![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
. Zelo sem ponosna na vas, da ste se odločile spreminiti vaš življenski slog in se začele ukvarjati s telovadbo. Saj veste, telovadba poživi telo in duha
.
.
.

.
.

.

.
.
.
.
). Me je zmiraj imelo, da bi se odpravila tja, samo kaj ko finančno stanje ne dopušča
.
.
.
.
.zdaj bo šele fajn!
. Sej prav zjutraj se itak največ naredi ane
.
no pa sej bo minilo kot bi trenil. Moj dan je bil včer tko tko , zvečer me je malce začela mučit nespečnost pa sem si namest mleka z medom naredila metin čaj ( grenek da ne bo pomote)pa je bilo bolje.
. Hmmm.. kar se tiče telovadbe je pa tko...jst sem bolj tip osebe ki bi se še na wc peljala z avtom
, sam sem pa naredila spremembo...ključe avta sem dala očetu, da jih je peljal s sabo v službo .. tko da sem bila brez avta in s tem prisiljena iti peš po sina v vrtec... pol me je tuki še mal spodbodla bederca (tu je pripomogel mal moj trmast karakter ker če ona lahk 3ure na dan, lahk jst vsej pol tolk kot ona )k res fuuul pridno telovadi ...pa sem rekla da grem še jst vsak dan mal pilatesa pa easy shaper pa bo... ekola pa je ..
želim ,da nam te ure do kosila minejo čim lažjein hitreje, brez skušnjav po prigrizkih...pošiljam vam mal sončka pa lep dan še naprej ... se beremo ..
)
. Ko mine dan, ko se niste nič "pregrešile" si privoščite malce sprostitve. Privoščite si dolgo kopel s kakšno sprostitveno glasbo (ne vem če poznate ampak sama imam doma različne cd-je z naslovom Sounds of nature)in svečkami. Lahko si pogledate kakšen dober film, pomembno je namreč, da si privoščite malce časa samo zase. To potem služi kot nagrada za uspešno hujšanje. Poleg tega pa deluje tudi kot distrakcija, da ne mislimo vedno samo na hrano.
.