto in upam da mi bo uspelo. Vam sporočim kako uspešna je dieta.

lp:jumping:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Oct 2006

Živjo,

Držim pesti, da boš zgubila tolko kilogramo kot si si zastavila.
    Srečno.:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorninchi
    • CommentTime19. Oct 2006

caw

tudi jaz sem začela v ponedeljek z dieto in sm do danes izgubila dobre 3 kg! sm ful zadovoljna in najbolj mi je pa všeč to, ker mi sploh ne pase nič sladkega. prej sem bila namreč zelo odvisna od čokolade, vsak dan sem mogla eno pojest, zdej pa res ne čutim potrebe po tem. sem tudi po naravi zelo trmasta in ko se odločim za neko stvar jo izpeljem do konca, tako bom naredila tudi pri tej dieti. še bom vztrajala in potem zagotovo poročala koliko kg sem izgubila. srečno vsem, ki ste se odločile za to dieto. vztrajajte in ne opubat! čas tko hitr mine tko da vrjamem, da bo tud teh še ne 21 dni minil full hitr!
    lp, ninchi
  1.  
    živjo.
    jst sm tut v ponedeljek začela z dieto, pa se kr ne upam zvagati, ker se bojim da pri meni ne bo delovalo.da tehtnica ne bo pokazala nic manj kilogramov.
    pa cestitam za vse uspeha.

pa se nekaj me zanima. a deluje na vseh al je kj odvisn od metabolizma in ostalih reci?

papa
    • CommentAuthormmaajjaa

evo, js zacnem jutr:clap: sicer je pred nami vikend, keri so zame glede hrane dostkrt grozni:shamed:, tko da mocno upam d mi bo ratal, ce ne pa v ponedeljek spet. Bom kr ustrajala ja:beard:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Oct 2006 urejeno

Živjo maja,

ti kar vztrajaj in si predstavljaj kako srečna in zadovoljna boš potem ko bo vsega konec.:crazy::crazy:

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Aleksandra,

čisto sem spregledala tvoj odgovor:shamed:. Žal mi ne ponujamo nobenih čudežnih diet, kjer bi v 3 dneh shujšala za 10 kil. Mi imamo diete, ki temeljijo na zdravi prehrani in zato je potem odvisno od posameznika koliko se mu bo dejansko poznalo na teži. Da poenostavim izguba teže je odvisna od prebave in presnove posameznika.
    Takole ti bom rekla za konec: tudi če ne boš shujšala boš vsaj vedela da si naredila nekaj dobrega sama zase in mislim DA MORAŠ BITI PRAV PONOSNA NASE.
    :thumbup::thumbup:
    LP,
    Petra
    • CommentAuthortaja
    • CommentTime23. Oct 2006

Ojla,

danes sem začela z dieto, pa me zanima, če lahko uporabljam dieto, kljub temu, da še vedno dojim (že 3 mesece). Nekje sem prebrala, da če se prehranjujem zdravo, mi tudi mleka ne bo zmanjkalo. Mi lahko vse tiste srečnice, ki vam je že uspelo shujšat, poveste, koliko ste imele na začetku kg?
    Jaz sem po porodu izgubila 16kg, zadnjih 9 kg pa ne gre nikamor in je že 1 mesec konstantno ista teža. Imela pa sem jih 82. Hvala za odgovore.

Lp, Taja
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. Oct 2006

Živjo Taja,

kot prvo čestitke mladi mamici.:wink:Glede dojenja in diete bi ti svetovala da za mnenje vprašaš svojega osebnega zdravnika. Odločila si se namreč za zelo strogo dieto in zato menim da je bolje da se o njej posvetuješ z zdravnikom. Drugače pa smo ti tukaj na voljo za vsa vprašanja in odgovore.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorpupa
    • CommentTime27. Oct 2006

čaw

no jst pa sm se odločila da jutri začnem z dieto.neki pa me še zanima če lahko solato zamenjam z zeljem?

papa
    pupa
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime27. Oct 2006 urejeno

Živjo pupa,

solato načeloma lahko zamenjaš z zeljem, ampak tako kot vedno pravim, zna se zgoditi, da učinek diete ne bo isti.
    Drugače pa lepo da si se odločila za dieto. Na koncu nam poročaj kako ti je šlo.
    :thumbup:
    lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorUrsha
    • CommentTime29. Oct 2006

