Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    Pozdravljeni vsi!
    Midve z mamo, sva danes začeli z to dieto, in imave nekaj vprašanj, pa bi lepo prosili, če bi nama kera lahko pomagala.
    Zanima naju, če naju med obroki zgrabi lakota, lahko pojemo kaj? Pa, če naprimer pri kosilu, namesto sadja jemo zelenjavo, npr. kuhano korenje namesto pomaranče,
    pa nekje sem prebrala, da se lahko kosilo in večerja zamenjata, ali je to proporočljivo ali ne?

Hvala že vnaprej za odgovore.
    lp
    konriszivi
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Oct 2010

Ojla,

dite se drzis kot je napisano, ne menjas zivila raje ga izpusti.
    Tako je vsaj napisano pri vseh dietah.
    Lakota pa te ne sme zgrabiti ce te pa ze potem pa popije vodo ali zeleni caj.

Gigi ne vem kaj naj ti recem mogoce pa ti dieta ne odgovarja.
    Jaz sem bila za hec na strogi dieti in nisem izgubila niti grama, drzala pa sem se mislim da 6 dni oz sedem.
    Pred tem pa sem bila tri dni na postu.
    Jaz res ne izgubljam kilogramov, paziti pa moram kaj pojem, da se ne zredim.
    Mogoce bi zamnejala dieto?
    Aicha
    • CommentAuthorgigi
    • CommentTime26. Oct 2010

Aicha hvala za nasvet. Bom poskusila še z drugo dieto. Ali imaš mogoče kakšno v mislih. Pri meni je malo problem, ker mi voda zaostaja v telesu in se tudi pri fizičnih naporih-telovadi zelo malo spotim.

Pozdravček, Gigi
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Oct 2010 urejeno

Dieta je individualna saj ves tezko je svetovati na daljavo.
    Bi te mogoce morala videti.
    Si razmisljala o locevalni?
    Meni se zdi se najbolj easy.
    Ce locujes in zmanjsas porcije ni vrag, da ne bi shujsala.
    A.
    •  
      CommentAuthorsandrika
    • CommentTime26. Nov 2010

živjoo ! po dooolgem času se vam javljam še na forum te diete... med počitnicami sem poskusila z 90 dnevno ločevalno dieto...uspelo mi je samo nekaj čez 60 dni... shujšala sem iz 88kg na 81 kg...sedaj je od tega vseč kot 3 mesece in sem se zredila na 82,5 kg...čeprav sem res hotela poskusiti učinkovitost te diete in sem se dobesedno 14 dni basalaa pa se nisem zredila...mogoče za pou kg.tako da sem se sedaj odločila da poskusim s to hitro dieto z jajci... čeprav me je malo strah ker je le to hitro... v manj ko enem mesecu izgubiti 15 kg... nwm ...bomo vidli. probat ni greh :D danes je 5ek... jaz z dieto začnem v ponedeljek da imam vikende ˝fraj˝:bigsmile: torej : v nedeljo 19. 12. 2010 se vam javim kako mi je šlo :smile:
    lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Nov 2010

Sandrika 15 kg je malo pretirano.
    Saj ves, malo so prilagojeni podatki.
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime28. Nov 2010

:shocked::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorsandrika
    • CommentTime5. Dec 2010

ja aicha to je res. no, v tej dieti so napisani samo zajtrk, kosilo in večerka. mene pa zanima če lahko imam še malico? če naprimer za zajtrk pojem hruško, 2 prepečenca... lahko potem za malico tudi pojem 1 hruško , ali nesmem jesti nič več kot je na jedilniku?
    lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Dec 2010

Kot je na jedilniku.
    Tako pise.
    Aicha
    • CommentAuthorkokos
    • CommentTime28. Dec 2010

mene zanima če sploh lahko pri tej dieti ješ kruh z jajco? Ker jaz brez kruha z jajco ne zdržim.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Dec 2010

Brez kruha.
    In kuhano jajce.
  2.  
    kaj pa lahko ješ namesto paradižnika =)?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Jan 2011

Bolje nic kot zamenjava.
    A.
    •  
      CommentAuthorlollipop
    • CommentTime3. Jan 2011

kokos,saj ni tako hudo.Tudi jaz sem imela to dieto..A ni tako da je zraven (za kosilo) še prepečenec.Ali sem zamešala.A jajčna je tistsa ko moraš jesti hrano po vrstnem redu..? Se opravičujem,sem pač pozabila.
    Meni je bilo najhuje ko sem mogla po jajcu popiti še jogugrt :shocked: In če bi pojedla še kruh..
    •  
      CommentAuthorlollipop
    • CommentTime3. Jan 2011

Posted By: lollipopkokos,saj ni tako hudo.Tudi jaz sem imela to dieto..A ni tako da je zraven (za kosilo) še prepečenec.Ali sem zamešala.A jajčna je tistsa ko moraš jesti hrano po vrstnem redu..? Se opravičujem,sem pač pozabila.
    Meni je bilo najhuje ko sem mogla po jajcu popiti še jogugrt:shocked:" alt=":shocked:" src="http://forum.smsdieta.si/extensions/Vanillacons/smilies/standardni/shocked.gif">In če bi pojedla še kruh..

