Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorPOKICA
    • CommentTime22. Nov 2006

Pozravljene punce,dase vam še jazpridružim,tudi jaz sem na dieti že 10dan,v prvem tedno sem se znebila 2,5kg.Za ta teden pa še nevem,ker si kar ne upam stopit na tehnico.Moram pa priznati da prvi teden nisem imela krize,se mi ni nič sladkega zluštalo,zdaj pa se mi vsak dan bolj,vendar bom zdržala in se diete držala še naprej.Lep pozdrav,pa uspešno hujšanje še naprej vam želim.:peace::beard:
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime23. Nov 2006

Ojla !

Prvi dan je minil brez večjih posebnost, edin mojmu sinku ni bilo jasno zakaj mami ne je z njim... samo neki me zanima ali lahko namest sveže solate uporabim peso.. včeraj sem si naredila še eno tabelco kjer imam vpisane dneve, ciljno končno težo , ciljno težo na teden ter na koncu vrstico kamor vpisujem dejansko stanje .. nato pa mi računalnik izriše graf.. če ne kej drugega sem bila zaposlena pa nisem razmišljala o hrani.. no pa še to navadno kavo sem zamenjala z DIVKA kavo..

gremo naprej..:surprised:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Pokica in Xaja,

če vaju prime "sladkoba" pojekjat košček svežega ananasa ali kakšno mandarino. V poštev bi prišla tudi diabetična čokolada, samo to res samo v primeru skrajne sile:wink:.
    Moram te pohvaliti Xaja (ponovno :wink:) za tvojo iznajdljivost. Tabelica za spremljanje telesne teže je odlična motivacija.

In še vprašanje glede solate. Mislim, da ne bi smelo biti problema kar se tiče zamenjave solate s peso. V končni fazi je pesa še bolj zdrava:wink:.

Upam, da sem vama bila v pomoč. Želim vama uspešno hujšanje še naprej.:bigsmile:

lp,
    Petra
  1.  
    Hay, da se vam pridružim, tudi jaz vztrajam že 11 dni za zdaj gre na bolje imela sem 9 dan krizo :confused:pomagala sem si z jabolko.Sedaj se bom še pohvalila,da sem v tem času izgubila 4 kg tudi to je nekaj kajne,zahvalila bi se vsem, ki sodelujete na forumu,ker to je še dodatna motivacija za naprej.
    • CommentAuthortinchy

Živjo! Zopet se oglašam. Meni osebno se zdi ta dieta ful super in se mi zdi da dnevi minevajo kot bi mignil. Zanima me edino kaj narediti v primeru da si povabljen zvečer na eno fajn obilno večerjo in da se ne zrediš preveč? Kaj jesti dopoldan, ali se držati diete in jesti kosilo kot je pač po dieti ali je bolj priporočljivo čez dan ostati samo pri sadju? Jaz sem včeraj imela tak primer pa sem se zredila ker sem jedla kosilo po dieti ( 10. dan) pa sem se zredila in mi ni nič kaj fajn ker sem spet 1 dan v zaostanku.

Hvala in lepe pozdrave vsem na dieti
    • CommentAuthorJulija

Zdravo vsem skupaj zanima me če lahko poješ kakšno sadje več v primeru da se oglašuje želodec.:wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime24. Nov 2006

Živjo vsi skupaj,

prvo se opravičujem zaradi zamude z odgovorom. Tudi jaz sem včasih malce preveč zaposljena:wink:.
    Diete se je potrebno precej striktno držati, saj bo le tako ućinek res opazen. Včasih se zgodi, da pride vmes kakšen rojstni dan ali kaj posebnega. Takrat vam svetujem, da pojeste juho in kakšno solato. Raznih testenin, krompirja, sladic in podobnih stvari se izogibajte.
    Če vas zagrabi lahkota si privoščite kakšno jabolko ali rezino svežega ananasa. Tudi jogurt vam bo potešil želodček:bigsmile:.

Želim vam uspešno hujšanje še naprej.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime27. Nov 2006

Ojla!