ČAv, no zdaj se oglašam, ko je diete konec!
    -prvi teden je minil ko strela... Držala sem se jo striktno!
    -drugi teden je šel kar tudi hitro mimo,...v dveh dneh ko lahko ješ vse a zmerno nisem jedla prav veliko...
    -tretji teden, se je pa kar vleke, ne vem tako se mi je vsaj zdelo, in zdaj je vse za mano.
    Moram pa povedat par stvari: jedla sem približno ob 6.00 (zajtrk), 10.30(kosilo) in med 15 in 16 uro(večerja). Tako sem jedla, ker imam tak ritem vstajanja, službo imam samo dopoldan in ko sem prišla domov, sem jedla zgodnjo večerjo in kasneje nič več. Veliko sem gibala, (sprehodi, aerobika)
    No, zdaj pa še slavni kilogrami... Napoved je bila do 15 kg, sama sem potihem upala na 10 kg, zgubila pa sem jih 7, kar se sem tako realno gledano tudi pričakovala, saj nisem mislila da jih bom izgubila 15. Tako, da sem vesela, čeprav je to daleč od mojega cilja, sem pa zadovoljna, da je šlo vsaj toliko kg-je dol! Dieta je kar uredu, moram pa povedat še to, da me kako živilo zamenjala (v drugema ali tretjem tednu), kakor sem prebrala tukaj gor na forumu, ko so bile dane druge opcije (npr. pomarančo sem zamenjala za nektarino).
    Če ste na dieti, vztrajajte, se splača!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime29. Oct 2006

Živjo Ursha.

VSE ČESTITKE ZA USPEŠNO IZGUBLJENE KILOGRAME.:clap::clap::clap:
    Hvala da si nam povedala, kako ti je bilo všeč, saj si s tem dala motivacijo še drugim.:thumbup:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorSunshine
    • CommentTime30. Oct 2006

Ciao!
    Tudi jaz sem danes začela z dieto in me zanima, če res lahko zmešam paradižnika, jajci in solato skupaj, ker drugače poleg diete piše, da moramo živila jemati v točnem vrstnem redu?? :shocked:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime31. Oct 2006

Živjo Sunshine,

mislim, da vsake toliko časa lahko zmešaš živila skupaj. Če pa bi to delala vsak dan, potem učinek diete ne bi bil isti.:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkiara
    • CommentTime6. Nov 2006

Pozdravljeni-e!

Sem prebrala vse vaše komentarje. Ta forum je res dober!
    Odločila sem se, glede na to, da je skoraj čisto vsem vam uspelo, z dieto z jajci, izgubiti kg, da jo sprobam tudi sama. In danes sem začela. Skromen zajtrk. Sem že malo lačna, :) zato pravkar pijem multivitamivsko tabletko v vodi. Vaši nasveti so zares koristni. Upam, da jih dobim še več, pa na vašo podporo se tudi zanašam. Glede na to, da je danes šele prvi dan, vam bom sproti sporočala rezultate (če dieta pomaga tudi meni). Upam da bom tudi jaz ena od srečnic. Se bom trudila striktno držati pravil in upam da mi uspe.
    Hvala vam za vse informacije! Veliko uspeha vsem, ki se pravkar spopadate s to dieto.:bigsmile
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Nov 2006

Živjo Kiara,

želim ti vso srečo pri dieti, če pa boš imela kakršnjo koli vprašanje pa veš da smo ti na voljo.:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkiara
    • CommentTime6. Nov 2006

Čao Petra!
    Ti si pa res zakon! Vsaka čas, da si tako dobra, da tako hitro odgovarjaš na naša vprašanja. Zdaj vidim, da je tu nekdo, ki me bo podpiral in mi nudil pomoč z nasveti in odgovori na moje dileme in vprašanja.
    Da se malo zamotim pred "lakoto" ki me daje, sem s5 mal tuki gor. Sem se še bolj poglobila v jedilnik in imam nova vprašanja.
    1. Ko na jedilniku piše mleta govedina. Ali mora to meso biti mleto-faširano goveje ali lahko skuham tudi goveji zrezek in ga spasiram (če je to potrebno)?
    2. Ko piše kuhano meso. Lahko skuham npr. puranji ali piščančji zrezek in ali lahko namesto mesa jem kuhano sojino meso (to so take kroglice, ki se za 10 minut namočijo oz. prelijejo z vrelo vodo)?
    3. Ali lahko vsak dan (ko me popade lakota) med obroki pijem neomejene količine sadnega čaja (z natreenom), cedevito?

