Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormokca
    • CommentTime9. Oct 2009

Oj mene pa zanima če je možno da mi gre v enmu dnevu 1kg dol? Sicer nimam nč proti ampak bojim se, da se mi bo kasnej ustavl! Kok časa je priporočljiv bit na tej dieti?
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime9. Oct 2009

Ja ,drži se je te tri tedne pol boš pa videla kako bo !
    In po občutku in ne pretiravat .To je pa tud vse .Pa drži se navodil in bo uspeh tu.
    Jaz grem drug teden v tretjega .Pol bom pa probala iti v četrti teden .Bom videla kako se bom počutila.
    Vse po občutku in ne za vsako ceno.:wink:
    Potrudit se je pa treba ! Ni druge !:cool:
    • CommentAuthorADRIANA
    • CommentTime10. Oct 2009

Jaz pa razmišljam da bi po končani ločevalni (še nekaj dni), poskusila še jajčno. Pa me zanima par stvari!!
    * Ali lahko katerokoli jed izpustim?
    *Ali obstaja možnost menjave kosila in večerje?? Velikokrat sem v službi popolda do 20h in bi lažje skombinirala!
    * Ali lahko mleto meso popražim na čebuki ali česnu?
    * Ali mora biti 5. dan nujno kuhano meso??

Saj vem da kompliciram, samo hočem se odločit za tisto ki mi bo povsem ustrezala!! Hvala!!!:confused:
    • CommentAuthorcandy 55

Živio ! Kar nekaj vprašanj ? Bom probala odgovorit !
    Ni vredu če izpuščaš saj je v tem stvar ,da ješ po vrsti .
    Jaz sem tud kar veliko odsotna .Pa kaj čmo ? nič.ampak probajmo se čimbolj potrudit ,ker se da .
    Jajčka jem skuhana .Vnaprej si skuham teh 6 jajc .Pol pa potrebi s sabo nosim.
    Gov.mesek podušim z soljo,poprom in majčken česna .Je tud okusno.Brez olja in raznih dodatkov.
    Podušim za tiste 3 x ko je na jedilniku kar naenkrat .Pol si pa dam v posodko za 130 g.in s sabo nesem in pojem po jedilniku.Včasih nimam kje pogred (je pa tud hladno ok..)
    Nič ne pražit ,ampak podušit z kapljico vodice .Saj samo meso ima dost maščobe.
    Tisti peti dan pa včasih jem tuno v lastnem soku ali pa kos govedine hladne ali tople iz juhice .Ali pa si podušim kak kos gov.Ali pa zrezek gov.v naravnem oziroma svojem soku.Čeprav je bolj enostavno tuno odpret.

Ja, pa plonk ceglce si nosim z sabo .Da se ja držim vrstnega reda.
    Zajtrk pojem domA .To pomeni kak jabolk ....ali pa si stisnem pomarančo in spijem pol pa pozobam tista 2 prepečenca in še kavica v službi in je .Pol pride čez čas kosilo ,kar je dost sitostno.In še večerja okoli oziroma do 18 ure.
    Pa veliko tekočine ,saj zelo pomaga pri čiščenju organizma in pri dieti vsekakor.
    Pa veliko sreče .Saj ni tolko komplicirano .Boš videla .Zvečer poglej kaj imaš drug dan in si pripravi ter daj v hladilnik .Zjutraj pa samo pograbiš in greš.

:cool:
    • CommentAuthorADRIANA

Candy stokrat hvala, sem se mal ustrašla kako bom to porihtal, ampak mislim, da bo vse ok!!
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime10. Oct 2009 urejeno

zivijo,

menezanima, ce je mozno peti dan dijete ko je najedilnikum, zelenjava, se sme da se juho zelenjavno naredi,
    ali pa skuhano suho zelenjavo naj se je

-
    glede telovadbe
    30 min teka porabim 240 kalorijj
    30 min hitre hoje tam nekje 200 kal.
    in dvigovanje utezi naj bo 15o kal. trikrat na teden

550 kal. dnevno, vcasih majn porabim odvisno od raspolozenja

je to ok, ? je to ok, al premalo
    • CommentAuthorcandy 55

Ja glede hrane 5 dan je ok. Da skuhaš zelenjavo in pol samo zelenjavo poješ.
    Glede gibanja pa tako .Mislim,da je bolj ,če imaš hitro hojo dlje kot 30 min.Ker se šele po 30 min.začne izgorevanje maščob.Moje laično mišljenje.
    Probaj uro hitre hoje.
    Naprimer se ti mudi v službo in hitiš .Kot jaz .skoz same dirke .
    Za uteži pa ne vem ,kako je s tem !:bigsmile:
    Kar nadaljuj in vstrajaj.:cool:
    •  
      CommentAuthorAicha

