Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorIrenca
    • CommentTime6. Jun 2010

Čer...evo sm čist nova na tem vašem klepetu, mi je všeč k vsak kej novga pove pa sm sa odločla da se pršlepam zravn:shamed:hmmm, spet dieta ane:cry:jz že cev dan pikiram da zjutri štartam z tole z jajci-juhu-kok mal kuhanja pa kake muke-no sam prve tri dni upam in pol upam da bo mal laži:confused:morm povedat da sm že probala tole dieto-glih 10 let nazaj in mi JE RATAL NA POLNO-štartala sm in zgubila v 14 dneh 9 kg pol sm prekinla za 7 dni-sm se basala do nezavesti čokolade-čokolade in čokolade...pol sm še 1x štartala in šla še 7 kg dol-tko da skupi 16 praktično v 1 mesecu-iskreno počutla sm se odlično, ne vem mogoče mi je sam klik u glavi nardil da nism za nikamor več pa sm res tok želela shujšat da nism mislla na to kok se mučm innnnnn, k sm že tok pametna sm lepo v 4 letih nazaj počasi nabijala kg in stokrat začela oz. hotla spet začet pa kr ni in ni neke prave volje tko da sm se pa zdej spet odločla in dobila saj mal motivacije tud ko sm naletela na vaš forum-ma ni hudič da mi ne rata in jasno vsem ostalim tudi!!! Še ponoč mal splaniram in se dopoldne javm če me kej muči-drugače pa gas-s polno paro!!!!! Nočko vsem:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jun 2010

Dobrodosla in pa kar nocko.
    Aicha
    • CommentAuthorIrenca
    • CommentTime7. Jun 2010

Dan-hvala za pozdrav Aicha, ti si pa še huj in dlje pokonc kot jz....no jz se že trudm-delam popoldne tko da je zajtrk doma že padu, jajc sm nakuhala k za velko noč-haha-bom kr s sabo nesla u službo-večerjo-k delam do 22 pa bom umrla če ne bom jedla okol 8..tko vagala sm je-šmrc-in sm se odločla da se do petka ne bom, kr skrila sm vago k mi pol vso voljo pobere, bom pa poročala če bojo šle hlače kej laži gor-hahaha...uživite v sončku...
    • CommentAuthorjabka
    • CommentTime7. Jun 2010

živjo, Irenca,
    bravo, da si se odločila nekaj narediti zase. Sicer te diete ne poznam, ampak ko sem zdajle semle prišla malo počvekat, sem te našla. Boš malo poročala, kako ti gre?

Veš kaj, zanima me, zakaj s se odločila ravno za to dieto? Ali samo zato, ker si jo enkrat že uspešno preizkusila?
    kako pa se ti zdi drugače, je dovolj zdrava?
    Jaz hujšam v počasnem ritmu, a želim, ko shujšam, da odvečnih kil nikoli več ne dobim gor. Nekako bi rekla, da ne hujšam, ampak spreminjam način življenja. Tu pa seveda malo iščem. Metod je veliko, in vem, da moram od vsega znanja vzeti le tisto, kar mi resnično ustreza, Kar bom lahko posvojila za celo življenje.

Drži se!
    :swingin:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Jun 2010

Irenca dobrodošla med nami trpinkami!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorIrenca
    • CommentTime7. Jun 2010

