![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
hmmm, spet dieta ane
jz že cev dan pikiram da zjutri štartam z tole z jajci-juhu-kok mal kuhanja pa kake muke-no sam prve tri dni upam in pol upam da bo mal laži
morm povedat da sm že probala tole dieto-glih 10 let nazaj in mi JE RATAL NA POLNO-štartala sm in zgubila v 14 dneh 9 kg pol sm prekinla za 7 dni-sm se basala do nezavesti čokolade-čokolade in čokolade...pol sm še 1x štartala in šla še 7 kg dol-tko da skupi 16 praktično v 1 mesecu-iskreno počutla sm se odlično, ne vem mogoče mi je sam klik u glavi nardil da nism za nikamor več pa sm res tok želela shujšat da nism mislla na to kok se mučm innnnnn, k sm že tok pametna sm lepo v 4 letih nazaj počasi nabijala kg in stokrat začela oz. hotla spet začet pa kr ni in ni neke prave volje tko da sm se pa zdej spet odločla in dobila saj mal motivacije tud ko sm naletela na vaš forum-ma ni hudič da mi ne rata in jasno vsem ostalim tudi!!! Še ponoč mal splaniram in se dopoldne javm če me kej muči-drugače pa gas-s polno paro!!!!! Nočko vsem

sm se pa za tole odločla glih zato k se mi zdi potrpet recmo 1 mesc še nekak kar je več pa težka

-upam da še kera al pa kdo nasploh tko čudn razmišlja k jz, sam zavedam pa se da ni glih zdrav tkole hujšat pa tud napotke znam dajat sam držat se je pa velik teži, tko da tebe občudujem in želim da kej več napišeš kako si se tega lotla in kok časa že vztrajaš
ma mislim da bom tud jz mogla spremenit prehrano, pa bi mi najbol sedl da res saj ene 6 kg dol spravm pa mislim da bo pol laži ko saj mal volje dobim..no kakorkoli, dons sm zdržala mi je pa skoz neki mankal-tud energije
bom vidla kako bo zjutri-včas sm tok lačna da tud spat ne morm-ma za znort
lepo mi bodte pa kej spodbudnga mi napište da ne cmizdim pa se ne smilm sama seb

:

samo spraut se moraš in gre
uživite

BRAVOOOOOOOOOOOOO.
Meni se zdi tale dieta red super.!Lansko leto sem s pomočjo diete shujšala za dobrih 6 kg -7 kg,.v zelo kratkem času,mislim da cca.15-20 dni.,Bomo videli če bo delovala tudi letos
Danes zjutraj sem se tehtala in kaže:72.50 kg,.s ponedelkom,pa ko sem začela dieto,sem se pa vagala popoldan in je kazalo 74.70 kg.Tko,da sem vesela,ker mi res tale dieta pomaga.,Preden sem se spravila na to dieto,nekaj tednov nazaj,sem držala neko dieto 5 dni,pač po lastni izbiri,ma moram povedat,da nisem shujšala niti grama.
jedla pa sem bolj malo.Tko,da lahko napišem,da se mi tale dieta zdi skoraj čudežna.
Jaz sem visoka 177 cm in trenutno imam 72,50 kg ,želela pa bi imeti 62 kg.,
samo to pa bo bolj težko
Se slišimo punce!,.Kaj trenutno si le ti Tia,na dieti ali je še gdo,ki jo drži.?Poročajte mi o svojih rezultatih!,.a,ja jaz pa še tečem zraven,vsak večer,.ne dosti 1-2 km,.LP

čestitam tia za takšen uspeh...za to se je pa treba že potrudit ja
saj prav tak... No jaz včeraj ko sem začela sem imela 80,3kg, danes ko sem se zbudila pa 79,6
tak da...fajn! hehehe. Sem preveč firbčna da se nebi vsak, da ko se zbudil stehtala.
Pa razpredelnico si tak naredim, da si pišem kaj pojem, koliko telovadim itd... Danes je že bilo boljše, mi že več ni tako krulilo...
sem šla malo nakupovat, (vse stvari za eno številko manjše :) ) da sem pozabla na hrano.
tako, da imam zdaj še večjo voljo, da shujšam, ker mi majice niso prav :)