Imam kar neki vprašanj ... zataknilo se mi je namreč okoli mesa , že v osnovi nisem ljubitelj mesa , zdej pa me je v želodcu tiščalo.. nekak mi je bilo pretežko , zanima me ali lahko meso zamenjam za sir mozzarelo naprimer...in pa še kakšen bi bil efekt če bi se 21 dni drzal jedilnika kot je prvi in drugi dan..
    lp
    • CommentAuthor5ra

Hey!
    Jaz sem sicer že enkrat bila na tej dieti in mi je zelo všeč. Držala sem se je zelo striktno (le med vikendi sem mogoče pojedla malo preveč) in v 15 dneh diete sem izgubila 10kg, kar sem ob normalnem prehranjevanju in prečiščevalnih ponedeljkih tudi vzdrževala. Sedaj sem imela zelo stresno obdobje, zaradi tega sem se tudi zredila (saj sem pojedla veliko sladkarij) in ponovno sem se odločila za to dieto. Namen imam tut vsak dan telovaditi vsaj pol ure (npr.: aerobika, tek, kolo) in vam čez tri tedne poročam o rezultatih. Upam da mi bo tokrat uspelo izgubiti 15kg. Sedaj imam pri 170cm 80kg. :boogie:
    • CommentAuthor5ra

Hi!
    Za vse tiste, ki vam sestavine na tej dieti ne odgovarjajo, je po moje boljše, da si izberete kakšno drugo dieto. Kajti vse sestavine skupaj dajo željen učinek. Vsako telo drugače odreagira na spremembe prehranjevanja. To je pogojeno s krvno skupino, encimi, itd. (ravnokar študiram biokemijoII-metabolizem...:). Meni sicer ta dieta zelo odgovarja, vse stvari na njej so mi dobre in tudi po zaužitju se vredu počutim, sladkarij se mi ne lušta... Super! Bila pa sem tudi že na dietah ki mi niso odgovarjale.
    Drugače pa je se ena stvar ki jo bom stestirala in sicer zjutraj na tešče in pred spanjem bom popila kozarec limonade s čilijem (ni tako slabo kot se sliši:). Oboje v bistvu vpliva na pospešitev razgradnje mačšobnih celic.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime28. Nov 2006

Živjo Xaja in 5ra!

5ra pravilno si ugotovila, da se je potrebno strogo držati diete, saj le tako učinkuje. Zato tudi vedno svetujem uporabnikom, da se vsaj poskušajo držati diete. Včasih pa ne gre drugače, kot da uporabniki določene sestavine zamenjajo.

Tako da, Xaja lahko zamenjaš meso z sirom mozzarela, ampak učinek diete potem verjetno ne bo isti. Kar pa se tiče tvojega drugega vprašanja, žal ti ne bi znala svetovati kakšen bo efekt če ješ sestavine iz prvega in drugega dneva 21 dni. Mislim, da je bolje da ne prizkušaš ničesar novega, kajti naše diete so preizkušene.

Želim vama uspešno hujšanje še naprej:wink:
    lp,
    Petra
    • CommentAuthormelitek
    • CommentTime30. Nov 2006

hellow!
    tudi jaz bom danes začela s to dieto.Pa me nekaj zanima
    1.kakšne jogurte lahko ješ...samo navadne ali sadne?
    2.sem vegeterjanka...samo mesa ne jem..ali lahko nameasto tega malo sira ali pa ribe?

Hvala!
    Moj cilj je v bistu nekje do 9 kg shujšati,upam da mi bo uspelo
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Melitek,

načeloma se je treba strogo držati diete, samo če ne ješ mesa bo kakšna riba in nemastni sir popolnoma v redu.
    Jogurti pa so mišljeni navadni z kar najmanj maščobe. Ne bo pa nič narobe, če boš kdaj za spremembo pojedla tudi kak sadni jogurt.
    Samo pazi, da bo s čim manj maščobami.:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorlea

Čau:bigsmile:z današnjim dnem sm začela z dieto...in upam,da mi bo uspelo...Zanima pa me...zakaj ne smeš pri sadju jesti banane?Že vnaprej hvala za odgovor:smile:vama poročam kok mi gre:wink:čao
    • CommentAuthorxaja

Ojla!
    Takole , zdej sem imela malce pavze ker sem nekje staknila virozo , pa mi ni dišalo nič od hrane, sem pila sam čaje... sam kile pa tud niso šle dol ... tako zdej pa spet od začetka.. :cry:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime1. Dec 2006

Živjo Lea in Xaja,

banane ne smeš jesti zato, ker imajo v sebi veliko količino sladkorja. Bolj priporočljivo sadje so: jabolka, limone, pomaranče, melone, ananas itd.
    Xaja upam, da si se pozdravila in da si sedaj dobro.

