Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorbederca
    • CommentTime30. Jan 2007

Ojoj a z nespečnostjo še ni nič bolje?
    No sej bo kmalu konec.Meni pa počasi zmankuje motivacije in sicer zaradi mojih stegen.
    Še vedno se mi zdijo grozna čeprav sem odkar resno hujšam izgubila 7,5kg in v stegnih 8cm.:sad:
    Ni mi jasno zakaj se mi potem pred hujšanjem niso zdela obupno grozna.No morda na moje razpoloženje vplivajo slike Jessice albe ki jih imam nalepljene ob ogledalu ampak te mi tudi dobro pomagajo kader me zgrabi lakota jih samo pogledam in že me mine in motivira .
    Ko pa opazujem svoja stegna in slike pa me spravijo v slabo voljo.Do sebe sem postala veliko bolj stroga ....nevem pa če jo to dobro ali slabo.Ali še komu pada teža počasneje?
    • CommentAuthormarta
    • CommentTime31. Jan 2007

Dobro jutro!

He,he, bederca, meni kile spet rastejo, čeprav od petka, ko sem zaključila z dieto pazim kaj jem. 1,5 kg se že pridelala nazaj, tako da me od ponedeljka naprej čaka eno krajše hujšanje (en teden). Moram pa te potolažit glede tega kako se vidiš v ogledalu. Tudi meni se zdi, da moj izgled ni nič boljši kot pred 3 tedni. Pa ne more biti res, ker se mojih 7-8 kg manj mora nekje poznati. Pa tudi po oblekah vidim, kako so mi ohlapne. Sicer pa, veš koliko je to 8 cm izgubiti v stegnih. BRAVO, SUPER!

Xaja, ti se mi pa res že pošteno smiliš glede službe. Pazi, da ne boš zbolela (pa ne mislim prehlada). Imam sodelavko, ki je imela hude težave z želodcem in to vse zaradi živcev. Pa tudi sama vem, da ko sem v šoli imela izpite, me je ful bolel želodec, če sem se sekirala. Zdaj ko sem zadovoljna in srečna, je pa vse OK. Upam, da se ti vsaj doma ni več treba učiti za službo.

Vsem ostalim pa pozdravček. Se vam kamlu spet pridružim, toda žal na drugi dieti (brez jajc).

LP, Marta
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo punce,

ja tale zima nam je pošteno zagodla. Večino ljudi trpi zaradi pretoplega vremena, kar se kaže v raznih obolenjih dihal in drugih težavah (pomankanje spanja, energije itd. itd.)
    Tudi sama pri sebi vidim, da sem totalno brez energije in delovnega elana. No ampak jaz se tolažim, da bo kmalu spet poletje in sonček. Pa voda in morje :crazy:.

Upam, da se bodo vaše težave uredile :wink:. Drugače pa Bederca 8 cm v stegnih je pa zelo zelo uspešno :cheer:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorApolonija

Hojla vsem dekletom,

čisto nova sem in sicer z sms dieto začnem v ponedeljek, a sem jo začela testirati že ta teden...dva dni - dve kili- verjetno sta to tista dva kilograma svinjarije, ki gredo najhitreje stran :wink:...pa vseeno, hudega mi ni, le zvečer imam tam ob 21h krizo, pa ni panike - privoščim si en Ašičev postni čaj, pa me potem kar zmanjka.....skratka, hotela sem povprašati kako je kaj z Natrenom oz umetnim sladilom...ker ostalo mi ni problem in se vsega strikno držim, a v čaj (pravi) brez sladila je :confused: brrr....
    Pa še drugo - ali mora biti striktno prepečenec ali pa je lahko tudi kak drug "hrsko"???

Hvala za odgovore in lep dan vsem.

Se beremo,
    A.
    :bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorxaja

Ojla punce!

Bederca ... kaj če bi poskusila kakšno kremo za zboljšanje strukture kože ... jst sem mela od artistrija gel za zboljšanje strukture ... in res ti lahko zagotovim da je koža po 14 dneh bila lepa napeta ... nič ovela ... men je pomagalo tko da ti predlagam da poskusi ker z masažo boš izboljšala cirkulacijo ...izboljšal se bo ten kože..

