Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorbederca
    • CommentTime12. Dec 2006

Veš meni se na hlačah že kr pozna
    sam vse se je ustavlo js pa s trenutnim rezultatom še nisem zadovoljna zaj še samo naprej,naprej...Kar se pa lakote tiče -joj pri nas že celo popoldne diši iz kuhinje pizza ,si morate misliti da sem šla pizzo gledat in sem jo samo gledala pol sem pa hiter sem gor pobegnala,če se mi je pa tako lušta .Bo zlo težka ko po treba it v kuhno.

Fajn se mejte punce,se še slišmo!
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime12. Dec 2006

Eno vprašanje še mam za Petro:
    Js verjetno nebom izgulila toliko kg kot imam v planu zato me zanima katero dieto bi mi priporočila ko tole končam.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime13. Dec 2006

Živjo Bederca,

mogoče bi poskusila z kakšno sadno ali zelenjavno dieto, saj je končno tu zima, ko ljudje potrebujemo več vitaminov.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime13. Dec 2006

Ojla sotrpinke!

Bederca ... ma še sanja se ti ne kak je blo men to hudo ... bolj simpl je blo doma it na blazino pa telovadit.... pol sem pa lepo ključe od avta dala v očetov avto tko dajih je on odpeljal zravne v sluzbo ... pa kaj mi je preostalo drugega da se oblečem pa da grem po otroka v jaslice cca 1,5 km pol pa nazaj proti domu otovorjena z nahrbtnikom pa malčkom v naročju..... sam je blo pa super po parih dneh opazit da je ten koze na nogah veliko lepsi da je koza bolj cvrsta..no zdej sem pac redni turi v vrtec dodala se sprehode ... ampak ključe pa se zmer dam očetu... ker nikoli ne ves kdaj bi me premamlo da bi se odpeljala z avtom... zjutr ga sicer peljem v vrtec ker zarad mraza neb blo humano do otroka ...

To da tuki mal poklepetamo je zlata vredno, ker doma moji nikoli niso bili navdušeni z mojimi dietami...zmeraj so me zbadali ker sem pac mal bolj obilna od moje suhe sestre.. ko sem pa zacela hujšat so pa spet imeli pripombe... pol si ga pa vedi kaj je prav... zdej enostavno skuham kosilo za vse.. sam jst jem svoje kosilo lepo v miru in sama .. ko pa zapadem v krizo pa pridem sem na forum po mal tolažbe , pa je prec bolje ..

lp
    novim zmagam naproti
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime14. Dec 2006

Živjo punce,

čestitam ti Xaja, da si odlično rešila problem gibanja (peš po otoka v vrtec).
    Upam, da boš navdušila še naše druge uporabnike, da naj se začnejo gibati, namesto, da se stalno vozijo z avtom.
    Še enkrat bravo :cheer::cheer::cheer:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja

Dobr dan !!!

Kje ste punce ??? Kako vam gre... men se je zdej maček ustavlo ... sam hujšam še naprej ... morem spravt še 6 kg dol da bom lahko oblekla nove hlače... še 14 dni imam časa... jutr imam eno večerjo v sklopu nove službe pa še sreča da mi je danes na novo zategovala aparat tko da imam dober izgovor zakaj ne morem jest...:tongue:
    • CommentAuthorbederca

Ojla punce!
    Xsaja js bom ostala kr pri telovadbi na blazini noter na toplem:bigsmile:.Pa še v hiši me včasih zebe. Kar se hujšanja tiče imajo pri meni doma isto mnenje.Vse ženske v naši družini imamo bol močna bedra pa rit -meni je blo mal prizanešeno ker mam kr vitek pas (zdaj ko delam vaje od pilatesa se mi počasi že gor zarisujejo kvadratki).No in zaradi teh mojoh beder pa riti me je oče vedno zbadal,ko sem bila na dieti je reku:"pa ka ti to nuca če se pol bašeš"-kot da sem js tista ki poseda vsak večer pred televizorjem s pirom in čipsom.Ma sej v bistvu ma prav sam lahk bi me mal bol spodbujal.Zato je meni veliko vredno da lahk tu vse povem,ker vem da ve me razumene kr smo na istem.Doma pa res nimam nobenega ki bi mu lahko take stvari razlagala-sej nobenega hujšanje niti ne zanima.
    Moram pa povedat da sem se danes zjutraj tehtala ker me je zelo zanimalo in je bil 1kg manj no ni bil glih ceu kg ampak blizu sam vseen juuuuuuuuuuupi!!!!!!!
    :swingin:zdaj mam še 8 dni do konca če ne štejem vikenda.Vem da mi bo ratal.Samo kaj če mi teže ne bo uspelo obdržati ,pol bom pa poslušala očeta.
    No sej v bistvu mam namen po tej dieti nadaljevati še s kakšno drugo,ker verjetno ne bom izgubila dovolj kg.Sam sej sm že zdaj velik nardila nikol mi še ni uspelo izgubiti 7 kg :cheer::cheer::cheer: Bravo za mene!
    v
    • CommentAuthorbederca