Za odgovore se ti že v naprej najlepše zahvaljujem.
    Lp Kiara:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Nov 2006

Živjo Kiara,

1. ni potrebno posebej mleti meso, čist v redu je če poješ goveji zrezek kuhan na pari
    2. brez problema lahko uporabljaš tudi sojino meso
    3. čaj lahko piješ v neomejenih količinah, samo pazi, da ga ne sladkaš. Tudi cedevito lahko uporabljaš, svetujem pa ti, da si kupiš tisto brez sladkorja.
    Uspešno hujšanje:wink:

lp,
    Petra
  2.  
    Hey!Jaz sem začela z to dieto...danes je ravno 5. dan....:)Ja meni je blo na začetku ful težko...prva dva dni me je želodec bolel,da sem mislila da bom umrla:)Pojedla bi celega bika:)Zdaj po petih dneh sem se navadla....me pa zanima,če lahko vpliva kaj,da sem pila vodo z okusi,ker ne maram navadne vode?Mleto meso sem si naredila na žlici olja...včasih sem kaj spustila iz jedilnika ali pa zmanjšala količino...lahko kaj od tega vpliva na to,da na tehtnici še do zdaj nisem opazla niti za kg razlike?:sad:
    • CommentAuthorkiara
    • CommentTime8. Nov 2006

Pozdravljene!
    Js sm pa danes na dieti šele 3. dan. Ampak pred ponedeljkom se ne mislim nič tehtat, ker če ne bo nič kg manj, bom najbrž obupala. Drugače pa se počutim lažje. Mislim da bo vsak dan lažje držat se diete, ker se telo navadi na tolk manj hrane. Upam pa, da po koncu izgubljenih kilogramov ne bom dobila nazaj, če bom normalno jedla, glede na to, da sedaj bolj malo. :) Moram pa se pohvalit: včeraj sem bila na eni zabavi, kjer je blo jedače in pijače na pretek (koktejli, pršut,slaščice...njami ). Sj veste kako mi je moglo bit...Ampak... Jaz sem trmasta in se ne dam! Sem zdržala, da niti 1 dcl soka, čeprav sem si ga je zeeeelooooo želela (ananas), nisem spila. Sicer sem ob osmih zvečer pojedla 2 mandarini, glede na to, da sem večerjala že ob pol petih in mi je že pošteno krulilo po želodcu. :) Upam da nisem preveč grešila.

VELIKO USPEHA tebi -WildRose-
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Nov 2006

Živjo Wildrose in Kiara,

ne sekirajta se, če še vsake toliko malček pregrešita. Konec koncev smo samo ljudje:wink:.
    Želim vama uspešno hujšanje še naprej. Vem, da vama bo uspelo:thumbup:.

Ps: sadje in voda z okusom ne bo vplivala na vajino dieto:cool:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkiara
    • CommentTime9. Nov 2006

Petra čao!
    Pomoč! Rabim odgovor čimprej, prosim.
    Ali lahko, ko piše kuhano meso jem kuhane hrenovke? Jutri delam cel dan in ne morem izvest drugače, kot da si nesem kosilo in večerjo s sabo. Pa namest kuhane zelenjave, lahk jem surovo?
    Hvala. Upam na odgovor še danes.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime10. Nov 2006

Živjo Kiara,

žal sem verjetno že prepozna ampak vseeno. Lahko neseš v službo hrenovke, pa tudi surovo zelenjavo lahko ješ namesto kuhane. Pohvalilia bi te, da si našla odlične rešitve, glede na to, da imaš obroke med službenim časom. :wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkiara

Pozdravljeni-e!
    Petra tebi hvala za odgovore. :) Danes sem zdržala 5. dan na dieti z jajcami. Je kr šlo in vedno lažje je. Zdaj me čaka vikend, ko bom lahko jedla "kar želim", ampak se bom držala bolj sadja in lahke hrane, jutri zjutraj se stehtam, da vidim če je kej napredka.
    Imam pa eno novico. Danes sem v knjigarni DZS kupila knjigo, ki bo vsem, ki želite na novo pridobljeno ali izgubljeno težo po dieti obdržati, ali pa morda izgubiti še kakšen kg, v veliko pomoč. ZDRAVA VITKOST ZA VSE ŽIVLJENJE od Judy Mazel, samo 995 sit! Zelo dobra knjiga, sem jo že prebrala. Koristni nasveti, informacije... Pojdite jo iskat, dokler jo še imajo po tako zeloooooo nizki ceni, ne bo vam žal!
    • CommentAuthortiya

zanima me če lahko izpustim brokoli in jajca ter ob kateri uri naj jem obroke
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime11. Nov 2006

Živjo,

kot prvo hvala Kiara za koristne informacije :wink:, tudi sama se bom odpravila po knjigo.

lp,Petra
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime11. Nov 2006

Živjo Tiya,

čas obrokov si lahko izbereš sama. Težko ti svetujem kdaj je najbolj pravi čas za njih, ker te ne poznam in ne vem kakšen delovni urnik imaš.
    Kar pa se tiče izpuščanja hrane, bi ti svetovala, da ničesar ne izpustiš, ker učinek diete potem ne bo isti.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorkiara
    • CommentTime12. Nov 2006

Oj!