No zdej ko bom imela samo popoldansko službo se bom lažje držala diete ... no vsej upam ... tko tok za zdej ... se beremo kasneje ....

lp
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Apolonija,

umetna sladila so sicer ok, vendar pa v večjih količinah niso najbolj priporočljiva za telo (v končni fazi gre za kemični nadomestek sladkorja).
    Prepečenec lahko zamenjaš z raznimi "hrskoti" (luškan izraz :bigsmile:) ali riževimi vaflji.
    Upam, da sem ti bila v pomoč :wink:.
    Uspešno hujšanje še naprej!

lp,
    Petra
    • CommentAuthorApolonija

Hvala Petra,

super - riževi vaflji - mnjama, jih imam res raje kot prepečenec!!
    OK, umetno sladilo torej zjutraj v pravem čaju, potem pa čaj z brez, hihi.

In Petra, kolikor sem brala tale forum - si vedno v pomoč!

Lep dan še naprej,

Apolonija
    • CommentAuthorbederca

Ojla punce!
    Marta si me kar malo potolažila maš prav to se res mora poznat-morda sem se pa svojega novega videza že tako hitro navadila pa ne opazim več.
    Xsaja imam neko kremo in se namažem z njo po vsakem prhanju zvečer-vsak dan seveda.
    In je res kar fajn koža je zelo napeta ampak kaj ko problem ni v koži temveč v obsegu:sad:
    No glede tega sem včeraj razmišljala in sem prišla do zaključka da sem nekoliko preveč neučakana.
    Maščobo na stegnih sem pridelovala nekaj let in je ne morem odstraniti v 2 mesecih.
    Pa da ne pozabim pozdraviti naše nove sotrpike:Apolonija dobrodošla med nami!
    • CommentAuthormašiii
    • CommentTime1. Feb 2007

čau:bigsmile:tudi jaz bom od jutri probala s to dieto in upam da mi bo uspelo:shamed:bederca kam pa hodiš na pilates?lepo se mejte:bigsmile:papa
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime1. Feb 2007

Pozdravljena mašii!
    Seveda ti bo uspelo samo močno voljo moraš imeti,prve kile bodo šle zelo hitro dol boš videla!:wink:
    Pilates pa jaz kar lepo doma izvajam pred računalnikom-sem si potegnala dol z neta.To se mi zdi bolje, nikamor se ti ni treba vozi pa še zastonj je!
    No dobrodošla med nami pa poročaj nam kako ti gre!:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime1. Feb 2007

Ja bederca to je pa povsem druga stvar ma sej ti bo uspelo rešit tudi to z stegni... drzim pesti ...

lep dan
    • CommentAuthorsajolina
    • CommentTime1. Feb 2007

zdravo...
    sem si vzela danes malo časa in pregledala tale forum...no in punce moram priznat da ste me prepričale...ampak imam en velik problem: delam samo v nočni izmeni...podnevi večino časa prespim...razen včasih, da sem dopoldne pokonci...neko osnovno idejo v glavi že imam kako bi to lahko speljala...med tednom bi njabrž še šlo,ampak vikendi pa...no, če imam katera kak predlog..se priporočam:) drugače pa vsem želim veliko sreče, potrpljenja in pa seveda željeno postavo....:)
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime1. Feb 2007

Xsaja hvala za spodbudne besede in hvala da verjameš v to da mi bo uspelo!
    sajolina no jaz bi imela eno idejo:
    naštelaš si budilko za zajterk,kosilo,večerjo-ko poješ greš spat lepo naprej in pol v službo.
    Po moje potem v službi ne boš lačna.
    lepo se imej
    papa!
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime2. Feb 2007

Živjo punce,

vesela sem, da vam gre tako dobro :cheer:. No pa tudi čedalje več nas je :cheer:.

Sajolina: Tako kot ti je predlagala že Bederca. Zamenjaj dan za noč. Torej ko greš v službo poješ zajtr, med službo (če lahko seveda) poješ kosilo in ko prideš domov večerjo. Če vikend pa ješ normalno:wink:.