Čerrrr, evo mene iz službe še pesota sm prešetala in sm zmagala za dons...jabka-hm upam da sm prv napisala...ja tale dieta je pa tko čudna k jz, nekak mi ne gre dieta na dovge proge, nikakor k nimam tok volje in k se mi doma ne prilagajajo kar se kuhanja tiče pa če sm iskrena se mi pol ne da več različnih stvari pacat, je pa tud res da se težko odrekam hrani če jo skuham ali če jo pač pol postrežm, kr ne morm jest zravn kr neki-ne vem težka je...povrh vsega mam še službo čudno-sm gostinka-in ko sm lačna nimam cajt jest ko pa mam bi pa vola požrla-nimam nekega ritma da bi se lahko držala:confused:sm se pa za tole odločla glih zato k se mi zdi potrpet recmo 1 mesc še nekak kar je več pa težka:cry::cry::cry:-upam da še kera al pa kdo nasploh tko čudn razmišlja k jz, sam zavedam pa se da ni glih zdrav tkole hujšat pa tud napotke znam dajat sam držat se je pa velik teži, tko da tebe občudujem in želim da kej več napišeš kako si se tega lotla in kok časa že vztrajaš:wink:ma mislim da bom tud jz mogla spremenit prehrano, pa bi mi najbol sedl da res saj ene 6 kg dol spravm pa mislim da bo pol laži ko saj mal volje dobim..no kakorkoli, dons sm zdržala mi je pa skoz neki mankal-tud energije:cry::cry:bom vidla kako bo zjutri-včas sm tok lačna da tud spat ne morm-ma za znort:sad::sad:lepo mi bodte pa kej spodbudnga mi napište da ne cmizdim pa se ne smilm sama seb:cry::sad::cry::

:swingin::swingin:
    • CommentAuthorIrenca
    • CommentTime7. Jun 2010

Hvala Vandolina:swingin::peace:
    • CommentAuthorSara.
    • CommentTime8. Jun 2010

Irenca don't worry, be happy.
    Tut jz znam napotke dajat, držim se jih pa zlo težko :D
    Na dietah pa sem že odkar sem se začela zavedat, da enostavno nisem ena tistih, ki lahko pojejo kar hočejo in so vedno fit..
    Zdaj pa recimo nisem na dieti, ampak spreminjam svoje življenske navade... Sicer ločujem ogljikove hidrate in beljakovine, in moj obrok obsega količino ene pesti.
    In ne morem verjet, da dejansko nisem lačna ko pojem tako malo!! Tako sem spravla dol 7 kil v 1 mesecu par mesecev nazaj, zdaj pa spet začenjam!!
    Pa telovadba!!

Sem zelo hvaležna forumkam, ki ste me spet navdušile za telovadbo!!

Irenca bolj kot misliš na hrano, slabše je! Sprehod zelo pomaga pri takih rečeh. Slišala sem, da telovadba spodbuja nastanek endorfinov-hormonov sreče!
    Jaz osebno tudi po telovadbi nisem lačna, ampak polna elana za doseganje uspehov na tem področju :bigsmile: samo spraut se moraš in gre
    :bigsmile:
    VSO SREČO VSEM!:cool:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Jun 2010

Irenca nobena sluzba ni izgovor da jes prevec ali premalo. Naredi nacrt in bo slo.
    Pa tudi gibaj se dosti.
    Aicha
    • CommentAuthorIrenca
    • CommentTime9. Jun 2010

Dan vsem skupaj....čestitam Sara da ti je ratal spet štartat, to se mi zdi da je najteži, sej pol k grejo ene 3-4 kilce dol pol je laži vztrajat naprej ane, pa 7 kg ni mal veš!!!! Drugač pa jz službe nimam za izgovor-nikakor, je pa čist res da mam sesut vs sistem, delam v bifeju k je polno sr.šol zravn tko da mam res gužvo na polno in ko delam zjutri nimam it niti na wc cajt it kar pomeni da potem tudi vode ne upam preveč pit k me tiši, pa prebava me čist cev tedn pol baše, lej tko je že odkar delam v gostinstvu, ko sm popoldne recmo ta tedn mam saj prebavo ok k mam cajt, mam pa popoldne gužvo do 10 in tud če kr neki meljem med delom nimam občutka da sm kej pojedla in eno žemlco lahko cmokam tko glih 5 ur, pijem sicer dost vode pa kako cedevito spijem ko se mi zdi da nimam energije, drugač pa mam kužata in šetava dopoldne pa po službi tud-zmer več k eno uro tko da saj mal migam še poleg dela....no morm povedat da nism glih med najmlajšimi in priznam da ni več tok volje in energije za karkoli, pa z dietami je enako, včasih je šlo 5kg tiktak dol, zdej je pa to velik počasnej in teži-ampak-jz se ne dam!!! No tolk mojga jamranja in nakladanja, jz se pazm me pa zanima kaj bo čez vikend ko bomo vsi na kupu pa lačni:confused:uživite:swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jun 2010