Sem šla pogledati dieto..Jemati moraš v vrstnem redu,ampak prepečenec ni niti za jajcem.Se opravičujem. :shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Jan 2011

Kos kruha je v locevalni dieti.
    Po meseku.
    A.
  3.  
    Lep pozdrav vsem!!! Sem našla hitro dieto z jajci, pa se mi zdi kar dobra (vse kar je napisano namreč rada jem:wink:), zato sem se odločila da grem jutri v tgovino, kupim vse potrebne sestavine in začnem hehe:smile:. Upam pa seveda na najbolše rezultate! Pa vas bom tudi jaz vse sproti obveščala, saj verjamem, da vse informacije prav pridejo:wink:.

Lepo se imejte!!!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jan 2011

Super, da si nasla svojo.
    Dosti uspeha ti zelim.
    A.
  4.  
    Lep pozdrav! Imam par vprašanj in rabim vašo pomoč!!!

1. Kako si naj pripravim 125g mlete govedine
    :shamed:?
    2. Kako si naj pripravim 200g kuhanega mesa in kakšno meso je to mišljeno:shamed:?

Lepo se imejte in hvala za odgovor!
    •  
      CommentAuthorlollipop
    • CommentTime5. Jan 2011

*zvezdica* čestitam,veliko uspeha pri dieti.:wink:
    drugače pa glede govedine - lahko si jo pripraviš kakor koli,jaz sem na tej dieti jedla čevapčiče - popečene na olju (saj veš - njam)drugače mogoče vi bolj izkušeni veste,ali se da pečti v pečici - pomoje se..
    Za kuhano meso ne bi vedla,mislim da sem jaz jedla kar popečenega na čisto malo olivnega olja,in mislim da ej bil to piščančji,puranji file..Upam,da ti kdo pomaga.:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jan 2011

Zvezdica govedino (mleto) popeces na teflonki, v obliki pleskavice ali cevapcicev, brez mascobe.
    Kuhano meso si skuhaj kot juho, lahko piscancje ali goveje.
    Piscancje meso ima dosti proteinov, govedina pa snovi, ki naj bi pospesevale hujsanje.
    Samo ne mastno in seveda ne sedaj neke krepke mastne juhe. Meso, zelenjavo in vodo pa zacimbe.
    A.
  5.  
    Najlepša hvala za nasvete pa veliko uspehov vsem:wink:!!!
    • CommentAuthorrozica4
    • CommentTime9. Jan 2011

Pozdravljene dame z odvečnimi kilogrami in z voljo do uspeha. No, pa začnimo......... Tudi jaz bom poročala, kako mi bo šlo :)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jan 2011

Pozdravljena rozica4.
    • CommentAuthorIneska
    • CommentTime10. Jan 2011

Danes štartala s to dieto, pa da vidimo. Glede na spodbudne komentarje, mi skoraj mora uspeti:wink:
    • CommentAuthorrozica4
    • CommentTime10. Jan 2011

Ineska pozdravljena, tudi jaz sem štartala danes za zajtrk :) Fajn da imam sotrpinko za družbo :)
    • CommentAuthorgoldipek
    • CommentTime11. Jan 2011

Evo 4. dnevi so za mano .. za 1 x se zivim. 2 kilce sta sle dol, sicer pa sem bil vceraj full lacen zvecer, komaj sem zaspal.
    •  
      CommentAuthorkatja007

goldipek... ja ti revež. Ne vem kako si bil zvečer lačn, ko je pa večerja pri tej dieti še najbolj "oreng"? Mogoče se ti pa želodec krči, ker si bil mogoče prej navajen na veliko večje obroke-ne vem ker te ne poznam, niti tvoje teže ne, tako da težko rečem...

Želim ti vztrajnost in čim manj lakote :smile:
    • CommentAuthorIneska

no lepo Rozica4..itak da nama bo uspelo..lačna nisem zaenkrat...sicer komaj začetek...kar gre
    • CommentAuthorrozica4

Jaz lačna tudi nisem, ker veliko pijem, muči me edino razvada, da je treba vsake toliko nekaj v usta dat :cry: Se pa po enem dnevu boljše počutim, bi kar rekla da lahkotno, če nebi v ogledalu videla drugačne slike :shamed:
    Glavna je volja, ta pa za zdaj je.
    •  
      CommentAuthormams

Mene je tudi zdaj prijelo nekaj, pa semraje prišla sem mal brat... in mi je že bolje. Bom prešpricala malco:):bigsmile:
    • CommentAuthorpiki

Lep pozdrav,
    na tej dieti sem že drugič, danes je 9 dan, shujšala sem 4 kg. Ko sem bila na dieti prvič mi je bil prav ta forum v veliko pomoč, da sem zdržala do konca,
    zato sem se odločila, da se vam zdaj pridružim
    :wink:
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime12. Jan 2011