Vsem želim uspešno hujšanje še naprej :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime2. Feb 2007

Bederca ... jst nikoli nisem dvomila o tem da teb kaj neb uspelo ... verjamem da nam vsem bo uspelo prit na določeno težo
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime2. Feb 2007

Xsaja jaz upam enako,da bi nam vsem uspelo!
    Evo konec drugega tedna.Upam da bo vikend uspešen pol pa naprej...:bigsmile:
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime2. Feb 2007

lep pozdrav vsem skupaj......sem vasa nova sotrpinka v boju z kilogrami:)po dveh porodih bi se rada znebila 20 kilogramov in tako je danes prvi dan diete uspesno za mano.....upam da bo tako tudi vnaprej saj obicajno nisem ravno vztrajna in hitro obupam.....mojega dragega ni do maja ker dela na terenu in bi ga rada presenetila z novo podobo pa tudi jaz bi se rada zopet pocutila lepo v svoji kozi....torej dosti uspeha vsem skupaj pa se tipkamo:)
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime3. Feb 2007

dobro jutro deklice:)sem malo zgodnja ker imamo skoraj 5 mesecev starega dojencka ki pridno skrbi da slucajno nebi predolgo spali......tako da grem pogumno v 2 dan....zajterk je za mano in zdaj uzivam v jutranji kavici na štedilniku pa se kuha zeleni caj ki ga bom prelila v 1.5l plastenko in jo dala na mizo da imam kontrolo koliko tekocine popijem......to je moj najvecji problem ampak s to metodo spijem 1 plastenko vode in 1 plastenko caja na dan......vceraj sploh ni bilo panike ampak vem da se lahko pride v bodocih dneh tako da se ne bom hvalila:)torej lep dan vsem skupaj.....
    • CommentAuthorbederca
    • CommentTime3. Feb 2007

Pozdravljena rosvita!
    Vidim da si že kar pridna kar se tekočine tiče glede zelenega čaja te pa moram opozoriti da ni priporočljivo spiti več kot 4 skodelica na dan.
    Želim ti uspešno hujšanje z nami.
    lp:wink:
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime3. Feb 2007

hvala bederca......se mi zdi ja da ni pametno pretiravat z zelenim cajem zato si jaz na priblizno 1.5 l vode dam 3 vreckice tako da ni tako mocen.......mislim da nebi smelo bit narobe......
    Petra me pa nekaj zanima.....a je to kaj narobe ce si zacinim solato z kisom od vlozenih kumaric ker tako ne rabim soli in ne olja in mi je ful ukusna...kako pa vi dekleta kaj uspevate i izgubo kilogramov?jaz sem 3 tedne nazaj zacela z pilatesom in mi je ful vsec ampak sem prejsni teden imela ginekolosko operacijo in zdaj nekaj casa nebom telovadila,pravzaprav nevem kdaj lahko zacnem zopet.jaz se sicer pocutim super in bi najraje kar zacela ampak nevem ce lahko?
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime4. Feb 2007

ojjojoj.......vidim da samevam tukaj.....mogoce ker je vikend?no vglavnem jaz sem v 3 dnevu in mi gre super pa tudi zelo dobro se pocutim in nimam nobene krize......prvic da se nisem niti za pikico pregresila ceprav kuham za otroke pa me nic ne premami.....zaenkrat:)upam da bo tako ostalo....tehtala se se nisem ampak ze opazam razliko....me prav zanima......tehtala se bom v sredo saj pise da v petih dneh lahko gres od 2-5 kg......bomo videli.......lep pozdrav vsem skupaj pa upam da vam tudi uspeva......zelim si da bi se katera bila tukaj ampak verjetno ste zaposlene......moj dragi je na terenu, ta veliki zunaj ta mali pa spi tako da imam casa na pretek:)papa
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Feb 2007

Živjo Rosvita in ostale punce,

hja ob vikendih naš forum malček počiva. Se mi zdi, da vsi radi izkoristimo takšno lepo vreme. No vsaj jaz se malce potepam :shamed:.
    Rosvita: lepo, da si se nam pridružila. super, da si zadovoljna z dieto in da ti gre tako lepo:thumbup:.
    Mislim, da ne bi smelo biti nič narobe če uporabiš kis od kumaric. Samo, da je brez olja :wink:.

Želim ti uspešno hujšanje še naprej, pa se kaj beremo ane:wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormarta
    • CommentTime5. Feb 2007

Dobro jutro!

