Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime22. Dec 2009

Vsa solata je super!:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorlolipops
    • CommentTime23. Dec 2009

Oila!
    Mene nekaj zanima, ker bodo zdaj počitnice imam čas za hujšanje. In me zanima ob keri uri je najbolj primerno , da jem Z,K,V. Ker ob 7:30 se mi res ne da zbudit....
    Lp
    •  
      CommentAuthorTalita

Menim, da dieta ni naravnana na uro. Ko se zjutraj zbudiš, pač zajtrkuj.
    • CommentAuthorlolipops
    • CommentTime23. Dec 2009 urejeno

Vem, da ni :) Samo js pač rada doug spim :) Posebaj zdaj, ko bodo počitnice do 11h ali še dlje :)...in potem, bo npr. ob 11h zajtrk, ob 2-3h kosilo, večerja pa ob 6h. nevem če je tko ok.. A po 7 uri ne smem jest ?
    •  
      CommentAuthorAicha

Lahko tako ce ti tako ustreza.
    Aicha
    • CommentAuthorsoncek22
    • CommentTime27. Dec 2009

Ojla! A je trenutno kdo na tej dieti? Vidim, da je ogromno komentarjev in sploh ne vem kje bi začela brat ampak sem malo preletela in vidim, da imate nekatere odlične rezultate. Tudi sama si želim izgubiti nekaj kilogramov pa me zanima če bi katera začela dieto istočasno z mano! :)):bigsmile:
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime28. Dec 2009

Mislim,da nas je nekaj za po praznikih.
    Saj veš kako je.:cry:
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime28. Dec 2009 urejeno

Jaz pričnem 3. ali 4. januarja z jajčno dieto, ki pa jo bom malo priredila po svoje (strožja bo).
    • CommentAuthorsoncek22

No saj tudi jaz ne bom kaj dosti naredila v tem tednu ampak bi se rada pripravila na novo leto:) Talita kakšna točno pa bo tvoja dieta? In zakaj strožja če smem vprašat- si morda originalno dieto že sprobala in ni delovala?
    •  
      CommentAuthorTalita

Pri meni je metabolizem tak, da ne morem shujšati ob skromni količini hrane. Moram jesti še manj. Če človek velikokrat ali zelo dolgo hujša, se telo navadi na manjše količine in ne pomaga več, če se jé malo. Torej bom morala jesti še manj, kot predpisuje jajčna dieta. Žal. Verjetno se bom odpovedala večernemu obroku.
    • CommentAuthorcandy 55

Jaz bom kar z ponedeljkom 4.1. začela,ker mi je lažje tako pol dneve kontrolirat. 3 dan se ve sreda.......
    Pa l.p.
    Sem jo imela 2 x s tem ,da drugič ko sem jo imela sem v drugem tednu malo zabluzila .Sem imela glih roj.dan.
    Drugač pa mi je super . Se da zdržat pa še rezulati so vredu.:wink:
    • CommentAuthorbaci

Pozdravljene!

Mene pa zanima, če lahko kavo pijem samo 1x na dan?? :shamed:

Candy 55, tudi jaz bom začela 4.1. ;)
    • CommentAuthorsoncek22

Talita, verjetno je res problem v tem, da se je tvoje telo navadilo na skromno količino hrane. Mislim, da bi morala jesti malo več, da spodbudiš metabolizem in potem zopet preiti na majšo količino hrane. Še najboljše pa bo, da si kakršno koli količino razdeliš na več delov. Takšni so vsaj nasveti večine strokovnjakov (jaz veliko preberem pa potem bolj mal uporabim:))
    Koliko si pa želite shujšati? Jaz imam cilj 5 kg manj, kolikor sem jih imela pred letom in pol. Candy in Baci- verjetno se vama bom pridruzila 4.1. Sicer sem pa zasledila tudi dieto s suhimi slivami, ki se sliši ok. Žal je ni med sms dietami. Je a zelo restriktivna ampak kot sem prebrala zelo učinkovita.
    • CommentAuthorsoncek22

Baci- mislim, da lahko kave spiješ kolikor hočeš, samo, da je brez sladkorja (in najbrž polnomastnega mleka)!
    • CommentAuthorbaci

Sonček22, najlepše se ti zahvaljujem za odgovor.