Obema želim kar najbolj uspešno hujšanje:wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthortinchy
    • CommentTime3. Dec 2006

Živjo!

Evo zadnji dan diete!Sploh ne vem kdaj je minilo in ni bilo večjih kriz vmes tako da sem zelo zadovoljna. Izgubila sem 5 kg s tem da sem bila dvakrat vmes na praznovanju (povabljena na večerjo) in so mi kg malo poskočili ampak sem hitro drug dan izgubila pridobljeno ker sem se naprej držala diete. V prihodnjem če bo potrebno se bom te diete še kdaj poslužila drugače pa vsem puncam ki so na pol poti ali pa se še odločajo za to dieto svetujem naj se odločijo in kar pogumno ker se splača.

Želim vam vesele božične praznike in srečno ter uspehov polno novo leto 2007!
    • CommentAuthormal
    • CommentTime4. Dec 2006

Pozdravljeni!
    Danes imam prvi dan diete. Ker sem od pol osme do pol štirih v službi, sem si naredila naslednji urnik:
    pol sedmih zajtrk, pol enajstih kosilo in ob pol treh večerja. Je v redu tako?
    Imam pa še nekaj vprašanj. Zakaj je večerja pogosto obilnejša kot kosilo?
    In, če npr. za večerjo pojem namesto dva prepečenca en prepečenec oz. porcijo enostavno prepolovim, bo to narobe?
    Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem in kpmaj čakam konec tedna- upam da bo rezultat že viden.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Dec 2006 urejeno

Živjo Tincy,

Čestitke za uspešno hujšanje:cheer::cheer::cheer:. Tudi tebi lepe praznike.:peace:

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Dec 2006

Živjo Mal,

glede urnika: mogoče bi bilo bolje, da bi imela kosilo ob pol treh in večerjo npr. ob petih.
    Če boš prepolovila porcije ne bo nič narobe, razen tega da boš mogoče malce bolj lačna.
    Želim ti uspešno hujšanje.:thumbup:

lp,
    Petra
    • CommentAuthormal
    • CommentTime4. Dec 2006

Se pravi, da je zelo narobe, če večerjam tako zgodaj?
    Prej sem pozabila omeniti, da po službi vsak dan grem na predavnja- študiram ob delu. Domov pridem ob 21.00, takrat pa je res že prepozno za večerjo. Tak urnik mi je edina rešitev, pa še 4 ure minejo med obroki, kar naj bi bil optimalen čas za prebavo.
    Kaj pa naj zdaj?
    • CommentAuthormal
    • CommentTime4. Dec 2006

Pozdravljeni.

Do kosila mi nisi uspela odgovoriti, nič hudega...
    Ker drugače ne gre, sem opravila kosilo ob pol treh. Lačna nisem, energije je polno, s težo pa bomo videli kako bo. Vseeno bi se odgovora razveselila.
    lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Dec 2006

Živjo Mal,

upam, da razumeš, da žal ne morem biti 24 ur za računalnikom. Torej če ne gre drugače pač ne gre, tako da se drži urnika, ki si si ga zastavila. Če pa te bo zvečer zagrabila lakota pa pojej kakšno sadje.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime5. Dec 2006

Najprej vas vse lepo pozdravljam.S to dieto sem začela včeraj -tehtala se še nisem se bom v soboto in vam bom sporočila rezultat.Zanima pa me sledeče
    -ali lahko izpustim jajca ker jih res ne maram saj jajca navsezadnje vsebujejo holesterol in zanima me če igrajo zelo pomembno vlogo ker v tem primeru bi znala zdržat
    -zakaj so pa večerje obilnejše od kosil? ima to kašen poseben namen?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Dec 2006

Živjo Bederca,

diete so sestavljali izkušeni strokovnjaki, zato naj te nikar ne skrbi, ker so večerje obilnejše:wink:. Kar pa se izpuščanja jajc tiče; zakaj si si pa potem izbrala dieto z jajci če jih ne maraš preveč. Žal je pri tej diete potrebno jesti jajca ( imaš prav da vsebujejo holesterol, zato je pri dieti potrebno imeti dva dni pavzo in normalno jesti), tako da je mogoče bolje, da si ogledaš kakšno drugo dieto, ali pa se enostavno prisiliš in jih poješ.:cool:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime6. Dec 2006

