![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

.
.Pa še v hiši me včasih zebe. Kar se hujšanja tiče imajo pri meni doma isto mnenje.Vse ženske v naši družini imamo bol močna bedra pa rit -meni je blo mal prizanešeno ker mam kr vitek pas (zdaj ko delam vaje od pilatesa se mi počasi že gor zarisujejo kvadratki).No in zaradi teh mojoh beder pa riti me je oče vedno zbadal,ko sem bila na dieti je reku:"pa ka ti to nuca če se pol bašeš"-kot da sem js tista ki poseda vsak večer pred televizorjem s pirom in čipsom.Ma sej v bistvu ma prav sam lahk bi me mal bol spodbujal.Zato je meni veliko vredno da lahk tu vse povem,ker vem da ve me razumene kr smo na istem.Doma pa res nimam nobenega ki bi mu lahko take stvari razlagala-sej nobenega hujšanje niti ne zanima.
zdaj mam še 8 dni do konca če ne štejem vikenda.Vem da mi bo ratal.Samo kaj če mi teže ne bo uspelo obdržati ,pol bom pa poslušala očeta.

Bravo za mene!

Mogoč si bom kupla celo zlo zlo oske hlače da bom mela še razlog več za nadaljno hujšanje.
.Jaz bom morala kar pohitet z mojim shopingom ker nekatere hlače so mi že kr prevelke pa čudno zgleda.Sej sem misla it že prejšn teden pa sem si premisla da nism dost shujšala.Zdaj me prav zanima kako hitro bojo šli kg dol-glede nato da so se prej mal ustavli pa zdaj tak hitr spet 1 kg manj.
za njim pride vedno srečno obdobje. Tako se tolažim jaz
.

) ampak vseeno
.
.
.
)

.
( ampak kar je pomembno zredila se pa nisem
) če želiš da malček je morš bit pripravljen na vse opcije tko ... drugače pa gremo veselo naprej z dieto..

.

ker bom po končani dieti še bolj potrebovala spodbudo.Morda bom znala celo sama komu svetovati.

-joj kako sem živčna.

:swingin
vseeno sem zadovoljna.

.

pa debatirali kako je bilo kak dan...

...

ampak bo že.