Trenutno nisem na tej dieti, toda pozdravim vas pa lahko, mar ne?!?

Vsem novim mogoče par besed za vzpodbudo:
    Meni je uspelo po tej dieti izgubiti 7-8 kg. Res je, da sem veliko telovadila, kar je pripomoglo k boljšemu rezultatu. Danes je 10 dan, odkar jem normalno naprej. Tudi kakšen piškot in sladoled (light) sta se znašla na mojem jedilniku, pa sem se zredila le za 1,5 kg. Torej, kar pogumno!

Bom pa sedaj 3 dni na Dieti kem.raz. Mislim namreč, da bo 3 dni dovolj, da izgubim kakšen kilogramček, več pa ne potrebujem. V četrtek namreč grem za 4 dni na obisk k staršem, kar je lahko malo nevarno. Mamina kuhinja ni najbolj zdrava za kilograme.

Pozdrav vsem "tastarim" in "tanovim",
    Marta:wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Feb 2007

Živjo Marta,

lepo, da si se oglasila :wink:. Fino, da boš poskusila trodnevno kemično dieto. Tako se bo telo znova prečistilo :cheer:.
    Lepo se mej in javi se še kaj :bigsmile:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime5. Feb 2007

pozdravcek:)
    evo danes je 4 dan in sploh ni panike....tehtala se se nisem ,se bom v sredo po 5 dnevu pa vam javim......pa ve punce kako kaj?
    • CommentAuthorinny
    • CommentTime5. Feb 2007

Ojla!

Jaz pa vas berem že kakšna 2 tedna in imam vprašanje. Glede na to, da sem velika 166 in imam 62 kg, koliko bi lahko teoretično lahko izgubila na tej dieti? Sama sicer nameravam začeti v ponedeljek, ker grem jutri na pot in nimam kje kuhati. Nameravam pa jesti predvsem meso in sir, ker sem z beljakovinami shujšala 4 kg. Glede mletega mesa za večerjo, ali lahko popražim čebulo in dodam mezgo? Drugače pa mislim, da mi bo ta dieta kar dobra, saj obožujem jogurte, jajca no ja pa tud meso ni problem.:bigsmile:
    • CommentAuthormarta
    • CommentTime5. Feb 2007

Živijo, Inny!
    Mislim, da ti nihče ne more odgovoriti, koliko boš shujšala, ker to ni odvisno od višine in trenutne teže. Če se res držiš diete kot je napisano, če zraven še pridno telovadiš,hodiš na sprehode, mogoče tečeš, ipd., je uspeh zagotovljen! Koliko kg manj, je pa odvisno še od tvojega lastnega metabolizma, to pa nihče ne more vedet kako in kaj je pri tebi. Kot sem že zjutraj napisala, je pri meni stvar bila super učinkovita, čeprav sem vedno jamrala, kako hitro se zredim in kako težko shujšam. Na začetku sem imela 65 kg, na koncu pa 57,5kg.
    Kar pogumno začni!

LP, Marta

PS.
    Jaz sem mesu dodajala posušeno čebulo (dobiš pri začimbah), vegeto, poper, česen in mezgo. Mmmm, je bilo prav okusno. Še moj dragi je jedel - seveda kot dodatek k testeninam.
    • CommentAuthorinny
    • CommentTime5. Feb 2007

Hvala Marta za odgovor!:bigsmile: Ja jaz športam vsak dan, tako, da tukaj ne bo problema. No super moj cilj je priti na 55 kg seveda do poletja. Bi mi blo super s to dieto priti na 57 kg, pol pa 2 kg počasi dol.:wink: Super, v ponedeljek se vam pridružim in sproti poročam rezultate.....sem pa že zdaj začela z mletim mesom in siri, na poti bom pa tud probala sam meso in solate. Pa čim manj čokoladke:shamed:
    Vsem želim en lep sončen dan!:tongue:
    • CommentAuthormarta
    • CommentTime5. Feb 2007

Inny,
    mala malca bo izgubiti teh 7 kg! Super, ker si že sedaj začela misliti na poletje. Najtežje je, ko včasih kdo hoče shujšati nekaj kg dve uri preden si obleče kopalke, ali pa da nase kratko majčko. Se že veselim tvojih rezultatov, ker sem prepričana, da boš uspešna!
    LP, Marta
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Feb 2007

Živjo Inny,

tako kot je rekla Marta, zelo težko "napovemo" koliko kg boš shujšala, saj je odvisno od vsakega posameznika.
    Kar pa se mletega mesa tiče lahko dodaš poljubne začimbe, samo s soljo šparaj :wink:.

