Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime9. Nov 2009

BO,BO ratalo !
    Ti kar vstrajaj pri tej dieti.Rezultat bo !:bigsmile:
    • CommentAuthorTIGRICA
    • CommentTime10. Nov 2009

Vandolina, jaz na vzdrževanje sploh ne bom šla, ker imam 2 prijateljici, ki so bile na ločevalni in niso bile za tem na vzdrževanju, ena je pred 2,5 letom izgubila 20 kg brez vzdrževanja jih je obdržala kg.
    Le malo bolj bom imela red pri hrani, tako da bom samo do 6.ure zvečer jedla,..
    •  
      CommentAuthorVandolina

No, saj to je tudi neka vrsta vzdrževanja, samo pazit moraš kaj ješ in seveda, ločevanje, ločevanje.
    • CommentAuthorTIGRICA

Bom pazila, upam da ne dobim nazaj.:cry:
    • CommentAuthorpajevka
    • CommentTime10. Nov 2009 urejeno

prvih 5 dni je za mano in -3,5 kg:surprised:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Super Pajevka :clap::clap::clap:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Nov 2009 urejeno

Krasno!:cheer::cheer::cheer:
    • CommentAuthorTIGRICA
    • CommentTime11. Nov 2009

Pajevka, čestitam. A si kaj lačna po tej dieti? Sporoči mi koliko boš izgubila na koncu.
    • CommentAuthorTIGRICA

Pajevka, v ponedeljek se ti pridružim na jajčni dieti.

Adriana, kako si, si že kaj bolje????:bigsmile:
  1.  
    čestitke Pajevka
    le tako naprej
    • CommentAuthorADRIANA

Pajevka super ti to gre!!
    Mene je tud neslo za 2,5 kg sedaj ko sem bila bolna in sem bila samo na goveji juhi, čaju in zdravilah!!! V petek tudi jaz začnem s to dieto, bomo videli kako bo šlo! Samo en problem mam: v soboto poroko, kjer se hrani ne bo težko odpovedati, samo piše da alkohol je prepovedan pri tej dieti!!?? saj se ga ne mislim napiti, samo kaj bi pa že spila!
    • CommentAuthorcandy 55

Pajevka bravo !
    In ostale ki delate v tej smeri !:bigsmile:
  2.  
    ADRIANA......a ni boljše,če začneš s ponedeljkom jajčno in vikende normalno ješ..
    pa še na poroki boš lahka normalno jedla
    • CommentAuthorkavbojka

hei punce..jaz kot jaz pač ne morem mimo tehnice:bigsmile: moja napaka..in hvala bogu je pokazalo 2kg manj v dveh dneh...zdaj se še le trudim:bigsmile: ampak prvi tedn gre verjetno bolj malo dol ali? komaj čakam konec nmovembra da se premerim pa stehtam:bigsmile: kako pa je z ponovitvijo te diete na kolko časa lahko spet ponoviš teha nisem nikjer zasledila...jaz bi res 15 kg mogla dol spravit...končam jo 29.11 da po novem letu spet začnem je prehitro?
    • CommentAuthorTIGRICA

No Adriana, a bova začeli skupaj v ponedeljek jajčno d. ?:crazy:
    • CommentAuthorkavbojka

eno vprašanje je kaj narobe če namesto kislega mleka pijem navaden jogurt tega slim&vital, ma tud sam 51kcal.kr kislo mleko mi ful ni dobro:confused:
    •  
      CommentAuthorTalita

Jaz sem pri jajčni dieti jedla namesto kislega mleka jogurt.
    • CommentAuthorpajevka

tudi jaz pijem jogurt namesto mleka, pa mozarello namesto skute, pa včasih jabolko namesto pomaranče in sveže pečen kruh namesto prepečenca....Imava pa danes obletnico tako da se ne pazim in bo verjetno šlo nazaj gor.Jutri začnem drugi krog v petek pa post -operacija žil še na drugi nogi:cry:
    • CommentAuthorTIGRICA