Irenaca pa glodaj zemljo in jabolko.
    Vem da je hudic ampak nekako se znajdi.
    Kaj ce bi si kupila kaksne sejke?
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime9. Jun 2010

• CommentAuthorIrenca
    • CommentTime9. Jun 2010

Ja hvala Aicha, mi je všeč da si tok disciplinirana in da saj ena izmed nas ne trpi lakote ali sploh pomanjkanja hrane pa ti gte očitno lepo dol-kakorkoli jz vztrajam in saj napihnjena nism več tok sm pa slaba z energijo:cry::cry::swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jun 2010

Za energijo pa pojej pest (ne vec) oresckov.
    Aicha
    • CommentAuthorbajsi
    • CommentTime15. Jun 2010

Pozdravček vsem,

tudi sama sem bila na tej dieti in sm v enem tedni šla 2 kg dol in jih ne dobivam nikakor nazaj, a je minil že mesec mimo, kar sm zelo vesela. :bigsmile:
    Odločla sem se da bom ponovno šla na dieto, pa me zanima če moram obvezno jesti prepečenec? ga lahko izpustim ?:shocked:
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime16. Jun 2010

Živjo Bajsi...

tudi jaz sem na dieti, prvi teden, prepečenca pa se izogibam... ker menim, da meni ne naredi ravno ok.

Zjutraj namesto prepečenca pojem wassa kruhek, čez dan pa prepečenec opustim.

Ker pa nisem ljubiteljica mesa, sem mleto govedino zamenjala z sojo. Poročam rezultate.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime16. Jun 2010

• CommentAuthorbajsi
    • CommentTime18. Jun 2010

vse tiste, ki ste s pomočjo diete izgubile nekaj kg, se vam je poznalo tudi na obliki telesa ali samo na tehtnici ??? :shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Jun 2010

Meni bolj na obliki telesa kot na tehtnici.
    Aicha
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime22. Jun 2010

Tudi meni...cm..kritičen imam spodnji del telesa (boki, trebuh), zato pri meni ideja; manj žri ne pomaga preveč..
    Moram kar orenk krožnik zmanjšat in malo telovadit...

A tukaj ni nobene več, ki hujša z jajčno dieto? Da malo vidim kako vam gre....
    • CommentAuthortinca13
    • CommentTime22. Jun 2010

Živjo punce, sm nova na forumu in hujšan z to dieto. Najprej sem šla na dieto za dva tedna, shujšala za 2 kg, nato se en teden nisem držala ostala na isti kilaži, zdaj se pa držin že drugi teden ampak teža je še kar ista. Je pa res, da sem imela prva dva tedna ful krize kar se tiče količine hrane sm bla skos lačna. Zdej sm se pa navadla na manjše obroke in mi gre super. Upam, da bo šla še kakšna kilca dol. :)
    Punce kar pogumno naprej.
    • CommentAuthorSmrcy
    • CommentTime27. Jun 2010

Hellow :)
    Ok po 15 dneh sem shujšala za 5 kilogramov, sedaj pa
    sem za 3 tedne čisto prekinila z dieto...
    Ker me je zanimalo ali se mi bodo kilogrami vrnili nazaj...