Javi se kako ti gre :cheer:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorinny
    • CommentTime5. Feb 2007

Hvala punce za podporo!

Jaz vem, da ne gre nič na hitro. Si moraš kar uzet nekaj časa za rezultate. Sem tudi sama prepričana, da bom izgubila kilograme, ker mi ni težko imeti disciplino, me pa premamijo sladkarije. Vendar se mi ne bo težko tudi temu odrečt za nekaj časa.
    :tongue: Seveda bom sproti poročala rezultate:bigsmile:
    • CommentAuthormarta
    • CommentTime6. Feb 2007

Jutro Inny!
    Za kakšne krize po sladkarijah si nabavi suhe slive in jabolka. Tudi sama bi lahko ubijala za sladko.Najhuje je to, da se ne znam ustavit ko začnem.Pojem lahko tudi pol kile piškotov in to pri enem samem filmu. Sedaj imam na zalogi suho sadje in me kar potolaži.
    LP, Marta
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime6. Feb 2007

ojla punce........tako,danes je peti dan diete in to brez grehov in vecjih kriz........samo eno malo krizico sem imela ko me je tamali zbudil ob 1 zutraj za dudo in nisem mogla nazaj zaspat pa sem sla na čik in sem bila full lacna....ampak sem kozarec vode spila in takoj špura nazajv posteljo preden me premami:)jaz pa si bom kupila kaksno dietno cokoladico in jo imela za kaksen prosti dan......nisem mahnjena na slatko ampak 2 krat na mesec se mi pa zlusta......tako.....jutri pa tehtanje........pred dieto 78kg na 167 cm-cilj 60-65kg.........
    želim vam lep dan poln uspehov:)
    se beremo.....
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime6. Feb 2007

je pa nekaj........nikakor da se odpovem beli kavi.....jo pa pijem z natrenom.......ej,tega pa ne morem,je moja svetla tocka v dnevu:)raje se odpovem hrani kot temu......upam da to ne bo kvarilo rezultata......
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime6. Feb 2007

Dobro jutro !

Tkole jaz imam zdej premor do 19.2.07 ko z bederco začneva novo rundo .... diete..rosvita dobrodošla med nami ...

gremo naprej v boj proti kilogramčkom:smile::smile:
    • CommentAuthorinny
    • CommentTime6. Feb 2007

Ufff ob tolko zlatih punc pa res ne bo težko vztrajat.:wink: Meni se ni problem odpovedat sladkemu, ko sem na dieti, sam pol ko končam imam jaz isto pol kile piškotov za malo malco, včasih si prav čestitam, da nisem vsa zašpehana kolko sladkega pojem..:shamed: pol pa jamram, da imam počasen metabolizem.:bigsmile:Punce pridne ste, kar vzrajajte, da po poletje bolj sončno za vse, ko bomo kupovale oblekice.:cool:
    • CommentAuthorinny
    • CommentTime6. Feb 2007

še eno vprašanje imam, ravno gledam sms dieta, a ste vse prijavljene, pa vam vsak dan pošlje sms kaj jesti in ob kateri uri? Tudi sama razmišljam, da bi se prijavila, ko bom začela.
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime6. Feb 2007

ojla.......evo 5 dan se bliza koncu jaz pa nic krize pa brez da bi se pregresila.......bravo jaz...pocutim se super pa zdi se mi da se mi malo pozna......spijem 1.5 l caja pa 1.5 l vode.....komaj cakam da se stehtam jutri pa vam javim......
    jaz nisem prijavljena na sms ker sem na porodniski pa tako non stop buljim v racunalnik na ta jedilnik.........lep vecer vsem skupaj....
  1.  
    Pozdravljene!
    Danes mi je prijateljica povedala za to stran in moram povedat, da sem navdušena. Po dveh nosečnostih mi je ostalo kar nekaj odvečnih kilogramov. Od začetka leta pridno telovadim in manj jem, ampak rezultati niso takšni kot bi si želela. Ta dieta mi pa še kar ustreza, zanima me le ali lahko kislo mleko in jogurt zamenjnam s čem drugim, ker tega ne maram in ali lahko za večerjo popijem kaj druga namesto kave ali čaja (ali je lahko kava brez kofeina)?
    lp
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Feb 2007