sam to s hlačami si pa fajn nardila to je ful dobra motivacija.Čim večkrat jih daj na sebe da se boš spomnila da moraš shujšat.Mene to napolni z jezo in mam pol velik volje sm lahk kr 1 uro na orbitreku,pa si predstavlam kak bom sexi:bigsmile::bigsmile:
    No mene zdaj spodbuja to da bom po koncu diete nardila velek shoping da se mal nagradim pa bom nobel:cool:Mogoč si bom kupla celo zlo zlo oske hlače da bom mela še razlog več za nadaljno hujšanje.

Lep pozdrav!
    -Upam da se še slišma kaj zvečer.
    • CommentAuthorxaja

bederca... sam moje nove hlace visijo v sobi na omari tko da jih vsak dan gledam ... in me to se bolj spodziga da morem hujšat... kaj ekstra sopinga si pa jst ne bom mogla privoscit ... ker bo potrebno malcku nabavit oblacila pa obutev ... pol pa bolj mal ostane za moj shoping... sploh pa ce bom spravla kile dol bom lahko nosla moje bivse stvari ki so mi premajhne...pa mi jih je skoda dat stran
    • CommentAuthorbederca

Xsaja čist te razumem,moja mama je tudi vedno prvo poskrbela za mojo garderobo šele potem za svojo.Zdaj pa js tud mal poskrbim za njeno,vedno ko si kaj kupujem ne pozabim nanjo.Veš kaj nared:za vsak uspešen dan ko se nisi pregrešila daj na kupček mal gnarčka,pa se bo sigurno nabral.Pa boš mela za svoj shoping si predstavljaš kako bo fajn z novo lepo postavo pomerjat obleke:bigsmile:.Jaz bom morala kar pohitet z mojim shopingom ker nekatere hlače so mi že kr prevelke pa čudno zgleda.Sej sem misla it že prejšn teden pa sem si premisla da nism dost shujšala.Zdaj me prav zanima kako hitro bojo šli kg dol-glede nato da so se prej mal ustavli pa zdaj tak hitr spet 1 kg manj.
    Js verjamem da nama bo ratal-obema.
    Lepo se imej,se slišima jutri!
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime15. Dec 2006

Bederca!
    Ves pri men je zdej mal problem okol dnarčkov , po vrnitvi iz porodniške sem ostala na cesti za deset let delovne dobe sem lahk bla sam 6 mesecev na zavodu tko... da zdej 3 mesece ne dobim nic kej drugega kot pa prezivnino 30k pa 12k otroških ( da mi obračuna spremembo otroskih moram čakat 2 meseca ) z novo sluzbo nastopim pa marca. Ce pogledam nazaj za to leto razen mojega malcka ni bilo nic lepega ... nesreca za nesreco.. ko sem planirala dopust si je oce zlomil nogo ... torej sem odpovedla morje , dobila knjigo , na avtu zaribala masina (malomarnost serviserja ) , opeharjena pri odpravnini in regresu , ostal brez jubilejne nagrade ker mi je sfalilo 14 dni, na csd nisem dobila denarne pomoči ker je avto kaooo ful vreden... avto pa v kresu obnovljena masina stane 1 200 000sit . Zdej morem pa preko laboratorija in analiz dokazat da mi olja niso menjali ceprav so mi ga zaracunali...
    Vem da to ne spada sem ... sam sem se morala mal potožit ker imam krizo...

lp:cry:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo punce,

nikar se ne sekiraj Xaja, da določene stvari ne bi spadale na tale forum. Vsakoga kdaj doleti "nesrečno obdobje" AMPAK :wink: za njim pride vedno srečno obdobje. Tako se tolažim jaz:cool:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca

