![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

.
. Drugače pa Bederca 8 cm v stegnih je pa zelo zelo uspešno
.
...pa vseeno, hudega mi ni, le zvečer imam tam ob 21h krizo, pa ni panike - privoščim si en Ašičev postni čaj, pa me potem kar zmanjka.....skratka, hotela sem povprašati kako je kaj z Natrenom oz umetnim sladilom...ker ostalo mi ni problem in se vsega strikno držim, a v čaj (pravi) brez sladila je
brrr....
) ali riževimi vaflji.
.
tudi jaz bom od jutri probala s to dieto in upam da mi bo uspelo
bederca kam pa hodiš na pilates?lepo se mejte
papa

. No pa tudi čedalje več nas je
.
.
.
.
.
. Fino, da boš poskusila trodnevno kemično dieto. Tako se bo telo znova prečistilo
.
.
Ja jaz športam vsak dan, tako, da tukaj ne bo problema. No super moj cilj je priti na 55 kg seveda do poletja. Bi mi blo super s to dieto priti na 57 kg, pol pa 2 kg počasi dol.
Super, v ponedeljek se vam pridružim in sproti poročam rezultate.....sem pa že zdaj začela z mletim mesom in siri, na poti bom pa tud probala sam meso in solate. Pa čim manj čokoladke
.
.
Seveda bom sproti poročala rezultate

Meni se ni problem odpovedat sladkemu, ko sem na dieti, sam pol ko končam imam jaz isto pol kile piškotov za malo malco, včasih si prav čestitam, da nisem vsa zašpehana kolko sladkega pojem..
pol pa jamram, da imam počasen metabolizem.
Punce pridne ste, kar vzrajajte, da po poletje bolj sončno za vse, ko bomo kupovale oblekice.

.)
.
? Drži se diete, veliko pij in telovadi pa bodo šli kilogrami dol
.
. Jogurt lahko piješ Vitalinea, skuta s sadjem je precej sladka tako, da bi ti to odsvetovala (če jo ješ 2x na teden kot nekakšno nagrado mislim, da ne bo nič hudega
). Solato lahko zabeliš z limono, olivno olje pa ne uporabljaj. Prav tako lahko namesto mesa poješ hrenovko in namesto ribe tuno v lastnem soku
.

. Kar pogumno naprej
.
)