Včeraj sem se stehtala po 5. dnevu diete. Mi je bilo kr malo težko stopit na tehtnico, da nebi bila razočarana. Med vikendom lahko jem (včeraj sem lahko)"kar želim", tudi danes lahko. In rezultat: v teh 6. dneh-do danes sem izgubila 1.5 kg. Sem ful vesela. V resnici niti nisem pričakovala preveč, da nebi bla preveč razočarana, čeprav sem se diete zelo strogo držala. Mogoče bo ta teden še kakšna kila manj, in naslednij tedn tudi. Potem bom pa res kmalu na svoji IDEALNI TEŽI. Sporočim rezultate s5 po 2. tednu diete. Drugače se pa med vikendom držim načel iz knjige, ki sem vam jo priporočala in se jih nameravam držati po končani diete (za vzdrževanje teže). VEM, da bom s pomočjo te knjige ostala na tej teži vse življenje. Sem se načel držala tut prej in je pomagalo! Prvotna moja teža (preden sem začela hujšat je bila 71 kg, danes jih imam 62.5 kg). Še malo pa bo!

LP KIARA :)
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime12. Nov 2006

Živjo Kiara,

kot vsem tudi tebi želim srečno pri hujšanju. Že v naprej pa se veselim tvojega poročanja. :wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthortinchy
    • CommentTime14. Nov 2006

Pozdravljene!

Vceraj sem začela z dieto in sem zelo zadovoljna saj sem že prvi dan izgubila 1,70 kg. Ja saj vem da tako ne bo šlo vsak dan ampak je bila zelo dobra motivacija za v prihodnje. Malo me sicer grabi lakota ampak sem zelooo trmasta in bom vztrajala ker se splača. Trenutno nimam nobenega vprašanja sem se pa želela malo oglasit in vsem čestitat ki vztrajajo z mano vred.

:clap:

Se še oglasim kaj :boogie:
    • CommentAuthorSmrkljA
    • CommentTime14. Nov 2006

Pozdravljeni!
    Včeraj sem se tudi jaz opogumila in pričela z dieto. In v prvem dnevu sem izgubila kar 1,80 kg!!! Res se striktno držim predpisanega jedilnika in ni mi žal, da sem se podala v to. Pričakujte moje poročanje.. ;)

Lp, SmrkljA
    • CommentAuthorkiara
    • CommentTime15. Nov 2006

Pozdravljene punce!
    Vse čestitke, da vama gredo kile tako hitro dol. Kot sem že rekla se jaz v prvem tednu izgubila 1.5 kg kljub temu da sem se tudi jaz zelo strogo držala diete.
    Imam pa en problem, zaradi katerega sem morala včeraj dieto prekinit; namreč cele dneve delam in je nemogoče nosit hrano iz jedilnika s sabo, pa še fant s katerim skupaj živiva mi teži, ker ne jeva skupaj kosil-enake hrane (si vsak dan zmišljujem da sem že jedla..., ker me potem ves čas nekaj bode-jaz pa hujšanje...). Sj razumete kako je to težko, če nimaš podpore in poslušaš sama zbadanja in se moraš skrivat...
    Sem se pa odločla, da od sedaj naprej živim in jem po priporočilih iz knjige Zdrava vitkost za vse življenje in danes (kljub temu da sem včeraj normalno jedla-same OH+ČOKOLADO IN KROF)imam kljub temu 1 kg s5 manj! Sem ful zadovoljna, vem da se ne bom nikoli več zredila, če bom upoštevala nasvete! Če katero zanimajo ta pravila naj kar vpraša, z veseljem sporočim.
    Zdaj je moj cilj izguba še 4 kg, potem bom srečna na moji IDEALNI teži.
    Zanima pa me, če imata SmrkljA in Tinchy "velik preveč"kg, da gredo tako hitro dol. Sej razumeta kaj mislim? Js mam pri višini 176cm zdaj 62 kg.
    eliko uspeha vsem!

Lp Kiara :)
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo punce (Tinchy, SmrkljA in Kiara),

Želim vam še naprej veliko sreče pri hujšanju. Veliko uspehov še naprej.:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorcalla

Lep pozdrav!
    Jutri zacnem z dieto. Zelim si shujsati 10 kg. Upam da mi bo uspelo tako kot drugim!