Xsaja jaz sem prav vesela da si se nam zaupala-no nama(sej v bistvu zadnje čase smo tuki gor sam js ti pa petra)povej vswe kar ti bo ležalo da duši,če bi pa koga slučajno motlo kr bi mislu da to ne spada sem pa naj ne bere in nas pusti na miru ker me smo tukaj zato da se spodbujamo.Veliko bolje je da si se nama zaupala tukaj in da ti je zdaj lažje(upam da ti je) kot pa da bi se naprimer vlegla pred televizijo se filala s čokolado in se smilila sama sebi.Ko se bo meni kaj zgodilo vama bom gotovo zaupala ker mislim da mi ja ta forum postav pravo bribežališče ko mi je težko,v zadnjem času je bilo to zaradi hujšanja.
    Verjetno je veliko težje ko moraš poleg svojih nahraniti še ena lačna usta.To ti gotovo naloži še večji stres in odgovornost.Zato le pridi sem po tolažbo saj zato smo tu!:bigsmile:
    lp
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime16. Dec 2006

Ojla !
    Danes je bil za mano2 teden diete in v tem tednu sem izgubila še 2 kg :bigsmile::bigsmile::bigsmile::swingin::swingin:
    Kar ne morem verjeti da mi gre tako dobro zdaj je spet pred mano vikend in moram pazit da se ne bom pregrešila,potem pa samo še en teden.Xsaja včeraj in danes sem kar naprej študirala kako gre pa tebi,upam da bš kmalu spet pisala.Zanima me še ali tudi ti delaš med vikendi dva dni premora ali si prez pauze in skos ješ po jedilniku.Kmalu se kaj oglasi.
    lp:wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime18. Dec 2006 urejeno

Živjo Bederca,

malce z zamudo (v zraku je ogromno bakterij in seveda sem jih staknila tudi jaz, tako, da sem obležala v postelji z angino :shamed:) ampak vseeno:wink:.
    Poudarila bi, da je NUJNO imeti premore pri dieti, saj se telo lahko zaradi prevelike količine jajc "zastrupi".

Uspešno hujšanje še naprej dekleta:cheer: :cheer: :cheer:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime18. Dec 2006

Js bi rada povedala vsem ki ne vejo ali bi se lotili te diete ker mislijo da preveč upočasni metabolizem (na drugeih forumih sem zasledila taka mnenja):Js sem med tednom ko jem po dieti večkrat na wc-ju kot pa med vikendi ko jem normalno.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Dec 2006

Živjo Bederca,

lepo, da mi pomagaš in osveščaš uporabnike :wink:.
    Zelo pohvalno.

Želim ti lepe praznike.
    Petra
    • CommentAuthortalcy

punce, pozdravljene!
    se opravičujem, ker se nisem kaj javljala, ampak za mano je naporen teden, zraven pa še dieta...ampak obljubim, da od danes naprej se slišimo bolj pogosto..,.
    bedrca, srtinjam se s tabo, da se na nek način vzpodbujamo in si pomagamo z nasveti, ki nam lahko koristijo. torej, po prvem uspešnem tednu, ki sem se ga striktno držala, imam 3 kg manj-vem, da ni veliko, a bistveno je, da se počutim bolje in to mi daje tudi zagon za naprej...punce, korajžno naprej!!
    pa lep pozdrav vsem
    pa pa
    • CommentAuthorbederca

Pozdravljena talcy!Vesela sem da se strinjaš z mano in upam da boš res velikokrat pisala.
    Petra tudi jaz ti želim lepe praznike.
    Moram ti pa povedati da se nisem držala obljube da se ne bom tehtala danes zjutraj sem se in ni mi žal imam spet 57 kg tako da je verjetno res bila kriva kakšna težka hrana v želdcu ali pa veliko vode.No in zdaj lahko brez skrbi nadaljujem.
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Talcy in Bederca,

bistvo diete je, da se sami dobro počutita in da vesta, da sta nekaj naredili samo zase (brez pomena je da bi hujšale zaradi fanta, moža ali kogarkoli. Hujšanja se lotite zaradi vas samih in vašega zdravja:wink:)
    Uspešno hujšanje še naprej.
    lp,
    PEtra
    • CommentAuthorbederca

Petra se čist strinjam s tabo!Js sem tak karakter da če bi mi moj fant reku da morem shujšat bi ga ke nekam poslala.:tongue:
    Js hujšam zato ker vem da se ne počutim dobro in sem žalostna ko se zredim.Hujšale bomo res najbolj uspešno takrat ko bomo hujšale zase.Saj same sebi največ pomenimo ane?:wink:

Lepo se imejte še naprej!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime20. Dec 2006

Živjo Bederca,

točno tako kot si napisala zgoraj:wink:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja

Ojla punce!

