![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

.
) za tvojo iznajdljivost. Tabelica za spremljanje telesne teže je odlična motivacija.
.
pomagala sem si z jabolko.Sedaj se bom še pohvalila,da sem v tem času izgubila 4 kg tudi to je nekaj kajne,zahvalila bi se vsem, ki sodelujete na forumu,ker to je še dodatna motivacija za naprej.
.
.

z današnjim dnem sm začela z dieto...in upam,da mi bo uspelo...Zanima pa me...zakaj ne smeš pri sadju jesti banane?Že vnaprej hvala za odgovor
vama poročam kok mi gre
čao

. Tudi tebi lepe praznike.
. Kar pa se izpuščanja jajc tiče; zakaj si si pa potem izbrala dieto z jajci če jih ne maraš preveč. Žal je pri tej diete potrebno jesti jajca ( imaš prav da vsebujejo holesterol, zato je pri dieti potrebno imeti dva dni pavzo in normalno jesti), tako da je mogoče bolje, da si ogledaš kakšno drugo dieto, ali pa se enostavno prisiliš in jih poješ.
.
.

, kar je za moje pojme super.
.
.

. Vse pohvale punce, enostavno sem navdušena nad vami.
.
. Mene to zelo motivira.Najpomembnejše je pa to da so tuki punce ki reazumejo druga druga in vejo da je to težko ko se trudiš potem pa nič od tega ali pa celo stanje poslabšaš.Zato mislim da bi bilo super če ne bi pisale samo takrat ko imamo kakšno vprašanje ampak da bi pisale tudi kako so preživele dan diete ,razoaranja itd...v glavnem da bi čim pogosteje pisale in mislim da bi si tako tudi petra malo odpočila.
. Sama sem zdaj v fazi ko kile mirujejo in ne grejo nikamor tak da že razmišlam da bi začela še laufat poleg vaj.Sam baje so mišice težje kot špehek kar se pol verjetno pozna tud na vagi,tak da pol tud človek ne ve več ka naj dela.Po mojem bo bolš da nadaljujem tako ko sem delala do sedaj .