Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorbederca
    • CommentTime23. Jan 2007

Ojla punce!
    Marta ne zamerim ti brez skrbi-čeprav je bila šala na moj račun me je spravila v smeh.
    Upam pa da se boste po končani dieti še kaj oglasile,ker novo težo obdržati -to je še bolj težko.
    Lepo se imejte še naprej pa se beremo jutri!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime24. Jan 2007

Živjo Marta in Bederca,

Marta, no vidiš kako malo je treba, da dobiš lep kos mesa: wink:.

Bederca, ti pa že razmišljaj kako bo po dieti. Pohvalno :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormarta

Živijo!

Dobila sem res lep kos mesa. Toda čisto po mesarjevo ga je bilo več kot sem ga naročila. Seveda sem vse vzela. Zaradi tega sem malo povečala predpisano količino in raje ne pojem prepečenca.
    Bederca, veš da bomo občasno kaj napisali za vzpodbudo. Sicer pa jaz grem naprej na ananasovo dieto. Vmes si bom vzela 1 teden pavze. Ravno toliko, da malo potolažim partnerja. Revež si že tri tedne kuha sam zase. Pa ni problem to da kuha, ker to počne velikokrat, bolj je težava v tem, da kuha le za eno osebo. Torej, se oglasim tudi ko bom pri ananasu.

LP, Marta
    • CommentAuthorbederca

To je pa lepo slišati-mislim prebrati,morda se bom tudi jaz lotila ananasove diete ko tole končam.
    No še razmišljam katere se bi.
    Mislim da mi v tehle treh tednih ne po uspelo priti na 50kg.No veliko pa tudi verjetno ne bo več ostalo:bigsmile:
    Zato se bom lotila še katere druge ali pa spet te jajčne(seveda po kratki pavzi).
    Se še beremo,papa!
    • CommentAuthorxaja

Ojla...
    tud jst bi pol probala z ananasom ... sam imam problem ker mi ananasov sok prevč kisel in se mi potem nebo v ustih vname... tko da mislim da bom ostala kar pri jajcih pa še paše mi bolj ...
    Bederca a ti greš v ponedeljek znova na dieto ? Ker če greš se ti pridružim

khmmm.... no da se pohvalim še mal .. zdej že spravim nase hlače ki sem jih nosila pred nosečnostjo .. aja pa ni mi treba ležat da bi zaprla zadrgo ... gre tud brez tega skupaj ...
    • CommentAuthormarta

Ojla!
    Čeprav bom na drugi dieti, bom vseeno pridno spremljala, kaj se dogaja pri vas. Meni je namreč teh jajc dovolj. Ananas pa naravnost obužujem. Toda ne smem pozabit v službo prinest zobne nitke ali vsaj zobotrebcev. Tiste nitke od ananasa so namreč lahko prav nadležne.
    Imam pa občutek, da se bom en teden v mescu vedno poskusila držati kakšne diete. Strinjam se namreč s tabo Bederca, da je težje ohraniti težo po dieti, kot pa je med samo dieto. Bomo videli.

Za danes pa le še pozdravček,
    Marta
  1.  
    Ojla evo sem se zopet malo oglasila!
    Dans sem take brezvezne volje kr nič se mi ne da pa nekaj sem tečna ne vem kaj me matra mogoče luna :confused:

Aja drugače pa dieta mi zaenkrat supel laufa sem že izgubila od ponedeljka 2kg :crazy:
    O ko bi šlo še v prihodnje tk naprej sam itak vem da ni šans. No malo sem se pohvalila sedaj pa spet grem.