Tko jst sem mela mal pavze , ker mi je malček zbolel tko da ni blo časa za net... pa tud priznam da sem mal zanemarla dieto:shamed: ( ampak kar je pomembno zredila se pa nisem :bigsmile: ) če želiš da malček je morš bit pripravljen na vse opcije tko ... drugače pa gremo veselo naprej z dieto..

Tko da še je nekaj dni ko se bomo lahko znebile še kakšnega kilogramčka dol...

Aja Petra ... sem upoštevala tvoj nasvet za steklenico pa morem priznat da je uspelo ... še mali ima svojo steklenico čaja ... in stvar funkcionira...

lp

se beremo spet kmal...:surprised:
    • CommentAuthorbederca

ojLa Xsaja!
    Vesela sem da si spet tuki sm te že pogrešala!
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime21. Dec 2006

Bederca!
    Sej je men tud blo mal dolgčas...
    Kaj je zdej kako napredujemo z kilogramčki ... jst se ne morem tehtat ker mi je batarija v tehtnici spustila dušo .. pa morem najprej it nabavit batarijo...:smile:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Xaja,

super, da ti je bila ideja s steklenico všeč:wink:
    Želim ti lepe in vesele praznike,
    Petra
    • CommentAuthorbederca

Xsaja jaz se tudi ta teden še nisem tehtala-me je strah čeprav so mi že vse hlače kr ornk prevelke in bom res nujno mogla v shoping da bom mela kaj za obleč:bigsmile::bigsmile:
    Jutri je zadnji dan diete in me je res strah da bom dobila vse izgubljene kile nazaj:confused:
    sploh zdaJ ko so prazniki je velika nevarnost.
    No fajn se mejte se še beremo zvečer!
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Bederca,

svetujem ti, da se med prazniki odpoveš krompirju in kruhu. Jej veliko sadja in pij veliko tekočine. Alkohola se tudi izogibaj (na silvestra lahko vseeno spiješ par kozarčkov šampanca ali vina).:wink:
    Mislim, da ne boš dobila nazaj kilogramov, kakšnega mogoče.
    Še en manjši nasvet:
    Za vzdrževanje pridobljene teže:
    Ko dosežete želeno težo, jo vzdržujete tako, da vsak ponedeljek jeste po tem jedilniku.

Zajtrk: 1 limonada brez sladkorja (lahko uporabite umetna sladila)
    Kosilo: 1 jajce, 1 prepečenec, 1 paradižnik (lahko še eno jabolko)
    Večerja: 1 prepečenec, 1 paradižnik (lahko še eno jajce)

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja

Petra!

Razmišljam da bi kr ves december pa še mal januarja vlekla to dieto .. ker sej maš vmes dva dneva ko ješ normalno...kaj praviš?
    • CommentAuthorbederca

Obema hvala za nasvete!Xsaja veš jaz sem se te hrane že tako naveličala da komaj čakam vikend.Mislim pa da bom zdaj zelo zelo pazla pa v ponedeljek jedla po tistem jedilniku potem bom pa po praznikih se lotla še kakšne diete kar se pa silvestrovanja tiče tako in tako ne pijem alkohola(imam probleme s slinovko).Če bo pa kdaj kriza bom pa prišla sem gor.Xsaja koliko dni pa imaš še ti do konca?Jaz se bom v soboto zjutraj tehtala pa vam sporočim rezultat.
    Upam da je kakšen kg manj,držite pesti.
    • CommentAuthorxaja

Bederca!
    Moj konec bo ko bom prišla na ciljno težo , pa naj bo to še 1 dan al pa 3 mesece... tiste hlače mam namen spravt na rit pa pika ... trmasta pa sem ...
    • CommentAuthorxaja

Bederca!
    Edin kar definitivno še pride na vrsto je 10 dnevna vitaminska kura... lansko leto sem jo naredila pa... morem potrkat po lesu nisem bila v vsej sezoni niti enkrat prehlajena ... glede na to da sem vsa prejšna leta začela z prehladi septembra končala pa aprila..(kašelj tak da sem se ze skoraj davila zraven) res pa je da sem 10 dni vsak dan pojedla najmanj 4 kivije ... ( nekateri pravijo da je to skodljiva količina, no tega ne morem trdit , zagotovo lahko pa trdim da mi je pomagalo bolje kot pa bilo kaksno cepivo proti gripi ...)...
    lp
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime22. Dec 2006