Najlepša hvala za odgovo!Glede večerje me ni prav skbelo le zanimalo me je ker se mi je zdelo malo čudno.Kar se pa jajc tiče sem danes ugotovila da mi pa še najbolje ugajajo meho kuhana jajca še več rumenjak se mi zdi pri mehko kuhani jajci zelo dober,tako da z jaci ne bo več problem.To dieto sem si pa izbrala zato ker (kot pišetu tukaj zgoraj) deluje pa tudi moja prijateljica mi jo je priporočala,sprva se mi je zazdelo da niti ni toliko veliko jajc na jedilniku a sem imela kasneje težave a zdaj je tudi ta problem rešen.Zanaima me pa še nekaj kot se razumela lahko izgubiš največ 15 kg pa me zanima kakšna je povprečna izguba kg oziroma koliko najmanj kg izgubiš zagotovo.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Dec 2006

Živjo Bederca,

žal je učinek diete odvisen od vsakega posameznika, tako da ti zelo težko rečem koliko kg boš zagotovo zgubila.
    Ampak misli, da boš zgubila minimalno 7 do 10 kg, vseeno pa poudarjam da je vse odvisno od tvojega metabolizma. Lahko zgubiš celo več kot 15 kg.:wink:.
    Glavno je le to, da narediš nekaj zase ane.:bigsmile:.
    Upam, da bo diete čim bolj uspšena. Moram te pa še pohvalit, da si se kljub temu, da ti jajca niso preveč ušeč, vseeno lotila diete.:cheer:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime8. Dec 2006

Ojla ...
    danes sem prvič stopila na tehtnico po 7 dneh in je 4 kg manj ... sem dvakrat preverla, če je res, da se ni kdo od domačih pošalil na moj račun ... pa je res ...
    Tko da gremo dalje ...

lp:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Dec 2006

Živjo Xaja,

čestitam za dosežene rezultate. Kar tako naprej.:cheer::cheer::cheer:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime9. Dec 2006

Ojla punce!
    Kot sem obljubila sem se danes stehtala (po petem dnevu) in bilo je 2 kg manj.Ful sem vesela!!!!!! Pa ne zato ker bi se mi zdelo to veliko,namreč težo mi ni nikoli uspelo spraviti pod 60 kg.Ko sem začela s to dieto sem jih imela 61,na to dieto sem se malo pripravljala in jedla malo manj in izgubila 4 kg .Zdaj je vse skupaj 6kg in moram povedat da se pri tej dieti odlično počutim,nobene želje po sladkem nobene lakote.Zdaj je pred mano vikend in upam da da se ne bom pregrešila.Naslednji teden vam pa spet sporočim rezultate.
    lepo pozdrav
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime9. Dec 2006

Živjo Bederca,

še tako uspešno naprej:cheer::cheer::cheer:

lp,
    Petra
    • CommentAuthortalcy
    • CommentTime10. Dec 2006

pozdravljeni!
    prebiram vaše objave, zanimivosti, izkušnje...s to hitro dieto z jajci in ker vidim, da nisem edina, sem se opogumila in se odločila, da tudi sama pričnem s to dieto. slavnosten začetek bo jutri zjutraj, tako da punce-niste same in držite pesti!!!
    pa lep pozdrav vsem...sredi tedna pa vam sporočim svoje počutje in kilažo...:bigsmile::swingin:
    • CommentAuthorbederca

ojla talcy!
    Zadnje čase sem bila skoraj vsakih 5 min tuki gor in sem gledala če je že katera napisala kaj novega.Za mano je 5 dni diete in NEpregrešen vikend.Čeprav se še kar dobro držim bi mi prišlo prav malo spodbude sama bom sporočala svoje rezultate vsak teden,če želiš se mi lahko pridružiš.Kaj praviš?
    • CommentAuthorxaja

Ojla bederca!

Če se mal spomnem mal nazaj je pri men bla slična situacija ... sam jst sem bla na netu sam zato ker sem drugače razmišljala o hrani..
    bederca ... greva skupaj v nov teden

lp
    :smile:
    • CommentAuthor5ra

Zdravo punce!