Živjo punce in Metuljčica,

Metuljčica: jogurt in kislo mleko lahko zamenjaš z navadnim manjmastnim mlekom ali pa kakšno skuto. Kavo pa lahko brez problema piješ brez kofeina (bo tako še bolj zdravo ane:wink:.)

V teh deževnih dnevih želim vsem veliko uspehov, na vseh področjih ne samo pr izgubljanju kilogramov :wink:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthor*katka*
    • CommentTime7. Feb 2007

Zdravo punce!
    Včeraj ko sem brala vaše pogovore sem se odločila da začnem z dieto.
    Stara bom 20 let (162cm,67kg) je odločno preveč. Ker si resnično želim shujšati se mislim diete striktno držati. Poskušala sem že z ločevalno dieto, pa vendar mi to ni šlo!!
    Poskusila bi z JAJČNO DIETO, pa vseeno vas prosim za kak nasvet!!!
    Hvala
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime7. Feb 2007

Petra!
    zanima me ali bi bilo možno dobiti tuki še kakšne druge vaje za razgibavanje ... sama imam pilates pa bi poskusla se kaj drugega ...
  2.  
    Hvala za odgovor. Imam pa še nekaj vprašanj. Upam, da nisem preveč tečna!!!
    1. Ali lahko pijem jogurt Vitalinea?
    2. Ali je lahko skuta s sadjem (npr. Obstgarten)?
    3. Lahko solato "zabelim" z limoninim sokom in malo olivnega olja?
    4. Lahko namesto kuhanega mesa, pojem kuhano piščančjo hrenavko?
    5. Lahko namesto kuhane ribe jem tuno v lastnem soku?

Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor!

Lep pozdrav vsem, ki se trudite!!!
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime7. Feb 2007

dobro jutro deklice sotrpinke:)
    evo prvi uradni rezultat tehtanja po 5 dneh diete......74,5 kg....torej 3,5 kg manj........full sem vesela in motivirana.....mislim da bi zdaj po 10 dneh po operaciji pocasi lahko zacela migat in bodo rezultati se boljsi....kako pa ve kaj napredujete?jaz sem cisto navdusena saj je prvic da se nisem pregresila in vidim da se splaca.....dieta po mojem okusu zgleda
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. Feb 2007

Živjo punce,

*Katka*: kak nasvet bi pa želela :bigsmile:? Drži se diete, veliko pij in telovadi pa bodo šli kilogrami dol :wink:.

Xaja: naše podjetje ima že kar nekaj časa v mislih tudi telovadne vaje, ampak zaenkrat imamo toliko dela, da bo potrebno še malce počakati. Svetovala bi ti, da se odpraviš v knjižnico, tam imajo po navadi kar precej knjig z opisi vadbe.

Metuljčica: nič nisi tečna, saj zato smo pa tu da pomagamo :bigsmile:. Jogurt lahko piješ Vitalinea, skuta s sadjem je precej sladka tako, da bi ti to odsvetovala (če jo ješ 2x na teden kot nekakšno nagrado mislim, da ne bo nič hudega :wink:). Solato lahko zabeliš z limono, olivno olje pa ne uporabljaj. Prav tako lahko namesto mesa poješ hrenovko in namesto ribe tuno v lastnem soku :wink:.

Rosvita: ČESTITKE za izgubljene kilograme :swingin::swingin::swingin:. Kar pogumno naprej :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorKatjusa
    • CommentTime7. Feb 2007

Pozdravljeni!

Napisala sem celo sporočilo pa sem nekaj kliknla in je vse šlo nekam....