No, vesela sporočam da mi je teža ostala enaka...
    tak da zdej spet nadaljujem v ponedeljek s to dieto :)

Lepo bodite :)
    čaaaaaao*
    • CommentAuthorzaza32
    • CommentTime28. Jun 2010

Pozdravček vsem,
    sem nova na tem forumu, res pa je, da vsak dan prebiram, vaše nove uspehe in vsaki ČESTITAM :cheer: BRAVOOOOOOOOOOOOO.

danes pričenjam z dieto z jajci in vas bom obveščala z rezultati, sem precej pozna za začetek diete, vendar NIKOLI NI PREPOZNO, moram izgubiti najmanj 12kg, tako da veselo na delo.

zanima me kako je stelovadbo, kajti poskusila sem že vse kar obstaja na tem svetu, brez discipline ni nič, in upam, da z s skupno močjo bodo rezultati končno vidni,

ŽELIM VAS USPEŠEN IN SONČEN DAN
    •  
      CommentAuthorAicha

Dobrodosla.
    S telovadbo pa je tako, da moras vztrajati.
    Mene so po dveh letih vsakodnevne telovadbe zaceli hvaliti, da dobro izgledam.
    Ampak res telovadim vsaki dan.
    A.
    • CommentAuthorerika100

ne vem kako zdržite s to dieto, jaz sem po jajcih takoj lačna.
    • CommentAuthorkatek
    • CommentTime9. Jul 2010

Hej ho :)

slončicašpela - js sem imela dieto dvakrat po teh 21 dni. En teden sem imela vmes počitka, tako je svetovala Aicha :)
    Zdaj pa jem bolj ko ne normalno, malo pa vse po vrsti, največ pa solat pa sadja pa se mi kr znese :)
    Ta teden bo mogoče malo bolj kritičen, ker je bo dosti učenja pa sem kr skos neki jedla zravn, tk da upam da ne bo tehnica poskočla spet :)

Drugač pa ženske, kr pogumno, splača se!! ;)
    • CommentAuthortia
    • CommentTime22. Jul 2010

Pozdrav vsem na tem forumu...

Tudi jaz sem začela s to dieto v ponedeljek....torej danes je 4 dan..jeeeeeejjjj...Štartala sem z 88,7 kg...moj cilj pa je 67 kg do začetka oktobra....upam da se mi bo uspelo približati cilju...
    Tako torej, za zdaj vse ok.....se držim diete...zvečer pa sem takoooooo lačna, da bi pojedla prav vse. Že ob televizijskih reklamah sem mi cedijo sline :)- gotovo poznate ta občutek.. :)
    Kakorkoli... v ponedeljek je prvo tehtanje...in seveda o rezultatih bom poročala.....
    Pozdrav vsem sotrpinom in sotrpinkam.......lepo bi bilo da se mi katera pridruži pri debati o dieti...tako je vedno lažje...no kje ste punce...
    lp
    Tia:surprised::tongue:
    •  
      CommentAuthorvišnja
    • CommentTime25. Jul 2010

ojla,.
    eko mene spet nazaj,.danes 1.dan diete,.hahaaaaaa,že 1.leto nazaj sem jo držala,.potem premor,zatem spet dieta,.kot nek začaran krog se vrtim,.no,bomo videli koliko bom tokrat zdržala,.A,je še kera,ki je trenutno na djeti?,..Tia,kako ti gre?..jaz imam 74 kg,.visoka pa sem 177 cm......lep pozdrav ,vsem,.se čujemo!:bigsmile:
    • CommentAuthortia
    • CommentTime26. Jul 2010

Ojla.....
    Danes je ponedeljek...in na vrsti je tehtanje....in....86,3kg torej -2,4 zeloooooo vesela.....! Čeprav je za mano vikend ko moramo normalno jesti in tudi sem- v zmernih količinah;) sem res ponosna nase;) kar tako naprej...
    Višnja....dobrodošla!Fajn da si se nam pridružila...kakšen cilj pa si si zastavila?
    Pozdravček in vsem uspešno hujšanje.....
    Lp