:bigsmile:

Meni tudi pomaga, lani sem od marca pa do poletja zelo lepo shujšala, 12 kil in čez... potem pa:cry:
    Vmes nisem sodelovala na forumu, zdaj pa spet težim, ker me res motivira, po drugi strani pa demotivira ( za hrano namreč:cool: )
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime12. Jan 2011

Forum je zakon.
    A.
  6.  
    Pozdravljene,

prebrala sem ta forum in moram reči da se mi zdi res super! Odločila sem se da jutri pričnem s to dieto, ter zraven vključim telovadbo. Mislim, da se jedilnika ne bo problem držati, saj imam vse našteto rada. Zanima pa me, kako se spopadete, ko vas napade volčja lakota? - v mojem primeru je to ponavadi zvečer :)
    Vam sproti javljam kako mi bo šlo ;)

LP:wink:
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime13. Jan 2011

Oj, pri tej dieti ravno zvečer ne bi smela biti lačna, torej mislim, da ti je pisana na kožo - pa še vse rada ješ.
    Jaz sem včeraj zvečer imela mini tak napad in sem kljub lunini dieti pojedla pol manga zvečer. Mislim, da je majhna količina sadja ali pa zelenjave ( grizljanje korenčka) še najboljša rešitev. Ali pa tri dva deci kisa z vodo, pa spat .:shocked:

:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha

Korencek ali kaj surovega zelenjavnega.
    A.
    • CommentAuthorIneska

Dnevi kar hitro bežijo, lačna nisem..danes je četrti dan..edino kava mi je problem, brez mleka. Sem se jo probala izogniti, ampak ni šlo, me je začela glava bolet. Sem jo na silo spila, grenko brez mleka. Drugače pa vse ok, vse pod kontrolo..
    lp
    •  
      CommentAuthorkatja007

ineska kar tako naprej! sem sigurna, da se bo tvoj jezik počasi navadil na grenko kavo brez mleka... samo voljo treba met. Glavobol pa ja.... to je pač zasvojenost :smile:. pri meni je enako
  7.  
    Torej pri napadu lakote je rešitev korenček oz. zelenjava :) Hvala mams & Aicha!

Drugače mi pa kar uspeva, že čutim manj napihnjenosti in 3x zaporet sem šla tečt, danes pa bom imela prost dan telovadbe, ker so moje mišice utrujene :(

Ineska bravo :)
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime14. Jan 2011

Bravo punce,

pazite se vikenda, ker rad odnese.
    Jaz vedno pomislim, da jih bo še veliko in potem sem v ponedeljek strašno ponosna, ker nisem čez vikend nič grešila:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Jan 2011

Jaz samo malo vec kosila pojem.
    A.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime15. Jan 2011

Jaz hodim pa v hladilnik gledat, če je not kaj takega, da NE redi :wink:

In potem ugotovim, da VSE vsaj malo redi, če poješ brez potrebe in če v bistvu nisi lačen.
    Potem še malo gledam, berem kaj piše na embalažah, nato zaprem hladilnik in odpujsam stran.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Odpujsas?
    Kot pujsa Pepa?
    A.
    •  
      CommentAuthormams

Ne, kot Pipi in Melkijad , le da sem jaz trenutno še vedno Melkijad.:bigsmile:
    • CommentAuthorrozica4

Pozdravljena dekleta,

prvih 5dni je za mano, tehtnica kaže -4kg :) Počutim se dobro, nekih napadov lakote nisem imela, tudi posebnih lušt po čokoladi ne. Juhuhu. Zdaj pa vikend, previdno bo treba. Zagotovo pa je, da bom pojedla najmajn 2 krožnika goveje juhe, njamiiii :)
    In v pon. v drugo rundo.....
    • CommentAuthorgoldipek
    • CommentTime16. Jan 2011

Juhu, 8 dan. Imam grozne nočem more. Sanjam samo še o hrani. Ampak o velikiiih krožnikih hrane. Še 2 dni pa bom zopet lahko jedel "normalno" Katja 007, drugače pred pričetkom diete sem imel 106 kg, sedaj sem shujšal nekako 4-5 kg. Diete se držim precej natančno. Še najbolj mi je ogaben dan, ko imam za kosilo skuto. (skoraj bruhal) Poleg tega tudi precej migam, imam namreč čas, saj sem v bolniški. ( okrevam po operaciji hrbtenice) Zato verjetno zvečer tudi taka potreba po hrani. 2-3 x tedensko grem na Šmarno goro, 2 x tedensko na fitnes. Upam, da bom zdržal do konca.
    •  
      CommentAuthorAicha

Seveda zakaj pa ne bi?
    A
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime16. Jan 2011 urejeno

Boš, boš. Kar vztrajaj.
    :bigsmile:
    • CommentAuthorIneska

pozdrav vsem na dieti...tehtnica kaže minus 3.2 kg..strašno ponosna na sebe..malo sem grešila čez vikend, ker sem bila na rojstnem dnevu, samo ne preveč...

jutri pa ponovi vajo..