Že dolgo časa se odločam o hujšanju in vedno sem misla dijeta to ni zame, sem namreč zelo zbirčna veliko vrst zelenjave ne jem in včeraj zvečer je padla odločitev za tole dijeto z jajci, tle jem vse in upam da sem našla rešitev.... Imam 115kg in 66 višine rada bi shujšala vsaj na 80 kg kot sem jih imela pred 4-mi leti in sem se pučutila odlično:) Upam da mi bo v teh 21 dneh uspelo zgubit vsaj 5-7 kg da dobim še več motivacije ker ko takole razmisljas joj 30 morem shujšat se to res sliši nemogoče in nekje je treba začet in da se tole končno začne nekam pomikat:) lani sem rodila in med nosečnostjo sem se zelo pazla in se zredila za samo 10 kg ampak po porodu sem takoj dobila vse kar je šlo s porodom dol in še nekaj zraven tak da sem pristala na 119 no pa sem uspela stvar malo umirit in spravit na teh ogromnih 115 in nikakor ne gre več nič dol, rada bi bla polna energije volje in rada bi se predvsem igrala s svojim otrokom pa je s tako okroglo postavo to mal težko da se tle valjam in mečem po tleh.... rada bi še enkrat zanosila vendar moje noge in kolki nebi zdržali še dodatnih kg k me ze zdej vse boli ko malčka nosimo po rokah ima 11 kg hodi pa še ne saj je star še ne 10 mesecev, prvič je bla zanositev težka in s manj maščobe upam da bi man kej prej uspelo... V glavnem en kup razlogov zakaj želim hijšat. Mož me podpira in se mi pridružuje pri hujšanju.
    Hvala vam ker ste mi prisluhnile in ker sem končno nekomu lahko odkrito povedala kaj me muči (upam da ne bom naletela na "kaj 115 jih maš":bigsmile:)
    Danes je torej moj prvi dan in za enkrat mi lepo uspeva sploh ni problema se pa že veselim večerje ker obužujem paradižnik:)

Držte se in veliko uspehov vsem :clap:

LP Katjuša
    •  
      CommentAuthorKatjusa
    • CommentTime7. Feb 2007

ups mala napaka 166 višine mam ne 66:) ker pol bi blo pa tole res nemogoče pa bi kdo pomislu da se norčujem:bigsmile:
    • CommentAuthor_stela_
    • CommentTime7. Feb 2007

živjo! js sm z dieto začela v ponedeljek...in sem zgubila že dva kilograma :D...v petek grem na praznovanje rojsnega dne in predvidevam da bom pila arkohol...kako lahko to vpliva na mojo dieto???mi lahko povrne use kilograme katere sem izgubila do sedaj??? kasneje se po 2 dnevnem premoru mislim vrniti ponovno na dieto...zanima me s čim lahko nadomestim solato ker je ne maram (do zdaj se silim da jo pojem) in ali lahko kislo mleko nadomestim z lahkim jogurtom (npr. vitalinea)?

hvala že vnaprej!!
    • CommentAuthorrosvita
    • CommentTime7. Feb 2007

pozdravljena katjusa..........res ti zelim da ti bo uspelo in ce se bos drzala diete ti sigurno tudi bo,verjemi.......saj ves da nam ki imamo vec za izgubit gre hujsanje hitreje od rok in kilogramcki se kar topijo,zalomi se pri zadnjih 5:)ampak ko bom jaz pri zadnjih petih se za tiste ne bom prevec sekirala.....tudi jaz sem ze imela 104 kg.....imam dva sinkota in prva nosecnost me je raznesla,sem se zredila 41 kg....da dol pades......zdaj pa samo 15.....no sedaj pa sem pridno na dieti in imam 74,5.........tako da katjuska veselo na delo,pa vsaj 3 l vode na dan pa si na pol poti:)papa
  3.  
    Pozdravljena!
    Danes je za mano prvi dan diete. Je šlo lažje kot sem mislila. Imam dva sina, stara 11 mesecev in 3 leta 8 mesecev. V obeh nosečnostih sem se zredila za 25 kg. Zdaj imam 85kg in upam, da bom kdaj spet vsaj približno takšna kot sem bila prej (prej sem imela 55 kg). Je pa lepo prebirat, kako ste nekatere že shujšale, zaradi tega bom še sama lažje vztrajala.

Lahko noč