Še pišem kaj naslednjič pa pa :crush:
    • CommentAuthorbederca

Xsaja!
    Ne ne grem na drugo dieto,ker sem imela en teden pauze vmes in sem ta teden začela znova z jajčno.-Nisem pa pridobila med tem časom niti enega kilograma tako da grem zdaj naprej še dva tedna,potem pa sigurno katero novo.
    A me boš počakala???:smile:
    Marta vesela sem da se strinjaš z mano,ker vem kako je to.
    Jaz sem menda v življenju shujšala že 100kil.
    (če seštejem izgubljene kile skupaj -da ne bo pomote)
    Vedno do zdaj pa sem težo takoj dobila nazaj.Tisti teden pauze je bil zame rekord-cel teden po dieti obdržati isto težo.
    Zdaj jo moram še le znižati.
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorxaja

bederca ... pa veš de da te bom počakala ... jst sem dans cist brez energije to vreme me ubija pa še nespečnost ... spat sem šla ob 23 v upanju da bom trdo zaspala in lej ga smenta sem bla budna ob 3
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo punce,

mislim, da je Martin predlog naravnost fantastičen. In sicer vsak mesec se odločite in izberite eno kratko dieto (ne daljšo od 7 dni). Telo se bo v tem času prečistilo, ve pa se boste počutile odlično:wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorCatty

Ejla!

No, prvi cikel je za mano... :D Teh 5 dni sem bila pridna, sem se res držala...celo popoldanskim kavam sem se odpovedala in vsak dan tud malo telovadila... :D
    Včeraj in danes sem bila v Portorožu pa sem si prej vse lepo skuhala in si dala po posodicah. ;D
    Se sicer ne tehtam, samo vidm pa, da gre počasi na bolše...špehc se topi... ;D Bom pa ta 2 dneva jedla sadje, predvsem ananas in veliko, veliko pila... :D - vode seveda :D

By by punce!
    Catty
    • CommentAuthorbederca

Xsaja!
    Saj sem vedela da me boš!Ti si moj sonček:bigsmile:
    Vse tu gor ste pravi sončki zame:grouphug:
    Samo neki bo pa treba nardit glede tvoje nespečnosti,si kar mislim kako more to bit.No sej mene to tudi včasih matra sam zaspim tam nekje ob 23ih -tako da pr men ni tak hudo.
    Ravno zdajle gledam skozi okno-Sneži!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Morda bo pa zdaj kaj boljše z našo zaspanostjo-zdaj je vreme kot se za januar spodobi.:wink:

Se beremo jutri,papa!
    • CommentAuthormatejagm

EN LEP POZDRAVČEK PRAV VSEM PUNCAM!V celoti sem prebrala vaš forum in se mi res dopade.Na njem ste same super punce.Sem pa ena, ki ima tudi velike težave z težo in če bi mi dovolile bi se vam z veseljem pridružila!!!Prvo sem se odločila za ločevalno dieto in kolkor sem zdaj tu prebrala bi mi ta bol ugovarjala,pa še dolg čas mi nebi bilo.Me sprejmete???
    • CommentAuthormatejagm

Xaja-kot sem prebrala,sem tudi jaz iz koroške.:wink:
    • CommentAuthorpolhek

Lep pozdrav !
    Naj povem še svojo izkušnjo s to dieto. Danes je 12. dan. Držim se je strogo, jem vse kar in kakor je določeno. Danes sem se vagal prvič po začetku in je vaga pokazala -8 kg, tko da sem zadovoljen. Prej se nisem hotel, ker sem hotel "začutit" da sem shujšal. Na pasu se je zategnila ena luknja več, hlače so začele malo bolj opletat, tko da to je to....Na začetku tedna si pripravim vse količine živil in si jih potem dnevno lepo doziram, vmes pa velik vode ali pa cedevite, pa kakšno grenivko. Tudi kavo sem se "prisilil" piti brez sladkorja. Vse je ratalo že kar rutina.
    Brez "mentalne " priprave bi šlo verjetno težje, kot se reče, veliko je "v glavi". Pa čim več časa poskušam prebiti "zaposlen" tko da možgani nimajo dosti časa misliti na hrano....
    Zanima pa me, koliko časa je potrebno narediti pavzo pred ponovno 15 dnevno dieto z jajci?