Enver kako ti gre?
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime11. Oct 2009

Dans pa sem imela bolj pester jedilnik. Kaj čem ,sobota.
    Kakšna nezdrava napolitanka ,ajvarček spet ker ga samo 2 jeva v družini.
    Dober je okusen in komaj čakam sobote in nedelje ,da si privoščim kak kos .
    Jutri moram malo bolj zmerno ...da bo šlo več ali isto kot nazadnje dol kilc.!:shamed:
    • CommentAuthorcandy 55

Mislite ,da mi bo ratal do konc meseca prit na 70 kg ? :devil:
    •  
      CommentAuthorTalita

Koliko pa tehtaš zdaj?
    •  
      CommentAuthorAicha

Odvisno koliko se moras spravit dol.
    A.
    • CommentAuthorcandy 55

Začetku meseca sem imela 75 kg.
    Sedaj pa sem na jajčni.
    Se bom potrudila ,da pridem do okrogle cifre .:wink:
    • CommentAuthorcandy 55

Nekaj velikih telovadb ni ,ker mišice so še in tako gibam z veliko hoje in hoje po stopnicah.
    Ter tako počasi topim kilce.Spotoma se na tak način gibam .Malce kasnej bom pa bolj intenzivno .Vem pa ,da je mišica težja .In ,če se dela intenzivno na mišicah pol tehtnica kaže drgač kot smo želeli.
    Počasi in vstrajno. Ker če sem samo na dieti se mi zdi da ni dovolj.Zato pa vključujem tudi hojo oziroma hitro hojo saj se vedno mudi ,pa tudi hodim po stopnicah v 4 nadstropje vsaj 5 x gor pa dol v šusu.
    S sosedji se srečujem in pozdravljam .zanimivo.!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

No, 5 kg pa bo ze slo.
    Ja hoja po stopnicah je zanimiva.
    A
    • CommentAuthorcandy 55

Ja ste priporočale in da je podobno kot steper !
    Zakaj pa ne ?
    Tudi to mi je ok .
    :cool:
    • CommentAuthorcandy 55

Hvala !:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ves da.
    • CommentAuthormokca
    • CommentTime12. Oct 2009

Oj! jz sm šla pa v treh dneh dol dve kilce pol sm pa mal pekla, pa tud probala pa je pršla kilca nazaj. Zdj mam pa tist tedn v mescu k mi pa pomojem nikamor ne bo šlo. A 7kg se da zgubit v 4-ih tednih?
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime12. Oct 2009 urejeno

Kakor kdo. Če imaš za sabo že več shujševalnih diet, gre malce težje, in če si slučajno že starejša oseba tudi ne bo tako lahko. Če pa si mlada in hujšaš prvič ali drugič, pa lahko imaš veliko upanje, da shujšaš 7 kg. Odvisno pa, kakšno dieto imaš. Z ločevalno ti najbrž ne bo uspelo v tako kratkem času, če pa imaš kako restriktivno dieto, kot je jajčna dieta, dieta kemičnega razkroja ali temu slično, pa se utegne zgoditi, da boš shujšala teh 7 kg. Ni pa nujno.

Prve dni diete gre največ kilogramov dol, ker izgubiš tudi nekaj vode. Zato ti je uspelo v kratkem toliko shujšati. Če boš šla hitro dol, se utegne zgoditi, da se ti bodo izgubljeni kilogrami povrnili, ko boš začela "normalno" jesti.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime13. Oct 2009

Evo moja jajčna malo peša sedaj tretji teden .Preveč grešim.
    Hotela sem se zjutraj stehtat ,da vidim koliko imam danes na svoj roj.dan
    Ni mi uspelo zjutraj skočit do lekarne.Pol pa se je še cel dan nekaj jedlo in pilo.
    Ni realno.
    Mogoče pa bom nardila nekajdnevni post.!?
    Me kar mika.
    JOJ kolk se mi je želodec skrčil . 2 koščka pizze nisem mogla pojest .
    PopOLDAN pa še kak kos torte in še in še .....:shamed:
    • CommentAuthorSammmm
    • CommentTime14. Oct 2009

Živjooo!!!!
    Od prejšnjega tedna spremljam vaš forum. Odločila sm se, da bom tudi sama začela s to dijeto. Včeraj je bil moj prvi dan. Moram reči, da sem bila malo lačna zvečer, ampak se nisem pustila skušnjavi:)

Stara sem 24 let in od lani sem se zredila cca 4-5 kg. Vse to mi je šlo na rit in noge. Upam da bom s to dijeto tudi na teh mestih izgubila??? Trenutno imam 57 kg pri višini 162 cm. Želim pa si jih 50 - 52 ker takrat sem se najbolje počutila in rit ni bila tako velika:):)

