![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
. V teh tednih se je potrebno precej gibati, poleg tega pa jesti veliko sadja.
.

) vzemi si čas samo zase. Če misliš na hrano je najbolje, da se zamotiš. Torej kakšen sprehod po mestu, da malce pogledaš izložbe, kaj vse si boš kupila ko boš shujšala
. To je luškana motivacija, ki ne stane nič
.Pojdi v kino ali pa se loti "prenavljanja stanovanja" (razno okraševanje, barvanje sten in podobno.)
.
. Poleg tega si pa še mene zdaj spravila v dobro voljo
. Pozitivno razmišljanje punce !!!
. Boš videla poleti kako sexy boš v dvodelnih kopalkah
.
. Hecam se, želela bi vaju pohvaliti za pomoč pri motivaciji naših uporabnikov. Kot sem že velikokrat povedala ODLIČNI STA
.
.

.
.
.
.

. Upam, da ti je v novi službi všeč, pa da te ne mučijo preveč.
.
. Sem zelo ponosna nate, poleg tega si pa odličen vzor za ostale uporabnike
.
. Kar štiri kg dol, če mene vpraša je to super
. Tako, da mislim, da si lahko mirne duše privoščiš kakšno nagradico (sladoled naj bo dietičen, tako ga lahko poješ malce več kot eno kepico
. Poglej si tudi naše receptke, ker je vmes en zelo lušten za sladico
.).
.
Tako da punce en velik SUPER za vse vas
.
.
By by
Želim ti, da bi uspešno hujšala. Oglasi se še kaj.
.
.
.
), da bi tale teden čim uspešneje in čim hitreje minil.
. Nikar ne bodi žalostna zaradi kilogramov. Važno je, da si spremenila svoj način prehranjevanja in naredila nekaj zase
.
.
.
Drugač mi je prvič ful lepo ratalo sem izgubila 5kg s tem da sem se 2x fajn vmes pregrešila ampak sem se pa res naslednji dan strogo džala naprej.

.

.
.
.