Mleko tako pijem samo 1,5. :bigsmile:

Tudi jaz imam cilj nekje 5 kg, da jih bom imela toliko kot spomladi. Počutila sem se odlično. :bigsmile:

Je katera med dieto že ostala brez menstruacije? :neutral:
    • CommentAuthorsoncek22

Baci, meni se zaenkrat to še ni zgodilo (nikoli nisem mela zelo nizkokaloričnih diet), imam pa znanko, ki že 5 ali 6 mesecev nima menstruacije in se mi to zdi grozno! Stara pa je 30 let. Jaz raje hujšam bolj počasi kot da si ogrozim zdravje. Verjetno bom imela to jajčno dieto bolj kot en primer jedilnika, sigurno pa bom zraven še kaj kombinirala (razen če pač nebo hude lakote:)
    •  
      CommentAuthorAicha

Talita motis se.
    Tvoj dnevni vnos kcal mora biti 1200.
    Ce bos jedla manj bos zacela izgubljati misicno maso vse kar bos pojedla pa bo slo v mascobo.
    Nizkokaloricne diete so samo za pr dni 3-5, ker po tem casu zacnes izgubljati misicno maso in ne mascobo.
    Ne bos mogla do konca zivljenja biti na 600 ali 80 kcal.
    Jaz ti predlagam 600 kcal 3 dni nato teden dni 1000-1200 kcal nato 3 dni 800 kcal. In tako naprej, ker ne rabis veliko shujsati.
    Pojej dosti zelenajve in sadja in mesanih solat.
    In v knjiznici Nova vas imajo knjigo Vitki po 40. tam si preberi samo prvih 10 strani in vse ti bo jasno.
    Ni zdravo padati v ekstreme.
    Aicha
    • CommentAuthorbaci

soncek22, je tvoja znanka ostala brez menustruacije zaradi te diete?

Vendar je verjetno to čisto odvisno. Moja kolegica je ostala brez menstruacije pri ločevalni dieti pa se v bistvu normalno je, samo da se ločuje.
    • CommentAuthorsoncek22

Baci - ne ni na tej dieti. Mislim, da ni na nobeni določeni dieti, samo manj je. Ja, očitno je res čisto odvisno od človeka.
    •  
      CommentAuthorvišnja
    • CommentTime29. Dec 2009 urejeno

Pozdravljene!

eko mene ponovno tukaj,.danes je 2.dan diete,.a je kera od vas trenutno na tej dieti?!??Jaz sem držala poleti tole dieto z jajci in mi je uspelo v 12-13 dneh shujšati 5-6 kg,.s tem da te kg nisem dobila hitro nazaj,pa sem zatem vse jedla,po mojem starem jedilniku.Visoka sem 177 cm,imam pa 73 kg,.Rada bi prišla na 65 kg,.?? ali vsaj 66 kg ,bomo videli :)))
    LP:confused::wink:
    Sonček------ a si bova v podporo??..držiš že dieto in kako ti gre?!??meni za enkrat odlično :/
    • CommentAuthorsoncek22
    • CommentTime29. Dec 2009

Zdravo Višnja! Uff bravo za izgubljene kg, si kar ne predstavljam bit 13 dni na tej dieti ampak sej verjetno je težko le prvih nekaj dni. Z dieto še nisem začela, si me pa kar navdušla. Nekako smo si zastavle, da začnemo s 4.1. sam bom jaz mogoče že kaj prej- sam glede, da je tole novo leto vmes bom vidla če mi bo ratal. Koliko časa pa že držiš dieto tokrat?
    •  
      CommentAuthorvišnja

ČAO,.SONČEK,.ma 2.dan je danes!.,jaz ne bom čakala 4.1.,diete se držim po predpisih,bom pa za novo leto,kej tko pregriznila pa tudi popila itak bo to moj 5 dan diete,tko da lahko :))))) mah,.ne bom delala premora 2.dni tko,da bom nadaljevala normalno naprej,.ja,sej ti lahko začneš tudi 4.1,.nikoli ni prepozno...jaz nisem lačna,ker imam obroke na vsake 5 ur,.tko da je o.k,.oziroma prej sem jedla 1 x na dan in sem bila bolj lačna kot zdaj,ki jem 3 x po malo.Dieta je super,.vem da nam bo uspelo shujšat !!..samo je treba volja!......lep dan še naprej ;):bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Novinke dobrodošle in čestitke za vsak izgubljen kilogramček.:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorTalita

:clap::clap::clap:
    •  
      CommentAuthorvišnja
    • CommentTime30. Dec 2009

hojlaa,.jaz grem dol s tole dieto približno pol kg,na dan,..tko je bilo tudi zadnjič,ko sem jo držala.,tko da sem se vagala maloprej in danes 3.dan in 1,5 kg manj.
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime30. Dec 2009