Pozdravček vsem in uspešno hujšanjeeeeee
    •  
      CommentAuthorTalita

Pozdravljena, Sammmm, in dobrodošla! Tudi jaz sem imela običajno probleme z lakoto zvečer, a sem se hitro navadila in mi to ni več predstavljalo problem.
    • CommentAuthorSammmm

Ma sej je vse v redu. Problem je edino velikokrat v tem, da mož pride okrog 18 ure domov in takrat večerja. In pol sm jst z njim večerjala tudi če nism bla lačna. zdej sm si pa rekla da je dost tega, kr vse kile sm si pridobila v prvem letu zakona, kaj bo pa šele čez 10 let če bom tko nadaljevala:bigsmile: Sm mu tud zabičala, da me slučajno ne sme poklicat da z njim jest k se jst odmaknem od mize, ker pol bom :devil:

Glede na to, da prvič v življenju hujšam, upam da bom spravla vsaj 5 kil dol v naslenjih 20 dneh:smile:
  1.  
    Sammmmm..........dobrodošla

Candy....ne se sekirat,počasi bo že šlo

jaz sem še vedno bolana,pa to ima da znoriš in posledično ležim in
    se bašem,bašem,bašem vse kar mi pod roke pride,večinoma
    sladke stvari,ker je najbolj enostavno odpreš in ješ

jutri bo boljše
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime14. Oct 2009 urejeno

Trebušček, potem je najboljše, da sladkih stvari niti ne kupiš. Tako sem jaz rešila ta problem. Tudi pečem redkokdaj, če pa že, vse to podelim svojim sorodnikom. Samo da ni pri hiši.
    • CommentAuthorSammmm

Prosila bi za informacijo od katere bolj izkušene katere vaje je delala za izgubitev stegen in zadnjice. Prosim samo ne omenjat teka, ker zdaj je tako mrzlo da če bi tekla odzunaj bi me takoj glava zabolele. Ali je dovolj če tečeš 15 minut na mestu ter se dobro segreješ in nato različne vaje za mišice.

Hvala za odgovor, ter veliko sreče pri hujšanju vam želimmmmm
    •  
      CommentAuthorVandolina

Sammmm dobrodošla med nami:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Sammmmm dobrodosla.
    Telovadis vsaki dan malo pobrskaj nazaj in bos nasla vaje za noge in zadnjico.
    Moras pa tudi biti na zraku ne rabis tect dobro pa je, da vsaj pol ure na dan hitro hodis.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha

Sammmmm dobrodosla.
    Telovadis vsaki dan malo pobrskaj nazaj in bos nasla vaje za noge in zadnjico.
    Moras pa tudi biti na zraku ne rabis tect dobro pa je, da vsaj pol ure na dan hitro hodis.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55

Moja jajčna se je predčasno končala ! Žal.
    Se bom tehtala v bližnji prihodnosti.:wink:
    • CommentAuthorSammmm
    • CommentTime15. Oct 2009

Pozdravljene sotrpnike:)

Evo pa se je začel še en dan jajčne dijete. Hvala za vašo dobrodošlico. Aicha, moram reči, da sem vsak dan vsaj pol ure na zraku saj hodim peš v službo in iz službe domov. No se bom potrudila telovaditi vsak dan, ker vem da samo z dijeto ne bom zmanjšala obsega zadnjice in stegen, predvsem pa jih ne bom učvrstila.
    Ali lahko rečem, da je telovadba učinkovita kadar čutim napetost mišic na nogi in zadnjici. Nikoli nisem imela težav s postavo, dokler nisem začela delati. V službi pa cele dneve presedim in to se sedaj pozna tudi na mojih mišicah:(

No lep jesenski dan vam želim še naprej....
    • CommentAuthorcandy 55

Hvala za lep dan.
    Ti kar pridno nadaljuj ,rezultat bo .
    Ah ta jajčna .Imam 2 doma bolana in vse se je podrlo.""skoraj ".
    Ponavadi smo lepo organizirani .

Naslednič ponovim jajčno.:bigsmile:
  2.  
    oh to z bolanimi poznam,ker se res pol
    vse poruši....
    bo drugič boljš:-))
    • CommentAuthorSammmm

No evo pa je šla moja dijeta po gobe:( Sm bla tokkk lačna da sm pojedla dve kajzarci ter dve zajemalki makaronov z gobovo omako... Sploh ne vem ali naj jutri nadaljujem dijeto, ali naj raje počakam ponedeljek in začnem na novo???? Kaj mi svetujete drage sotrpinke???