Tia
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime26. Jul 2010

Čestitke in LP!:wink:
    • CommentAuthortia
    • CommentTime27. Jul 2010

Ojla punce.....kje ste vse...vse na dopustu?
    Nisem si mogla kaj, da danes zjutraj ne bi stopila na tehtnico in.....pokazala mi je 85kg...bravo jaz! Torej pred mano je 9 dan diete(če štejemo še vikend) in lažja sem za -3,7 kg...ful fajn!!!!
    Mislim da je najhujša kriza za mano, lakota mi več ne nagaja toliko kot na začetku, zvečer pa lažje zaspim, pa če tudi imam prazen želodec.;-)
    no, pa nadaljujmo....pozdrav vsem in uspešno hujšanje!
    Tia
    •  
      CommentAuthorvišnja

ojla Tia,.eko danes je moj 3.dan,..ja želim si shujšat enih 10 kg,.samo,to nebo kar tako
    :sad: Meni se zdi tale dieta red super.!Lansko leto sem s pomočjo diete shujšala za dobrih 6 kg -7 kg,.v zelo kratkem času,mislim da cca.15-20 dni.,Bomo videli če bo delovala tudi letos:bigsmile:Danes zjutraj sem se tehtala in kaže:72.50 kg,.s ponedelkom,pa ko sem začela dieto,sem se pa vagala popoldan in je kazalo 74.70 kg.Tko,da sem vesela,ker mi res tale dieta pomaga.,Preden sem se spravila na to dieto,nekaj tednov nazaj,sem držala neko dieto 5 dni,pač po lastni izbiri,ma moram povedat,da nisem shujšala niti grama.:sad:jedla pa sem bolj malo.Tko,da lahko napišem,da se mi tale dieta zdi skoraj čudežna.:wink:Jaz sem visoka 177 cm in trenutno imam 72,50 kg ,želela pa bi imeti 62 kg.,:cry:samo to pa bo bolj težko:cry:Se slišimo punce!,.Kaj trenutno si le ti Tia,na dieti ali je še gdo,ki jo drži.?Poročajte mi o svojih rezultatih!,.a,ja jaz pa še tečem zraven,vsak večer,.ne dosti 1-2 km,.LP
    • CommentAuthortia

Ojla tudi tebi Višnja....mislim, da sva samo midve trenutno na dieti:) ali pa so vse na počitnicah;)
    9 dan je za mano...ravno sem pojedla večerjo....če bom slučajno začutila lakoto, pa se bom nažlampala vode ali spila brezkofeinsko kavo(prave več ne pijem, ker mi je zdravnik svetoval da jo neham pit, ker imam težave z nespečnostjo);) to deluje pri meni in lažje prenašam prazen želodček;)
    Torej Višnja-veselo na delo...držim pesti da ti bo uspelo-trenutno sva na pravi poti...;) jupppiiii...
    Koliko si pa stara, če nisem preveč firbčna?
    Toliko za danes...pozdravček vsem in uspešno hujšanje...pa-pa
    Tia
    • CommentAuthortia

P.S.: Aisha-si ti tudi na počitnicah? Pozdrav tudi tebi...;)
    Tia
    • CommentAuthoržalostna

zdravo!!
    Tudi jaz se pridružujem k tej dijeti...jutri začnem:) sem jo že enkrat pred približno enim letom in je bila edina ki je bila uspešna:) upam,da bo lažje če nas bo več ne tia?
    • CommentAuthortia
    • CommentTime28. Jul 2010

Pozdravljena žalostna....
    Dobrodošla...več nas bo, več podpore bomo imele in lažje bomo prišle do cilja...a ne?
    Meni tale forum res pomaga, ker mi lahko izmenjujemo mnenja in občutek imamo da nismo edini, ki se trudimo( s hujšanjem) do zadanega cilja....pridna....žalostna poročaj kako ti bo šlo! Ok?
    Jaz sem 10 dan na dieti in ....na tehtnici je pokazalo 84,4 kg, torej -4,3 kg manj...jupiiiii... ker so vidni rezultati se splača potrudit...