Pajevka saj bo želim ti veliko sreče v petek
    • CommentAuthorcandy 55

Uf !
    Jaz sem kdaj nadomestila kis.mleko z posnetim jogurtom.
    Da pa tud sem nadaljevala v 4 teden in naprej.
    Počutila sem se vredu .Samo da nisem spelala 6 tednov ker sem vmes imela roj.dan in sem se pregrešila.
    5 tednov mi je pa .
    konc meseca imamo neko praznovanje 20 ,če sem bolj natančna.
    pol bo pa še prva obletnica odkar je dedek umrl in se bomo spet zbrali.
    Ko bo pa konc teh stvari bom pa spet šla na jajčno .PO moje kar na začetku decembra.
    Bom videla kako bo.!:bigsmile:
    • CommentAuthorADRIANA

Tigrica saj vem da je tako najboljše, samo sem tako neučakana!! Prav začneva v ponedeljek!! Pajevka super ti gre!!
    • CommentAuthorTIGRICA
    • CommentTime12. Nov 2009

Adriana, no, super. Veš tudi jaz sem neučakana, samo je fajn ker mamo pol soboto in nedeljo pavzo pa lahko kaj dobrega pojemo ta dva dneva, hahaha.
    V ponedeljek pa začneva in mi je fajn, da bova lahko dajali ena drugi spodbudo, pa še katera, ki se nama bo pridružila, al pa je že tle.:clap::clap:

:rolling:
    • CommentAuthornežka
    • CommentTime13. Nov 2009

no super tudi jaz začnem v ponedeljek tako da se pridružujem Adriani in Tigrici.Komaj čakam in upam da nam bo uspelo.
    • CommentAuthorTIGRICA

Nežka, seveda nam bo. Skupaj se bomo spodbujale. :cheer:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Dobrodošla Nežka!!!:swingin::swingin::swingin:
    • CommentAuthorpajevka

evo,preživela:confused:
    eno ""začetno vprašanje""?? Le zakaj se mora hrana jesti po vrstnem redu? Mora biti vmes kaka pavza?? Vem, da malo pozno sprašujem, pa vendar bi bila vesela odgovora. To mi je tako out, da pijem paradajzovo mezgo
    :fierce:, no učinek pa je.
    Lep vikend vsem.
    •  
      CommentAuthorAicha

bljak
    • CommentAuthorkavbojka

lep pozdrav prvi tedn sm dala skozi..ampak danes sem tako..vrti se mi..slabo se počutim ful
    zdaj sem spila kozarec mleka mi je že malo bolše..jutri pa se stehtam da se vidimo če je kaki rezultat:bigsmile: ampak že po glačah vidim da je nekaj sploh trebuh..pas je že bolj zategnjen:boogie:
    me je pa vseeno malo strah glede na to kako sem se počutla danes.pa že včeraj so se mi roke tresle. pa nisem čutla lakote pretirane al karkoli podobnega
    • CommentAuthorcandy 55

Pri jajčni ni treba pit mezge !:wink:
    • CommentAuthorpajevka

Kako-???-piše 1paradižnik ali 1dl mezge.Ker surovega ne prenesem pijem kuhano mezgo:fierce::fierce:
    • CommentAuthorcandy 55

Aja .
    Paradižnik svež je vsekakor boljši .
    Izogibamo se konzervirani hrani sploh pa raznim koncentratom.
    Če lahko sv.paradižnik je vsekakor boljši kot tist ,ki je pomoje kar nagnusno.?!:devil:
    • CommentAuthorcandy 55

Piše ALI !
    • CommentAuthorpajevka

mam domačo mezgo,ne kupujem konzerv razen rib
    •  
      CommentAuthorAicha

V mezgi, ketchapu je toliko vitaminov kot v svezem paradiznku ker se likopen ne unici s konzerviranjem ali nekaj takega.
    Povzemam.
    Tako da imajo za paradiznik posebne postopke za konzerviranje.
    Sicer pa se mi zdi, da je domaca mezga kot paradiznikov sok.
    A
  3.  
    Živjo!:)

Za mano je 2 teden diete in zankrat kaže, da sem izgubila približno 6 kilogramov. Pred mano je vikend in že od prejšnjega tedna me bega, kaj naj jem med temi "normalnimi" dnevi. Ne bi rada preveč izničila dosedanjega truda in čez vikend pridobila nazaj veliko tistega, kar sem že izgubila. Sestavila sem si nekakšen tak jedilnik:
    Sobota in nedelja:
    Z: Mandarina, polnozrnata štručka z lahkim sirnim namazom iz zelišč, čaj
    K: Krožnik gobove juhe, mandarina
    V: Nekaj suhih jabolk, mandarina, jogurt z O% maščob

Vmes pa še kakšno mandarino. Namreč obožujem jih. Zanima me, kakšno je vaše mnenje o tem, se vam zdi ok?