POzdravvv
    •  
      CommentAuthorTalita

Svetujem ti, da jutri nadaljuješ.
    • CommentAuthorcandy 55

Ti kar nadaljuj ,ker do ponedeljka je še daleč in je lahko še velik grehov.Kar pa je škoda.
    Evo sem kupila limone in Javorjev sirup.
    Sedaj pa 10 dnevni post .
    Preveč se je grešilo.
    Moram dol dat še teh nekaj kil in se bom potrudila .
    SEm mislila počakat do pon.ampak se sprašujem zakaj ?
    Da bom jedla več? Ali kaj ? Te 3 ,4 dni lahko zeznem vso stvar in pol moram dol dajat še to kaj bi sedaj dobila.
    Skratka brezveze !Se mi ne da !
    Raje nadaljujem. Gremo dalje !!!!!:devil:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Zelo težko, boš sama videla, posebno zadnji trije dnevi.
    Držim pesti zate, da ti uspe ta post do kraja.:peace::peace::peace:
    •  
      CommentAuthorAicha

Candy vso sreco..

Jaz te svinjarije ne bi mogla piti, tako, da obcudujem vse, ki to zmorejo.
    Samo ne biti razocarana ce ti ne bo slo dol mnogo kilogramov.
    S postom sicer hujsas samo saj ves, ko telo preklopi na rezervo.

Moras pa seveda kar vztrajati ker do ponedeljka se lahko zredis se za 1 kg.
    Drzi se.

Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime15. Oct 2009 urejeno

Candy držim pesti.
    Sammmm vztrajaj, ne prekini diete, samo nadaljuj pa bo.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja Candy55 od 5-7 kg greš dol, samo so velike muke, brrr.
    Zdaj je pa še to, če si sedaj na eni dieti, pa na drugi, potem ti tudi tole nebo nevekoliko pomagalo. Toliko, da neboš razočarana. Boš bolj
    očistila telo, kot hujšala. :devil::cry::sad::shamed:
    • CommentAuthorcandy 55

Ja nekaj da bo .
    Čiščenje in vmes še izguba kakšnega kg.
    Od torka ni več jajčne .Žal.
    Preveč drugih stvari.
    A je vredu zjutraj limonado pa pol s tem sirupom naprej čez dan ?:wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ne cel dan piješ samo ta sok iz javorjevega soka in limon, notri še dodaš ščepec ljute paprike. Naredi si kar v veliko flašo in potem pij po kozarcih.
    Bljak
    • CommentAuthorcandy 55

Hvala za spodbudno žabo !
    hi,hi .:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

• CommentAuthorcandy 55

HVAAALAAA !:cool:
  3.  
    zdravo punce (in fantje) !!!!
    sm nova tule gor in tud nova pri zgubljanju kilc. so se nabrale-sploh ne vem kako in kdaj, samo tko ne gre več. treba se je v red spravt
    jedilnik je sprintan, želodček sm že rahlo skrčla (da ne bo prevelkega šoka), vaje pilatesa so snete iz neta, tko da jutri začnem... bomo vidl kako pa kaj. teh 10 kilc bom že spravla nekak dol, ane :cool:
    drugač vam gre pa super! kr tko naprej v vojno z zeleno v roki namest meča :bigsmile:
    (sporočim kako bo šlo... )
    • CommentAuthorEclipse
    • CommentTime26. Oct 2009

hojla.. dons sem prvi dan na tejle dijeti pa sm že neki zafrknila pri kosilu... in cicer sem potem jedla takole:
    cc.9.30-Z : pomaranča, 2 prepečenca
    cc.13.00-K: trdo kuhano jajce, paradižnik, 2 prepečenca, čaj
    cc.17.00-M:pomaranča
    cc.18.15-V: trdo kuhano jajce, paradižnik, 2 prepečenca, kislo mleko

Sepravi.. kislo mleko ki naj bi blo za kosilo sem zamenjala z enim paradižnikom ki naj bi bil za večerjo .. Za kosilo sem pojedla še 2 prepečenca.. pomarančo sem potem pojedla za malico.. in za večerjo nisem pojedla pomaranče in zelno solato (na katero sem čisto pozabila) ...

drugače pa se nisem nič prekršila s čem drugim.. čaj sem pila brez sladkorja z limono (sladkanega tako ali tako nemaram) .. edino prekršila se bom ker bom šla s kolegico na eno pijačko ;) .. upam da nisem pokvarila vsega z današnjim jedilnikom ampak res se še malo lovim ..

me pa nekaj še zanima, in sicer, zakaj ravno govedina in mleto mešano? kaj je pa razlika če bi kakšno drugo meso? samo uprašam če je kakšen poseben namen tega:)

hvala
    lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Oct 2009

Ker govedina vzpodbuja (baje) presnovo mascob.
    Za prvi dan bo OK.
    A.
    • CommentAuthoržuža3
    • CommentTime27. Oct 2009

ojla

jaz bi se vam tudi pridružila,drugače pa sem na tej dieti 2 dan.sem pa pred časom s to dieto zgubila 5 kg.

lp