Vsem želim močno voljo in veliko uspeha !!!

LP Polhek
    • CommentAuthormarta
    • CommentTime25. Jan 2007

Dobro jutro vsem!
    Tule je pa ratala že kar gužva! SUPER!

Bederca, v srednji šoli sem imela 75 kg! Uspešno shujšala na 58! Naslednjič sem se zredila pred osmimi leti na 70 kg - spet uspešno skujšala na 55kg. Lani sem se zredila na 65 kg in za enkrat shujšala na 59kg! Če prištejem še tista majhna hujšanja za 2-3 kg ki so v mojem življenju prisotna ves čas, se spet strinjam s tabo glede teh 100 kg.

Xaja, kar stisne me pri srcu, ko se spomnim kako grozne so prebedene noči. Jaz imam edino to srečo, da sem naslednji dan čisto OK in lahko normalno funkcioniram. Če seveda pozabim na izgled (podočnjaki). Vse sem že poskušala pred spanjem, od kamiličnega čaja, toplega mleka, vroča kopel...pa ko se telo odloči da ti bo nagajalo, čisto nič ne pomaga. Meni običajno mine po treh do štirih dneh. Upam, da se bo tudi pri temi vse uredilo. Mogoče te malenskot preganja nova služba.

Matejagm, ti kar vskoči, je še veliko prostora, predvsem za takšne ljudi, ki prinesejo dobro voljo in vzpodbudo.

Polhek, čestitke za 8 kg.

Jaz sem pa včeraj malo goljufala. Ne morem vam povedat, kaj se je dogajalo!!! To je bil pravi napad na mojo psiho. Kar tresla sem se! Potem sem napadla košaro s sadjem (mandarine, pomaranče, grenivke), pa ni bilo dovolj. Skrila sem se v kuhinjo (partner je bil v dnevni sobi) in pred sebe postavila vrečo suhega sadja.
    Danes imam moralnega mačka! PROSIM, MALO ME POTOLAŽITE smrk, smrk!

LP, Marta
    • CommentAuthorxaja

Dobro jutro punce!

Bederca pa ves da tebe zmer počakam sej sva že skor kot sestre v dieti .. hehehehe..sem mela pa dans res super rekreacijo ... čisčenje avta .. še sreča da ni bil tist moker sneg.

Matejagm... iz katerega konca koroške pa si če smem bit malce radovedna ?

Polhek čestitke ... mislim 8 kg je pa kr lep dosežek.

Marta sej včasih pač pride da moreš jest tisto kar je kao prepovedano... sej veš kaj pravjo prepovedano je najslajše... pa sej bo šlo dol kot bi trenil...

Pri nas imamo pa sneg.... hehehe se še beremo ...
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo punce,

Matejagm: oh kaj sploh sprašuej če se nam lahko pridružiš:bigsmile:. Me smo vesele vsake nove uporabnice :wink:. Več kot nas je, lepše se imamo :cheer:.

Polhek: svetovala bi ti, da imaš vsaj enotedensko pavzo, tako, da telo izloči vse beljakovine, ki jih je dobilo z jajci. Potem pa spet veselo na delo ane:wink:.
    Pa še čestitke za uspešno hujšanje :cheer:.

Marta: eh veš kaj, vsi smo samo ljudje. Jaz bi ti čestitala, da si se spravila na sadje in ne na čokolado in podobne sladkarije. Tako, da mislim, da si fenomenalno rešila napad sladkobe, tako, da imaš čisto brez potrebe moralnega mačka :wink:.