Komaj čakam pojesti nekaj toplega, prav veselim se že tiste juhice.:)

Sicer pa me čaka še naslednji teden. Potem pa se bom odločila naprej kaj in kako. Ampak najbrž bom storila tako, da bom en teden jedla normalno, a zmerno in nato ponovno začela dieto znova. Saj je tako prav, kajne? Prebrala sem namreč, da ni preveč dobro kar nadaljevati z dieto.

Želim vam vsem lep vikend! In hvala za odgovore.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Nov 2009

Hrana za vikend zveni OK.
    Ce ti tako ustreza.
    Pa se kaloricna ni prevec.
    Tako, da kar tako naprej.
    Drzim pesti.
    A.
    • CommentAuthorTIGRICA

Oranžna Pomaranča, najprej ti čestitam, jaz gram v ponedeljek ns to dieto, do sedaj sem bila na ločevalni. Ampak se ne strinjam, da imaš tako malo hrane, lej pred nekaj časa sem jaz imela par dni take približno take diete pa sem po dveh tednih pojedla normalno kosilo pa sem imela drugi dan že 1 kg več. Piše normalno prehranjevati 2 dni a ne prenajedati. Mislim, dalahko kaj konkretnega poješ, da malo spetrigaš telo. Še enkrat čestitam.
    • CommentAuthorTIGRICA

Oranžna pomaranča, ko piše mleto goveje meso, si ga prepražila, al kako si ga pripravila?
  4.  
    Hvala.

Ja, jaz sem mleto meso prepražila na malo vode in dodala malo vegete. Nekajkrat pa sem tudi spekla pleskavice na teflonski ponvi brez olja. Uspešno dieto ti želim!:)
    • CommentAuthorADRIANA

Punce v ponedeljek gre zares!!! Jaz sem se v 2 dneh zredila 2,8 kg, kar pomoje sploh ni možno!! Jedla sem:
    Zajtrk: kivi ali jabolko ali pomaranča
    Kosilo: en dan makarone, drugi solato s piščancem
    Večerja: En dan 2 toast kruha z maslom in drugi dan jabolko in jogurt

Mislim, da to ni neko hudo prenajedanje!!! Ne vem no!! Povejte mi!!!
    •  
      CommentAuthortehtnica

Moje mnenje je, da se od take hrane nisi mogla toliko zrediti. Morda ti zastaja voda, kako je s prebavo, menstruacija?:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja Tehtnica ima prav.
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime15. Nov 2009

Čim prebava ni vredu pride do povečanja teže, vem po sebi.:shamed::shamed::shamed:
    • CommentAuthorTIGRICA

Adriana, ja jutri začnemo zares, se tipkamo.
    •  
      CommentAuthorVandolina

:devil::devil:
    • CommentAuthorTIGRICA

Kako pa lahko pri tej h.d. z jajsi začinim solato, nič ne piše o olju in kisu?????
    •  
      CommentAuthorAicha

Kis lahko olje pa v sledovih.
    Aicha
    • CommentAuthorADRIANA

Vem da je to malo čudno, da sem toliko težja! Ja prebava to je stvar zase pri meni!! Sem lih končala menstruacijo tako da ne vem! Danes sem se tehtala in imam še vedno enako kg! ič ni šlo dol!!!

Jutri se pa začne!! Ali je zelo narobe če ne zajtrkujem? Ker zjutraj res ne morem nič v sebe spravit!! Ali moram jeesti vse po vrsti ali lahko npr. solato zmešam z jajcem?? Saj v trebuhu se potem vse skupaj zmeša ali kako??
    •  
      CommentAuthorTalita

Jaz sem dajala jajca v solato. Pa tudi jajčno solato sem si delala s čebulo.
    Če ne moreš zajtrkovati, prestavi zajtrk na kaki dve uri kasneje!
  5.  
    Spuščanje obrokov ni dovoljeno. Če ga izpustiš pa rezultat morda ne bo isti (boljši) kot če bi jedla. Tako da se kar potrudi, saj ni veliko;). Pa pij, ogromno! Jaz spijem približno 4 litre tekočine na dan. Pomaga in je boljše.

Lp,Op