Tudi jaz sem šla dol približno toliko, pozneje pa vsak dan manj.
    • CommentAuthornorica
    • CommentTime2. Jan 2010

zdravo, mene pa zanima ali lahko zamenjam kosilo in večerjo med sabo in pa ali je potrebno jesti ravno govedino?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Jan 2010

Ja jej govedino lahko menjas ce hoces samo ni nujno, da bo ucinek isti.
    Aicha
    • CommentAuthorSuNyArka
    • CommentTime4. Jan 2010

tudi jaz sem danes začela s to dieto... moram rečt da sm po prvem dnevu malo lačna... vendar bom vztrajala... saj sem si zadala cilj 10 - 15 kg upam da mi bo uspelo saj sem že različne diete probavala.. pa sem vedno prej obupala :(
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime4. Jan 2010

Ti kar vstrajaj .Boš videla ,da se bo že v petek poznalo.
    sem rekla ,da bom dans začela z jajčno.
    ampak sem tooooolko še sita ,da sem dans kar na vodnem dnevu ,da se malo ščistim.
    Jutri pa bo moj prvi dan. Ni panike .stvar je v tem ,da se držim do konca.
    Saj bo šlo. :wink:
    • CommentAuthorSuNyArka
    • CommentTime5. Jan 2010

zdravo, no pa je prvi dan za mano... je blo kar hudo vendar sem uspela priti skoz prvi dan ... se vam javim v ponedeljek kakšni bodo razultati po prvem tednu.
    lp:bigsmile:
    • CommentAuthorTaMala***
    • CommentTime6. Jan 2010

hej!
    sem nova na forumu in se držim dijete tretji dan. rezultatov še ni, ampak ne bom obupala. vsak nasvet oz. spodbuda so dobrodošli :)
    veliko uspehov vsem, ki so na dijeti*
    čao!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Jan 2010

Sele po treh dneh bodo pravi rezultati.
    Vse kar gre prej kot v treh dneh dol je voda in ostala svinajrija.
    Aicha

Kar vztrajaj. Uspehi bodo vidni.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime6. Jan 2010

Vstrajat !:bigsmile:
    • CommentAuthorobala
    • CommentTime7. Jan 2010

Evo se ena novinka,zajtrk je za mano upam da bom zdrzala.:swingin:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Jan 2010

dobrodošla Obala, pa si iz obale, ali kar tako?:bigsmile:
    • CommentAuthorobala
    • CommentTime7. Jan 2010

sem z obale.Kaj pa ti?
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Jan 2010

Seveda jaz sem iz Kopra, kje si ti?
    • CommentAuthorobala
    • CommentTime7. Jan 2010 urejeno

Portoroz,da ti povem ,da ni lahka res da je prvi dan in organizem je navajen na obilno hrane,ampak je volje ogromno in bom zdrzala.....:bigsmile::devil:
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime7. Jan 2010

Boš zdržala !
    Še jutri .jupiiii .
    Pol pa juhca zelenjavna .....:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jan 2010

Candy ti si na jajcni?
    A.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime7. Jan 2010

Ja spet !
    Ja moram zgubit kaj sem pridobila in še kaj zraven.
    Naslednji termin je do konca februarja 65 kg .
    Vem ,da mi bo uspelo.! :devil:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Jan 2010

Saj bo.
    Jaz pa se ucim jesri.
    Kaj naj se recem?
    A.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime8. Jan 2010

Kaj je to jesri ?
    Podpiram učenje ,takšno in drugačno .:wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime8. Jan 2010

Verjetno je mislila "jesti", pa je malo kiksnila.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Jan 2010

Jesti seveda.
    Tako je ko pises v temi.
    Pa ne znas slepo pisati.:cool:
    A.
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime8. Jan 2010

Aha !:wink:
    • CommentAuthorobala
    • CommentTime11. Jan 2010

No peti dan je tu,stopila sem na tehnico in .....uau -2,5kg uspeh.Bomo videli naprej
    povem vam ,da ce se cez dan ne obremenjujem kaj je za kosilo vecerjo .... se sploh ne spomnem da sem na dieti in to mi ogromno pomaga.
    • CommentAuthorcandy 55

Nisem več na jajčni !
    Me je e virus zagrabil .
    In sedaj nič jest ,več pit .Tako mi paše .
    skoz na wc .Groza .Konc tedna imam kontrolo .
    No pa je šlo po vodi .:cry::cry:

ampak bo že .Ko bom boljše se je bom spet lotila.
    Zdaj mi je pa vse odveč.
    • CommentAuthorcandy 55

Obala ti pa kar vstrajaj !