Pozdravček vsem...Višnja kako ti gre?
    Bravo vsem:clap:
    Tia
    •  
      CommentAuthorkatja07

hej punce! Jaz sem sicer na kemični dieti... ampak se vam lahko vseeno pridružim, ker na tistem forumu ni žive duše in sem osamljena... :cry:
    • CommentAuthoržalostna

No naj vam povem, da pred enim letom, ko sem začela s to dijeto sem v 21dneh brez presledkov shujšala 8kg. :) Ampak vse ne je nazaj nabralo :( zdaj pa štartam z 81kg velika pa sem 175cm. Rada bi prišla do vsaj 70kg. Pomaranča me že čaka:) uživajte in lep pozdrav vsem..
    • CommentAuthoržalostna

:clap: čestitam tia za takšen uspeh...za to se je pa treba že potrudit ja :swingin: :thumbup: ali tudi telovadiš kaj zraven? :tooth:
    • CommentAuthortia

Ojla...

Žalostna- hvala za čestitke in čestitke tudi tebi za rezultat pred enim letom-zdaj pa ponovi vajo;)....ja tudi telovadim 3×na teden hodim v eno izmed telovadnic za preoblikovanje telesa(ne bom delala reklame) in tam vežbam po 1 uro, zvečer pa greva z dragim na daljši sprehod s kužijem;)- to je tudi telovadba ;)
    Mislim, da je zame že to dosežek ker ne jem več sladkarij in obilne večerje...ker imam resnično preveč, bodo kile hitro kopnele, samo na koncu bo bolj težko..;( Tudi zdaj je težko, ker se mi hujšanje ne pozna (še ne-razen na tehtnici)..čakam da se telo navadi in začne kopneti tudi maščoba;)
    Katja 07 - dobrodošla.....kako ti gre? Si že dolgo na dieti-in rezultati?
    Ful fajn...več nas je ...lažje bo...a ne?

Pozdravček vsem in uspešno hujšanje......pa seveda poročanjte o rezultatih....
    Tia
    •  
      CommentAuthorAicha

pozdravljene vse novinke.
    Aicha
    • CommentAuthoržalostna

Zdravo! imam eno vprašanje. Ko piše kislo mleko za kosilo, koliko ga lahko spijem? Jaz si kupim tisto ki ga je 500ml.. ali lahko vse spijem? ali samo polovico? hvala za odgovor... Današnji prvi dan sem komaj zdržala :( čisto brez energije sem bila... upam, da bo jutri že kaj boljše.. lepo bodite...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Jul 2010

Samo polovico od 500 ml.
    •  
      CommentAuthorkatja07

uf, danes je 3. dan kemične, pa nisem shujšala še NIČ... upam, da bo kmalu začelo padat, drugače bom spet obupala kot vedno... :cry:
    • CommentAuthortia

Ojla Žalostna!

Jaz spijem 2 dc lahkega tekočega jogurta...kislo mleko-blek, včasih pa 2dc lahkega mleka-improviziram;)
    Ja na začetku je najtežje-sploh taprvi teden....jaz sem bla čisto brez volje in energije, a zdaj tadrugi teden je lažje-telo se mora prilagodit spremenjenemu načinu življenja....sej bo sam ne obupat žalostna. O.K.?

LP
    Tia
    • CommentAuthoržalostna

Zdravo! Aja Tia, inproviziraš malo.. :bigsmile: saj prav tak... No jaz včeraj ko sem začela sem imela 80,3kg, danes ko sem se zbudila pa 79,6 :bigsmile: tak da...fajn! hehehe. Sem preveč firbčna da se nebi vsak, da ko se zbudil stehtala. :beard: Pa razpredelnico si tak naredim, da si pišem kaj pojem, koliko telovadim itd... Danes je že bilo boljše, mi že več ni tako krulilo... :tooth: sem šla malo nakupovat, (vse stvari za eno številko manjše :) ) da sem pozabla na hrano. :smile: tako, da imam zdaj še večjo voljo, da shujšam, ker mi majice niso prav :) :bigsmile:
    LEPO BODITE IN DRŽITE SE :)
    NE OBUPAT!!!
    ŽALOSTNA
    •  
      CommentAuthorVandolina

• CommentAuthortia
    • CommentTime30. Jul 2010

Pozdravljeni!