Vsem želim uspešno hujšanje še naprej. Pa zdaj ko smo KONČNO dočakali sneg, si lahko privočite malce zimske radosti :wink:.
    Midva z mojim psom sva bila že ob 6 zjutraj v parku in se veselo lovila po snegu, kot dva majhna otroka :bigsmile:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormatejagm

Dan,dan.Res lep dan, ampak še lepši bi bil,če bi bil božični čas!!Vidim da ste punce in fantje res zelo uspešni na tej dieti in sem ful vesela za vas,ker odvečni kilogrami so lahko res prava nočna mora!!!Tudi jaz moram shujšat okol 20 kg!!!Katastrofa.IN se vam bom pridružila v ponedeljek,ko sva z maliko cele dni same doma in ne bo kakšnega zbadanja.Partner me pri moji dieti zelo vzpodbuja,ampak ker nas več v hiši imajo ostali(tašča....),zelo neprijetne opambe in potem raje sploh ne povem, da grem na dieto!!Res mi more uspet ker sem že res nesrečna!!!SKUPAJ NAM BO LAŽJE!!!
    • CommentAuthormatejagm

Xaja-sem pa iz Slovenj Gradca.In ti?Če ni skrivnost?
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Matejagm,

mogoče bi pa morala svojo taščo poučiti o zdravi prehrani. Ker kolikor poznam slovenske družine ga ni kosila brez goveje juhe, krompirja in mesa.
    Sploh pa se je brez veze ukvarjati s takimi ljudmi, ki te ne podpirajo. Jaz sem imela na začetku kar precej kilogramov in se potem shujšala za 15 kg (brez diete, sem namreč imela majhne ljubezenske težave:wink:). Takrat so mi vsi govorili :"Petra pa saj nič ne ješ, se boš posušila itd. itd.". Zdej sem se pa spet malce zredila nazaj in zdaj pa vse kar poslušam je samo :" A se ti ne zdi, da mal preveč ješ, glej se kakšna pa si itd., itd.". Dejansko mi cel čas gledajo v krožnik kaj bom pojedla.
    Ampak sem se zadnjič razjezila in sem rekla, da naj se brigajo zase in da če mi bo kdo še enkrat karkoli omenil bom kar....
    No od takrat imam kar mir :bigsmile:, kljub temu, da me vsake toliko časa spremljajo čudni pogledi :wink:.

Nič se ne sekiraj, mi te vsi podpiramo in vsi vemo, da ti bo uspelo:cheer:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca

Matejagm!
    Ko berem tole s tvojo taščo sem prav vesela da nisem poročena.
    Če ti je kaj v tolažbo ti povem da jaz moram poslušati kritike od mojega očija-vedno, ko sem na dieti
    in ko nisem.Ko nisem skos govori naj mal manj žrem ker pol bom spet hujšala,in ko pa hujšam pa moram poslušat da je to brezveze ker bom tako in tako dobila težo nazaj.

Xsaja za katero dieto pa se bova zmenile po tej jajčni,že kaj razmišljaš?
    • CommentAuthorsabina

lep pozdrav vsem skupaj
    berem forum in moram priznat da mi je zasolzilo oči ko vidim kako ste vztrajni nekateri,sploh pa 8 kg v 12 dneh,čestitke!!!jaz z svojimi kilami imam borbe že od poroda drugega otroka,tamav je že 5 let pa nikakor ne pridem na svojih 58 kg,imam jih trenutno 74.pridem na 62-63,vsi se mi slinjo,me občudujejo,gledajo nakar se mi zdi,ampak pol se mi pa začne "fučkat"in vse zafrknem in pridem tako v dveh mescih spet gor za 10-12 kg z lahkoto....tako da sem se zdaj res odločla in sicer 7.3. imam roj.dan kar je še okoli 40 dni do takrat in pa upam z vašo pomočjo hočem in moram pridt na 58 kg,če mi to uspe....ŽURKa!!!!!!
    lp sabina:wink:
    • CommentAuthorbederca

Pozdravljena Sabina!
    Ja,matinarava do nas žensk res ni bila ravno prizanesljiva mene je že kar malo strah kolk se bom jaz zredila ko bom imela otroke
    Samo otrokom se zaradi kil ne bomo odrekle ane?
    No dobrodošla med nami upam da ti bo uspelo držim pesti zate:wink:

Le poročaj nam o svojih uspehih in neuspehih-(teh pa naj bo čim manj).:bigsmile:
    Papa
    • CommentAuthormatejagm

Večerko vsem skupaj!Čeprav se še nisem lotila vaše diete sem dan preživela kar v zelo manjših količinah hrane in so bila spet zbadanja....Ampak se tolsžim s tem da drug teden sem sama doma in na veliko srečo,da bomo počasi dokončno uredili stanovanje in šli na svoje!!!!!Tudi od mene iskrene čestike k izgubi kilogramov!!Res ste prvakinje!Ženske smo pa srote ,vedno imamo težave s temi kilogrami:(.jaz sem se med nosečnostjo zredila za 25 kg.Sedaj pa.... j... ježa!!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime26. Jan 2007

Živjo punce,

Sabina: no vidiš prvi korak je že narejen. Zastavila si si cilj, da do rojstnega dneva shujšaš. Zdaj si samo še izberi dieto, ki ti je všeč in na delo :cheer:. Vsi tukaj te bomo spodbujali in ti pomagali :wink:.
    Oglasi se še kaj in nam povej, kako napreduješ :wink:.

Vsem želim uspešno hujšanje še naprej :wink:.

lp,
    PEtra
    • CommentAuthormarta
    • CommentTime26. Jan 2007 urejeno

Lep pozdrav vsem skupaj!

Sabina, naj ti malo pomagamo na tvoji poti! Če te prav razumem, bi rada v 40 dneh shujšala 16 kg. Stvar je popolnoma izvedljiva. Danes je namreč moj zadnji dan te diete in ti lahko povem, da vse skupaj resnično deluje.
    REZULTAT: izgubljenih 8 kg
    Moraš pa vedeti, da se čez vikend, ko lahko normalno ješ, moraš ravno tako paziti, da ne izničiš pet dnevnega truda. Meni prvi vikend ni uspelo, drugi vkend pa na pol. Tudi čez teden mi ni vedno uspelo da bi se držala diete, tako da glede na moj rezultat danes trdno verjamem, da se da hujšat tudi 10 ali več kg. Toda ob predpostavki, da se strogo držiš napisanega, piješ veliko tekočine (voda, nesladkani čaj) in se čimveč gibaš. Gibanje je zelo pomembno. Sama sem bila aktivna 3-4 krat na teden. Sedaj se prepričujem, da bi začela hodit iz službe domov peš, saj je hitre hoje le dobre pol ure.
    Torej, veselo na pot hujšanja! Za vzpodbudo pa ne pozabi, koliko nas je na istem kot ti.

Vsem skupaj en shujšan pozdravček!
    Marta

PS.
    Zdaj bo en teden pavze, potem pa na ananas ali medeno dieto. Mmmmm, obe se mi zdita naravnost fantastični!
    • CommentAuthorxaja

Čer vsem prisotnim!

mateja gm .. ni skrivnost tud jst sem iz slovenj gradca tam okol nove opreme ...hmmm vidim da imas tud ti malcka ... no ja če boš kdaj rabila kak ženski čvek mi sporoč pa se dobiva na kaksni kavi ... brez sladkorja :)

marta .... vsaka čast... bi dala klobuk dol če bi ga nosla ... lepo cifro si dosegla ...

bederca ma kaj pa vem kaj bi nadaljevale ... men ta zdej najbolj odgovarja ... sploh zaradi sluzbe k si lahk zravn nesem kosilo... nekak mi je bolj pisana na kožo ... no ja lahk bi se lotile tiste sadne... je tud zanimiva ...
    ma se bova zmenile ..