:)
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime15. Nov 2006 urejeno

Živjo Calla,

seveda ti bo uspelo:thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthortinchy

Živjo!

Zanima me ali je možno poizkusiti več diet zaporedoma (npr. vsak teden drugo) ali to kaj vpliva na telo kot kakšen šok ali je to čisto OK? Za naslednji teden imam v mislih Scarsdale dieto pa me zanima še v zvezi s to dieto ali lahko pri zajtrku ješ enako kot pri jajčni dieti (sadje+prepečenec)?

Že vnaprej hvala za odgovor:surfing:
  3.  
    Živjo
  4.  
    Tudi jaz uspešno hujšam že tretji dan in danes sploh nimam več krize tako da se sploh super počutim in če bo tako naprej verjamem da bo šla dieta lepo mimo.

Se še kaj oglasim in čav

:rolling:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime15. Nov 2006 urejeno

Živjo Tinchy,

mislim, da ni priporočljivo biti več tednov zaporedoma na različnih dietah. Odloči se in si za začetek izberi dieto, ki ti je najbolj všeč, potem pa se enkrat mesečno odloči za 5-dnevno dieto. Tako si bo telo nabralo dovolj vitaminov in hranljivih snovi, ko pa se boš odločila za dieto se bo tvoj organizem znebil vseh škodiljivih snovi.

Pa še odgovor za Scarsdale dieto: glede na to, da je to zelo stroga dieta, ti svetujem da se je do potankosti držiš.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo All i want is you (zanimiv nick :wink:)

upam, da ti bo šlo še naprej tako dobro kot ti gre sedaj. Držim pesti.:thumbup:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorSmrkljA
    • CommentTime20. Nov 2006

Po prvem tednu 5,4 kilograma manj... :D

Lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime21. Nov 2006

Živjo SmrkljA,

sploh ne bom zgubljala besed, ampak ti bom samo čestitala:wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja

Tako .. pa je prišel odločilni dan hujšanja :bigsmile: , moj cilj je 15 kg ( no ja to je tisto sanjsko idealno , če gre sam polovica bom vesela ..ampak glede na to , da sem si kupila namensko manjše hlače in jih imam namen za silvestrovo oblečt torej kilogramčki morejo v celoti odplavat stran.).... nekak sem se odločila za to dieto z jajci pa me zanima ali lahko namest pomaranče, pijem pomarančni sok ( naj bi bil 100% sadje brez dodanih konzervansov in sladkorja ) ker pomaranč ravno ne ljubim...

zanima me še ali katera uporablja winsor pilates:boogie: vaje ?

hvala
  5.  
    Ja jaz sem tudi že 9. dan in mi je šlo že 3,70 kg dol tako da se mi že pozna na hlačah in sem fuul vesela. Imam še polno motivacije za vnaprej čeprav me občasno zgrabi kakšna " krizica" pa se kar nekaj zamotim in gremo naprej novim zmagam naproti. Čestitam vse ki vam uspeva in uspešno naprej
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Xaja in All I want is you,

veseli me, da dieta uspešno deluje, predvsem pa sem vesela, da sta sami zadovoljni s svojimi dosežki. Xaja super se mi zdi, da si si zastavila cilj za silvestra:wink:. Verjamem, da bo obema uspelo.

Še vprašanje glede soka, in sicer lahko uporabiš tudi sok. Svetovala bi ti, da si kar sama stisneš sok iz svežih pomaranč in če ti okus ni všeč, dodaš še kakšno limono ali drugo sadje.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime22. Nov 2006

Petra ... hvala za nasvet...bom se poskušala držati urnika ... sam že zdej pa povem... da kadar mi bo šla kriza pri času si bom pa privoščla že narejen pomarančni sok... ker sem bila v šoli svoje tašče vem kaj je najbližje naravni varianti...res se sliši kot izgovor ..ampak ob 2 leti starem malčku mi nekak zmankuje časa zame...

Kar se tiče pa zastavljenih ciljev je pa tko... vem da če bom tuki na javno napisala kaj želim dosečt bom to naredila že zaradi svojega ega..( še sreča, da obstaja tako naredim stvari ki bi jih večinoma samo prelagala)..

evo punce gremo v nove zmage ... izberite si nagrado , ki vam bo dajala dodatno motivacijo..:updown::swingin:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime22. Nov 2006

Živjo Xaja in ostale punce,

da vas vse skupaj razveselim. V kratkem bomo pripravili par presenečenj za najbolj aktivne uporabnike na forumu. Tako da kar veselo pišite in se motivirajte med sabo.
    Veliko uspeha vsem:wink:.

lp,
    Petra