Tut jaz skoz preverjam ce je na forumu ze kak nov komentar... Kajti prebrati kaksen prispevek od sotrpink mi je najboljsa motivacija. Do sedaj sem mislila da sem edina, ampak vidim, da imamo vse enake simptome. :) Sicer sem ze na zacetku 3. tedna in do sedaj mi je uspelo izgubiti ze 5kg! Moram pa povedat, da sem bila prejsnji vikend na rojstnem dnevu in sem se kr pregresila... Upam, da mi bo se ta teden cimprej minil in vam v petrk sporocim koncen rezultat!:swingin:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime11. Dec 2006 urejeno

Živjo punce,

vidim, da smo razvile že pravo motivacijsko skupino:clap::clap::clap::clap:, kar je za moje pojme super.
    Tako se spodbujate med sabo in dejansko uspešnejše hujšate. Kot sem omenila, bomo v prihodnjem letu za naše najbolj aktivne članice in člane na forumu podeljevali tudi atraktivne nagrade povezane z športnimi aktivnostimi:wink:.
    Uspešno hujšanje še naprej:swingin:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime11. Dec 2006

Ojla xaja in 5ra !
    Ful sem vesela da sta se oglasili ,ker se mi zdi da te tole kar malo motivira če ti en reče da je s to dieto izgubil 5 kg.Poleg tega sem bila pa danes deležna že kar nekaj motivacije ker so spremembo opazili tudi drugi-a ni to nekaj najlepšega pri hujšanju.Sama bom poskusila pisati čim pogosteje tako da punci poskusita tudi vidve.Skupaj nam bo uspelo!

Veliko motivacije še naprej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • CommentAuthorbederca

Pa še eno vprašanje za Petro:
    Kako se ti zdi da bi pomaranče zamenjala z grenivkami-grenivge imajo veliko veš c vitamina in manj kalorir(pomaranče imajo veliko sladkorja)Na internetu sem bilo pa je tudi znastveno dokazano da tisti ki imajo v svojo dieto vklučene grenivke shujšajo več.Zaradi tega sem se odločila da jih zamenjam.
    Ampak ker vem da če imaš neko točno predpisano dieto je najbolje da se je držiš t5akšne kot je zato me zanima kaj misliš.

Potem pa še nekaj kar toplo priporočam vsem puncam ko imate na jedilniku čaj PIJTE ZELENEGA ta je res najbolši za hujšanje poglejte mal po netu presenečene boste kakšne pozitivne učinke ima zeleni čaj.
    • CommentAuthor5ra

Hey!

Jaz tut pijem zeleni čaj in se glede tega strinjam z bedrco. Drugač pa glede C vitamina in topljenja maščob; jaz vsako jutro na tesce in zvecer pred spanjem popijem kozarec limonade s čilijem. In mislim da stvar deluje! Pa tut na splošno pijte dost vode ker to full pomaga!

Se slišimo še kaj!
    • CommentAuthorbederca

Limona in čili?Verajamem da pomaga ker c vitamin in pekoče začimbe topijo maščobo-bom js tud probala .Ej zanima me sam kak okus ma to,a daš velik čilija ?
    • CommentAuthorbederca

Pa js bi rada še neki omenla:treba je še migat.Nisem nič zasledila da bi se tule gor kaj gorvorilo o tem (mogoče sem spregledala) js delam vaje od pilatesa pa lahk rečem da so:thumbup:.rezultati so res hitro vidni pa ful se razgibaš in si pol poln energije.Meni je uspelo zelo dobro oblikovati noge (te so moj največji problem) .No nočem vam vrivat teh vaj sam rada bi povedla da bomo težo lažje izgubile in tudi obdržale če bomo migale.
    Pa če še pozna kira kako finto kot je tole z limonado in čilijem naj kr piše!
    :wink:
    • CommentAuthorxaja

Ojla punce!

Limona in čili zna bit dobra kombinacija sam se mal bojim kak bi reagiral moj želodec na to ...jst si zdej stiskam sok iz pomaranč ... zdej imam namreč dober mesec fiksni aparat za zobe pa me le ti bolijo k sment tko da bolj težko jem..kar se tice telovadbe ... vsak dan na easy shaper-ju pa če mam srečo da moj sinko prej zaspi še mal pilatesa ... drugače pa zdej vsak dan 3 km s tem da 1,5 km nesem še 15 kg ... jst zvecer v 2 dcl mlačne vode dam 2 jedilni žlici jabolčnega kisa... zarad prebave.. kadar je pa polna luna imam pa post s tem da prej pijem grenko sol...
    Ma sej vsaka dijeta gre sam voljo morš met pa zdravje... Jst sem 3 mesece nazaj naredila sedem dnevni post... pa je blo super ... sam mal sem mela prva dva dni težave s pritiskom ker ga imam že v defoltu med nižjimi...
    Tko dost nakladanja ... gremo z dieto naprej.. ta teden vam ne bom dala infor. ker je tisti čas ko sem kot sod..pa neb blo realno...