nič dekleta mejte se fino jst se morem it učit za službo ... pismo k sem hodla v šolo se nisem tok učila k se pa zdej ...:confused:

se beremo ob pavzi
    • CommentAuthorbederca

Xsaja kaj ko bi nardile kr tko ko sma prej:
    teden ali dva pavze potem pa spet z jajčno naprej?
    Meni tud tale najbolj ustreza,ker surovin ni težko dobiti pa še vse je zelo hitro pripravljeno.
    Samo kako sm jst hecna končala sem prvih 5 dni diete pa že govorim kaj bo po koncu.
    No zdaj je pred mano vikend upam da se ne bom pregrešila.
    Se še beremo,papa!
    • CommentAuthorxaja

bederca jst se strinjam sem za ... torej kdaj je novi start jajčne dijete
    • CommentAuthorbederca

Xsaja!
    Takole je jaz imam še 2 tedna do konca,pol če nardim en teden pavze bi pol začeli 19.2.2007.
    A ti si že končala z jajčno dieto,če nisi koliko pa še imaš do konca?
    • CommentAuthorxaja

ok doki torej 19.02 je novi start z dieto... jst se je zdej nisem uspela držati natančno zarad službe ... zdej pa mislim da bo ze malce bolj normalen tempo tko da bom imela čas za obroke...

se beremo torej 19.02. začnema... če se nama kdo pridruži je dobrodošel ...
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime27. Jan 2007

Ja upam da se bo kdo pridružil da bo več motivacije na enem kupu.
    Danes sem opazila da se mi na trebuhu že zarisujejo kvadratki-mišice,:bigsmile:ta pilates pa res dela čudeže!!!!!!!!!
    Zjutraj sem se še tehtala:58 kg:swingin:
    Do marca jih moram izgubiti še 8 pa bo moj cilj izpolnjen,mislim da mi bo uspelo,ker v naslednjih dvet tednih bi morala izgubiti vsaj 3 ali 4 kilograme potem pa tako in tako spet in upam da mi bo potem drugič uspelo priti že do 50:smile:

lp,bederca
    • CommentAuthorxaja

Dobro jutro !

Hmmm.... bederca ja pilates je zakon sam kaj ko sem jst zdej enmal pozabla nanj ... se bo spet treba zuravn dat pa mal migat ...
    • CommentAuthorbederca

Ja Xsaja potrudi se ne bo ti žal!
    Res mene je zelo navdušil.Miganje je zelo pomembno brez tega ne gre.
    Mene se je začel lotevati prehlad-groza.
    Pa ravno zdaj ko tako lepo uspeva ampak ne bom prenehala,saj bo minilo.
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo punce,

vidmi, da vam gre odlično :cheer:. Sploh pa se mi zdite vse tako zadovoljne in srečne, da sem potem še jaz :cheer:.
    Bederca in Xaja zelo pohvalno, da se že odločata za novo dieto :wink:.

Bederca tebi pa želim, da bi se čimprej pozdravila.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorjurcek

zanima me..samo ena stvar in prosil bi če bi mi čimprej odgovorili... Ali gre pri tej dieti dol tudi mišična masa ali samo maščoba ?..hvala že v naprej:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Jurček,

izgubljaš samo kilograme, saj je dieta precej restriktivna. Če si vnet športnik, bi bilo mogoče najbolje, da se pred uporabo diete posvetuješ s trenerjem ali osebnim zdravnikom :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca

Jurcek!
    Jaz sem med dieto mišice celo pridobila(na trebuhu):bigsmile:
    Mislim da ne bi smel biti problem če boš zraven tudi vneto telovadil.
    • CommentAuthorCatty
    • CommentTime28. Jan 2007

Hoj!

Samo, da malo pozdravim...se sicer ne oglašam preveč pogosto, ampak to ne pomeni, da sem obupala, sem namreč v 2. dnevu 2. tedna diete in počasi postaja izguba kilogramov vidna... :D
    Bodite pridni še naprej!!
    BY BY Catty
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Catty,

lepo da si se oglasila.
    Odlično za vse izgubljene kilograme :wink:.
    Kar pogumno naprej :cheer:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca

Ojla punce!
    Mene še kr matra tale prehlad ,pa kjub temu še zraven telovadim-si morate mislit kak je pol to.
    Jutri se začne moj drugi teden diete.
    Upam da bo tale prehlad hitro minil kr je že neznosno(oči se mi solzijo,porabila sem že vso zalogo robčkov in zdaj si pomagam z wc papirjem) :cry::cry::cry:
    In bo možnosti bom ko se bom zjutaj tehtala ugotovila da sem med vikendom dobila kako kilo gor-potem bom šele fajne volje.:sad:
    Pregrešila se sicer nisem ampak glede na to da se mi dogajajo same slabe stvari...
    Upam da se imate vsi lepše kot jaz,lp!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime29. Jan 2007

Živjo Bederca,

zelo pohvalno, da kljub prehladu še telovadiš :cheer:.
    Nikar ne pusti, da bi te en mali prehladek obremenjeval in spravljal v slabo voljo :wink:. Saj bo hitro minilo.
    Želim ti čimprejšnje okrevanje :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbederca

Danes se je eden nesrečen bolnik vstal iz postelje stopil na vago in presrečen ugotovil da se med vikendom ni zredil!
    Jupi niti grama več nimam kot 58 kg.:swingin:
    Zato sem danes kljub prehladu dobre volje.Petra hvala za dobre želje no mogoče mi bo tale prehlad celo prav prišel ker vse slabo je za nekaj dobro. Ane?
    Danes sem lepo ostala doma,si vzela čas zase in nadaljujem z dieto.Zdajle bom šla še malo potelovadit potem pa pod prho,obrazni piling,maska in...... počivat,pa seveda čajček z limonco in brez sladkorja.
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Se še beremo,by by!
    • CommentAuthorbederca

Eno vprašanje še imam če mogoče kdo ve:
    A telo porabi več energije kadar smo bolni?(več kalorij)
    Zdi se mi da sem enkrat nekaj takega prebrala,bi morda kdo vedel kaj več o tem?
    • CommentAuthormatejagm

Xaja.Čvek ob kavici bi se mi zelo prilegel,tako da ko boš imela čas sporoči kako in kje priti do kavice;)!!Jaz sem tako skoz doma tako da mi je vseeno kdaj.Ali imaš msg?Ali pa email naslov?
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Bederca,

hmmm žal ne bi vedela koliko kalorij telo porabi pri bolezni. Zdi se mi, da takrat ko si bolan itak manj ješ (ti ne paše jesti), poleg tega pa ležiš več ali manj cel dan (pač počivaš :bigsmile:).
    Tako, da če mene vpraša se ti dve stvari potem izključujeta in si na istem kot pred boleznijo :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime30. Jan 2007

Dan... kako vam gre ... men dans nekak ne gre kosilo v tek .. enostavno nisem lačna ... tko da sem pojedla sam sadje pa spila mal čaja ...
    • CommentAuthorbederca

Xsaja ti pa moraš imeti še res zelo skrčen trebuh da nimaš nič teka!
    No meni gre kosilo zelo fajn v tek večerja pa nikoli ne,verjetno zato ker pri meni med zajterkom in kosilom mine precej več časa kot med kosilom in večerjo.:smile:
    Drugače sem pa js začela postajat bolj pridna,zdaj naredim poleg pilatesa še dodatnih 100 trebušnjakov(da bodo mišice na trebuhu še bolj opazne)
    Še vedno pa me jezijo moja stegna ki se ožajo zelo zelo počasi:angry:Pa tudi teža je začela padati počasneje.
    Aja da ne pozabim:prehlad je mimo!!!!!!:swingin:

lp,Bederca!
    • CommentAuthorxaja

Bederca .. lepo da je prehlad mim ... ja kar se tiče mojga želodca je pa hec ... niti čokolade mi ne dišijo ....sam sem mela pa dan k sem prišla domov totalno krizo za 15 minut sem zaspala tko trdno da nisem slišala očeta k je prišel v sobo ... mislim to se mi še ni zgodilo ... pač dokaz kroničnega pomanjkanja spanja ...