![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

sicer je pred nami vikend, keri so zame glede hrane dostkrt grozni
, tko da mocno upam d mi bo ratal, ce ne pa v ponedeljek spet. Bom kr ustrajala ja

. Žal mi ne ponujamo nobenih čudežnih diet, kjer bi v 3 dneh shujšala za 10 kil. Mi imamo diete, ki temeljijo na zdravi prehrani in zato je potem odvisno od posameznika koliko se mu bo dejansko poznalo na teži. Da poenostavim izguba teže je odvisna od prebave in presnove posameznika.
Glede dojenja in diete bi ti svetovala da za mnenje vprašaš svojega osebnega zdravnika. Odločila si se namreč za zelo strogo dieto in zato menim da je bolje da se o njej posvetuješ z zdravnikom. Drugače pa smo ti tukaj na voljo za vsa vprašanja in odgovore.

.

, tudi sama se bom odpravila po knjigo.

)
.
, moj cilj je 15 kg ( no ja to je tisto sanjsko idealno , če gre sam polovica bom vesela ..ampak glede na to , da sem si kupila namensko manjše hlače in jih imam namen za silvestrovo oblečt torej kilogramčki morejo v celoti odplavat stran.).... nekak sem se odločila za to dieto z jajci pa me zanima ali lahko namest pomaranče, pijem pomarančni sok ( naj bi bil 100% sadje brez dodanih konzervansov in sladkorja ) ker pomaranč ravno ne ljubim...
vaje ?
. Verjamem, da bo obema uspelo.
.