Xsaja jaz tudu razmišljam da bi teden po koncu diete poskusila kakšno sadno dieto,ogljikovih hidrotov pa si ne upam čisto izločiti iz prehrane(nekje sem zasledila da če izločiš OH iz prehrane se potem ko jih začneš spet jesti napihneš kot balon)Tako da bi med postom pojedla vsaj 2 prepečenca.Tudi jaz sem trmasta ampak bom poskusila še s kakšno grugo dieto.Sj tale z jajci je kar dobra ampak jaz rada jem stvari skupaj,res mi je smotano jest vsako živilo posebej:smile:
    Danes je zadnji dan diete in jutri se tehtam-vam sporočim rezultat.
    Upam da ti bo uspelo s hlačami.DRŽIM PESTI!!!!!!!!!!!:wink:
    • CommentAuthorxaja

bederca tud jst drzim pesti za obe ..
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo punci,

komaj čakam, da nam povesta koliko kg sta zgubili pri hujšanju. MIslim, da sta bile zelo uspešne (tako sklepam po obveščanju na Forumu) :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja

Petra!
    Mislim da je bederci uspelo bolje kot men .. jst sem mal grešila kdaj pa kdaj ... sploh pa bederci privoščim da doseže svoj cilj ...ter tako tistim njenim nejevernim tomažem dokaže da ona zmore... ker pri nas je spet prehlad plus viroza na pohodu tko da moji rezultati ne bodo taksni kot sem si zelela ......

lepe praznike želim vsem... pa kot pravjo .. jejmo zdravo pa po pameti...se beremo kej
    • CommentAuthorbederca

Xsaja upam dA imaš prav in da mi je res uspelo.Da zmorem bom pa lahko dokazala ko bom po kakšnih 3 mesecih še vedno imela isto težo.Včeraj se bila pa deležna prvega komplimenta od očeta ampak seveda je mogu takoj vse pokvarit ko je reku naj pazim da ne bom začela spet žret.:confused:
    Morda pa le ni tako slabo da dvomi vame tako dobivam več volje da bi hujšala in mu dokazala da se moti(Očetu sem se vedno trudila dokazovati in do mene je bil vedni najbol zahteven)
    MalO sem živčna ker me že res zanima če sem ta teden izgubila vsaj eno kilo.
    Xsaja tudi jaz tebi privoščim da bi dosegla svoj cilj in da bi kar skočila v tiste hlače!:wink:
    Jaz bom po dieti še pisala sem če koga ne moti:shamed:ker bom po končani dieti še bolj potrebovala spodbudo.Morda bom znala celo sama komu svetovati.
    Lp,se še beremo!:cool:
    • CommentAuthorxaja

bederca...v spominu zmeraj obdrži samo dobre besede... tiste negativne kr hitr pozab...
    • CommentAuthorbederca

Maš prav Xsaja.Ampak meni je vedno velik pomenlo ka je mislil moj ati,mama je vedno govorila da me ima zelo zelo rad čeprav ne zna tega pokazati in se mi s takšnim zbadanjem poskuša približati.
    Imam pa tudi občutek da mi bo tokrat uspelo.:bigsmile:
    Prvič sem vstrajala na dieti 3 tedne,prvič sem 3 tedne vsak dan telovadila in bom še.Tole da lahko pridem sem na forum po spodbudo je gotovo veliko pripomoglo k temu.
    Se beremo jutri po mojem usodnem tehtanju:confused:-joj kako sem živčna.
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime23. Dec 2006

Evo danes sem se tehtala :56.5kg!!!!!!!!!:swingin::swingin::swingin
    Ko sem začela hujšati sem imela 65 kg ,ko sem začela z dieto z jajci sem jih imela 61 zdaj jih imam 56.5 skupaj je to zdaj 9.5 kg manj-to je kar nekaj ane?
    zdaj bom en teden jedla po svoji presoji sam bom pozla ker bi mi blo ful žal da bi nazaj zredila potem se bom pa lotila še kakšne diete,da bom prišla na 50kg.
    To dieto vsem toplo priporočam,lčeprav so nekateri obroki tako mini mini jaz včasih nisem mogla niti vsega pojesti(sam morš pa res jest vsako živilo posebej in v vrstnem redu)
    Xsaja če imaš kakšno zamisel katere diete bi se potem lotila bi se je lotili skupaj,si za?
    lp,
    Malo ožja Bederc
    • CommentAuthorbederca

ups v seštevanju sem se mal zmotla ni9 9.5 ampak 8.5 :shamed:vseeno sem zadovoljna.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime23. Dec 2006 urejeno