Ja žalostna...veliko inproviziram....ne morem se držati točno zato kako živilo, ki je na jedilniku zamenjam, ker bi mi čez čas zaradi monotonosti vse šlo na živce;) Pa se ne bi več držala diete. Vem da bom zaradi tega kako kilo šla počasneje dol, a se ne sekiram-samo da hujšam in da sem vsak dan bližje svojemu cilju. Danes in včeraj se nisem tehtala, ker raje vidim da bodo rezultati večji in vidni, tako da sem se odločila, da se bom tehtala samo vsak ponedeljek- seveda poročam rezultate:) Danes je moj 12 sti dan, čakata pa me dva prosta dneva-bom morala res paziti, da ne bojo šle kile nazaj gor.....:)Žalostna- tudi sama si vse pridno zapisujem-jedilnik, kilce, moje zastavljene cilje, zraven pa si zapisujem tudi svoje počutje in misli...je kar zabavno-mu rečem kar dnevnik hujšanja;)
    lepo bodite....pa si pišemo...pa kot je rekla žalostna- ne obupat ;)
    Tia
    •  
      CommentAuthorkatja07

ja, jaz imam danes 4. dan. Bom dieto kemičnega razkroja držala kar brez prekinitev... dol sem šla čisto malo, pa še to danes, ker včeraj nisem jedla večerje (prišla sem domov šele ob 23.00, pa nisem potem več hotela razgrajat po stanovanju). ampak razumem da vsaka stvar rabi svoj čas... Tako bom hujšala še naslednji teden, ker potem grem pa na morje... to mislim, da bi me znalo uničt, ker tam itak nimaš kaj drugega delat, kot pa na hrano mislit... doma je vsaj služba pa je drugače. Sicer imam namen hujšat normalno po dnevih. tudi 4. prost dan bom dodala, da bi vsaj takrat lahko kako morsko dobroto skuhala... problem je tudi alkohol, ker si ga običajno na morju kr privoščimo. ampak vsaj piva ne pijem, ampak samo kak špricer... pa še to sem si rekla, da bom samo takrat, ko bojo kaki obiski... drugače sem si kupila brita vodni filter samo z namenom, da ne bom mela izgovorov da ne pijem vode ker je ni...

kaj pravite?

Je pa res, da mam tokrat vsaj neko stimulacijo za hujšanje, ker imamo 28.8. neko srečanje srednje šole, pa bi rada zgledala vsaj nekak... ker taka kot sem mislim, da sploh ne bom šla
    • CommentAuthortia

Pozdrav vsem!

Za mano je uspešen 12-i dietni dan.....juhuuuu

Ej Katja 07 ne obupat...na srečanje boš pa ja šla no.... tudi jaz grem čez en teden na dopust, a diete nikakor ne bom zaključila. Čeprav imava "vse vključeno" in bo hrane več kot dovolj- ne bom obupala. V bistu bom vse skupaj vzela kot neko igro in izbire v igri s hrano bom imela več kot dovolj;)
    Ne obupat...ne smeš;) ravno navadila se boš na drugačen način prehranjevanja pa bo vse spet po starem- pa še sve od začetka bo treba....Čeprav tudi jaz na dopustu rada kaj spijem, bo žal letošnji dopust minil brez alkohola...žal...bom pridna, pol me pa čaka nagrada-bom bližje svojemu cilju...

Še enkrat...punce, pa tudi fante( da ne bo izjem) ..ne obupat...sam razmišljat o tem kako bo fajn, ko boste vse bližje cilju...Ok?

Lep večerni pozdrav!

Tia