p.s.
    nekje sem zadnjič prebrala da telo bolj kuri mašcobe če te malce zebe ... hehehe torej zjutr ob 7 v kopalkah vn :bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorxaja

aja pa da se se mal pohvalim da moj graf na vratih prav lepo zgleda k se tista modra krivulja počasi približuje ta lepi zeleni črti...:surprised::tongue::wink:
    • CommentAuthor5ra

Tut jaz sem v zadnjih 14 dneh skoraj vsak dan vsaj pol ure telovadila. Ponavadi več... Ko je bil lep dan sem sla teč, drugače pa na kolo in steper. Glede okusa limonade s čilijem :) -ni tako hudo kot se sliši:) Meni je celo dobro. Čilija pa dam približno pol čejne žličke.

Uspešno hujšanje še naprej!!!!!
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime12. Dec 2006

Xsaja vsaka ti čast da tolk tečeš ful te občudujem da to vse počneš še ob malem sinku.
    Sama sem tud včasih velik tekla sam sem nehala.Bom mogla spet začet.upam da mi bo prišlo v navado,sam zdaj dvomim kr je mrzlo zuni.

Držite pesti da mi bo ratal,ker kar se pa laufanja tiče pa res hitro obupam.
    • CommentAuthorxaja

Bederca!
    Ma ne jst imam hitro hojo ... laufanje tud men ne diši ....Ma drugač se pa ob malčkih vse da ... razen vadit pilates k
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo punce,

tukaj pa se je razvila prava mala debata :bigsmile:. Vse pohvale punce, enostavno sem navdušena nad vami.
    Kot sem že omenila super je, da se motivirate in delite iskušnje med sabo.

Bederca: brez problema lahko zamenjaš pomarančo z grenivko.

Kot sem že omenila, po Novem letu bomo ponudili našim uporabnikom tudi različne telovadne vaje, ki bodo služile kot dodatek k hujašnju:wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca

Ja men se to zdi tud ful fajn.Kr je velik lažje ko te zgrabi lakota al pa maš na jedilniku kaj ogabnega pa veš da nekdo ravno isti trenutek "trpi" kat ti.
    :smile:. Mene to zelo motivira.Najpomembnejše je pa to da so tuki punce ki reazumejo druga druga in vejo da je to težko ko se trudiš potem pa nič od tega ali pa celo stanje poslabšaš.Zato mislim da bi bilo super če ne bi pisale samo takrat ko imamo kakšno vprašanje ampak da bi pisale tudi kako so preživele dan diete ,razoaranja itd...v glavnem da bi čim pogosteje pisale in mislim da bi si tako tudi petra malo odpočila.:wink:
    • CommentAuthorbederca

Xsaja kar se pa hitre hoje tiče ti bom rekla isto:vsaka ti čast sploh če to počneš vsak dan.Ko sem js laufala je bil moj tek že po petih minutah bol podoben hoji pa še to počasni ne hitri:rolling:. Sama sem zdaj v fazi ko kile mirujejo in ne grejo nikamor tak da že razmišlam da bi začela še laufat poleg vaj.Sam baje so mišice težje kot špehek kar se pol verjetno pozna tud na vagi,tak da pol tud človek ne ve več ka naj dela.Po mojem bo bolš da nadaljujem tako ko sem delala do sedaj .
    Kaj mislite punce?Ima katera podobno težavo?
    • CommentAuthor5ra

Tut meni se kg v drugem tednu niso premaknili skoraj nikamor... Ampak tolaži se s tem, da tako kot si sama ugotovila, se takrat začnejo topiti maščobe in po koncu tega tedna ti bojo ozke hlače že čisto komot.! :) Zdaj se mi pa tut kilogrami zopet začeli padat! Juhu!:) Čeprav pa ne vem zakaj sem zadnja 2 dni tako lačna!:( Komaj čakam da bo naslednji obrok... če je prehudo sicer pojem mandarino... :)