Živjo Bederca,

VSE ČESTITKE za uspešno hujšanje. :cheer: :clap::cheer::swingin::thumbup::clap:
    Zelo sem vesela zate in trdo verjamem, da ne boš dobila kg nazaj. Predvsem pa sem vesela, da boš v novo leto stopila z novo postavo:wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca

Petra Hvala!
    Danes sem že malo nakupovala-ni bil še pravi shoping ampak tak mal za nagrado.:smile:
    Hlače s številko 38 so mi bile prevelike-hotela sem priti do št.38,36 so mi bile kot ulite kar skočila sem vanje in z lahkoto zapra zadrgo.:swingin::swingin:
    zdaj bi se rada samo še znebila tistih nadležnih maščobnih blazinic na stegnih.Sovražim jih:angry:
    Mislim da imam dovolj volje da mi bo uspelo.Če bo pa zaštekalo pa pridem po spodbudo.

Lepe praznike vsem!
    • CommentAuthorxaja

Bederca!
    Bravo vse čestitke.... ma to je pa lepa cifra... jst bom verjetn še enkrat udarla to jajčno dieto pol pa na sadno .... seveda sem za če si ti ... bova vsaj dve skup trpeli :surprised: pa debatirali kako je bilo kak dan...

Mam pa en predlog ... da določima datum ... kdaj začnema ... pol pa vsak dan pisema kot nek dnevnik ...????
    A si za???

lp
    • CommentAuthorbederca

Ja seveda sem za! A ti ustreza 8.januar?
    Katero dieto pa,mene jajčna ne bi motila ker si bom dotakrat verjetno oddahnila od te hrane in ne bo problem se je spet lotit.
    jaz si že kr postavim cilj:po koncu jajčne diete 50kg.
    Pa boma vidle če mi bo ratal.:wink:
    Mogoče izgum celo med prazniki kakšen kilogramček ker zdaj se poleg pilatesa uvedla še eno uro na orbitreku(vsak dan).
    Če se pa to ne bo poznal na kilah pol pa tud ni pravice na svet.
    Tole z dnevnikom je pa super ideja mislim da bo v veliko pomoč tudi drugim.
    Odpiši če ti datum ustreza.
    lp
    • CommentAuthorxaja

Ojla!
    Men je prav..če si pa za bolj pogosto pisanje pa lahk kontaktirava tud prek meila... aja do 15.1. ne bo težav kar se tiče obiskovanja neta ... pol ti pa ne morem nič obljubit ker z 15-tim pričnem z uvajanjem na novo delo...
    Mimgrede če ni skrivnost iz kerga konca slovenije prihajaš pa kok pomladi mas... jst sem iz koroške mam jih pa okroglih 30 ... let ne kil:smile:
    • CommentAuthorxaja

Petra!
    A mam lahko eno željo za božička.. a bi blo možno tuki nastavit tiste trakce kolk nam še manjka do željene teže... tko kot imajo za rojstne dneve , obletnice, poroke, porode... itd... pa mogoč kakšno skupno tabelo kjer bi mele tko mal pregled ... katero dieto ima kdo ...kok zgublja kg... sej veš statistika je hudič...:bigsmile:
    p.s.
    pa letos sem bla pridna tko da gre moj listek v tisto kosaro kjer so darila ne v tisto kjer so sibe ...:smile:...

lep vecer vam zelim ...
    • CommentAuthorbederca

Ojla Xsaja!
    Seveda ni skrivnost prihajam iz okolice Celja.Imam 25 let.
    Tko zdaj imama boljšo predstavo druga o drugi.:bigsmile:
    Kar se pa tvojega neta tiče-bom že zdržala ti si kar uzemi čas:wink:
    Malo te bom že pogrešala:cry: ampak bo že.
    Ideja s trakci je pa tud meni všeč!Petra a se bo dal zrihtat?
    • CommentAuthorcm4si
    • CommentTime24. Dec 2006

Zanima me s čim lahko pri tej dieti nadomestim meso z izdelki, ki jih ni potrebno kuhati?
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime25. Dec 2006

Mislim da lahko nadomestiš s konzerco tune v lastnem soku.Moraš pa vedeti da učinek diete potem ne bo isti.
    Zato razmisli ali se splača.:wink:
    lp